Intex Purespa™ felfújhatós masszázsmedence

Amit a felfújható INTEX masszázsmedencékről tudni kell

A legnagyobb előnye, hogy a sajátod, így pontosan tudod milyen minőségű benne a víz és nem kell osztoznod idegenekkel a fürdési élményen. Akkor kapcsolod be, amikor akarod és olyan hőmérsékletű a víz, ami számodra a legkellemesebb.

A felfújható INTEX PureSpa jakuzzik teljes szettben érkeznek egyetlen dobozban. A csomag része a felfújható medence test, a beépített vízforgató, a medence takaró, a felfújható párnatető a medence vízmelegítő és a használati útmutató. Szerszám nélkül felállítható, önfelfújó rendszerű. A kezelőpanel használata könnyen megtanulható.

intex purespa felfújható masszázsmedence alkatrész oldal - logo

MIÉRT ÉRDEMES AZ INTEX PEZSGŐFÜRDŐT VÁLASZTANI?

Ezek pezsgőfürdők gyártója az egyik legrégebbi múlttal rendelkezik, termékei az egyik legkelendőbb felfújható pezsgőfürdők. Tartós, prémium kategóriás felfújható szerkezetnek köszönhetően az egyszerű telepítést és a fejlett funkciókat kínálja, így Ön otthonában élményteljes gyógyfürdői élményben lazíthat.

Felfújható pezsgőfürdőik különféle kivitelben és méretben kaphatók, hogy megfeleljenek az Ön igényeinek, valamint olyan kiegészítő funkciókkal rendelkeznek, mint a 40°C-os gyorsfűtési rendszer, a biztonsági kapcsok a lezárhatóság érdekében az energiatakarékos időzítő, valamint az „ELECTRONIC HARD WATER TREATMENT SYSTEM” / „Elektronikus vízkő elleni védelem”, sósvízes fertőtlenítés, WiFi-s adatkapcsolattal történő szivattyú vezérlés. Itt megtalálhatja az Ön által elképzelt masszázsmedencéket, a hozzájuk kapcsolható érdekességeket, Gyakran Ismételt Kérdések vagy a CSEREALKATRÉSZ BESZERZÉSRŐL már nem is beszélve.

01 intex spa bubble levegőbefúvás - bubble_massage_389x301

PureSpa Bubble Massage™

A nyugtató, fűtött buborékfúvókákat és a Fiber-Tech® technológiát tartalmazó PureSpa buborékmasszázs egyetlen gombnyomásra ellazul.

02 intex spa grey wood purespa_389x301

PureSpa Greywood Deluxe™

Élvezze a kényeztetés új szintjét a PureSpa Greywood Deluxe segítségével. A kifinomult famintázat eleganciát kölcsönöz minden hátsó udvarnak.

03 Intex spa jet_massage_389x301

PureSpa™ Jet masszázs

Az Intex, amely innovációt hoz a relaxáció világába, elhozza Önnek a PureSpa™ Jet Masszázst. A magas szintű luxus és az egyszerű összeszerelés csak a fürdő kivételes gyártási minőségével párosul. A forradalmi, szabadalmaztatott Fiber-Tech™ konstrukcióval készült fürdő kiváló szerkezeti stabilitással párosul.

04 Intex Spa Jet és Bubble deluxe_spa_389x301

Intex PureSpa Jet és Bubble Deluxe™

A Intex PureSpa Jet & Bubble Deluxe egy fényűző környezetben ötvözi a nagy teljesítményű vízmasszázs és a levegős buborékmasszázs fürdő örömeit.

05 Intex cserealkatrészek - spa_replacement_spare parts 389x301

Intex felfújhatós pezsgőfürdő Cserealkatrészek

Cserealkatrészekre van szüksége? Itt megtalálja a levegőszelepeket, a menetes szűrőcsatlakozókat, a tömlőadaptereket, a medencecsattokat, a tömlőket, a csapokat, a vízpumpa egységet, a felfújható párnát, a felfújható cseremedence bélést és egyebeket egy helyen.

06 Intex Spa masszázsmedence Kiegészítők - spa_accessories_389x301

Spa kiegészítők

Akkumulátoros LED lámpára vagy Energiahatékony Spa burkolatra, Prémium Spa fejtámlára, Prémium fürdőtálcára vagy esetleg Spa italtartó tálcára van szüksége? Nem probléma, ezt és még kényelmesebben egy helyen megtalálja!

Beépített HARD WATER TREATMENT SYSTEM 10W-os vízlágyító rendszer

Elektromos vízlágyító rendszer

Az Intex PureSpa™ felfújható masszázsmedencék elektromos vízlágyító rendszerrel rendelkeznek, amely által nem lesz vízköves a belső csőrendszer, sem pedig a vízforgató lapátja. Ebből adódóan minden vízzel érintkező belső alkatrész élettartama megnő, az alkatrész időtállóan tartósabb lesz!