Szolár Design LED lámpa

RGB LED-es napenergiával működő dekoratív úszó medencevilágítás

Kifejezetten, tó, privát úszómedencék éjszakai hangulatos megvilágítására valamint egyéb kerti parti tevékenységekhez, esti TV nézéshez, 7 színt vezérlő infrás távirányítóval
A IF távirányító segítésgével egy vagy akár több lámpa egyidejű színvariálását is elvégezhetjük. A csomag nem tartalmazza a távirányítóba való gombelemet, ezt külön célszerű megvásárolni!
Gombelem fajtája: CR2025

NewStyle úszó szolár RGB-s ledes medencelámpa

Cikkszám: SR-Water-8D-RGB-24K
Csomag súly: 0.398kg
Csomag méret: 20cm x 20cm x 10cm
Szállítási idő: 2-3nap
Származási ország: Kína

Egység ár:
Nettó: 11.400.-Ft/db+ÁFA
Bruttó: 14.478.-Ft/db+száll. klts.

RGB LED úszó medencelámpa tulajdonságai:

Márkanév: Newstyle
Típus megnevezés: medencevilágítás
Alkalmazási terület: úszómedence, tó, éjszakai kertiparty hangulat fokozás
Jellemzők: Vízen úszó RGB LED-es szolár úszómedence dekorlámpa
Tanúsítvány: RoHS,CE
Model szám: SR-Water-8D-RGB-24K
Szigetelési osztály: IP68
Garancia: 12 hónap
Készülékház anyaga: UV-stabil ABS műanyag
RGB LED izzók tartozékok: Igen
Feszültség: 5,5V/1W
Szolár panel teljesítmény: 1W 200mAh 17% hatékonyság
Beépített akkumulátor: Li-ion 3.7V 1000mAh
Használat: Felnőtt
Fény forrás: LED RGB távirányítóval vezérelhető
Töltés: napenergiát hasznosító szolár beépített napelemmel
Áramforrás: DC

Miért is jobb az úszó RGB medencelámpa a többitől?

Távirányító vagy a manuális nyomógomb használatával 7 szín közül választhatunk a pirostól a sárgáig a zöldről a kékig, Azonnali színkapcsolásának köszönhetően a kertünket és medencénket romantikus hangulatává varázsolhatjuk az esti órákban.

Szigetelése IP68, 100% -os vízálló ház, mely minőségi alapanyagokból készült. Teljesen tökéletes vízzárása a medencében tartható hosszú időn keresztül, valamint teljes biztonsággal használható kerti tavak esti hangulatos megvilágítására is. A vízálló reflektorház biztosítja, hogy az izzók elektronikájába se kerülhessen nedvesség. A 7 előre beprogramozott szín segítségével káprázatos színvilágot teremthetünk medencénkben, kerti tavunkban, vagy egyszerűen a kerti partinkat varázsolhatja egyedivé. Víz alatt történő használat sem befolyásolja a készülék idő előtti tönkremenetelét, így úszás kiegészítésként is használható. A gyenge feszültség miatt, nincs áramütés, nincs baleset.

Széles körben használható világító egység, melyet használhatunk: hálószobába, kertbe, gyepre helyezve, kempingezéskor, strandon, uszodában, kerti tóban és persze medencénkben. Egy tökéletes dekoráció kiegészítő az ebédlőasztalon, partin, esküvőn, étteremben vagy egyéb események alkalmával.

Napelemes töltés, energiatakarékosság, alacsony energiafogyasztás, folyamatos világítás akár 12 órán keresztül is, emiatt elég a kerti parti előtt feltölteni, hogy egész éjszaka világítson a barátainknak, ismerőseinknek.

IF Távirányító: A használatával kikeverhetünk 16 különböző színt, fényerősséget állíthatunk, valamint a készüléket Ki/Be kapcsolhatjuk
1) Vezérlési távolság: 15 méter (akadályok nélküli hatótávolság)
2) 16 statikus szín és 4 FLASH mód választási lehetőség, négy fokozatú fényerő állítás (statikus színek)

A lámpához adott távirányítóval, akár 12-15m-ről is vezérelhetjük lámpánkat, legyen az medencében, fűben, asztalon, kerti tóban.

1) Vezérlési távolság: 15 méter (akadályok nélküli hatótávolság)
2) 7 előre beállított szín
2) Fényerő szabályzás
2) A nyári melegben kinthagyott készülék, automatikusan feltölti a beépített akkumulátort, hogy az esti programoknál, használhassuk

7 előre beállított szín és 4 effekt közül választhatunk

Úszó LED RGB medencelámpa méretek:

TERMÉK LEÍRÁS:

Termék név: Úszó Solar úszómedence LED lámpa
Teljes méret: 148mm x 33mm
Szigetelési osztály: IP68 Vízálló
Érzékelő: napelem Ray szenzor érzékelővel 30LUX-on belül
Töltési módszer: Napelem
Készülékház anyag: UV-álló PC + ABS
Napelem: 1W 200mAh 17% hatékonyság
Akkumulátor teljesítmény: Litium-ion 3.7V 1000mAh
LED-ek száma: 12db egyszínű fehér, 12db többszínű RGB
Napelemmel történő töltési idő: kb. 5-6 óra
Világítási idő: kb. 12 óra

Figyelem!!

Ahhoz, hogy a készüléket be tudja kapcsolni lemerült akkumulátorok mellett a kézi kapcsolóval vagy a távirányítóval, úgy legalább 5 percig a következő fényforrásokkal világítsa meg a készüléket. Az akkumulátorok töltésére használhat erős mesterséges fényt, amit legfeljebb 10-15cm-ről világítsa a készüléket, de úgy, hogy a fény hőenergiája ne tehessen kárt a készülékben, vagy egyszerűen használja a természetes napsugarakat.

A készülék automatikusan kikapcsol, ha alacsony feszültségű az akkumulátor. Ez kb.3-4 folyamatos felhős időszak után következhet be. A lehető legjobb töltési teljesítmény érdekében a szolár lámpát a lehető legtöbb közvetlen napfényes területre helyezze el, vagy ha a medencéjét egész nap süti a nap ott is hagyhatja.

Kézi kapcsoló esetén: színváltás / BE / KI
1.) Hosszú lenyomás esetén – a készülék bekapcsol: napelem töltéssel
2.) Majd ezt követően röviden kattintson a bekapcsoló gombra, hogy az Önnek megfelelő előre beprogramozott 7 féle színt vagy a 4 féle FLASH színt ki tudja választani
3.) Hosszan nyomja meg az OFF gombot a készülék kikapcsolásához

Távirányító esetén: 7 szín / BE / KI / és Fényerő szabályozás
1.) A készülék bekapcsolásnál a jobb felső sarokban lévő „ON” feliratú piros színű gomb egyszeri megnyomása, készülék kikapcsolásánál: Jobb felső sarokban lévő „OFF” feliratú fekete színű gomb egyszeri megnyomása
2.) A bal felső sarokban találhatóak a fényerő szabályzó gombok. A felfelé mutató nyíl szimbólumú „gomb” jelenti a fényerő erősség állítást a lefelé mutató nyíl szimbólumú „gomb” pedig a fényerőt csökkenti. Szabályozásnál apró gyors nyomással lehet elérni a kívánt fényerősséget.
3.) A távirányító bal/középső részénél található színes gombok az előre beprogramozott 7 féle szín bekapcsoló gombokat tartalmazza, valamint a jobb oldalon találhatóak a funkció gombok, melyek előre beállított ritmus/effekt alapján kapcsolhatóak LED izzók.
4.) Maximális vezérelhető távolság: max. 12-15 méter
5.) 16 statikus szín és 4 FLASH mód kapcsoló, négy fokozatú fényerő állítható (statikus színek), távirányító be / ki
6.) Ha a készülék nem kapcsol vagy csak nagyon közelről kapcsolható a távirányítóval, úgy az abban levő gomb csere segíthet ezen a problémán. De az a probléma is lehet, hogy az úszó lámpa akkumulátora le van merülve.

Az alábbi medencevilágítások is érdekelhetik: