Céginformáció

Cégünk 1991-ben kezdte meg működését mint uszodatechnikai berendezéseket forgalmazó és kivitelező cég.

Buborékos, medencesátor, medencefedés, pancsoló medencék vízmelegítésére
Kezdetben a német Krülland cég képviseletét láttuk el a Kelet-Magyarországi régióban, majd a fokozódó érdeklődés miatt a más cégek által gyártott termékeket is elkezdtük forgalmazni. Így szélesebb területet tudunk kínálatunkkal lefedni, meglévő és leendő partnereink reményében egyaránt. Jelenleg az uszodatechnikában megtalálható összes terméket forgalmazzuk, raktárunkból azonnal szállíthatóak, melyek nincsenek raktári készleten azokat rövid átfutási idővel biztosítani tudjuk.
Minden éven, felkeressük a német gyárat, hogy megbeszéljük az adott év technikai újdonságait. Emellett rendszeresen ellátogatunk a Magyarországon rendezett uszodatechnikai szaknapokra, hogy mindig naprakész információkkal lássuk el ügyfeleinket.
Fő profilunk az uszodatechnikában járatos, fóliás medence kivitelezése, gépészeti munkák ellátása, karbantartása, javítása és az esetleges hibák megelőzése időszakos ellenőrzésekkel. Foglalkozunk még az uszodatechnikában használatos vegyszerek kereskedelmével, melyek OTH ÁNTSZ engedéllyel rendelkeznek. Szakmai tanácsokkal segítjük a háztartásoknál és vállalatoknál felmerülő problémák megelőzését.
Célunk minőségi szolgáltatást nyújtani és ezzel a minőséget képviselni. A színvonalas munka érdekében, folyamatosan fejlesztjük eszköztárunkat és technológiánkat is.
Megbízható, precíz kollégáinkkal belátható határidőn belül igyekszünk rugalmasan kielégíteni ügyfeleink igényeit.
Solar Sun Rings® nyári, medence szolártakaró, pálmafa dizájnnal és vízéllel (SSRA)
Strandcikkek, pizza, flip-flop papucs, görögdinnye, szökőkút, úszószék
Elkészült medencéinkkel nemcsak ebben a régióban találkozhat (Borsod Abaúj-Zemplén megye, Szabolcs-Szatmár Bereg megye, Hajdú-Bihar megye), hanem országszerte bárhol. Megtalálhatóak Budapesten, Pécsett, Debrecenben, Nyíregyházán, Tihanyban, Komáromban, Szlovákiában, Ausztriában és Olaszországban is. Jelenleg fém palástú-fóliás, előregyártott beton zsalukőből, POROCELL vagy CELLPOOL épített fóliás medencék szerepelnek választékunkban. Egyedi épített, fóliás valamint monoblokk pezsgőfürdőkkel is szívesen állunk rendelkezésükre. Vasbeton szerkezetű csempés, illetve üvegmozaikos medencék gépészetének, látványelemeinek teljeskörű palettája ugyanúgy megtalálható katalógusunkban.
Ma már a magán célú medencék telepítése mellett rendszeresen részt veszünk – alvállalkozóként – nagyobb projectek megvalósításában is. Egyedi uszodatechnikai élményelemekre is megbízható hátteret nyújtunk a magán- és közösségi fürdők kivitelezésénél egyaránt. Forgalmazott termékeink között megtalálhatók a látványelemek közül rozsdamentes vízköpők, élményberendezések, korlátok, kapaszkodók, nyakmasszázs, ellenáramoltató berendezések illetve egyéb technológiai eszközök és segédanyagok.
3W-24W_12V Rozsdamentes LEDES SZÖKŐKÚT VILÁGITÁS RGB - SZÍNVÁLTÓS
Medencevilágítás, Power led medenceizzó, RGB színváltós, távirányítóval
A medencék üzemeltetéséhez szükséges karbantartó és kémiai szerek, vegyszerek, tesztműszerek szerencsi bemutatótermünkben megtekinthetőek. Munkatársaink nagy hangsúlyt fektetnek ügyfeleink szakszerű, udvarias kiszolgálására, valamint az általunk elvégzett munka igényességére és minőségére. Ügyfeleink számára biztosítani tudjuk a medencék egész évi kémiai és gépészeti karbantartását, valamint vállaljuk a téli-nyári átállás munkálatait is. Az Önök igényeinek megfelelően további komfortnövelő kiegészítőkkel igyekszünk a megfelelő luxus érzetet biztosítani melyek személyesen bemutatótermünkben megtekinthetők.

Egy Lay-Z-Spa masszázsmedence, legnagyobb előnye, hogy a sajátod, így pontosan tudod milyen minőségű benne a víz és nem kell osztoznod idegenekkel a fürdési élményen. Akkor kapcsolod be, amikor akarod, és olyan hőmérsékletű a víz, ami számodra a legkellemesebb.
Olyan kiegészítő funkciókkal rendelkeznek, mint a 40°C-os gyorsfűtési rendszer, a Freeze Shield™, fejlett biztonsági funkciók és az energiatakarékos időzítő, valamint az AirJet™, AirJet Plus™ és Hydrojet Pro™ technológiás masszázsrendszerek
Lay-Z-Spa jakuzzi, masszázsmedence, pezsgőfürdő FŐOLDAL KÉP 02 - Milan WiFi felfújható jakuzzi