BADU® Speck szűrőszivattyúk

A BADU SPECK szűrőszivattyúi minden igényt kielégítenek minőségben, teljesítményben, megbízhatóságban. Választhatunk privát és közösségi medencékbe szánt változatok közül. A sokéves tapasztalat és a német technológia teszi ezeket a berendezéseket az uszodatechnikai piac vezető termékeivé. Alap esetben és kialakításukban maximum 5 g/l só töménységig használhatók. Magasabb só töménység és termálvizes medencék esetén elérhetôk „AK” változatban is. Vízszint alá vagy fölé telepíthetőek.
logo-badu speck logo szűrőszivattyúk privát és közületi medencék vízforgatására tervezve new_2x

BADU® SPECK szivattyúk privát, magán használatra

A BADU BADU® Magic II 4/11, BADU® Top II 8/12, BADU® Alpha 6/12, BADU® Gamma 7/32 és a BADU® Prime 7/20 sorozatú szűrőszivattyúkat leginkább magán használatra ajánljuk, melyek 0,5liter – 3liter közötti űrtartalmú durvaszűrő előkosárral rendelkeznek, 4m3/h vízszállítási teljesítménytől egészen a 32m3/h teljesítményig, 30m3-től egészen a 150m3 víztérfogatú privát úszómedencékig megtalálhatja az Önnek legszínpatikusabb szűrőszivattyúkat.

BADU® Magic II/4-11

BADU_Magic_II 4m3_h szűrőszivattyú, kis és közepes privát úszómedencék ideális keregtető szivattyúja

Kis- és közepes 10 – 60m3 víztérfogatú privát úszómedencékhez, 0,5 literes durvaszűrő kosárral szerelt bevezető szűrőszivattyúk. A szivattyúk 0,5% -os sótartalmú, azaz 5 g/l koncentrációjú sósvíz-ápolású úszómedencékhez használhatóak. Homokszűrű tartály méretek a 300-astól egészen a 610mm átmérőjű szűrőtartályokig. 4 különböző teljesítményben: 4m3/h/0,18kW, 6m3/h/0,25kW, 8m3/h/0,40kW, 11m3/h/0,45kW-ig (230V/1F)

BADU® TOP II/8-14

Kis- és közepes 30 – 90m3 víztérfogatú privát úszómedencékhez, 3 literes durvaszűrő kosárral szerelt ár/teljesítmény optimalizált szűrőszivattyúk. A szivattyúk 0,5% -os sótartalmú, azaz 5 g/l koncentrációjú sósvíz-ápolású úszómedencékhez használhatóak. Homokszűrű tartály méretek a 450-astól egészen a 650mm átmérőjű szűrőtartályokig. Az összes szivattyú vízzel érintkező részei polipropilénből készülnek, így jól ellenállnak a medencevíz okozta korróziónak. 3 különböző teljesítményben: 8m3/h/0,30kW, 12m3/h/0,45kW, 14m3/h/0,65kW-ig (230V/1F)

BADU® ALPHA 6-12

BADU_Alpha 6-12 privát úszómedence szűrőszivattyúk 6-tól 12m3/h vízforgatási teljesítményig

Kis- és közepes 10 – 60m3 víztérfogatú privát úszómedencékhez, 0,5 literes durvaszűrő kosárral szerelt bevezető szűrőszivattyúk. A BADU Alpha szűrőszivattyú újrakonfigurált hidraulikával rendelkezik, és így kiváló hatásfokot ér el. Zajszintje optimalizált és egyszerűen illeszthető a meglévő csővezeték-rendszerekhez, mivel a beépítési méretek kompatibilisek a BADU Magic és a BADU Magic II rendszerrel. A szivattyúk 0,5% -os sótartalmú, azaz 5 g/l koncentrációjú sósvíz-ápolású úszómedencékhez használhatóak. Homokszűrű tartály méretek a 300-astól egészen a 610mm átmérőjű szűrőtartályokig.

BADU® GAMMA 7-32

Leginkább a közepes és nagy 30 – 150m3 víztérfogatú privát úszómedencékhez (a BADU GAMMA 29 és 32-es sorozatok közületi alkalmazásuk megengedett a 2-es típusú fürdőkben), 3 literes durvaszűrő kosárral szerelt ár/teljesítmény optimalizált szűrőszivattyúk. A szivattyúk 0,5% -os sótartalmú, azaz 5 g/l koncentrációjú sósvíz-ápolású úszómedencékhez használhatóak. Homokszűrű tartály méretek a 450-astól egészen a 910mm átmérőjű szűrőtartályokig. Az összes szivattyú vízzel érintkező részei polipropilénből készülnek, így jól ellenállnak a medencevíz okozta korróziónak. 7 különböző teljesítmény: 7m3/h/0,30kW teljesítménytől egészen a 32m3/h/1,50kW(400V/3F) teljesítményig.

BADU® DELTA prof. 9-28

BADU DELTA PROFESSZIONÁLIS szűrőszivattyúk, 9 - 28m3/h vízszállítási teljesítmények között.

Közepes és nagy 25- 125m3 víztérfogatú privát úszómedencékhez, 4 literes durvaszűrő kosárral szerelt Professzionális szűrőszivattyúk. A BADU DELTA Prof. keringtető szivattyúk karbantartást nem igénylő motorja nagy teljesítményű golyóscsapágyakkal és rozsdamentes acél motor tengellyel van szerelve. Nagyon csendes és hatékony, mert hidraulikusan újratervezett. Az átlátszó fedél LED-világítást kapott, így könnyű szemrevételezéssel ellenőrizni.
A nagy hatékonyságú technológia nagyobb áramlási teljesítmény mellett is alacsonyabb energiafogyasztással dolgozik. A szivattyúk 0,5% -os sótartalmú, azaz 5 g/l koncentrációjú sósvíz-ápolású úszómedencékhez használhatóak. Homokszűrű tartály méretek a 500-astól egészen a 950mm átmérőjű szűrőtartályokig.

BADU® PRIME 7-20

A BADU tartományon belül más szivattyú sem bizonyult sikeresnek, mint a BADU Prime. Nagyobb szűrőegységekhez tervezték, és az üvegszál erősítésű anyagnak köszönhetően megfelel minden követelménynek. Az alacsony zajszintű konstrukció és az innovatív optimalizálás teljesíti a BADU Prime-et. Leginkább a közepes és nagy 35 – 120m3 víztérfogatú privát úszómedencékhez ajánlott, 3 literes durvaszűrő kosárral szerelt szűrőszivattyúk. A szivattyúk 0,5% -os sótartalmú, azaz 5 g/l koncentrációjú sósvíz-ápolású úszómedencékhez használhatóak. Homokszűrű tartály méretek a 450-től egészen a 800mm átmérőjű szűrőtartályokig.

BADU® 90 7/20-25/48

BADU90-7-20 szűrőszivattyú, régi típus BADU PRIME néven kék házburkolat színben érhető el

A BADU90 7/20 – 25/48 nevezetű szivattyúkat a német BADU SPECK cég BADU PRIME néven forgalmazza tovább, melyek kinézetben, méretben teljesen ugyan olyan kialakításúak, emiatt a régi BADU 90-es szivattyúk teljes egyszerűséggel lecserélhetőek BADU PRIME szivattyúkra. Leginkább a közepes és nagy 35 – 120m3 víztérfogatú privát úszómedencékhez ajánlott, 3 literes durvaszűrő kosárral szerelt szűrőszivattyúk. A szivattyúk 0,5% -os sótartalmú, azaz 5 g/l koncentrációjú sósvíz-ápolású úszómedencékhez használhatóak. A szivattyúkhoz választható homokszűrű tartály méretek a D450-től egészen a D1200mm átmérőkig terjedhet.

BADU® SPECK szivattyúk közösségi fürdőkhöz, uszodákhoz

A BADU® Prime 25/48 és a BADU® Resort 30/110 sorozatú szűrőszivattyúkat leginkább közületi használatra ajánljuk, melyek 6 – 10liter közötti űrtartalmú durvaszűrő előkosárral rendelkeznek, 25m3/h vízszállítási teljesítménytől egészen a 110m3/h teljesítményig, 120m3-től egészen a 500m3 víztérfogatú közösségi úszómedencékig megtalálhatja az Önnek legszínpatikusabb szűrőszivattyúkat.

Mivel ezek az új műanyagházas szűrőszivattyú sorozat a BADU Prime és Resort egyszerűen és könnyen telepíthető, karbantartható, számos beruházási költség nélkül, 2-es számú közösségi masszázsmedencékhez vagy nyilvános medencékhez a legideálisabb választás.

 

Egy másik különleges jellemzője ennek az új szivattyú sorozatnak a moduláris felépítése, amely lehetővé teszi a gyártó számára, hogy a vízkezelés területén egyre több alkalmazást kínáljon egyedi szivattyúk számára.

BADU® PRIME 25-48

közösségi -kommunális BADU_Prime25-48_szűrőszivattyú kép

A BADU tartományon belül más szivattyú sem bizonyult sikeresnek, mint a BADU Prime25/48. Nagyobb méretű medencékhez tervezték, és az üvegszál erősítésű anyagnak köszönhetően megfelel minden követelménynek. Az alacsony zajszintű konstrukció és az innovatív optimalizálás teljesíti a BADU Prime-et. Leginkább a nagy 90 – 210m3 víztérfogatú privát és 2-es típusú közösségi úszómedencékhez ajánlott, 6 literes durvaszűrő kosárral szerelt szűrőszivattyúk. A szivattyúk 0,5% -os sótartalmú, azaz 5 g/l koncentrációjú sósvíz-ápolású úszómedencékhez használhatóak. Homokszűrű tartály méretek a 800-től egészen a 1200mm átmérőjű szűrőtartályokig.

BADU® RESORT 30-110

Az önfelszívó szűrőszivattyúval olyan lehetőségek nyílnak meg, melyeket eddig csak nagy és nehéz bronz vagy öntöttvas szivattyúk képviseltek.

Ez a szivattyú teljesen új kialakítású, 30-tól 110-ig terjedő vízáramlási sebességgel tökéletesen folytatja a BADU40 és a BADU90 sorozatokat. A szivattyúk könnyű karbantartást igényelnek valamint a beépített nagy 10 literes durvaszűrő tartály miatt a tisztítási intervallumok is hosszabbak. A motorok teljesítménye 1,5kW és 5,5kW közötti, mono blokk típusú szivattyúknak tervezték, ezért csak kis helyigényűek.

Mivel ez az új műanyagházas keringtető szivattyú sorozat a BADU Resort egyszerűen telepíthető és karbantartható, számos beruházási költség nélkül.

Egy másik különleges jellemzője ennek az új szivattyú sorozatnak a moduláris felépítés, mely lehetővé teszi a gyártó számára, hogy a vízkezelés területén egyre több lehetőséget kínáljon egyedi szivattyúk tervezésére.

Leginkább a közepes és nagy 120 – 500m3 víztérfogatú közösségi úszómedencékhez ajánlott. A szivattyúk 0,5% -os sótartalmú, azaz 5 g/l koncentrációjú sósvíz-ápolású úszómedencékhez használhatóak. Homokszűrű tartály méretek (a 30m3/h/m2 szűrési segességet figyelembe véve) a 1400-től egészen a 2000mm átmérőjű szűrőtartályokig.

BADU® ECO állítható sebességű szűrőszivattyúk

A BADU® ECO GREEN állítható sebességű szűrőszivattyúk a már meglévő BADU® szivattyúk kiváltására is szolgálhatnak, mivel nem állandó sebesség hanem állítható sebességű kivitelnek köszönhetően széles skálán mozog a beépítési paraméterük. Átalakítás, beépítési költség minimális mivel az azonos típusú szivattyúk csatlakozási és dimenzionális méretük teljesen megeggyezik a hagyományos szűrőszivattyúékéval.

Privát medencék ideális szűrőszivattyúi: BADU® Eco Touch-Pro II, BADU® Gamma Eco VS és a BADU® Prime Eco VS típusú szűrőszivattyúk.

Mivel ezek az új műanyagházas szűrőszivattyú sorozat a BADU Eco Motion és Resort PM szívattyúk egyszerűen és könnyen telepíthető, karbantartható, számos beruházási költség nélkül, 2-es számú közösségi masszázsmedencékhez vagy nyilvános medencékhez a legideálisabb választás.

Egy másik különleges jellemzője ennek az új szivattyú sorozatnak a moduláris felépítése, amely lehetővé teszi a gyártó számára, hogy a vízkezelés területén egyre több alkalmazást kínáljon egyedi szivattyúk számára.

BADU GAMMA ECO VS ÁLLÍTHATÓ SEBESSÉGÛ SZIVATTYÚ
BADU_ResortPM_70 frekvenciaszabályzós szűrőszivattyú NEW 200x148