Lay-Z-Spa masszázsmedence

Amit a felfújható jakuzzi masszázsmedencékről tudni kell

Egy LAY-Z-SPA® masszázsmedence, legnagyobb előnye, hogy a sajátod, így pontosan tudod milyen minőségű benne a víz, és nem kell osztoznod idegenekkel a fürdési élményen. Akkor kapcsolod be, amikor akarod, és olyan hőmérsékletű a víz, ami számodra a legkellemesebb.

A felfújható jakuzzik teljes szettben érkeznek egyetlen dobozban. A csomag része a felfújható medence test, a beépített vízforgató, a medence takaró, az alátét fólia és a medence vízmelegítő és a használati útmutató. Szerszám nélkül felállítható, önfelfújó rendszerű. A kezelőpanel használata könnyen megtanulható.

layz spa felfujhato masszazsmedencek logo

MIÉRT A LAY-Z-SPA® PEZSGŐFÜRDŐT ÉRDEMES VÁLASZTANI?

Üdvözöljük a Lay-Z-Spa pezsgőfürdők világában. Ezek a termékek az egyik legkelendőbb felfújható pezsgőfürdők. Tartós, prémium kategóriás felfújható szerkezetnek köszönhetően az egyszerű telepítést és a fejlett funkciókat kínálja, így Ön otthonában élményteljes gyógyfürdői élményben lazíthat.

Felfújható pezsgőfürdőink különféle kivitelben és méretben kaphatók, hogy megfeleljenek az Ön igényeinek, valamint olyan kiegészítő funkciókkal rendelkeznek, mint a 40°C-os gyorsfűtési rendszer, a Freeze Shield™, fejlett biztonsági funkciók és az energiatakarékos időzítő, valamint az AirJet™, AirJet Plus™ és Hydrojet Pro™ technológiás masszázsrendszerek. Innovatív dizájnjával és élvonalbeli technológiájával a Lay-Z-Spa az Egyesült Királyság legtöbbet 5 csillagos értékelést kapott pezsgőfürdőmárkája kategóriában. Itt megtalálhatja az Ön által elképzelt masszázsmedencéket, a hozzájuk kapcsolható érdekességeket, Gyakran Ismételt Kérdésekről már nem is beszélve, így azok elolvasásával a lehető legtöbbet tudhat meg a felfújhatós masszázsmedencék innovációjáról, tulajdonságairól.

ÖTCSILLAGOS ÉRTÉKELÉSE SZERINT A PEZSGŐFÜRDŐ MÁRKÁJA-Icon

AZ EGYESÜLT KIRÁLYSÁGBAN A LEGTÖBB, ÖTCSILLAGOS ÉRTÉKELÉSE SZERINT A PEZSGŐFÜRDŐ MÁRKÁJA

A Trustpilot és az Amazon ellenőrzött véleményei szerint a Lay-Z-Spa az Egyesült Királyságban a legtöbb, 5 csillagos értékelést kapott pezsgőfürdő-márkája és folyamatosan bővülő, több mint 1 millió vásárlós közösséggel.

Lay Z Spa felfújható jakuzzi, barna mrattan burkolattal, 5-7 felnőttnek férőhely
Lay-Z-Spa Havana WiFi Airjet felfújható jakuzzi 180x66 cm Férőhely: 2 – 4 fő felnőtt

5 PERCES BEÁLLÍTÁS Szerszámok nélkül a legtöbb Lay-Z-Spa pezsgőfürdőt mindössze 5 perc alatt felfújhatja.

5-10 vagy 15 PERCES TELEPÍTÉS

Szerszámok nélkül a legtöbb Lay-Z-Spa pezsgőfürdőt mindössze 5, 10 vagy 15 (felszereltség és mérettől függően) perc alatt felfújhatja, telepítheti. Egyszerűen kövesse végig a könnyen értelmezhető telepítési útmutatókat és pillanatok alatt megpihenhet a pezsgőfürdőjében. Csupán a vízzel történő feltöltés (0,5 – 1 óra) vesz el sok időt és annak felfűtése (12 – 48 óra).

ENERGIAHATÉKONY

ENERGIAHATÉKONY

A versenytárs márkák összehasonlítható termékeit vizsgáló független tanulmány szerint a Lay-Z-Spa a legenergiahatékonyabb felfújható pezsgőfürdő-márka és évente akár több 10.000 Ft-ot is megtakaríthat. Ráadásul minden pezsgőfürdő alapfelszereltségként felfújható fedéllel és DuraPlus™ vagy DropStitch™ (Helsinki, Vancouver, Singapore) burkolattal rendelkeznek.

A téli használathoz elkerülhetetlen kiegészítőkkel (LAY-Z-SPA FELSŐ HŐSZIGETELŐ / THERMOTETŐK) akár 40%-kal csökkentheti energiaköltségeit a pezsgőfürdője használata alatt! LINK ITT:

Layz Spa felfújható masszázsmedence - ENERGYSENSE™ TECHNOLÓGIA08
Lay-Z-Spa Milan AirJet Plus WiFi felfújható jakuzzi 196x71 cm

FREEZE SHIELD™​ EGÉSZ ÉVES HASZNÁLATRA

FREEZE SHIELD™​ EGÉSZ ÉVES HASZNÁLATRA

Az összes új Lay-Z-Spa felfújhatós pezsgőmedence (2021-es évtől gyártott típusok esetében) alapfelszereltsége a Freeze Shield™, ami azt jelenti, hogy nem kell attól tartania, hogy a hidegebb hónapokban befagy a víz, emiatt egész évben élvezheti a pezsgőfürdőt. A Freeze Shield™ melletti hassználat mellett elkerülhetetlen kiegészítők a (LAY-Z-SPA FELSŐ HŐSZIGETELŐ / THERMOTETŐK) használata! LINK ITT:

1.) HOGYAN VIGYÁZZUNK LAY-Z-SPA PEZSGŐFÜRDŐNKRE, TÉLEN
2.) 5 OK, AMIÉRT ÉRDEMES TÉLEN HASZNÁLNI A PEZSGŐFÜRDŐT
3.) A LAY-Z-SPA HASZNÁLATA TÉLEN és A LAY-Z-SPA BEÁLLÍTÁSA TÉLI HASZNÁLATRA

BEMUTATJUK A VADONATÚJ 2021-ES ÉVTŐL GYÁRTOTT LAY-Z-SPA AirJet™, AirJet™ PLUS és HydroJet Pro™ FŰTŐSZIVATTYÚKAT

Új szivattyúkialakítások – Mostantól minden 2021-es modellben megtalálható a vadonatúj Lay-Z-Spa szivattyú stílusos és kompaktabb kialakításával. A frissített szivattyúk mostantól egységes színben jelennek meg. Ezenkívül az AirJet Plus rendszer most már tartalmaz egy masszázsszabályozási funkciót is két intenzitási fokozattal, és WiFi alkalmazással is használható.

Állítható kezelőpanel integrált Pohártartóval valamint a legújabb fejlesztés a Freeze Shield™ Technológia 

FRISSÍTENI SZERETNÉ LAY-Z-SPA® SZIVATTYÚJÁT?

BEMUTATJUK A VADONATÚJ 2021-es Lay-Z-Spa® AIRJET™ SZIVATTYÚKAT

BEMUTATJUK A VADONATÚJ LAY-Z-SPA SZIVATTYÚT Örömmel mutatjuk be a vadonatúj, frissített Lay-Z-Spa szivattyút a teljes 2021-es termékkínálatunkban. Energiatakarékosabb, esztétikusabb és praktikusabb. A Lay-Z-Spa-nál folyamatosan arra törekszünk, hogy ügyfeleinknek a lehető legjobb élményt és a tökéletes kikapcsolódást nyújtsuk. Célunk, hogy élen járjunk a pezsgőfürdő-technológiában és -tervezésben, ezért szivattyúnk átfogó átalakításon esett át.
ENERGIAHATÉKONYSÁGI ÖKO-DÍJ: LAY-Z-SPA BARBADOS AIRJET™
Lay-Z Spa - AZ ÉV FÜRDŐTERMÉKE: PALMA HYDROJET PRO™
AZ ÉV MARKETINGKEZDEMÉNYEZÉSE: A LAY-Z-SPA MEGTEREMTI MINDENNAPI OÁZISÁT
AZ ÉV FÜRDŐSZÁLLÍTÓJA: LAY-Z-SPA

DÍJNYERTES ÉPÍTÉS ÉS TERVEZÉS

DÍJNYERTES ÉPÍTÉS ÉS TERVEZÉS

Több mint egy évtizednyi fejlett mérnöki innovációval és tapasztalattal rendelkező Bestway a világ legmegbízhatóbb, leginnovatívabb prémium felfújható pezsgőfürdőivel rendelkezik és ebből kifolyólag számos díjat nyertek el, mint például a Real Homes és a T3. Nem is beszélve a 2022-as év elején megrendezendő UK Pool & Spa Awards díjátadót, ahol rögtön 4 díjat is nyertek el ezek a pezsgőfürdők: 3 Gold Standard és egy kategóriagyőztes díjat, Energy Efficiency Eco Award-ot.

DÍJNYERTES ÉPÍTÉS ÉS TERVEZÉS

A LAY-Z-SPA® PEZSGŐFÜRDŐK 6 DÍJAT NYERTEK EL

A LAY-Z-SPA® pezsgőfürdők, 6 arany díjat nyertek a 2022-es UK Pool & Spa díjátadón.
A UK Pool & Spa díjak tekintélyes, régóta fennálló, iparágvezető díjak, amelyek az Egyesült Királyságbeli vállalatok munkáját és termékeit ünneplik a vizes szabadidő-iparban.
Folyamatosan bővülő díjportfóliókat kiegészítve 6 Arany díjat nyertek két kategóriában is: Az év gyógyfürdőterméke és az ECO energiahatékonyság kategóriában

Az UK Pool & Spa Awards 12. évfordulóját ünnepelte, amely a medence- és gyógyfürdő-dizájn legjobb példáit mutatja be szerte az Egyesült Királyságban. A 2022-es döntéshozatalban 225 pályamű 60 cégtől érkezett, 22 bíró vett részt a több mint 2000 online szavazás mellett.

A Thermotakaró 2 arany díjat kapott - Az év gyógyfürdőterméke és az energiahatékonysági ECO díjat 2022 évi díj győztese
Lay-z-spa Santorini HydroJet Pro™ , amely az év fürdőterméke , a kínálat legprémiumosabb pezsgőfürdője, szintén a 2022-es év fénypontja
Lay-z-spa-hollywood Az év fürdőtermékeként 2022 egyik legszembetűnőbb Lay-Z-Spa pezsgőfürdője, Hollywood AirJet™ 2022 tesztgyőztes
Lay-z-spa-zurich AirJet™a Év Spa terméke és az Energiahatékonyság ECO 2022 év végi győztese
Legprémiumabb és legfényűzőbb pezsgőfürdő a San Lay Z Spa Francisco HydroJet Pro™ UK POOL Díj 2023
Spa medence vegyszerek, tárolása, adagolása és egy hasznos adagolási TÁBLÁZAT, mely alapján szinte pontosan a meghatározott mennyiséget adagolhatja medencéjébe

Lay-Z Spa felfújható masszázsmedence klóros- és klórmentes vegyszerek forgalmazása

Hogyan tartsuk tisztán masszázsmedencénket?
Masszázsmedence vízkezelés, vízminőség ellenőrzés.
Klóros, vagy a klórmentes vízkezelés a jobb?
1.) LAY-Z SPA PEZSGŐFÜRDŐ VEGYSZEREK, MEGFELELŐ TÁROLÁSA, BIZTONSÁGI ÚTMUTATÓ LEÍRÁS, NAPI/HETI és HAVI megfelelő adagolás ismertetése
2.) LAY-Z SPA PEZSGŐFÜRDŐKNÉL HASZNÁLHATÓ VEGYSZEREK MEGFELELŐ ADAGOLÁS ISMERTETÉSE
3.) LAY-Z SPA PEZSGŐFÜRDŐK MEGFELELŐ KLÓRADAGOLÁSÁNAK SZEMLÉLTETÉSE – TÁBLÁZATBA FOGLALVA, HOGY KÖNNYEN ELIGAZODJON, HOGY ÖNNEK MENNYI VEGYSZERT KELL ADAGOLNI
lay-z-spa-masszázsmedence indulóvegyszer
Lay z spa pezsgőfürdő alkatrészek, cserehuzatok, felfújható párnák és cseremedence bélések
LAY-Z-SPA® pezsgőfürdő eredeti cserealkatrészek

Esetleg a már meglévő pezsgőfürdőjéhez szeretne cserealkatrészt, mert az eredeti eltört, elveszett esetleg elhasználódott? Itt megtalálhatja az Ön fürdőjéhez alkalmas cseredarabot. Esetleg variálni szeretné a huzat vagy a medence színét? Az is megoldható.

1.) Alkatrészek: tömlők, sapkák, hollanderek, Chem Connect, szűrőház, szűrőszivattyúk stb…
2.) Felső cserehuzatok: Miami, Cancun, Palm Spring, Paris, Hawaii, Milan stb…
3.) Felső felfújható cserepárnák: Miami, Cancun, Paris, Hawaii, Milan stb…
4.) Cseremedence bélések

LAY-Z-SPA® PEZSGŐFÜRDŐK SZÉLES TÁRHÁZÁT, LEJJEBB MEGTALÁLJA

I.) LAY-Z-SPA® felfújható jakuzzik, pezsgőfürdők
2-3 vagy 2-4 fő férőhellyel

Lay Z Spa 2-4 fő személyes felfújható pezsgőfürdők, kör formában, számtalan színű megjelenésben, Airjet és WiFi App mobiltelefon vezérelhetőséggel

II.) LAY-Z-SPA® felfújható jakuzzik, pezsgőfürdők
3-5 vagy 4-6 fő férőhellyel

Lay Z Spa 4-6 fő személyes felfújható pezsgőfürdők kör és szögletes kivitelben

III.) LAY-Z-SPA® felfújható jakuzzik, pezsgőfürdők
5-7 fő férőhellyel

Lay Z Spa 5-7 férőhelyes felfújható pezsgőfürdők