Lay-Z-Spa – Mi az ENERGYSENSE™ TECHNOLÓGIA

Bestway Lay-Z Spa felfújható masszázsmedencék – Mit jelent az ENERGYSENSE™ TECHNOLÓGIA?
Ezekre a kérdésekre itt megtalálja a választ

layz spa felfujhato masszazsmedencek logo
Layz Spa masszázsmedencékbe épített Technológia – MI AZ ENERGYSENSE™

A Lay-Z-Spa masszázsmedencéknél alkalmazott új, úttörő fejlesztés eredménye az EnergySense™ szigetelt béléssel felfújható masszázsmedence. Az EnergySense™ funkcióval ellátott Lay-Z-Spa pezsgőfürdők 40%-kal energiahatékonyabbak a hasonló társaihoz képest.

Az energiatakarékos, szigetelt pezsgőfürdő bélés egy alumíniumbevonattal körülvett habrétegből áll, ami 2 rétegű Lay-Z-Spa szívós és robusztus DuraPlus™ anyagába van becsomagolva. Ez azt jelenti, hogy a pezsgőfürdő gyorsabban melegszik fel és hosszabb ideig tartja bent a hőt, így ez az egyik legenergiahatékonyabb és legköltséghatékonyabb felfújható pezsgőfürdő. Előnyét, leginkább a téli napokban fejti ki, amikor havi gyakorisággal olvassuk le és diktáljuk be az adott Áramszolgáltatónak a villanyóránk állását.

Layz Spa felfújható masszázsmedence - ENERGYSENSE™ TECHNOLÓGIA04
ENERGYSENSE™ EGÉSZ ÉVES HASZNÁLATHOZ

Amint a csatolt képeken is látható, az EnergySense™ bélés és a felső burkolat kettős szigetelőréteget biztosít, amely segít megőrizni a hőt a bélés falai között, és hosszabb ideig melegen tartja a vizet a masszázsmedencében, ezáltal a szűrő/vízforgató valamint az elektromos fűtő rendszer is gazdaságosabban tud üzemelni, ebből következően energiát tud spórolni a rendszerrel.

Ez az energiahatékony technológia azt jelenti, hogy télen kevesebb hőveszteséget tapasztal, és így kevesebb energiát használ fel a kívánt hőmérséklet fenntartásához. A Freeze Shield™ funkcióval kiegészítve egy felfújható pezsgőfürdőt kap, amely teljesen megfelel a hideg körülményeknek, és egész évben felállítva használhatja.

TÍPUSVÁLASZTÉK AZOKRÓL A MASSZÁZSMEDENCÉKRŐL, MELYEK EZT A TECHNOLÓGIÁT ALKALMAZZÁK
Lay-Z-Spa ZÜRICH AIRJET™ VELÚR felfújható jakuzzi 180×66 cm
Lay-Z-Spa Barbados WiFi AIRJET™ felfújható jakuzzi 180x180x66 cm
Layz Spa felfújható masszázsmedence - ENERGYSENSE™ TECHNOLÓGIA08

play girl fucking in the bathroom cartoon mom nude porn