LAY-Z-SPA HASZNÁLATA TÉLEN

Bestway Lay-Z Spa felfújható masszázsmedencék – A LAY-Z-SPA HASZNÁLATA TÉLEN és A LAY-Z-SPA BEÁLLÍTÁSA TÉLI HASZNÁLATRA

layz spa felfujhato masszazsmedencek logo
FREEZE SHIELD™ TECHNOLÓGIA A Lay-Z-Spa úttörő Freeze Shield™ technológiája lehetővé teszi, hogy egész évben használja a pezsgőfürdőt. Ezt a különleges funkciót úgy terveztük, hogy megakadályozza a víz befagyását a pezsgőfürdőben, így Ön egész évben biztonságosan használhatja pezsgőfürdőjét, még akkor is, ha a környezeti levegő hőmérséklete 6°C alá esik. A Freeze Shield™ funkcióval rendelkező Lay-Z-Spa szivattyú intelligensen figyeli a környezeti levegő hőmérsékletét, hogy a szivattyú még a leghidegebb körülmények között is működőképes maradjon. Automatikusan fokozza a vízkeringést és 10°C-ra melegít, ha a külső hőmérséklet 6°C alá csökken. Ez megakadályozza, hogy a víz megfagyjon, és károsodjon a csövek vagy a bélés. Ez a költséghatékony funkció azt jelenti, hogy a hidegebb hónapokban nem kell állandóan meleget tartania a pezsgőfürdőben, és nem kell elpakolnia a pezsgőfürdőt, ha nem használja rendszeresen.
lay-z-spa-felfujhato-jakuzzi-használata téli időszakban03
A LAY-Z-SPA HASZNÁLATA TÉLEN
Ha nem rendelkezik Freeze Shield™ szivattyúval, hagyja bekapcsolva a szivattyút valamivel alacsonyabb hőmérsékleten (vagy 40°C-on, ez rajtad múlik), és kapcsolja be a szűrőt. Ez állandó hőmérsékletet tart fenn, és ez a legenergiatakarékosabb módja a Lay-Z-Spa működésben tartásának. Egyszerűen növelje a hőmérsékletet, mielőtt használni szeretné a Lay-Z-Spa-t.
Tartsa a felső fedelet és a felfújható fedőt a pezsgőfürdőn, hogy megtartsa a hőt. Egyes felhasználók szigetelést adnak a Lay-Z-Spa külsejének. Még nincs hivatalos Lay-Z-Spa szigetelt burkolatunk, de a jövőben tartsa nyitva a szemét.
A Lay-Z-Spa birtoklásának egyik legnagyobb előnye, hogy felfújható pezsgőfürdőről van szó, és amikor kényelmesen, könnyen elpakolhatja és újra felállíthatja. De mi van, ha nyár után nem akarod lepakolni? Használhatsz felfújható pezsgőfürdőt télen? Igen – és nagyszerű!
A Lay-Z-Spa télen történő használata tagadhatatlanul a legjövedelmezőbb időszak erre. A hideg külső levegő kontrasztja a víz fényűző, 40°C-os hőjével tiszta boldogság, és jótékony hatással van az egészségre és a jólétre is. Az emberek évezredek óta használnak természetes melegvízforrásokat a téli hónapokban, és a pezsgőfürdő birtoklása azt jelenti, hogy saját otthonában is élvezheti ennek előnyeit. Az Freeze Shield™összes új modellünk alapfelszereltségével most minden eddiginél egyszerűbb a Lay-Z-Spa használata télen.
MILYEN GYAKRAN FOGJA HASZNÁLNI A LAY-Z-SPA-T TÉLEN?

A felfújható pezsgőfürdő felállításának és karbantartásának különböző módjai vannak a hidegebb hónapokban való hatékony használat érdekében. Kövesse az alábbi lépéseinket a Lay-Z-Spa egész éves használatra történő beállításához. Ha nem tervezi, hogy télen rendszeresen használja a pezsgőfürdőt, tanácsunk szerint az a legjobb, ha ha elrakja télire.

GYAKORI HASZNÁLAT

Ha a legtöbbet kívánja kihozni Lay-Z-Spa-jából ezen a télen, akkor érdemes melegen tartani a vizet. Egyes felhasználók folyamatosan 38-40°C-on fűtik a saját pezsgőfürdőjükben a vizet, mások pedig használat előtt néhány órával kapcsolják be a gyorsfűtő funkciót.

RITKA HASZNÁLAT

Ha csak időnként használja a Lay-Z-Spa-t a téli hónapokban, a legjobb, ha kikapcsolja a fűtést. Tartsa feltöltve a vegyszereket, fedje le, és a Freeze Shield™ gondoskodik arról, hogy a víz és a szivattyú ne fagyjon be. Állítsa be a kívánt hőmérsékletet egy-két nappal a használat előtt, és a gyorsfűtő rendszer felmelegíti a vizet.

lay-z-spa-felfujhato-jakuzzi-használata téli időszakban05
freezeShield Layz Spa felfújható masszázsmedence téli védelme
lay-z-spa-felfujhato-jakuzzi-használata téli időszakban04
A LAY-Z-SPA BEÁLLÍTÁSA TÉLI HASZNÁLATRA
Ha kint 10°C vagy ennél alacsonyabb a hőmérséklet, a masszázsmedence üzembe helyezése előtt legalább 2 órán át tartsa bent a terméket szobahőmérsékleten, hogy a bélés át tudjon kellőképpen melegedni, mivel hidegen a bélés nem fogja tudni magát „kirugni”, ezáltal megsérülhet a fala, ami később szakadásokat, repedéseket fogja eredményezni. Ezután fújja fel a bélést bent, majd vigye a kívánt pozícióba kívül. A felfűtési idő megtakarítása érdekében töltsön fel vizet a forró csapból (győződjön meg arról, hogy a víz nem melegebb 40 °C-nál, és először egy vékony réteg hideg vizet öntött a medencébe), majd csatlakoztassa a szivattyút.
Ha teheti, állítsa fel a Lay-Z-Spa-t egy megemelt platformra, például teraszra vagy járólapra, hogy távol tartsa a hideg kemény padlótól, amely kiszívja a hőt az alapból. Azt is javasoljuk, hogy szigetelje le az alapot valamelyik Lay-Z-Spa padlószőnyeggel.
Helyezze a pezsgőfürdőt védett helyre, lehetőleg fedéllel vagy tetővel. Ez csökkenti a szél hidegét és véd az elemektől. Sok Lay-Z-spa-felhasználó egész évben hajlamos arra, hogy a pezsgőfürdőjét testreszabott fészerben vagy szilárd pavilonban helyezze el, vagy néha teljesen egyedi környezetet építsen.

LAY-Z SPA TECHNOLÓGIA