Lay-Z-Spa – 5 OK, AMIÉRT ÉRDEMES HASZNÁLNI TÉLEN

Bestway Lay-Z Spa felfújható masszázsmedencék – 5 OK, AMIÉRT ÉRDEMES TÉLEN HASZNÁLNI A PEZSGŐFÜRDŐT
layz spa felfujhato masszazsmedencek logo
FREEZE SHIELD™ TECHNOLÓGIA A Lay-Z-Spa úttörő Freeze Shield™ technológiája lehetővé teszi, hogy egész évben használja a pezsgőfürdőt. Ezt a különleges funkciót úgy terveztük, hogy megakadályozza a víz befagyását a pezsgőfürdőben, így Ön egész évben biztonságosan használhatja pezsgőfürdőjét, még akkor is, ha a környezeti levegő hőmérséklete 6°C alá esik. A Freeze Shield™ funkcióval rendelkező Lay-Z-Spa szivattyú intelligensen figyeli a környezeti levegő hőmérsékletét, hogy a szivattyú még a leghidegebb körülmények között is működőképes maradjon. Automatikusan fokozza a vízkeringést és 10°C-ra melegít, ha a külső hőmérséklet 6°C alá csökken. Ez megakadályozza, hogy a víz megfagyjon, és károsodjon a csövek vagy a bélés. Ez a költséghatékony funkció azt jelenti, hogy a hidegebb hónapokban nem kell állandóan meleget tartania a pezsgőfürdőben, és nem kell elpakolnia a pezsgőfürdőt, ha nem használja rendszeresen.
Tudta, hogy a Lay-Z-Spa-t egész évben használhatja, bizonyos biztonsági tényezők betartása mellett? Sok felfújható pezsgőfürdő-tulajdonos nem tudja, hogy továbbra is használhatja Lay-Z-Spa-t télen is (bizonyos kikötésekkel), és hogy ennek valóban vannak előnyei. Íme 5 ok, ami miatt úgy gondoljuk, hogy télen szeretné használni Lay-Z-Spa masszázsmedencéjét.
1. ÉLVEZETESEBB, MINT A NYÁR
Sok Lay-Z-Spa tulajdonos azzal érvel, hogy a pezsgőfürdő télen sokkal élvezetesebb, mint nyáron. A hűvös külső környezeti hőmérséklet kontrasztja a pezsgőfürdő melegével és a levegőbe felszálló gőzzel páratlan élményt nyújt.
2. EGÉSZSÉGÜGYI ELŐNYÖK
A pezsgőfürdő használatának számos egészségügyi előnye van, és a Lay-Z-Spa télen még többet kínál. A pezsgőfürdő nemcsak a nyugalmat és a stressz oldását szolgálja, hanem a 40°C-os víz- és nyugtató masszázsrendszerek is kiválóak a téli fájdalmakra, javítják a vérkeringést és segítenek leküzdeni a megfázást. Valamint ebben a zűrzavaros és stresszelt világban egy fél, vagy egy óra vagy még több eltöltött óra a masszázsmedencéjében egy igazi relaxációs nyugalmat biztosít, hétköznapjaiban.
3. ÚJRACSATLAKOZÁS A KÜLVILÁGHOZ
Télen mindannyian hajlamosak vagyunk a lehető legkevesebb időt tölteni a szabadban, de a Lay-Z-Spa pezsgőfürdő segítségével újra bekapcsolódhat a szabadba, és gyönyörködhet a szezonális tájban, miközben a 40°C-os vízben áztatja a testét. Ki ne szeretne egy hótakaróval körülvett pezsgőfürdőben lenni, ellazulni és kikapcsolódni?

A MASSZÁZSMEDENCE TÉLI ÜZEMELTETÉSE, KÍVÁN NÉMI RÁFIGYELÉST. UGYANIS EGY ESETLEGES ÁRAMSZÜNET, VAGY A SZŰRŐPATRON NEM MEGFELELŐ CSERÉJE VAGY TAKARÍTÁSA A RENDSZER KÁROSODÁSÁT IDÉZHETI ELŐ. UGYANAKKOR AZ SEM ELHANYAGOLHATÓ TÉNYEZŐ, HOGY A TÉLI HŰVÖS/HIDEG IDŐ MIATT A RENDSZERT ÁLLANDÓ KERINGTETÉSSEL ÉS FŰTÉSSEL KELL MŰKÖDTETNI, AMI ELEKTROMOS ÁRAM TÖBBLETFOGYASZTÁST EREDMÉNYEZ, AMI TÖBBLETKÖLTSÉGET JELENT A FELHASZNÁLÓ RÉSZÉRE. EZEK FIGYELEMBEVÉTELÉVEL KELL SZÁMOLNI A TÉLI ÜZEMSZERŰ HASZNÁLATNÁL.

lay-z-spa-felfujhato-jakuzzi-használata téli időszakban06
lay-z-spa-felfujhato-jakuzzi-használata téli időszakban07
4. MELEGÍTSE FEL A TESTÉT
Nehéz megszabadulni attól az érzéstől, hogy télen mindig hideg van. Ha megmártózik Lay-Z-Spa fényűzően meleg, 40°C-os vizében, ez nagyszerű módja annak, hogy felmelegítse testhőmérsékletét és javítsa általános hangulatát, vérkeringését. Miután kijött a pezsgőfürdőből, testhőmérséklete még hosszú ideig magas marad, még azután is, hogy a hidegben visszasétál a házba.
5. KIVÁLÓ TÁRSADALMI KÖRNYEZET
A társasági összejövetelek és bulik télen többnyire zárt térben zajlanak. Télen egy pezsgőfürdős parti egy biztos módja annak, hogy emlékezetes legyen az alkalom. Pörgesse fel környezetét RGB fényes lámpákkal és otthoni kényelemmel, ami garantáltan beszédtéma lesz barátaival.

LAY-Z SPA TECHNOLÓGIA