Lay-Z-Spa – ledes, éjszakai világitás, jakuzzi fényterápia

Bestway Lay-Z Spa felfújható masszázsmedencék ledes megvilágítása.

Vettünk egy felfújhatós masszázsmedencét, de nincs hozzá éjszakai ledes megvilágítás? A Lay-Z Spa Hollywood AirJet, Lay-Z Spa Paris AirJet és a Lay-Z Spa Santorini HydroJet masszázsmedencék, alapból tartalmazzák a ledes világítást.

Hiányoljuk medencénkből a világítást?
Szeretnénk, hogy az éjszakai fürdőzés is látványos legyen?
Este nem látunk de szeretnénk éjszakai is használni masszázsmedencénket?
Ezekre a kérdésekre itt megtalálja az adott termékeket.

layz spa felfujhato masszazsmedencek logo

8cm RGB Dekorációs MINI gömblámpa


8cm RGB színváltós Dekorációs MINI gömblámpa, kifejezetten alkalmazható: Kültérben és beltérben egyaránt, Bár, Hotel, Klub, Kávéház, Kert, Terasz, Szórakozó helység, Disco, masszázsmedence, jakuzzi, uszoda, mozi, színház, Családi házdíszítés, medence, kerti tó, esti szabadidő töltés, stb

Az RGB-s LED-es dekorációs gömblámpa, labdalámpa lassan és automatikusan változtatja a színt
be- illetve kikapcsolóval (a távirányító segítségével kapcsolható)
számos beépített LEDsor
beltéri vagy kültéri használatra alkalmas
divatos és figyelemfelkeltő kialakítás
hozzon létre különböző fényhatásokat otthon vagy egy kerti parti alkalmával

RGB lebegő medencelámpa 7,8 cm-es távirányítós LED-es medence golyós lámpa éjszakai lámpa IP67 fürdőjáték esküvői partihoz kültéri kerti úszáshoz

Napelemes, RGB ledes, éjszakai dekorációs lámpa + távirányítóval masszázsmedencékhez

Teljesen tökéletes vízzárása a medencében tartható hosszú időn keresztül, valamint teljes biztonsággal használható kerti tavak- és masszázsmedencék esti hangulatos megvilágítására is. A vízálló reflektorház biztosítja, hogy az izzók elektronikájába se kerülhessen nedvesség. A 7 előre beprogramozott szín segítségével káprázatos színvilágot teremthetünk medencénkben, kerti tavunkban, vagy egyszerűen a kerti partinkat varázsolhatja egyedivé. Víz alatt történő használat sem befolyásolja a készülék idő előtti tönkremenetelét, így úszás kiegészítésként is használható. A gyenge feszültség miatt, nincs áramütés, nincs baleset.

Széles körben használható világító egység, melyet használhatunk: hálószobába, kertbe, gyepre helyezve, kempingezéskor, strandon, uszodában, kerti tóban és persze medencénkben. Egy tökéletes dekoráció kiegészítő az ebédlőasztalon, partin, esküvőn, étteremben vagy egyéb események alkalmával.

Úszó, szolár medencelámpa 400x400

Bestway 60303 LAY-Z-SPA® befúvóra szerelhető, 7-színű LED lámpa 9,2x6,2 cm (elemes)

Bestway 60303 LAY-Z-SPA® befúvóra szerelhető, 7 színű LED lámpa, 9,2 x 6,2 cm (ELEMES)

Szeretné megvilágítani a fürdőjét? A kerek LED lámpával (9,2 x 6,2 cm) garantáltan sikerrel jársz, hiszen ez a vízálló reflektor minden LAY-Z-SPA® modellbe tökéletesen illeszkedik. A 3 db AAA elemmel működő lámpa (nem tartozék) lenyűgöző világítási élményt nyújt egyetlen gombnyomással. Összesen 7 különböző szín van, amelyek felváltva világítanak. Ha elfelejti lekapcsolni a LED lámpát, akkor semmi gond: 2 óra elteltével a lámpa automatikusan kikapcsol. Ez minimálisra csökkenti a kopást és alacsonyabb energiafogyasztást biztosít.

Lay-Z-Spa Tahiti Airjet felfújható jakuzzi 180x66 cm, 2-4 felnőttnek férőhely, külső falai Tritech™ 3 rétegű anyagból készültek, 7-színű LED világítás
Bestway 60303 LAY-Z-SPA® befúvóra szerelhető, 7-színű LED lámpa 9,2x6,2 cm (elemes)

Lay-Z-Spa ColorJet Vízenergiával működő 7-színű LED lámpa LAY-Z-SPA® HydroJet Pro™ pezsgőfürdőhöz 2020-tól 58471ASS18

Bestway® 60302 VÍZENERGIÁVAL MŰKÖDŐ COLORJET LED LÁMPÁRÓL, csak LAY-Z-SPA® HYDROJET™ PRO MODELLEKHEZ

Tegye világosabbá a pezsgőfürdő élményét a Lay-Z-Spa ColorJet vízhajtású lámpával. Az összes HydroJet™ és HydroJet Pro™ Lay-Z-Spa® pezsgőfürdővel kompatibilis, ezek a lámpák kizárólag vízáramról működnek, és a HydroJet™ helyett vannak felszerelve. Ez azt jelenti, hogy nincs szükség akkumulátorra vagy töltésre a látványos fényjáték élvezetéhez.

Lay-Z-Spa ColorJet Vízenergiával működő 7-színű LED lámpa LAY-Z-SPA® HydroJet Pro™ pezsgőfürdőhöz 2020-tól 58471ASS18
Lay-Z-Spa ColorJet Vízenergiával működő 7-színű LED lámpa LAY-Z-SPA® HydroJet Pro™ pezsgőfürdőhöz 2020-tól 58471ASS18

LAY-Z-SPA® Xtras RGB LED-es vízesés 60322_23 6941607333556 kinézet03

Bestway 60322 LAY-Z-SPA® befúvóra szerelhető, 7 színű LED-es vízesés lámpa (ELEMES)

Emelje új szintre pezsgőfürdő hangulatát a LAY-Z-SPA® LED vízeséssel! Az összes Bestway® AirJet™ és AirJet Plus™ pezsgőfürdőhöz alkalmas, a LED-lámpa 7 különböző színt állíthatunk rajta. A működéshez mindössze 3 db AAA elem szükséges.

LAY-Z-SPA® Xtras RGB 7-színű LED-es vízesés lámpa, elemmel működtető
LAY-Z-SPA® Xtras RGB 7-színű LED-es vízesés lámpa, elemmel működtető

RGB LED szalag LAY-Z-SPA® Paris és Hollywood AirJet™ pezsgőfürdőhöz P05513 (2021, 2022, 2023)

Bestway® csere LED szalag (kábellel) LAY-Z-SPA® Paris AirJet™ 196×66 cm-hez (2021-2022)

Szeretné megvilágítani a fürdőjét de nem tudja mivel a termékhez kapott Led szalag beadta az unalmast? Esetleg elveszett, vagy elromlott? Ezzel a komplett Led szalag szettel garantáltan sikerrel járhatsz, hiszen ez a vízálló led szalag Paris/Hollywood LAY-Z-SPA® modellbe tökéletesen illeszkedik. A szetthez tartozó távirányítóval lenyűgöző világítási élményt nyújt egyetlen gombnyomással. Ha elfelejti lekapcsolni a LED szalagot, akkor semmi gond: 2 óra elteltével a világítás automatikusan kikapcsol. Ez minimálisra csökkenti az elhasználódást és alacsonyabb energiafogyasztást is biztosít.

LED szalag LAY-Z-SPA® Paris és Hollywood AirJet™ pezsgőfürdőkhöz (2021-2022) P05513

LAY-Z-SPA® TECHNOLÓGIA