Lay-Z-Spa – Mi az a THERMACORE™ ENERGYSENSE™ HABPANEL KONSTRUKCIÓ

Bestway Lay-Z Spa felfújható masszázsmedencék – Mi az a hőszigetelő ThermaCore™habszerkezet KONSTRUKCIÓ?

Ezekre a kérdésekre itt megtalálja a választ

layz spa felfujhato masszazsmedencek logo
MI AZ A THERMACORE™ HABPANEL KONSTRUKCIŐ?

A ThermaCore™ a merev habpanel szerkezetből készült Lay-Z-Spa pezsgőfürdők, mint például a Toronto AirJet Plus™ technológia mögötti technológia. A felfújható bélés helyett ezek a pezsgőfürdők erős, alumínium bevonattal ellátott hőszigetelő habos magpanelekkel rendelkeznek, amelyek a Lay-Z-Spa Duraplus™ külső anyagba cipzározhatók.

Ez a habos pezsgőfürdő nemcsak nagyobb stabilitást és szilárd oldalakat biztosít, hanem jobb hőtartó tulajdonságokkal is rendelkezik, és 40%-kal jobb energiahatékonyságot kínál, mint egy hagyományos felfújható pezsgőfürdő.

Lay Z Spa THERMACORE™ habpanel hot-tub technology hőszigetelő ThermaCore™habszerkezet KONSTRUKCIÓ
Lay Z Spa THERMACORE™ habpanel hot-tub technology hőszigetelő ThermaCore™habszerkezet KONSTRUKCIÓ
EGÉSZ ÉVBEN HASZNÁLHATÓ HABPANELOS PEZSGŐFÜRDŐ

A hőszigetelő habszerkezetnek köszönhetően a ThermaCore™ Lay-Z-Spa pezsgőfürdők lényegesen több hőt tartanak meg, és sokkal gyorsabban érik el a hőmérsékletet, így gazdaságosabb egész évben üzemeltetni.

Az olyan szabványos funkciókkal, mint az energiatakarékos időzítő és a Freeze Shield™, a merev habból készült Lay-Z-Spa pezsgőfürdők a legenergiahatékonyabb pezsgőfürdők a téli hónapokban.

DURAPLUS™ ANYAG – TARTÓS KÉNYELEM ÉS KIEMELKEDŐ ERŐ

Minden Lay-Z-Spa masszázsmedence, 3 rétegű megerősített DuraPlus™ anyagból készül – ez az egyik legerősebb felfújható pezsgőfürdő anyag a piacon.
A DuraPlus™-t a hosszú élettartamot szem előtt tartva tervezték. Ez az ultraerős anyag feszültségteszten esett át, hogy kiváló tartósságot biztosítson és megőrizze alaktartó formáját, függetlenül attól, hogy hányszor fújják fel és engedik le.
A háromrétegű anyag poliészter hálómagból áll, mindkét oldalán megerősített PVC-réteggel, a többrétegű kialakítás megakadályozza a nyúlást, biztosítja a tartósságot és a rugalmasságot, valamint rendkívül kényelmes anyag.

A PVC-hez képest a 3 rétegű DuraPlus™ 33%-kal szakadásállóbb és 56%-kal nyúlásállóbb.

Lay Z Spa THERMACORE™ habpanel hot-tub technology hőszigetelő ThermaCore™habszerkezet KONSTRUKCIÓ