LAY-Z-SPA® Toronto AirJet Plus™ ThermaCore™ (habpanel) energiatakarékos WLAN WiFi pezsgőfürdő Ø 190 x 70 cm 60163

Lay-Z-Spa® Toronto ThermaCore WLAN WiFi Airjet Plus max 7 személy részére, vörös rózsafa mintázattal 1,90 mx 70 cm

Egy hosszú nap után nincs is pihentetőbb, mint elmerülni a meleg, pezsgő vízben közvetlenül a saját kertjében. A Lay-Z-Spa® Toronto Smart AirJet Plus™ nyugtató masszázsélményt nyújt akár 7 személy számára, miközben gyorsan és egyszerűen felállítható. Ez a fürdő erős, tartós habból készült, amely 60%-kal energiahatékonyabb, mint egy hagyományos felfújható fürdő. A fürdő akár 40 ºC-ig (104 ºF) is elérheti a tökéletes ellazulást, miközben 180 AirJet Plus masszázsbuborék vesz körül. 

600163 LAY-Z-SPA® Toronto AirJet Plus™ WLAN WiFi ThermaCore™ habpaneles, energiatakarékos pezsgőfürdő Ø190 x 70cm LOGO

Mobiltelefonnal történő távoli vezérlés:
Ez a medence vezérelhető okoseszközéről a Bestway Smart Hub™ alkalmazáson keresztül. Ez az innováció teszi ezt a Raris pezsgőfürdőt a piac egyik legkényelmesebb fürdőjévé. Az alkalmazás segítségével beállíthatja a fürdőt a tökéletes hőmérsékletre, aktiválhatja az energiatakarékos időzítőt, működtetheti a vízszűrőt és vezérelheti a masszázsrendszert – mindezt a tenyeréből.

Tartós konstrukció:
Ez a fürdő erős, tartós ThermaCore™ habbal készült, amely egész évben fent marad. Ez az anyag masszívabb, mint a hagyományos felfújható opció, és akár 60%-kal energiatakarékosabb is. Tartsa a hőt és az energiaszámlát alacsonyan! Ezt a fürdőt könnyű felépíteni, így a telepítés gyors és egyszerű. Egyszerűen helyezze körbe a habdarabokat, és fedje le a szúrásálló DuraPlus™ béléssel.

600163 LAY-Z-SPA® Toronto AirJet Plus™ ThermaCore™ habpanel szerkezet, energiatakarékos pezsgőfürdő WiFi Ø190x70 cm

Az AirJet Plus rendszer 180 buborékfúvókával rendelkezik, amelyeket a fürdő aljáról és falaiból engednek ki, hogy megnyugtató masszázzsal célozzák meg a lábakat és a hátat. A maximális kényelmet és relaxációs élményt nyújtó masszázsrendszer két intenzitási fokozattal rendelkezik, így a relaxációs idő teljesen személyre szabható.

A Toronto ThermaCore WLAN WiFi Airjet Plus pezsgőfürdőbe akár 5 de maximum 7 személy is elfér, így családi körben is együtt wellnessezhetnek. A medence tisztántartását a ChemConnect™ vegyszeradagoló végzi.

ÁRAK, MEGRENDELÉS

Lay-Z-Spa LAY-Z-SPA® Toronto AirJet Plus™ hőszigetelt ThermaCore™ habpanelból, WLAN WiFi energiatakarékos pezsgőfürdő Ø 190 x 70 cm 60163

Cikkszám: SKU#60163
Bestway cikkszám: 60163
Csomag súly: 50kg
Termék súly: 47kg
Csomag méret: 79 x 121 ​​x 77 cm
Származási ország: Kína
Szállítási idő: 2-3nap JELENLEG NEM ELÉRHETŐ TERMÉK!

Egység ár:
Nettó: 307.000.-Ft/db+ÁFA
Bruttó: 389.890.-Ft/db+száll. klts.

Technikai adatok:

Méret: Ø 190 x 70 cm
· Belső méretek: Ø 170 cm
· Maximum 7 fő részére
· Robusztus ThermaCore™ habpanelek + 2 részes DuraPlus™ burkolat (cipzáron keresztül csatlakoztatva)
· 8db Hőburkolat habpanel kialakítással
· Szigetelő és energiatakarékos (60%-kal energiatakarékosabb)
· Vízkapacitás: 1300 l / Töltősúly: 1340 kg
· Szín: fa megjelenés (vörös rózsafa mintázatú)
· Sötét márvány megjelenésű belső bélés
· Nagy teljesítményű fűtés (Max. 40°C, 220-240 V~ 50 Hz, 2050 W 20 ˚C-on, kb. 1,1-1,6 °C/h)
· Fagyfigyelő technológia (automatikus felfűtés 6°C-os vízhőmérséklettől)
· Teljes testmasszázs meleggel levegő (180 AirJet™ fúvóka)
· Patronos szűrőrendszer (áramlási sebesség 1325 l/h)
· 2 különböző masszázsintenzitás
· Felhajtható vezérlőpanel + alkalmazásvezérlés
· Energiatakarékos időzítő (fűtési tervezés akár 40 napra előre )
· Automatikus kikapcsolás (72 óra elteltével)
· Szivattyúegységbe integrált pohártartó + tárolóhely
· GS-tanúsítvány (TÜV Rheinland)
· Földfelismerő rendszer + személyi védőkapcsoló
· Kulcsos zár
· Gyermekbiztos klipszes rögzítők
· Nincs szükség szerszámra
· Hordozó fogantyúk
· Összeszerelés és szétszerelés a szivattyúegység használata nélkül
· Integrált lefolyócső + kerti tömlő adapter
· 2 -részleges szigetelő hőburkolat (habmag)
· ChemConnect™ vegyszeradagoló
· szűrőpatron #60311 méret. VI (10,6 x 8,0 cm)
· 5 párnázott habpárna #60316

A doboz tartalma: 2db Szűrőpatron (Lay-Z-Spa®, VI), 1db Felfújható párna Toronto ThermaCore™ WLAN WiFi pezsgőfürdő AirJet Plus™ számára, 1db Chem Connect, 1db AirJet™ WLAN WiFi szivattyú Freeze Shield™ rendszerrel (2024), 1db Bélés a Toronto ThermaCore™ pezsgőfürdő AirJet Plus™ WiFi számára, 8db Robusztus ThermaCore™ habpanel, 1db Felső műbőr takaróhuzat Toronto ThermaCore™ pezsgőfürdő AirJet Plus™ WiFi számára,

600163 LAY-Z-SPA® Toronto AirJet Plus™ ThermaCore™ WiFi Ø 190 x 70 cm energiatakarékos pezsgőfürdő WiFi App
600163 LAY-Z-SPA® Toronto AirJet Plus™ ThermaCore™ WiFi Ø 190 x 70 cm Thermacore habpanel szigeteléssel energiatakarékosabb

KÉNYELMES KIALAKÍTÁS AKÁR 5 de maximum 7 FŐ SZEMÉLY RÉSZÉRE

A Lay-Z-Spa Toronto AirJet Plus™ ThermaCore™ pezsgőfürdő WLAN WiFi 5-7 személy kényelmes elhelyezését teszi lehetővé, így tökéletes választás a családdal való pihenéshez, a barátokkal való lazításhoz vagy egy romantikus estéhez a kedvesével. Fedezzen fel egy új kikapcsolódási módot.

600163 LAY-Z-SPA® Toronto AirJet Plus™ ThermaCore™ WiFi Ø 190 x 70 cm 5 de maximum 7 fő részére

lay-z-spa-airjet-wifi-masszazsmedence-2-fokozatban állítható masszázs intenitással-App-WiFi-vel vezérelhető

WIFI VEZÉRLÉSŰ, OKOSTELEFONRÓL VEZÉRELHETŐ

Győződjön meg róla, hogy a pezsgőfürdő készen áll a használatra, amint hazaér. Kapcsolja be, kapcsolja ki, állítsa be a kívánt hőmérsékletet, aktiválja az időzítőt és még a buborékokat is szabályozza; mindezt a mobiltelefonjáról. A Bestway SMART HUB Applikáció letölthető Android és Apple eszközökre. Figyelem! Az Egyesült Királyságban a My Lay-Z-Spa App míg az  Európai Unió területén a Bestway Smart HUB WiFi Applikáció használható!

600163 LAY-Z-SPA® Toronto AirJet Plus™ ThermaCore™ WiFi Ø 190 x 70 cm energiatakarékos pezsgőfürdő WiFi App mobiltelefonról vezérelhető

180 AirJet™ levegő masszázsrendszer

Ha kikapcsolódásra vágyik, ne keresse tovább a pumpa digitális kezelőpaneljén található Lay-Z-Massage gombot. Az aktiválás után a 180 AirJet™ folyamatos, pezsgő élvezetet biztosít Önnek és társainak. Egyszerűen dőljön hátra, relaxáljon, töltődjön fel energiával és hagyja, hogy az idő elteljen.

Plusz 2 különböző masszázsintenzitás az Airjet gomb megnyomásával 100% illetve 50%-os levegőbefújási intenzitás, mely egy továbbfejlesztett AirJet™ elrendezést tartalmaz, amely a lábakat és a hátat egyaránt megcélozza.

600163 LAY-Z-SPA® Toronto AirJet Plus™ ThermaCore™ WiFi Ø 190 x 70 180 darab Airjet
Robusztus ThermaCore™ habpanelek + 2 részes DuraPlus™ burkolat (cipzáron keresztül csatlakoztatva)

A felfújható társaitól ellenállóbb ThermaCore és emellett 60%-kal energiahatékonyabb is, köszönhetően a habpanel hőmegtartó képességének, valamint nagyon könnyen és gyorsan felszerelhető: mindössze egy körbe kell igazítani a paneleket, és le kell fedni a szakadásálló DuraPlus™ béléssel.

Külső Bélés szín: Vörös rózsafa mintázatú
A burkolat egy természetes megjelenésű erdők és természet kedvelőinek létrehozott mintázatú külső borkolatos pezsgőfürdő, mely árnyalatban és színben közel hasonlít a vöröses színű rózsafa mintázatához.

Belső bélés szín: Sötét kék márvány
Mintázata és árnyalata mint a Paris ThermaCore UltraFit WLAN WiFi Airjet Plus™ Ø 170 x 65 cm méretű pezsgőfürdőnél

600163 LAY-Z-SPA® Toronto AirJet Plus™ ThermaCore™ WiFi Ø 190 x 70 cm habpanel szigeteléssel energiatakarékos WiFi pezsgőfürdő
Energiatakarékos ThermaCore™ habpanelek + 2 részes DuraPlus™ burkolat (cipzáron keresztül csatlakoztatva)

A felfújható társaitól ellenállóbb ThermaCore és emellett 60%-kal energiahatékonyabb is, köszönhetően a habpanel hőmegtartó képességének, valamint nagyon könnyen és gyorsan felszerelhető: mindössze egy körbe kell igazítani a 8db egyenként 8 x 70 cm méretű paneleket, és le kell fedni a szakadásálló DuraPlus™ béléssel.

600163 LAY-Z-SPA® Toronto AirJet Plus™ ThermaCore™ WiFi Ø 190 x 70 cm Thermacore habpanel szigeteléssel energiatakarékosabb

15 Lay-Z-Spa Cancun AirJet felfújható jakuzzi 180x66 cm 

Mi az a Freeze Shield™ technológia és hogyan működik?

A szivattyú körüli vízkeringés automatikus bekapcsolására tervezett rendszer, amely megakadályozza a víz befagyását a masszázsmedencében, így egész évben élvezheti a pezsgőfürdőt. A Freeze Shield™ a szűrőszivattyú beépített funkciója és addig aktiválva van, míg az egység áramellátást kap. A mellékelt Freeze Shield™ automatikus fűtési funkció megakadályozza, hogy a belső alkatrészek lefagyjanak hidegebb hőmérsékleten. Az innovatív téliesítési technológiával tervezett rendszer 6º és 10ºC (42º és 50ºF) között tartja a belső hőmérsékletet, hogy megelőzze a károsodást.

600163 LAY-Z-SPA® Toronto AirJet Plus™ ThermaCore™ WiFi Ø 190 x 70 cm fagyvédelem Freeze Shield funkcióval

További 4-6 személyes masszázsmedencék