LAY-Z-SPA® Paris AirJet Plus™ ThermaCore™ UltraFit™ WLAN WiFi pezsgőfürdő Ø 170 x 65 cm 60263 (2024)

Lay-Z-Spa® Paris ThermaCore UltraFit Smart Airjet Plus 6 szürke márvány 1,70 mx 65 cm (2024 modell)

Egy hosszú nap után nincs is pihentetőbb, mint elmerülni a meleg, pezsgő vízben közvetlenül a saját kertjében. A Lay-Z-Spa® Paris UltraFit AirJet Plus™ akár 6 személy számára nyújt nyugtató masszázsélményt, miközben gyorsan és egyszerűen felállítható. Ez a fürdő közvetlenül a bélésbe épített UltraFit™ integrált szivattyúval rendelkezik, amely helytakarékos lehetőséget kínál, amely zökkenőmentesen beleolvad a hátsó udvarba. Ez a fürdő akár 40 ºC (104 ºF) hőmérsékletet is elér, hogy tökéletes ellazulást biztosítson, miközben Önt 140 AirJet Plus masszázsbuborék veszi körül. 

My Lay-Z-Spa App WiFi LOGO

Mobiltelefonnal történő távoli vezérlés:
Ez a medence vezérelhető okoseszközéről a Bestway Smart Hub™ alkalmazáson keresztül. Ez az innováció teszi ezt a Raris pezsgőfürdőt a piac egyik legkényelmesebb fürdőjévé. Az alkalmazás segítségével beállíthatja a fürdőt a tökéletes hőmérsékletre, aktiválhatja az energiatakarékos időzítőt, működtetheti a vízszűrőt és vezérelheti a masszázsrendszert – mindezt a tenyeréből.

Tartós konstrukció:
Ez a fürdő erős, tartós ThermaCore™ habbal készült, amely egész évben fent marad. Ez az anyag masszívabb, mint a hagyományos felfújható opció, és akár 60%-kal energiatakarékosabb is. Tartsa a hőt és az energiaszámlát alacsonyan! Ezt a fürdőt könnyű felépíteni, így a telepítés gyors és egyszerű. Egyszerűen helyezze körbe a habdarabokat, és fedje le a szúrásálló DuraPlus™ béléssel.

60263 LAY-Z-SPA® Paris AirJet Plus™ ThermaCore™ UltraFit™ pezsgőfürdő WLAN WiFi Ø 170 x 65 cm (2024)

A bélésbe épített UltraFit beépített szivattyúval felszerelve, amely gyorsan felfújja a medencét, felmelegíti, szűrést hajt végre és vezérli a masszázsrendszert, ez a fürdő egyszerre egyszerű és kényelmes. A panel könnyen elérhető a fürdő belsejéből, így anélkül szabályozhatja beállításait, hogy elhagyná a víz melegét. Tartalmaz egy ChemConnect™ adagolót is, amely a megfelelő mennyiségű klór egyenletes eloszlatásával fenntartja a tiszta, egészséges vizet. A párizsi fürdő megerősített burkolattal rendelkezik, amelyet úgy terveztek, hogy lezárja a hőt, amikor nem használják, és megakadályozza a por és törmelék felhalmozódását a vízen.

A Paris ThermaCore UltraFit Smart Airjet WLAN WiFi pezsgőfürdőbe akár 4 de maximum 6 személy is elfér, így családi körben is együtt wellnessezhetnek. A medence tisztántartását a ChemConnect™ vegyszeradagoló végzi.

ÁRAK, MEGRENDELÉS

Lay-Z-Spa LAY-Z-SPA® Paris AirJet Plus™ ThermaCore™ UltraFit™ WLAN WiFi pezsgőfürdő Ø 170 x 65 cm 60263 (2024-es modell)

Cikkszám: SKU#60263
Bestway cikkszám: 60263
Csomag súly: 45kg
Termék súly: 37kg
Csomag méret: 89 x 97 ​​x 72 cm
Származási ország: Kína
Szállítási idő: 2-3nap JELENLEG NEM ELÉRHETŐ TERMÉK!

Egység ár:
Nettó: 275.500.-Ft/db+ÁFA
Bruttó: 349.885.-Ft/db+száll. klts.

Technikai adatok:

4-6 felnőttnek férőhely
Vízkapacitás (80%): 850 liter
Töltősúly: 884 kg
Külső mérete felfújt állapotban: Ø 1,70 m x 65 cm
Belső méret: Ø 1,45 m
Teljes szélesség szivattyúval: 224 cm
Fűtőrendszer: Kb. 1.5-2.0℃/ó
Feszültség: 220-240V ~ 50Hz, 2050W 20°C-on
Szűrési fogyasztás: 50 W/h
Víz fűtési fogyasztás: 2000 W/h
Max. vízhőmérséklet: 40℃
Nettó tömeg: 36kg
Maximális vízmélység: 52 cm
AirJet™ masszázsrendszer (140 fúvóka)
A Freeze Shield™ automatikus fűtés rendszer a fagyvédelemért
· Maximum 6 fő részére
· Robusztus ThermaCore™ habpanelek + 2 részes DuraPlus™ burkolat (cipzáron keresztül csatlakoztatva)
· Hőburkolat hab maggal
· Szigetelő és energiatakarékos (60%-kal energiatakarékosabb)
· Szín: Sötét alabástrom megjelenés
· Sötét márvány megjelenésű belső bélés
· Fagyfigyelő technológia (automatikus felfűtés 6°C-os vízhőmérséklettől)
· Teljes test masszázs meleg levegővel ( 140 AirJet™ fúvóka)
· Patronos szűrőrendszer (áramlási sebesség 1325 l/h)
· 2 különböző masszázsintenzitás
· Felhajtható vezérlőpanel + alkalmazásvezérlés
· Energiatakarékos időzítő (fűtéstervezés akár 40 napra előre)
· Automatikus kikapcsolás (72 óra elteltével)
· Béléscsőbe integrált szivattyúegység
• Biztonság:
· GS-tanúsítvány (TÜV Rheinland)
· Földfelismerő rendszer + személyi védőkapcsoló
· Gyerekbiztos kapcsos rögzítők
· Összeszerelés és szétszerelés a szivattyúegység használata nélkül
· Integrált lefolyócső + kerti tömlő adapter
• Szállítási terjedelem:
· 2 részes hőszigetelő burkolat (hab mag)
· ChemConnect™ vegyszeradagoló
· Szűrőpatron #60311 méret. VI (10,6 x 8,0 cm)
· 4 párnázott fejpárna #60316

A doboz tartalma: 2db Szűrőpatron (Lay-Z-Spa®, VI), 1db Felfújható fedél Paris ThermaCore™ UltraFit™ pezsgőfürdő AirJet Plus™ számára, 1db Chem Connect, 1db bélésbe integrált szivattyúegység AirJet™ WiFi, Freeze Shield™ rendszerrel (2024), 1db Bélés a Paris ThermaCore™ UltraFit™ pezsgőfürdő AirJet Plus™ WiFi számára (2024), 6db Robusztus ThermaCore™ habpanel, 1db Felső takaróhuzat Paris ThermaCore™ UltraFit™ pezsgőfürdő AirJet Plus™ WiFi (2024) számára,

60263 LAY-Z-SPA® ThermaCore™ UltraFit™ energiatakarékos hőszigetelt habpanellal, pezsgőfürdő Paris AirJet Plus™ WLAN WiFi Ø 170 x 65 cm 2024 modell
Fagyfigyelő technológia (automatikus felfűtés 6°C-os vízhőmérséklettől)

KÉNYELMES KIALAKÍTÁS AKÁR 4-6 FŐ SZEMÉLYNEK

A Lay-Z-Spa Paris AirJet Plus™ ThermaCore™ UltraFit™ pezsgőfürdő WLAN WiFi 4-6 személy kényelmes elhelyezését teszi lehetővé, így tökéletes választás a családdal való pihenéshez, a barátokkal való lazításhoz vagy egy romantikus estéhez a kedvesével. Fedezzen fel egy új kikapcsolódási módot.

60263 LAY-Z-SPA® ThermaCore™ UltraFit™ energiatakarékos hőszigetelt habpanellal, pezsgőfürdő Paris AirJet Plus™ WLAN WiFi Ø 170 x 65 cm 2024 modell

lay-z-spa-airjet-wifi-masszazsmedence-2-fokozatban állítható masszázs intenitással-App-WiFi-vel vezérelhető

WIFI VEZÉRLÉSŰ, OKOSTELEFONRÓL VEZÉRELHETŐ

Győződjön meg róla, hogy a pezsgőfürdő készen áll a használatra, amint hazaér. Kapcsolja be, kapcsolja ki, állítsa be a kívánt hőmérsékletet, aktiválja az időzítőt és még a buborékokat is szabályozza; mindezt a mobiltelefonjáról. A Bestway SMART HUB Applikáció letölthető Android és Apple eszközökre. Figyelem! Az Egyesült Királyságban a My Lay-Z-Spa App míg az  Európai Unió területén a Bestway Smart HUB WiFi Applikáció használható!

60263 LAY-Z-SPA® ThermaCore™ UltraFit™ energiatakarékos hőszigetelt habpanellal, pezsgőfürdő Paris AirJet Plus™ WLAN WiFi Ø 170 x 65 cm 2024 modell

140 AirJet™ Masszázsrendszer

Ha kikapcsolódásra vágyik, ne keresse tovább a pumpa digitális kezelőpaneljén található Lay-Z-Massage gombot. Az aktiválás után a 140 AirJet™ folyamatos, pezsgő élvezetet biztosít Önnek és társainak. Egyszerűen dőljön hátra, relaxáljon, töltődjön fel energiával és hagyja, hogy az idő elteljen.

Plusz 2 különböző masszázsintenzitás az Airjet gomb megnyomásával 100% illetve 50%-os levegőbefújási intenzitás, mely egy továbbfejlesztett AirJet™ elrendezést tartalmaz, amely a lábakat és a hátat egyaránt megcélozza.

60263 LAY-Z-SPA® ThermaCore™ UltraFit™ energiatakarékos hőszigetelt habpanellal, pezsgőfürdő Paris AirJet Plus™ WLAN WiFi Ø 170 x 65 cm 2024 modell
Robusztus ThermaCore™ habpanelek + 2 részes DuraPlus™ burkolat (cipzáron keresztül csatlakoztatva)

A felfújható társaitól ellenállóbb ThermaCore és emellett 60%-kal energiahatékonyabb is, köszönhetően a habpanel hőmegtartó képességének, valamint nagyon könnyen és gyorsan felszerelhető: mindössze egy körbe kell igazítani a paneleket, és le kell fedni a szakadásálló DuraPlus™ béléssel.

Külső Bélés szín: Sötét alabástrom
A burkolat az új modern, letisztult megjelenésű tárgyak kedvelőinek, mely árnyalatban hasonlít a Zürich Airjet ECO 180 cm-es pezsgőfürdő külső velúr burkolatához csak sötétebb kivitelben.

Belső bélés szín: Sötét kék márvány
Mintázata és árnyalata mint a Toronto AirJet Plus™ Ø 190 x 70 cm méretű ThermaCore™ WiFi pezsgőfürdőnél

60263 LAY-Z-SPA® ThermaCore™ UltraFit™ habpanel pezsgőfürdő Paris AirJet Plus™ WLAN WiFi Ø 170 x 65 cm

15 Lay-Z-Spa Cancun AirJet felfújható jakuzzi 180x66 cm 

Mi az a Freeze Shield™ technológia és hogyan működik?

A szivattyú körüli vízkeringés automatikus bekapcsolására tervezett rendszer, amely megakadályozza a víz befagyását a masszázsmedencében, így egész évben élvezheti a pezsgőfürdőt. A Freeze Shield™ a szűrőszivattyú beépített funkciója és addig aktiválva van, míg az egység áramellátást kap. A mellékelt Freeze Shield™ automatikus fűtési funkció megakadályozza, hogy a belső alkatrészek lefagyjanak hidegebb hőmérsékleten. Az innovatív téliesítési technológiával tervezett rendszer 6º és 10ºC (42º és 50ºF) között tartja a belső hőmérsékletet, hogy megelőzze a károsodást.

Fagyfigyelő technológia (automatikus felfűtés 6°C-os vízhőmérséklettől)

További 4-6 személyes masszázsmedencék