Lay-Z-Spa Vancouver AirJet Plus felfújható jakuzzi 155×60 cm

LAY-Z-SPA® Vancouver AirJet Plus™, WiFi, okostelefonról vezérelhető, felfújható jakuzzi 155×60 cm
Akár 5 fő személy részére is megoldható az ellazulás, ugyanakkor a termék beépített WiFi kapcsolattal rendelkezik, amely segítségével okostelefonnal is vezérelhetjük masszázsmedencénket. Kompatibilis Android 7.0 és/vagy újabb, illetve az iOS 10.0 és/vagy újabb verzióival.

Az Applikációt a Google Play Áruház-ból letölthető „Bestway Smart HUB” néven vagy az alábbi linkre kattintva megtehető: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.layzspa.smartHome

Az IOS Applikációt az App Store áruház-ból letölthető „Bestway Smart HUB” néven vagy az alábbi linkre kattintva megtehető: https://apps.apple.com/hu/app/bestway-smart-hub/id1456731336?l=hu

Lay-Z Spa Vancouver WiFi felfújható jakuzzi AirJet Plus 3-5 személyes

Bestway LAY-Z-SPA® WiFi pezsgőfürdő Vancouver AirJet Plus Ø 155 x 60 cm, kerek formájú
A krém-szürke kő megjelenésű, kerek LAY-Z-SPA® Vancouver AirJet Plus-szal átadjuk Önnek a saját fürdője kulcsát (155 x 60 cm), amelyet akár 5 fővel is élvezheti. Hagyja, hogy a 40°C-os, 2 fokozatban szabályozható meleg vízben a 140 légsugár csodálatosan bugyborékoló teljes testmasszázst végezzen – az év 365 napján. A Freeze Shield segítségével pezsgőfürdőjének már nincs szüksége téli szünetre: amint a víz hőmérséklete 6°C-ra csökken, a fűtési rendszer bekapcsol, majd 10°C-on kikapcsol.

Lay-Z Spa Vancouver WiFi felfújható jakuzzi AirJet Plus 3-5 személyes
Vancouver WiFi felfújható jakuzzi AirJet Plus 3-5 személyes
A fürdő felépítése, amelyről a többfunkciós szivattyú gondoskodik, ugyanolyan egyszerű. A vezérlőközpont a felhajtható érintőképernyőn keresztül vezérelhető. A Bestway Smart Hub alkalmazással útközben is vezérelheti fürdőjét. Így mire hazaér, már meleg vízzel várja Önt.
A szivattyú üzemi árama nem haladja meg a 10mA-t
Méretek: 155 x 60 cm
Súly: 35,5 kg
Kapacitás: 804L

ÁRAK, MEGRENDELÉS

LAY-Z-SPA® Vancouver AIRJET PLUS™ WiFi felfújható jakuzzi 155x60cm, 3-5 fő részére (2021-es modell)

Cikkszám: HMC026
VA-PP32255863
Bestway cikkszám: SKU#BW60027
Csomag súly: 35,5kg
Termék súly: 27kg
Csomag méret: 67 ​​cm x 69 cm x 47 cm karton doboz
A terméket OEM PACK-ban szállítjuk!!!
Származási ország: Kína
Szállítási idő: 2-3nap KÉSZLETHIÁNY

Egység ár:
Nettó: 174.803.-Ft/db+ÁFA
Bruttó: 222.000.-Ft/db+száll. klts.

Technikai adatok:
3-5 személyes férőhely
Felfújt méret: Ø 155 x 60 cm
Belső mérete: Ø 145 cm
Felfújható pezsgőfürdő DropStitch anyagú falakkal
Vízkapacitás: 804L
Töltősúly: 831 kg
Maximum 5 fő elszállásolására alkalmas
Szín: kő megjelenés (krémszürke)
Hővédő burkolat klipszekkel
AirJet Plus masszázsfunkció 140 AirJettel
Fűtési funkció max 40°C-ig
A felfújható falak robusztus DropStitch anyagból készülnek, erősségük és tartósságuk jellemzi őket
Applikáción keresztül távirányítható, így a fűtő- és masszázsrendszer bármikor, bárhol működtethető
2 különböző masszázsintenzitás állítható
A fagyvédelem egész évben használhatóvá teszi a pezsgőfürdőt – az automatikus fűtés 6°C-on indul, 10°C-on újra kikapcsol és megakadályozza a víz befagyását
hordozó fogantyúk
Könnyű össze- és szétszerelés az AirJet szivattyúval
Szivattyú/fűtés földzárlat-megszakítóval 220-240 V~ 50 Hz, 2050 W
Felhajtható vezérlőpanel és digitálisan vezérelt szivattyú a következő jellemzőkkel:
Fűtés (1,5-2,0°C/óra, max. 40°C-ig)
A fűtési rendszer akár 40 napra előre programozható
Tisztítás (szűrőteljesítmény kb. 1325 l/h)
Erőteljes AirJet Plus masszázs a hátnak, a lábnak és a lábfejnek
Légfeltöltés/levegőelszívás
Energiatakarékos időzítő
italtartó
A doboz tartalma: 2db Szűrőpatron (Lay-Z-Spa®, VI), 1db Chem Connect, 1db Felfújható fedél Vancouver számára, 1db WiFi-kompatibilis AirJet Plus™ szivattyú Freeze Shield™ funkcióval (2021), 1db Felső borító Vancouver AirJet Plus™ (2021), 1db Bélés a Vancouver AirJet Plus™ számára (2021)

Lay-Z Spa Vancouver WiFi felfújható jakuzzi AirJet Plus 3-5 személyes

MAXIMUM 5 FŐ FELNŐTT RÉSZÉRE
Elég tágas ahhoz, hogy akár 5 személy kényelmesen elférjen, és elég keskeny a legtöbb jakuzzival szemben, hogy sok kis helyre is telepíthető legyen. Most megpihenhet együtt a családjával, vagy elindíthatja a bulit a barátaival. Krém-szürke kőhatás megjelenésű burkolatszíne a legtöbb helyen beleolvad környezetébe és a mintázata, természetességet kölcsönöz, kertjének.
Lay-Z-Spa Vancouver AirJet Plus felfújható jakuzzi 155x60 cm 3-5 személy részére, krémszínű kőburkolat megjelenésű mintázattal

40°C-OS GYORSFŰTÉSI RENDSZER Revitalizálja testét és elméjét akár 40°C-os vízben is. Termosztatikusan szabályozott a maximális hatékonyság érdekében, és képes egyszerre melegíteni, masszírozni és szűrni, egyszerűen válassza ki a kívánt hőmérsékletet, a többit pedig a gyorsfűtési rendszer végezze el.

40°C-Os Gyorsfűtési Rendszer
Revitalizálja testét és elméjét akár 40°C-os vízben is. Termosztatikusan szabályozott a maximális hatékonyság érdekében, és képes egyszerre melegíteni, masszírozni és szűrni, egyszerűen válassza ki a kívánt hőmérsékletet, a többit pedig a gyorsfűtési rendszer elvégzi Ön helyett. Legújabb integrált technológiánkkal egyszerre melegítheti fel a pezsgőfürdőt, működtetheti a masszázsrendszert és szűrheti a vizet a szivattyú segítségével.
Lay-Z Spa Vancouver WiFi felfújható jakuzzi AirJet Plus 3-5 személyes

Lay-Z Spa Vancouver WiFi felfújható jakuzzi AirJet Plus 3-5 személyes

140 AIRJETS™ PLUSSZ MASSZÁZSRENDSZER
A Vancouver AirJet Plus újdonság az AirJet Plus™ masszázsrendszer továbbfejlesztett AirJet™ elrendezéssel rendelkezik, amely buborékokat bocsát ki a fürdő aljának közepéről és oldalfalairól, hogy a lábakat és a hátat egyaránt maszírozza.
Lay-Z-Spa Milan AirJet Plus WiFi felfújható jakuzzi 196x71 cm

Lay-Z Spa Vancouver WiFi felfújható jakuzzi AirJet Plus 3-5 személyes

Hogyan működik a 2-szintű masszázsszabályozás?
Ezzel a funkcióval módosíthatja az AirJet funkció által használt teljesítmény mennyiségét 100% vagy 50%-ra. Ez azt jelenti, hogy csökkentheti a masszázsrendszer által felhasznált energiát anélkül, hogy jelentős teljesítménycsökkenést okozna. Az intenzitás ciklusonként változik, amikor megnyomja az AirJet gombot a Lay-Z-Spa vezérlőpulton. Az intenzitás 100%-ról 50%-ra változik, majd visszatér 100%-ra ebben a ciklusban, minden alkalommal, amikor az AirJeteket kikapcsolják, majd újra bekapcsolják.
Lay-Z-Spa Milan AirJet Plus WiFi felfújható jakuzzi 196x71 cm 140 levegő befujo

WIFI VEZÉRLÉSŰ Győződjön meg róla, hogy a pezsgőfürdő készen áll a használatra, amint hazaér. Kapcsolja be, kapcsolja ki, állítsa be a hőmérsékletet, aktiválja az időzítőt és még a buborékokat is szabályozza; mindezt a mobiltelefonjáról. Elérhető Android és Apple eszközökön.

WIFI VEZÉRLÉSŰ, OKOSTELEFONRÓL VEZÉRELHETŐ
Győződjön meg róla, hogy a pezsgőfürdő készen áll a használatra, amint hazaér. Kapcsolja be, kapcsolja ki, állítsa be a hőmérsékletet, aktiválja az időzítőt és még a buborékokat is szabályozza; mindezt a mobiltelefonjáról. Az Applikáció letölthető Android és Apple eszközökre.

Lay-Z-Spa® AIRJET PLUS™ WIFI-KOMPATIBILIS, SZIVATTYÚ FREEZE SHIELD™ FUNKCIÓVAL (2021)

IRÁNYÍTSA LAY-Z-SPA masszázsmedencéjét bárhonnan, ahol csak jársz (GB)

IRÁNYÍTSA LAY-Z-SPA masszázsmedencéjét bárhonnan, ahol csak jársz (EU)

Lay-Z-Spa Milan AirJet Plus WiFi felfújható jakuzzi 196x71 cm, 4/6 fő felnőtt részére, Android és IOS Applikáció vezérléssel, okostelefonon keresztüli távvezérlés

Layz Spa felfújható masszázsmedence DURAPLUS burkolat, PRÉMIUM DROP STITCH ANYAG, Tritech™ 3 rétegű anyag

PRÉMIUM DROP STITCH ANYAG olyan mint a HELSINKI AIRJET masszázsmedencének
A VANCOUVER AIRJET PLUS egyedi külseje ultramerev Drop Stitch anyagot használ a hosszan tartó szilárdság és tartósság érdekében. Ugyanakkor kiemelkedő tartósság jellemzi, melynek külső falai Tritech™ 3 rétegű anyagból készültek, amely megakadályozza a sérüléseket és megtartja a masszázsmedence alakját, függetlenül attól, hogy hányszor fújják fel vagy eresztik le. Ez az anyag UV-védelemmel is rendelkezik.
Lay-Z-Spa Vancouver AirJet Plus felfújható jakuzzi 155x60 cm 3-5 személy részére, krémszínű kőburkolat megjelenésű mintázattal

15 Lay-Z-Spa Cancun AirJet felfújható jakuzzi 180x66 cm

Prémium Funkciók Minden Lay-Z-Spa masszázsmedencében

Freeze Shield™ technológia, prémium DuraPlus™ anyag, energiatakarékos időzítő, fejlett biztonsági funkciók, ChemConnect™ adagoló, digitális kijelzőpanel, beépített pohártartók, felfújható fedél és megerősített szigetelő burkolat biztonsági rögzítőkapcsokkal.

Lay-Z-Spa Milan AirJet Plus WiFi felfújható jakuzzi 196x71 cm

TERMÉKVÁLASZTÉK 2 SZEMÉLYESTŐL EGÉSZEN A 7 SZEMÉLYES TÍPUSOKIG