Lay-Z-Spa St.Lucia AirJet felfújható jakuzzi 170×66 cm 2-3 személyes

Lay-Z-Spa St. Lucia AirJet™ ezüstszürke színű, felfújható jakuzzi 170x66cm – Belépő szintű legkisebb és a legolcsóbb modell

Sokak számára hiányzik a tágas kert vagy szabadtéri park, különösen azok számára akik városokban élnek! A St. Lucia AirJet™ tökéletes azok számára, akiknek nincs sok helyük, de mégis otthonukban szeretnék élvezni a pezsgőfürdők összes előnyeit.

Mérete ellenére a St. Lucia mindent tartalmaz, amit kínálatunk nagyobb modelljétől elvárhat. 110 AirJet™, szupererős Duraplus™ konstrukció fal kialakítás és az összes legújabb biztonsági funkciók belekerültek, ez a masszázsmedence nem köt kompromisszumot.

Lay-Z-Spa St.Lucia AirJet pillanatok alatt összeállítható pezsgőfürdő medence, 2-3 személy részére

A Lay-Z-Spa St.Lucia AirJet pillanatok alatt összeállítható pezsgőfürdő medence, mely digitálisan fűthető, energiatakarékos és egyszerűen hordozható. Teljes szettben, komplett gépezettel együtt vásárolhatja meg, így azonnal használatra kész. Beltérben vagy kerti medenceként is tökéletes választás.

Kiemelkedő tartósság jellemzi a St.Lucia AirJet puhafalú jakuzzi medencét, melynek külső falai Tritech™ 3 rétegű anyagból készültek, amely megakadályozza a sérüléseket és megtartja a masszázsmedencék alakját, függetlenül attól, hogy hányszor fújják fel vagy eresztik le. Ez az anyag UV-védelemmel is rendelkezik. A St.Lucia mintázata elegáns, így tökéletesen illeszkedik mind a kert környezetébe, teraszokra, vagy beltéri enteriőrökbe.

Lay z Spa St Lucia a legkisebb felfújható masszázsmedence 2 vagy 3 személy részére
Lay z Spa St Lucia a legkisebb felfújható masszázsmedence 2 vagy 3 személy részére

A St.Lucia Airjet masszázskádba akár 3 személy is kényelmesen elfér, így családi körben is együtt wellnessezhetnek. Kényelméről a Lay-Z-Spa jakuzzik AirJet™ légbefúvós technológiája gondoskodik, mely apró buborékok millióival masszírozza bőrét. A St.Lucia AirJet masszázs medence felfrissít és energetizál, már 15 perc használat után érezheti a hatását. A nyugtató Airjet masszázsmedencer aljáról buborékok szabadulnak fel, hogy meleg pezsgőfürdőt teremtsenek.

A St.Lucia Airjet megerősített fedéllel rendelkezik, melyet biztonsági hevederek rögzítenek az extra szigetelés érdekében. A komplett csomag tartalmaz a ChemConnect ™ vegyszer adagoló rendszert. A ChemConnect ™ adagoló tiszta, egészséges vizet és stabil klórszintet biztosít, amely egyenletesen eloszlik az egész medencében. Ezt a befúvót lecserélhetjük egy ledes megvilágítású RGB ledes lámpára, hogy az este az este maradjon.

Lay z Spa St Lucia a legkisebb felfújható masszázsmedence 2 vagy 3 személy részére

ÁRAK, MEGRENDELÉS

Lay-Z-Spa St.Lucia AirJet felfújható jakuzzi 170×66 cm, 2-3 fő részére (2021-es modell)

Cikkszám: 60003
STL-PP32255863

Bestway cikkszám: SKU#BW60003
Csomag súly: 34kg
Termék súly: 26kg
Csomag méret: 81cm x 45cm x 57,5cm
Származási ország: Kína
Szállítási idő: 2-3nap

Egység ár:
Nettó: 137.795.-Ft/db+ÁFA
Bruttó: 175.000.-Ft/db+száll. klts.

Műszaki adatok:

Kapacitás: 2-3 személy részére
Vízbefogadó-képesség (80%): 605 l 
Mérete felfújt állapotban: 1,70 m x 66 cm 
Belső méret: φ 1,24 m 
Töltött tömeg: 630 kg 
Tényleges vízáramlás: 1 325 L/óra 
Fűtőrendszer: Kb. 1,5-2,0 ˚C/ó 
Max. fűtőképesség: 40 ˚C
Nettó tömeg: 25 kg 
Maximális vízmélység: 52 cm 
Nyugtató AirJet™ légbuborékos masszázsrendszer (110 fúvóka)
Az ultraerős DuraPlus™ falak stresszvizsgálatokon bizonyították tartósságukat
A Freeze Shield™ automatikus fűtés meggátolja a víz megfagyását és ezzel a fürdő károsodását
A fürdőmedence-fűtő 40 napra előre beprogramozható jövőbeli működéshez
A ChemConnect™ adagoló stabil klórszintet biztosít a fürdőmedencében
Energiatakarékos, időzítő által vezérelt fűtőrendszer
Digitális vezérlőpult és fürdőmedence-szivattyú integrált szűrőrendszerrel, amely pohártartókat tartalmaz, és elérhető a fürdőmedence belsejéből
Megerősített fedél biztonsági záras kapcsokkal

A doboz tartalma: 1db felfújható medencebélés a St. Lucia AirJet™ számára (2021), 1db St. Lucia AirJet™ (2021) felső felfújható medencepárna, 1db St. Lucia AirJet™ (2021) felső takaróhuzat, 1db AirJet™ szivattyú Freeze Shield™ rendszerrel (2021), 1db ChemConnect adagoló, 2db Szűrőpatron (Lay-Z-Spa®, VI)

Lay-Z-Spa St.Lucia AirJet pillanatok alatt összeállítható pezsgőfürdő medence, 2-3 személy részére

10 Lay-Z-Spa Cancun AirJet felfújható jakuzzi 180x66 cm

A termékválasztékok között a legkisebb méretű masszázsmedence
Maximum 2-3 személy részére
Ahhoz pont elég, hogy akár 2 vagy 3 személy is elférjen benne, így pihenhet családjával, vagy párjával egy kemény nap után. Mivel csak 605 liter vízzel kell megtölteni, de a szivattyúja a a nagyobb társaiéval teljesen megeggyező teljesítményű, így gyorsabb felfűtést, kevesebb szűrési időt igényel. De ne felejtsük el, medencénk mindennapon vegyszerezését, karbantartását, mert csak szűréssel nem fogjuk tudni, hosszú odőn keresztül biztosítani a kristálytiszta vizet.
Lay-Z-Spa St.Lucia AirJet pillanatok alatt összeállítható pezsgőfürdő medence, 2-3 személy részére

11 Lay-Z-Spa Cancun AirJet felfújható jakuzzi 180x66 cm

40°C-Os Gyorsfűtési Rendszer
Revitalizálja testét és elméjét akár 40°C-os vízben is. Termosztatikusan szabályozott a maximális hatékonyság érdekében, és képes egyszerre melegíteni, masszírozni és szűrni, egyszerűen válassza ki a kívánt hőmérsékletet, a többit pedig a gyorsfűtési rendszer végezze el.
Lay-Z-Spa St.Lucia AirJet pillanatok alatt összeállítható pezsgőfürdő medence, 2-3 személy részére, gyors vízfelfűtési rendszer

Lay-Z Spa St Lucia 110 AirJets™ masszázsrendszer + meleglevegő befújással

110 AirJet™ Masszázsrendszer
Egy gombnyomással vegye körül magát több ezer terápiás buborékkal, és tapasztalja meg az intenzív teljes testmasszázst az erőteljes integrált 110 AirJet™ rendszernek köszönhetően.
Lay-Z-Spa St.Lucia AirJet pillanatok alatt összeállítható pezsgőfürdő medence, 2-3 személy részére, gyors vízfelfűtési rendszer, 110 darab meleg levegőbefúvás

13 Lay-Z-Spa Cancun AirJet felfújható jakuzzi 180x66 cm

Exkluzív cink-szürke bélés szín
Az exkluzív szürke cink árnyalatban kapható St. Lucia AirJet bármilyen kortárs kültéri teret kiegészít és saját kis térré varázsolja azt, ahol lazíthat, pihenhet, vagy belemélyedhet egy jó könyv olvasásába …. vagy egy pohár bor elkortyolgatásába. A strapabíró Duraplus™ anyagból készült St Lucia külseje teljesen eltér attól, amit egy felfújható pezsgőfürdőtől elvárhat.
Lay-Z-Spa St.Lucia AirJet pillanatok alatt összeállítható pezsgőfürdő medence, 2-3 személy részére, gyors vízfelfűtési rendszer, 110 darab meleg levegőbefúvás, gyors telepítés, Freeze Shield, fagyás védelem a téli hónapokra

14 Lay-Z-Spa Cancun AirJet felfújható jakuzzi 180x66 cm

Szerszámmentes Beállítás Mindössze 15 Perc Alatt
Mint minden Lay-Z-Spa pezsgőfürdő, ez is könnyen felállítható és kevesebb mint 15 perc alatt felfújható, és készen áll a vízzel való feltöltésre. Nincs szükség szerszámokra vagy professzionális telepítésre.
Lay-Z-Spa St.Lucia AirJet pillanatok alatt összeállítható pezsgőfürdő medence, 2-3 személy részére, gyors vízfelfűtési rendszer, 110 darab meleg levegőbefúvás, gyors telepítés

15 Lay-Z-Spa Cancun AirJet felfújható jakuzzi 180x66 cm

Prémium Funkciók Minden Lay-Z-Spa masszázsmedencében
Freeze Shield™ technológia, prémium DuraPlus™ anyag, energiatakarékos időzítő, fejlett biztonsági funkciók, ChemConnect™ adagoló, digitális kijelzőpanel, beépített pohártartók, felfújható fedél és megerősített szigetelő burkolat biztonsági rögzítőkapcsokkal. Ez a funkció automatikus fűtési funkcióval rendelkezik, és így megakadályozza a víz megfagyását. (Az automatikus fűtés 6°C-on kezdődik és 10°C-on ér véget.)
Lay-Z-Spa St.Lucia AirJet pillanatok alatt összeállítható pezsgőfürdő medence, 2-3 személy részére, gyors vízfelfűtési rendszer, 110 darab meleg levegőbefúvás, gyors telepítés, Freeze Shield

További felfújható Lay-Z Spa masszázsmedencék