Lay-Z-Spa Barbados WiFi AirJet felfújható jakuzzi 180x180x66 cm

Lay-Z-Spa Barbados AIRJET™ WiFi felfújható jakuzzi 180×66 cm
A Barbados AirJet™ az energiahatékonyságról szól. A vadonatúj EnergySense™ szigetelt betéttel és felső burkolattal 40%-kal energiatakarékosabb, mint a többi Lay-Z-Spa modell.

Bestway Smart Hub applikációval akár távolról is vezérelheti a jacuzzit Android-os vagy Apple okostelefonról, de természetesen ezt megteheti a medence felnyitható érintőképernyős vezérlőpaneljén is.
Kompatibilis Android 7.0 és/vagy újabb, illetve az iOS 10.0 és/vagy újabb verzióival. Az Applikációt a Google Play Áruház-ból letölthető „My Lay-Z-Spa App” néven vagy az alábbi linkre kattintva megtehető: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wiltonbradley.layzspa

Hasonlóképpen mint a Havana Airjet WiFi, Madrid Airjet WiFi, Vancouver Airjet Plus WiFi és Milan AIRJET™ Plus termék is WiFi kiegészítővel rendelkezik.

Lay-Z-Spa Barbados WiFi Airjet felfújható jakuzzi 180x66 cm, 2-4 fő felnőtt részére
A Lay-Z-Spa Barbados felfújható jacuzzit olyan felhasználók számára ideális, akik otthoni kikapcsolódásra vágynak, hiszen igazi nyugtató masszázsélményt nyújt. Frezze Shield technológia révén télen is élvezhető a masszázsmedence, a fűtőrendszer automatikusan bekapcsol, amint a víz hőmérséklete eléri a 6°C-ot, 10°C-nál pedig kikapcsolódik. Az úgynevezett ChemConnect rendszer pedig a vegyszerek megfelelő adagolását szabályozza. Bestway Smart Hub applikációval akár távolról is vezérelheti a jacuzzit Android-os vagy Apple okostelefonról, de természetesen ezt megteheti a medence felnyitható érintőképernyős vezérlőpaneljén is.
Lay-Z-Spa Barbados WiFi Airjet felfújható jakuzzi 180x66 cm 15
Lay-Z-Spa Barbados WiFi Airjet felfújható jakuzzi 180x66 cm 15
A víz maximum 40°C-ra felmelegíthető. A jakuzzit akár 2 vagy 4 fő is használhatja egyszerre.
A Barbados AirJet™ az energiahatékonyságról szól. A vadonatúj EnergySense™ szigetelt betéttel és felső burkolattal 40%-kal energiatakarékosabb, mint a többi Lay-Z-Spa modell. A Barbados AirJet™ WiFi-kapcsolattal rendelkezik, amely lehetővé teszi a pezsgőfürdő vezérlését a Lay-Z-Spa alkalmazásból. Az alapfelszereltségű prémium funkciókkal, mint például a Freeze Shield™, ez egy olyan pezsgőfürdő, amelyet egész évben szeretne élvezni.
A Barbados WiFi Airjet masszázskádba akár 2 felnőtt és 2 gyermek is kényelmesen elfér, így családi körben is együtt wellnesszezhetnek. A medence tisztántartását a ChemConnect™ vegyszeradagoló végzi.

ÁRAK, MEGRENDELÉS

Lay-Z-Spa Barbados AIRJET™ WiFi felfújható jakuzzi 180x66cm, 2-4 fő részére – okostelefon Applikáción keresztül távolról is vezérelhető
Cikkszám: 60047
Csomag súly: 40kg
Termék súly: 36kg
Csomag méret: 95 cm x 74 cm x 61,5 cm karton doboz
Származási ország: Kína
Szállítási idő: 2-3nap
Egység ár:
Nettó: 227.559.-Ft/db+ÁFA
Bruttó: 289.000.-Ft/db+száll. klts.
Technikai adatok:
Maximális férőhely: 2-4 fő felnőtt
Max. fűtési hőmérséklet: 40 °C (104 °F)
Szivattyú és gyógyfürdő tesztelve
Nyugtató AirJet ™ rendszer (120 légfúvóka)
Energiatakarékos rendszer – EnergySense™ szigetelt alumínium bélés és fedél 40%-kal energiahatékonyabb a Lay-Z-Spa termékcsalád hasonló modelljeivel összehasonlítva
Az automatikus indítás / leállítás időzítő vezérli a fűtési rendszert
Applikációról távolról vezérelhető, az alkalmazás támogatja az Android 8.1, illetve az iOS 10.0 és újabb verzióit
Az Applikáció letölthető az alábbi linkre kattintva:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wiltonbradley.layzspa
Az eszköz csak a 2,4G hálózatot támogatja, az újabb 5G hálózatot nem.
Vízkapacitás (80%): 669 liter
Mérete felfújt állapotban: 1,80 mx 66 cm
Belső méret: φ 1,32 m
Töltött tömeg: 713 kg
Tényleges vízáramlás: 1 325 L/óra
Feszültség: 220-240V ~ 50Hz, 2050W 20°C-on, I. osztály
Fűtőrendszer: Kb. 1,8-2,4 ˚C/ó (3-4 ˚F/ó)
Max. fűtőképesség: 40 ˚C
Nettó tömeg: 36 kg
Maximális vízmélység: 52 cm
Nyugtató
AirJet légbuborékos masszázsrendszer (120 fúvóka)
A masszázs-szabályozó 2 erősségi szintet tesz elérhető
Az EnergySense™ szigetelt fedélnek élményt a fürdőmedence 40%-kal nagyobb energiahtékony ér el
A
Freeze Shield automatikus fűtés meggátolja a víz megfagyását és ezzel a fürdő sérülését
A fürdőmedence-fűtő 40 napra előre beprogramozható jövőbeli működéshez
Beépített Wi-Fi modul, a fürdőmedence telefonos alkalmazás révén vezérelhető
A ChemConnect™ adagoló stabil klórszintet biztosít a fürdő medencében
Energiatakarékos, időzítő által vezérelt fűtőrendszer Megerősített
fedél biztonsági záras kapcsokkal
A doboz tartalma: 1db Bélés a Barbados AirJet™ számára (2021), 1db Felső borító a Barbados AirJet™ számára (2021), 1db AirJet™ szivattyú Freeze Shield™ rendszerrel (2021), 1db ChemConnect™ adagoló, 2db Szűrőpatron (Lay-Z-Spa®, VI), 1db Felfújható fedél Miami, Barbados, Cancun, Bahamák, Tahiti, Bali, Havanna, Fidzsi-szigetek számára, AirJet™ rendszer
Lay-Z-Spa Barbados WiFi Airjet felfújható jakuzzi 180x66 cm 01_1 600
Lay-Z-Spa Barbados WiFi Airjet felfújható jakuzzi 180x66 cm 15
01 Bestway Layz Spa felfújható WiFi masszázsmedencék Google Play alkalmazás
02 Bestway Layz Spa felfújható WiFi masszázsmedencék Google Play alkalmazás
03 Bestway Layz Spa felfújható WiFi masszázsmedencék Google Play alkalmazás
04 Bestway Layz Spa felfújható WiFi masszázsmedencék Google Play alkalmazás

10 Lay-Z-Spa Cancun AirJet felfújható jakuzzi 180x66 cm

KÉNYELMESEN ELFÉR AKÁR 4 FELNŐTT VAGY EGY KÉTGYERMEKES CSALÁD
Helyiség egy 4 tagú családnak vagy egy párnak, ahol kinyújtózhatnak, miután a gyerekeket lefektették. A Barbados AirJet tökéletes méret a legtöbb kerthelyiséghez.
Lay-Z-Spa Barbados WiFi Airjet felfújható jakuzzi 180x66 cm 15

40°C-OS GYORSFŰTÉSI RENDSZER Revitalizálja testét és elméjét akár 40°C-os vízben is. Termosztatikusan szabályozott a maximális hatékonyság érdekében, és képes egyszerre melegíteni, masszírozni és szűrni, egyszerűen válassza ki a kívánt hőmérsékletet, a többit pedig a gyorsfűtési rendszer végezze el.

40°C-Os Gyorsfűtési Rendszer
A szivattyú gyors felfűtési rendszert tartalmaz, amely 40°C-ra melegíti fel a vizet. Legújabb integrált technológiánkkal egyszerre melegítheti fel a pezsgőfürdőt, működtetheti a masszázsrendszert és szűrheti a vizet a szivattyú segítségével. Egy tipikus nyári napon átlagosan 6-12 órába telhet a víz felmelegítése 40°C-ra. Ha a víz elérte a kívánt hőmérsékletet, a szivattyú bekapcsolva hagyható, így hatékonyan tudja tartani a beállított hőfokot.
Lay-Z-Spa Barbados WiFi Airjet felfújható jakuzzi 180x66 cm 15

12 Lay-Z-Spa Cancun AirJet felfújható jakuzzi 180x66 cm

120 AirJet™ Masszázsrendszer
A 120 AirJet™ masszázsrendszernek köszönhetően nem fog tudni ellenállni a mindennapi áztatásnak. Egy gombnyomásra a masszázsrendszer életre kel, és nyugtató érzést kelt az egész testben. Tökéletes a napi pihenésre!
Lay-Z-Spa Barbados WiFi Airjet felfújható jakuzzi 180x66 cm 15

ENERGYSENSE™ SZIGETELT BÉLÉS

ENERGYSENSE™ SZIGETELT BÉLÉS
A Barbadosra jellemző, az EnergySense™ szigetelt alumínium bélés és fedél 40%-kal energiahatékonyabb a Lay-Z-Spa termékcsalád hasonló modelljeivel.
Lay-Z-Spa Barbados WiFi Airjet felfújható jakuzzi 180x66 cm 15

WIFI VEZÉRLÉSŰ Győződjön meg róla, hogy a pezsgőfürdő készen áll a használatra, amint hazaér. Kapcsolja be, kapcsolja ki, állítsa be a hőmérsékletet, aktiválja az időzítőt és még a buborékokat is szabályozza; mindezt a mobiltelefonjáról. Elérhető Android és Apple eszközökön.

WIFI VEZÉRLÉSŰ
Ha készen áll, a Barbados teljes mértékben kompatibilis a Lay-Z-Spa WiFi alkalmazással, amely lehetővé teszi a pezsgőfürdő minden aspektusának vezérlését, beleértve a ki-/bekapcsolást, a hőmérséklet ellenőrzését és megváltoztatását, a masszázsrendszer és az időzítő aktiválását.
WIFI VEZÉRLÉSŰ Ha készen áll, a Barbados teljes mértékben kompatibilis a Lay-Z-Spa WiFi alkalmazással, amely lehetővé teszi a pezsgőfürdő minden aspektusának vezérlését, beleértve a ki-/bekapcsolást, a hőmérséklet ellenőrzését és megváltoztatását, a masszázsrendszer és az időzítő aktiválását.

15 Lay-Z-Spa Cancun AirJet felfújható jakuzzi 180x66 cm

Prémium Funkciók Minden Lay-Z-Spa masszázsmedencében
Freeze Shield™ technológia, prémium DuraPlus™ anyag, energiatakarékos időzítő, fejlett biztonsági funkciók, ChemConnect™ adagoló, digitális kijelzőpanel, beépített pohártartók, felfújható fedél és megerősített szigetelő burkolat biztonsági rögzítőkapcsokkal.
Freeze Shield™ technológia, prémium DuraPlus™ anyag, egyszerű 5 perces beállítás, energiatakarékos időzítő, fejlett biztonsági funkciók, ChemConnect™ adagoló, digitális kijelzőpanel, beépített pohártartók, felfújható fedél és megerősített szigetelő burkolat biztonsági zárkapcsokkal.

További Lay-Z Spa felfújható masszázsmedencék