Lay-Z-Spa Havana WiFi AirJet felfújható jakuzzi 180×66 cm

Lay-Z-Spa Havana WiFi AirJet™ sötétszürke műrattan mintázatú, felfújható jakuzzi 180x66cm – Belépő szintű modell a Cancun Airjet után – ha Önnek nem megfelelő a törtfehér / műrattan burkolatszín, helyette választhatja ezt a modellt is.

A termék beépített WiFi kapcsolattal rendelkezik, amely segítségével okostelefonnal is vezérelhetjük távolról, masszázsmedencénket. Az Applikáció kompatibilis Android 7.0 és/vagy újabb, illetve az iOS 10.0 és/vagy újabb verzióival.

Sötétszürke műrattan mintázatú Lay-Z-Spa Havana WiFi AirJet™ pillanatok alatt összeállítható pezsgőfürdő medence, mely digitálisan fűthető, energiatakarékos és egyszerűen hordozható. Teljes szettben, komplett gépezettel együtt vásárolhatja meg, így azonnal használatra kész. Beltérben vagy kerti medenceként is tökéletes választás.

A Havana WiFi AirJet™ masszázsmedencével tökéletesítse modern kertjét tovább. Sötétszürke rattan külsővel, 120 AirJet™ levegőbefúvással és maximum 4 személy részére alkalmas ez a tökéletes megjelenésű sötétszürke műrattan külső burkolattal ellátott kis pezsgőfürdő.

lay-z-spa-havana-airjet-wifi-felfujhato-jakuzzi-180x66-cm-hmc-022-60035 04

A sötétszürke/antracit, műrattan mintázatú Lay-Z-Spa Havana WiFi Airjet pillanatok alatt összeállítható pezsgőfürdő medence, mely digitálisan fűthető, energiatakarékos és egyszerűen hordozható. Teljes szettben, komplett gépezettel együtt vásárolhatja meg, így azonnal használatra kész. Beltérben vagy kerti medenceként is tökéletes választás.
Kiemelkedő tartósság jellemzi a Havana Airjet WiFi puhafalú jakuzzi medencét, melynek külső falai Tritech™ 3 rétegű anyagból készültek, amely megakadályozza a sérüléseket és megtartja a masszázsmedencék alakját, függetlenül attól, hogy hányszor fújják fel vagy eresztik le. Ez az anyag UV-védelemmel is rendelkezik. A Havana AirJet WiFi megújult sötétszürke/antracit műrattan mintázata elegáns, így tökéletesen illeszkedik mind a kert környezetébe, teraszokra, vagy beltéri enteriőrökbe.

Lay-Z-Spa Havana WiFi Airjet felfújható jakuzzi 180x66 cm Férőhely: 2 – 4 fő felnőtt
Lay-Z-Spa Havana WiFi Airjet felfújható jakuzzi 180x66 cm Férőhely: 2 – 4 fő felnőtt

A Havana WiFi Airjet masszázskádba akár 4 személy is kényelmesen elfér, így családi körben is együtt wellnessezhetnek. Kényelméről a Lay-Z-Spa jakuzzik AirJet™ légbefúvós technológiája gondoskodik, mely apró buborékok millióival masszírozza bőrét. A Havana Airjet WiFi masszázsmedence felfrissít és energetizál, már 15 perc használat után érezheti a hatását. A nyugtató Airjet masszázsmedence aljáról buborékok szabadulnak fel, hogy meleg pezsgőfürdőt teremtsenek.

A medence megerősített fedéllel rendelkezik, melyet biztonsági hevederek rögzítenek az extra szigetelés érdekében. A komplett csomag tartalmaz pumpát is a felfújáshoz, valamint ChemConnect ™ vegyszer adagoló rendszert. A ChemConnect ™ adagoló tiszta, egészséges vizet és stabil klórszintet biztosít, amely egyenletesen eloszlik az egész medencében.

Lay-Z-Spa Havana WiFi Airjet felfújható jakuzzi 180x66 cm Férőhely: 2 – 4 fő felnőtt

ÁRAK, MEGRENDELÉS

Lay-Z-Spa Havana WiFi AirJet™ felfújható jakuzzi 180x66cm, 2-4 fő részére

Cikkszám: 60035
Bestway cikkszám: SKU#BW60035
Csomag súly: 33.281 kg
Termék súly: 27,47 kg
Csomag méret: 74 x 62,5 x 47 cm
Származási ország: Kína
Szállítási idő: 2-3nap

Egység ár:
Nettó: 141.732.-Ft/db+ÁFA
Bruttó: 180.000.-Ft/db+száll. klts.

Technikai adatok:

Férőhelyek száma: 2-4 felnőtt
Vízbefogadó képesség: (80%): 669 liter
Külső mérete felfújt állapotban: 1,80 m x 66 cm
Belső méret: 1,32 m
Fűtőrendszer: Kb. 1.5-2.0℃/h
Szűrési fogyasztás: 50 W/h
Légsugarak fogyasztása: 800 W/h
Víz fűtési fogyasztás: 2000 W/h
Max. melegítési hőmérséklet: 40℃
Nettó tömeg: 27,47 kg
Maximális vízmélység: 52 cm
AirJet™ légbuborékos masszázsrendszer (120 fúvóka)
A Freeze Shield™ automatikus fűtés rendszer a fagyvédelemért
– A masszázs-szabályozó 2 erősségi szintet tesz elérhető, 100% és 50% erősségi szint állítható
– Energiatakarékos, automatikus, időzítő által vezérelt fűtőrendszer
– Beépített Wi-Fi modul, a fürdőmedence telefonos alkalmazás révén vezérelhető
– Kompatibilis a Bestway Smart Hub ™ telefonos alkalmazással, amely lehetővé teszi a hőmérséklet, az időzítő, a szűrő és a masszázs rendszer vezérlését
– Az applikáció csak a 2,4 GHz WiFi frekvenciát támogatja, az 5GHz wiFi-t nem!
– A vezérlőpanel egyszerre csak egy okoskészülékhez csatlakoztatható. Az alkalmazás Android 7.0 és iOS 10.0, valamint ezeknél újabb rendszereket támogat.
A fürdőmedence-fűtő rendszer 40 napra előre beprogramozható
A ChemConnect™ vegyszeradagoló
Energiatakarékos, időzítő által vezérelt fűtőrendszer
Digitális vezérlőpult és fürdőmedence-szivattyú integrált szűrőrendszerrel, pohártartóval
Megerősített szigetelt fedél biztonsági záras kapcsokkal

A doboz tartalma: 1db medencebélés a Havana WiFi AirJet™ számára (2021), 1db Havana WiFi AirJet™ (2021) felső huzat, 1db AirJet™ WiFi szivattyú Freeze Shield™ szűrő- és fűtőrendszerrel (2021), 1db ChemConnect adagoló,2db Szűrőpatron (Lay-Z-Spa®, VI), 1db Felfújható fedél Miami, Barbados, Havana, Cancun, Bahama, Tahiti, Bali, Fidzsi-szigetek számára

lay-z-spa-havana-airjet-wifi-felfujhato-jakuzzi-180x66-cm-hmc-022-60035 04

Kényelmesen elfér akár 4 felnőtt
Elég tágas ahhoz, hogy akár 4 személy is kényelmesen elférjen, így pihenhet családjával, vagy elindíthatja a bulit a barátaival.
Ideális, kiscsaládosok (2 felnőtt + 2 gyermek vagy 2 felnőtt + 1 gyermek), nyugdíjasok, szűk baráti összejövetelek részére.
A Havana Airjet masszázskádba akár 4 személy is kényelmesen elfér, így családi körben is együtt wellnessezhetnek. Kényelméről a Lay-Z-Spa jakuzzik AirJet™ légbefúvós technológiája gondoskodik, mely apró buborékok millióival masszírozza bőrét. A Havana Airjet masszázs medence felfrissít és

11 Lay-Z-Spa Cancun AirJet felfújható jakuzzi 180x66 cm

40°C-Os Gyorsfűtési Rendszer
Revitalizálja testét és elméjét akár 40°C-os vízben is. Termosztatikusan szabályozott a maximális hatékonyság érdekében, és képes egyszerre melegíteni, masszírozni és szűrni, egyszerűen válassza ki a kívánt hőmérsékletet, a többit pedig a gyorsfűtési rendszer végezze el.
Lay-Z-Spa Havana WiFi Airjet felfújható jakuzzi 180x66 cm Férőhely 2 – 4 fő felnőtt

120 AirJet™ Masszázsrendszer
Egy gombnyomással vegye körül magát több ezer terápiás buborékkal, és tapasztalja meg az intenzív teljes testmasszázst az erőteljes integrált 120 AirJet™ rendszernek köszönhetően.

Nyugtató AirJet™ rendszer (120 légsugár)
Energiatakarékos, automatikus, időzítő által vezérelt fűtőrendszer
Beépített vízszűrőrendszer

lay-z-spa-cancun-airjet-felfujhato-jakuzzi-180x66-cm-hmc-023 120 AirJet 02

WIFI VEZÉRLÉSŰ

Teljes mértékben kompatibilis a Lay-Z-Spa WiFi alkalmazással, amely lehetővé teszi a pezsgőfürdő szinte a teljes vezérlését, beleértve a ki-/bekapcsolást, a hőmérséklet ellenőrzését/beállítást és megváltoztatását, a masszázsrendszer és az időzítő aktiválását.
– Beépített Wi-Fi modul, a fürdőmedence telefonos alkalmazás révén vezérelhető
– Kompatibilis a Bestway Smart Hub ™ telefonos alkalmazással, amely lehetővé teszi a hőmérséklet, az időzítő, a szűrő és a masszázs rendszer vezérlését
– Az applikáció csak a 2,4 GHz WiFi frekvenciát támogatja, az 5GHz wiFi-t nem!
– A vezérlőpanel egyszerre csak egy okoskészülékhez csatlakoztatható. Az alkalmazás Android 7.0 és iOS 10.0, valamint ezeknél újabb rendszereket támogat.

Az Applikációt a Google Play Áruház-ból letölthető „My Lay-Z-Spa App” néven vagy az alábbi linkre kattintva megtehető:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wiltonbradley.layzspa

Az IOS Applikációt az App Store áruház-ból letölthető „The Lay-Z-Spa® WiFi App” néven vagy az alábbi linkre kattintva megtehető:
https://apps.apple.com/gb/app/the-lay-z-spa-wifi-app/id1467745670

13 Lay-Z-Spa Cancun AirJet felfújható jakuzzi 180x66 cm

Sötétszürke Rattan Nyomtatott Kivitelű külső burkolatszín
Ez a modell testvére a Cancun AirJet masszázsmedencének, csak a burkolata sötétebb és WiFi kapcsolat révén távolról is vezérelhető okostelefonunkon keresztül
A Havana WiFi AirJet sötétszürke, valósághű rattan külső dizájnja nagyszerűen fog kinézni modern kertjében. 

Külső Bélés szín: BLACK RATTAN EFFECT
A kifinomult szövött rattan hatású minta elegáns és visszafogott megjelenést kölcsönöz ennek a fürdőnek, amely minden kertben tökéletes.

Belső bélés szín: MOZAIKMINTÁS
Hagyományosan a föld alatti medencékben használják, elegáns és kifinomult hatást ad.

Lay-Z-Spa Havana WiFi Airjet felfújható jakuzzi 180x66 cm Férőhely: 2 – 4 fő felnőtt

Szerszámmentes Beállítás Mindössze 15 Perc Alatt
Mint minden Lay-Z-Spa pezsgőfürdő, ez is könnyen felállítható és kevesebb mint 15 perc alatt felfújható, és készen áll a vízzel való feltöltésre. Nincs szükség szerszámokra vagy professzionális telepítésre.
lay-z-spa-havana-airjet-wifi-felfujhato-jakuzzi-180x66-cm-hmc-022 gyors osszeallitas 03

15 Lay-Z-Spa Cancun AirJet felfújható jakuzzi 180x66 cm     

Prémium Funkciók Minden Lay-Z-Spa masszázsmedencében
Freeze Shield™ technológia, prémium DuraPlus™ anyag, energiatakarékos időzítő, fejlett biztonsági funkciók, ChemConnect™ adagoló, digitális kijelzőpanel, beépített pohártartók, felfújható fedél és megerősített szigetelő burkolat biztonsági rögzítőkapcsokkal.
A Freeze Shield ™ automatikus fűtési funkció védi a szivattyút és a bélést a hideg időjárás okozta károsodásoktól • Beépített vízszűrőrendszer

TOVÁBBI 2-4 SZEMÉLYES LAY-Z SPA MASSZÁZSMEDENCÉK