Lay-Z-Spa Pótalkatrészek, fittingek

.
.
.

LAY-Z-SPA® PÓTALKATRÉSZEK 2021-es AirJet™, AirJet™ Plus WiFi, HydroJet™ és HydroJet Pro™ WIFI (2023) rendszerekhez

.
.
.

LAY-Z-SPA® FELFÚJHATÓ MASSZÁZSMEDENCE ALKATRÉSZEK

Az alkatrészek beazonosításához elengedhetetlen feltétel a termékról szerzett pontos információ, Pl.: modell év, gyári sorszáma, neve, gyártási éve, Serial Number ismerete. ha ezek megvannak könnyebb a beazonosítás. Erre hoztuk létre a „Hol találom meg a Serial Number-t a masszázsmedencémen?” című oldalt.

Erre a linkre kattintva megjelenik az oldal. HOL TALÁLOM MEG A MASSZÁZSMEDENCÉMEN A SERIAL NUMBER-T?

Kérjük rendelés leadása előtt informálódjon a fenti oldalon található paraméterek közül! Így elkerülhető egy téves termék megrendelése.

Figyelmeztetések:

Veszély! A pezsgőfürdőket csak teljesen sík felületre szabad felállítani. Gyermekek csak felnőtt felügyelete mellett léphetnek be! Ezen túlmenően a medencét a használati utasításnak megfelelően kell rögzíteni és telepíteni a felügyelet nélküli bejutás megakadályozása érdekében! Egészségügyi okokból a pezsgőfürdőben a víz hőmérséklete nem haladhatja meg a 40°C-ot! Nem ajánlott a pezsgőfürdőbe ugrani, mert a sekély víz sérülést okozhat.

Ha Bestway® termékeket vásárolt, csak eredeti Bestway® alkatrészeket és tartozékokat használjon – még a garancia lejárta után is. Ha harmadik féltől származó alkatrészeket használ vagy telepít, a Bestway® NEM vállal felelősséget semmilyen kárért.

Figyelmeztető közlemény

FIGYELEM! A gyermekek, CSAK FELNŐTT FELÜGYELETE mellett tartózkodhatnak a LAY-Z-SPA® pezsgőfürdők közelében vagy a medencében!
CJ14-01-01-01-B1-28-V1

ALKATRÉSZ KOMPATIBILITÁSI PROBLÉMA

Figyelem: Az oldalon megtalálható információkat a hivatalos LAY-Z-SPA® gyártó, alkatrész specifikáció oldaláról gyűjtöttük össze. Azonban előfordulhatnak különbségek még azonos gyártási évben készített medencék esetében is, melyre az itt megtalálható információk megtévesztőek lehetnek. Beazonosításhoz a legjobb módja, ha a cserélni kívánt terméket kikeresi az alkatrész oldalon.

ELÁLLÁSI JOG

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a legtöbb termék higiéniai terméknek minősül és az ASZF-ben foglaltak értelmében, a termék beépítését, használatát követően nem érvényes rá a 14 napos elállási jog.

LAY-Z-SPA® TECHNOLÓGIA