Lay-Z-Spa – Mi az a DuraPlus™ és a BEAM & DROP STITCH KONSTRUKCIÓ

Bestway Lay-Z Spa felfújható masszázsmedencék – Mi az a DuraPlus™ és a BEAM & DROP STITCH KONSTRUKCIÓ?

Ezekre a kérdésekre itt megtalálja a választ

layz spa felfujhato masszazsmedencek logo
FAL FELÉPÍTÉSE: ERŐ ÉS KÉNYELEM
A gerendaszerkezetű Lay-Z-Spa pezsgőfürdőket úgy tervezték, hogy kiváló szerkezeti stabilitást biztosítsanak, miközben megtartják alakjukat. Mindig maximális kényelmet és stabilitást kínálnak, valamint idővel megőrzik eredeti formájukat.
A külső fal a felső gyűrű és a belső gerendák rendkívül erős DuraPlus™ anyagból készülnek. Ez egy többrétegű háló és laminált PVC anyag, amely hihetetlenül erős és rendkívül tartós.
A Helsinki Airjet és a Vancouver Airjet Plus WiFi jakuzzik oldalfala Drop Stitch technológiával készül. A test belsejében több ezer poliészter szál gondoskodik a formatartásról és a megfelelő az oldalfal megfelelő keménységéről. 
Layz Spa felfújható masszázsmedence - BEAM & DROP STITCH KONSTRUKCIÓ
BEAM & DROP STITCH KONSTRUKCIÓ GERENDA FELÉPÍTÉSE: ERŐ ÉS KÉNYELEM
DROPSTITCH™ – A KÖNNYŰ TARTÓSSÁG JEGYÉBEN
A Lay-Z-Spa DropStitch™ pezsgőfürdők vékony de ugyanakkor rendkívül szilárd és erős oldalfalakkal rendelkeznek. A használt DropStitch™ anyag hihetetlenül könnyű és páratlan erőt biztosít a masszázsmedencének mikor vízzel feltöltjük és használjuk.
Finom poliészter szálak ezrei biztonságosan összekötik az oldalfalakat, amelyek bezárják a levegőt, így merev és masszív felfújható pezsgőfürdőt hoznak létre. A Drop Stitch nemcsak a tartósság szempontjából nagyszerű, hanem a pezsgőfürdő belsejét is tágasabbá teszi.

A csónakoknál és sup deszkáknál már bizonyított technológia a felfújható masszázsmedencékhez is megérkezett, lehetővé téve az extra vékony, mégis masszív medence oldalfalak megvalósítását.

DURAPLUS™ ANYAG – TARTÓS KÉNYELEM ÉS KIEMELKEDŐ ERŐ
Minden Lay-Z-Spa masszázsmedence, 3 rétegű megerősített DuraPlus™ anyagból készül – ez az egyik legerősebb felfújható pezsgőfürdő anyag a piacon.
A DuraPlus™-t a hosszú élettartamot szem előtt tartva tervezték. Ez az ultraerős anyag feszültségteszten esett át, hogy kiváló tartósságot biztosítson és megőrizze alaktartó formáját, függetlenül attól, hogy hányszor fújják fel és engedik le.
A háromrétegű anyag poliészter hálómagból áll, mindkét oldalán megerősített PVC-réteggel, a többrétegű kialakítás megakadályozza a nyúlást, biztosítja a tartósságot és a rugalmasságot, valamint rendkívül kényelmes anyag.
A PVC-hez képest a 3 rétegű DuraPlus™ 33%-kal szakadásállóbb és 56%-kal nyúlásállóbb.
Lay-Z-Spa St. Moritz Airjet felfújható jakuzzi 216x71 cm

RÖVIDEN ÉS TÖMÖREN, HOGY ÉRTHETŐ LEGYEN

LAY-Z-SPA miami-cancun-ibiza-milan-moritz-honolulu-hawaii-paris-bali-DURAPLUS medenceburkolat

DURAPLUS™

Ez egy háromrétegű megerősített anyag , két réteg PVC közé laminált poliészter hálómaggal, amely kivételes szilárdságot és hosszú élettartamot biztosít fürdőinknek. Az oldalfal c.a. 24 cm vastagságú!

Miami, Cancun, Havana WiFi, Bahama, Madrid WiFi, Tahiti, Paris, Palm Springs, Milan Airjet Plus, Honolulu, Hawaii Airjet és Hydrojet, St. Moritz, Ibiza, Santorini Hydrojet és Maldív-szigetek Hydrojet gyógyfürdőink teljes egészében Duraplus ™ (falak és felső gyűrű) kialakításúak, kivéve a belső alját, amely PVC marad a kényelmes használat érdekében.

lay-z-spa-helsinki-vancouver-singapore-airjet-Dropstitch medenceburkolat

DROPSTITCH™:

Ez egy  csúcstechnológiás termék, amely több ezer poliészter szálból készül, és két vastag anyagot kötnek össze. A Dropstitch™ falak vékonyabbak, mint a Duraplus™ falak, így több belső teret biztosítanak a felhasználóknak. Az oldalfal c.a. 5-6 cm vastagságú csak!

Ez a helyzet a Helsinki AirJet™ pezsgőfürdő, Ø 180 x 66 cm (2021, 2022), Helsinki AirJet™ WiFi (2023) és Vancouver AirJet Plus™ WiFi pezsgőfürdő, Ø 155 x 60 cm (2021, 2022) fürdőink esetében. Ugyanakkor van még a 60145 Napa AirJet™ WiFi Ø 180 x 66 cm (2022) és a 60045 Singapore AirJet Plus™ WiFi pezsgőfürdő, Ø 155 x 60 cm (2021, 2022) amelyet csak az Egyesült Királyságban értékesítenek.