LAY-Z-SPA® FELFÚJHATÓ PÁRNA St LUCIA ÉS ARUBA SZÁMÁRA 170x66cm (2022)

Bestway® LAY-Z-SPA® FELFÚJHATÓ PÁRNA St LUCIA ÉS ARUBA ÉS MINDEN 170cm átmérőjű pezsgőfürdő SZÁMÁRA (2020 modell)

A Lay-Z-Spa® felfújható párna közvetlenül helyettesíti az összes Lay-Z-Spa® St Lucia AirJet™ és Aruba AirJet™ pezsgőfürdő fedelét (minden évben). Ha a meglévő fedele megsérül, akkor a Lay-Z-Spa® vízhőmérséklete gyorsan csökken és tovább tart a felmelegítése. Ezzel a termékkel csökkentheti a villamosenergia számláját és a felfűtési időt is!

layz spa felfujhato masszazsmedencek logo

Bestway® cserealkatrész felfújható párna LAY-Z-SPA® AirJet™ Ø170 x 66 cm méretű pezsgőfürdőkhöz (2020 modell)

Megerősített felfújható cserepárna a St Lucia és Aruba AirJet pezsgőfürdőkhöz, valamint alkalmas az összes LAY-Z-SPA® AirJet™ Ø170 cm x 66 cm méretű pezsgőfürdőkhöz is.

Figyelem: Kérjük, vegye figyelembe: a cseredarab kisebb lesz, mint az eredeti, amikor először felfújja.
A felfújható párnahuzat, vinil anyagból készült, amelynek teljes kitágulása körülbelül 6-8 hétig tart. A külső levegő hőmérséklete, valamint a fürdővíz hőmérséklete segíthet ennek felgyorsításában. Ha teljesen ki van tágítva, a fedél ugyanúgy fog kinézni, mint korábban.

Termék leírás:
Szín: Szürke vagy fehér szín
Ajánlott medence külső átmérő: Ø170 cm
Felfújt méret: Ø120 – 124 cm
Modell év: 2020

A következő cikkekhez alkalmas alkatrész:
Bestway® cserefelfújható párna LAY-Z-SPA® AirJet™ huzathoz Ø170 x 66 cm méretű masszázsmedencékhez

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a pezsgőfürdő cserealkatrésze csak a felfújható párna, maga a huzat nem. Ez a termék, külön megvásárolható.

Cikkszám: P05091
EAN/GTIN: 6942138988710

FELFÚJHATÓ PÁRNAFEDÉL St LUCIA ÉS ARUBA SZÁMÁRA 170 x 66 cm (2022) P05091

Kérjük, vegye figyelembe:

Ez a burkolat elsőre túl kicsinek tűnhet a fürdőhöz, de biztos lehet benne, hogy ez a megfelelő burkolat.
A felfújható fedél vinil anyagból készült, amelynek teljes kitágulása körülbelül 6-8 hétig eltarthat. A külső levegő hőmérséklete, valamint a fürdővíz hőmérséklete segíthet ennek felgyorsításában. Ha teljesen ki van tágítva, a fedél ugyanúgy fog kinézni, mint korábban.

A terméket TILOS 15°C alatt kiteríteni és felfújni!!!

A felfújható párna telepítéséhez úgy kezdjen hozzá, mint ha a felfújható béléssel kezdené! Ha a környezeti hőmérséklet 10°C alá süllyed, azt javasoljuk, hogy a termék felfújása előtt legalább 2 óráig tartsa a csomagot bent, ahol a hőmérséklet 20°C felett van. Ez rugalmasabbá és könnyebben összeállíthatóvá teszi a párnabetétet.

A párna a hideg levegő és/vagy hőmérséklet hatására összerogyhat, a meleg pezsgőfürdő vizére helyezve, viszont visszanyeri eredeti felfújt alakját és méretét, ez teljesen természetes dolog.

Kérjük, vegye figyelembe: ez a fürdő gyermekbiztonsági zárakkal rendelkezik, és ha régebbi modellje van, közvetlenül tőlünk vásárolhat cserekapcsokat.

MEGRENDELÉS, ÁRAK

Bestway® cserealkatrész felfújható párna LAY-Z-SPA® AirJet™ Ø170 x 66 cm méretű pezsgőfürdők letakarásához (2020 modell)

Cikkszám: P05091
EAN/GTIN: 6942138988710
Termékkód: 1A54 P05091 20
Csomag súly: 4,5kg
Termék súly: 2,3kg
Termék méret: Ø170 cm
Származási ország: Kína
Szállítási idő: 2-3nap

Egység ár: ÉRDEKLŐDJÖN
Nettó: 19.240.-Ft/db+ÁFA

Bruttó: 24.435.-Ft/db+száll. klts.

A pezsgőfürdő telepítése előtt minden esetben olvassa el a termékhez adott magyar nyelvű használati útmutatót!!! Ellenkező esetben a termék alkatrészei megsérülhetnek, így a terméket nem fogja tudni hosszútávon biztonsággal használni!!!

Bestway® LAY-Z-SPA® jakuzzi Ibiza AirJet™ 180, 196 és 216 cm kör cserepárna felfújása 01
Bestway® LAY-Z-SPA® jakuzzi Ibiza AirJet™ 180, 196 és 216 cm kör cserepárna felfújása 02
FELFÚJHATÓ PÁRNAFEDÉL St LUCIA ÉS ARUBA SZÁMÁRA 170 x 66 cm ÁBRA (2022) P05091

Kompatibilis az alábbi LAY-Z-SPA® pezsgőfürdőkkel!

A következő cikkekhez alkalmas alkatrész:
60061 | LAY-Z-SPA® Aruba AirJet™ pezsgőfürdő, Ø 170 x 66 cm | 2022, 2023, 2024
60037 | LAY-Z-SPA® St. Lucia AirJet™ pezsgőfürdő, Ø 170 x 66 cm | 2021, 2022, 2023, 2024
54327 | LAY-Z-SPA® St. Lucia AirJet™ pezsgőfürdő, Ø 170 x 66 cm | 2020

Cserélhető / alternatívaként a következő alkatrészekkel:
Minden Ø 170 x 66 cm AirJet™ pezsgőfürdőhöz (2020-tól)

54327 LAY-Z-SPA® St.Lucia AirJet™ pezsgőfürdő 170 x 66 cm (2020) BOX

54327 | LAY-Z-SPA® St. Lucia AirJet™ pezsgőfürdő, Ø 170 x 66 cm | 2020

60061 LAY-Z-SPA® pezsgőfürdő Aruba AirJet™ Ø 170 x 66 cm (2022, 2023) BOX

60061 | LAY-Z-SPA® Aruba AirJet™ pezsgőfürdő, Ø 170 x 66 cm | 2022, 2023, 2024

SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE A LAY-Z-SPA® FELFÚJHATÓ PÁRNAFEDÉLLEL KAPCSOLATBAN?

Az alábbi információk segítséget jelenthetnek az Ön LAY-Z-SPA® felfújható párnafedeléhez. Ismerje meg a kidudorodás, leeresztés és egyéb jelenségek okait és megoldásait.

KIDUDORODÓ FELFÚJHATÓ FEDÉL

1. lépés – Ellenőrizze, hogy a fedél túl van-e fújva:

Enyhén engedje le a fedelet, hogy visszaállítsa a megfelelő szintre. A felfújható béléshez hasonlóan a fedél belsejében lévő levegő a környezeti levegő hőmérsékletétől függően ingadozik.

Felhívjuk figyelmét, hogy a fedél, meleg időben kitágul, hideg éjszakán pedig lecsökken.

2. lépés – Eldeformálódott a fedél egy adott területen?

Esetenként a belső hegesztési varratok szétválhatnak. Ez a fedél deformálódását vagy ballonosodást okozhatja egy adott területen. Ha ez a helyzet, akkor nagy a valószínűsége, hogy túlfújta a fedelet ami ehhez a helyzethez vezetett.

LEERESZTŐ FELFÚJHATÓ FEDÉL

1. lépés – Ellenőrizze, hogy a szelep nem deformálódott el:

Fújja fel a légkamrát, és szorosan zárja el a szelepet. Törölje le a szelep körüli területet szappanos vízzel, hogy megállapítsa, nincs-e levegőszivárgás. Ha levegőszivárgást észlel, kövesse az alábbi egyszerű lépéseket:

1. A szelep kinyitásával engedje le a fedelet.
2. Készítsen elő egy kevés 80 ºC feletti forró vizet, és helyezze a szelepet a vízbe, körülbelül 1 percre (javasoljuk, hogy a folyamat ezen szakaszában viseljen konyhai kesztyűt, hogy megvédje kezét a forró víz okozta sebesülésektől).
3. Várja meg, amíg a szelep lehűl. Kihűlés után a szelepnek vissza kell nyernie eredeti formáját. Ismételje meg a tesztet, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a szelep nem szivárog-e tovább.

2. lépés – Ellenőrizze, hogy nincs-e kilukadás:

A szúrás helyének meghatározásához javasoljuk, hogy hígított mosogatószert vigyen fel a fedőre. A szúrás vagy kilukadás helyén buborékoknak kell megjelenniük. A luk javításához defektjavító készletre vagy epoxi vinil ragasztóra lesz szüksége.

Sajnos ez nem gyártási hiba, és Mi nem tudjuk Önnek garanciálisan kicserélni a fedelet.

3. lépés – Ellenőrizze, hogy nincsenek-e felhasadt varratok:

Ha felhasadt varrást lát, és még mindig a garanciális időszakon belül van, küldjön  a hibáról közeli képeket, legalább 3-4 különböző beállításból, e-mail címünkre és megpróbálunk megoldást keresni rá..

Ha már nem jár a garanciális időszakon belül, nálunk vásárolhat új fedeleket!

PENÉSZ, PÁRA, VÍZCSEPPEK ELTÁVOLÍTÁSA

1. lépés – Hogyan távolíthatom el a PVC bélés és a felfújható fedél felületén kialakuló penészt télen?

Ezt általában az okozza, hogy a bélés nedves, amikor elteszik télre. A penész vízzel hígított klóros oldattal vagy MEDENCÉKHEZ HASZNÁLHATÓ VÍZVONAL ELTÁVOLÍTÓ vízkő- és folteltávolítóval tisztítható. Ez a termék semmilyen módon nem károsítja a bélést. FONTOS: Mielőtt téliesítené a medencét és a felfújható fedelét, hagyja fél napig leereszteni a napon, és tárolja száraz helyen. Ez megakadályozza a penész növekedését a felszínen télen.

Ha klóros oldatot használ a művelet befejezésével a burkolaton maradt vegyi oldatot, mossa le tiszta vízzel, hogy az erős klór ne fogja vagy szinezze meg a pezsgőfürdő színét.

2. lépés – Miért vannak vízcseppek vagy páralecsapódás a felfújható huzaton belül, és hogyan tudom megoldani a helyzetet tárolás előtt?

A felfújható burkolat belsejében lévő vízcseppek a levegő páratartalmából származnak a felfújás során. Mivel a medencében a víz forró és a környezeti hőmérséklet alacsonyabb, a felfújható burkolat belsejében lévő levegő páratartalma vízcseppeket hoz létre. A fürdőkészlet téli tárolása előtt, a felfújható burkolaton belüli penészesedés elkerülése érdekében javasoljuk, hogy végezze el a videóban látható műveleteket a belső kamra szárítása és a probléma újbóli előfordulásának megakadályozása érdekében.

A FELFÚJHATÓ FEDÉL TÚL KICSI

Ez a probléma általában akkor fordul elő, ha új fedelet vásárolnak vagy garanciálisan lett kicserélve az adott termék. A fedél vinil PVC anyagból készül és körülbelül 6-8 hét alatt teljesen kitágul. Olyan tényezők, mint a környezeti levegő hőmérséklete vagy a víz hője segíthetik a tágulás felgyorsítását.

Biztosak lehetünk abban, hogy ez teljesen normális, és még soha nem volt olyan fedőnk, amely ne érte volna el a megfelelő méretet egy kis idő múlva.

LAY-Z-SPA® TECHNOLÓGIA