GT POWER LED medenceizzó

POWER LED PAR56 medence lámpaizzó 54W/12V – RGB, 3.420lm, IP68, 50.000h – meglévő 300W/12V halogén izzó helyett ledes medencelámpát!!! (a halogén izzó cseréje ledes medencelámpára, a meglévő transzformátort is cserélni szükséges!!!)
POWER LED (1W/3W) chipes medenceizzó:

12W-15W-18W (1W-os LED izzóval) 36W-45W-54W (3W-os LED izzóval) GT POWER LED RGB PAR56 foglalatú LED-es medence izzó (12V/AC/DC) + távirányítóval könnyedén játszhatunk a piros, zöld, kék, sárga, ciánkék, rózsaszín + meleg fehér színek kombinációjával, Robosztus házkialakítás és vastag üvegbúrájának köszönhetően ideális úszómedencékhez, szökőkutakba valamint közösségi medencékhez, tanuszodákba, nyílvános strandok úszómedencéihez.
Működtetéséhez ledtrafó(k) beépítése indokolt!

Itt olvashat bővebben a DC/12V ledes transzformátorokról!!!

Itt olvashat bővebben az AC/12V ledes transzformátorokról!!!

Izzó tulajdonságok:
Típus: ledes medencelámpa izzó
gyártó: HKGOLD
Áramforrás: AC/DC 12V
Izzó anyaga: üveg
Besugárzási szög: 180
Használat: Hobbi, privát
Tanúsítványok: VDE, RoHS, CE, LVD, EMC
Alkalmazás: úszómedence, szökőkút
Védettségi osztály: IP68
Cikkszám: GT-PLED-RGB-Par56
Feszültség: 12V/AC/DC
LED izzók teljesítménye: 12/15/18w (1W), 36/45/54W (3W)
Garancia: 1 év
Fényforrás: POWER LED izzók
Távirányító mérete: 130mm x 50mm
Távirányítóhoz ajánlott elem: Varta V23GA 12V
Kapacitás: 52 mAh
Magasság: 28.5 mm
Átmérő: 10.3 mm
Tömeg: 7.7 mm
Hideg fedér Power LED tulajdonságok:
LED teljesítmény: 3 W
Meleg fehér színhőmérséklet: 3.000K – 3.500K
Szín: hideg fehér
Lumen: 240 – 260 lumen
Feszültség: 3,4 – 3,6 V
Fordított feszültség: 5,0 V
Áramerősség: 700 mA
Látószög: 180 °
Chip márka: Bridgelux
Chhip méret: 45mm x 45mm
Egyéb előnyök:

– Alacsony energiafogyasztás
– Az üvegbúra kiemelkedően biztonságos, nehezen törik
– Különböző színeffektusok küzül választhatunk
– Gyermekek számára biztonságos használat
– Cseréje mint a hagyományos halogén izzó cserénél (külön ledes transzformátor beépítése szükséges!!!)
– Könnyen telepíthető és könnyen használható
– Hosszú élettartam: legalább 50.000 üzemóra
– 12 hónapos garancia
– Nincs túlmelegedés veszélye
– Nem veszélyes a szemre
– CE RoHS tanúsítvánnyal rendelkezik

Itt olvashat bővebben a ledes transzformátorokról!!!

MEGRENDELÉS, ÁRAK

Power LED 45W (15x3W) RGB + White 3.230lm

Cikkszám: GT-PLED-RGB-Par5645W
Csomag súly: 1.5kg
Csomag méret: 18cm x 18cm x 18cm
Szállítási idő: 2-3nap

Egység ár:
Nettó: 33.079.-Ft/db+ÁFA
Bruttó: 42.010.-Ft/db+száll. klts.

Power LED 54W (18x3W) RGB + White 3.420lm

Cikkszám: GT-PLED-RGB-Par5654W
Csomag súly: 1.5kg
Csomag méret: 18cm x 18cm x 18cm
Szállítási idő: 2-3nap

Egység ár: 
Nettó: 34.500.-Ft/db+ÁFA
Bruttó: 43.815.-Ft/db+száll. klts.

Power Led tulajdonságok:
A POWER LED PAR56 foglalatú izzó a halogén PAR56 izzó helyett az alábbi előnyökkel rendelkezik:
1). Ugyan olyan foglalattal rendelkezik, mint a meglévő halogén PAR56 300W/12-os izzók
2). A Power Led-el többféle színt állíthatunk össze a halogén PAR56 izzó helyett, amely csak meleg fehér színhőmérséklettel világít.
3). Sokkal energiatakarékosabb.
4). Az izzó egyszerre működik, AC12V és DC12V transzformátorokkal. De vasmagos transzformátorral nem működtethető, azt cserélni szükséges.
Megjegyzések a Power LED RGB izzókhoz:
Az RGB 2P (két pólusú) távirányítóval és az RGB 4P (négy pólusú) távirányítóval ellátott színes változatban létezik:
1). A Power LED RGB 2P (távirányítót tartalmazza) azt jelenti, hogy ez az izzó tö bbféle színt képes megjelentetni, 2 csatlakozóval (láb) van ellátva (egy + és egy -), amit a hozzá adott távirányítóval vezérelhetünk. Egy távirányító egy izzót, de egyetlen távvezérlővel vezérelhetjük az összes izzót is.
2). A Power LED RGB 4P (távirányítót és RGB vezérlőt nem tartalmaz) azt jelenti, hogy az izzó ugyanúgy több színt képes megjelentetni, 4 csatlakozóval (láb) van ellátva, de külső RGB vezérlővel vezérelhető, ami a csomag nem része.
Az RGB LED izzók 4 eres vezetékkel csatlakoztathatóak, három – a színeknek megfelelő (piros, zöld, kék) – negatív, valamint egy pozitív (fekete vagy fehér) ággal, a bekötés módja pedig lényegében azon múlik, hogy az RGB vezérlő kimenetele vezetékes, vagy sorkapcsos. Előbbinél csak színhelyesen kell csatlakoztatni egymáshoz a vezetékeket, utóbbinál pedig a piros vezetéket az R, a zöldet a G, a kéket a B, a feketét/fehéret pedig a + jelzésű sorkapocsba.

Szinte az összes meglévő medencelámpába telepíthető, kiszerelése, beépítése teljesen megegyezik a hagyományos halogén 300/12V-os medenceizzóéval, Foglalat: PAR56

A POWER LED izzók tápegység (220V/12V) csatlakoztatása
A vezérlőket ugyanígy kell elképzelnünk, adott esetben tehát csak egy DC sorkapocs átalakítóra lehet még szükségünk, valamint egy kéteres vezetékre. Az RGB vezérlőbe szín szerint a piros vezetéket a Power+ vagy +, a feketét a Power- vagy -, míg a tápegységbe a piros a V+, a fekete a V- jelzéshez fog kerülni.
3). Ha több POWER LED RGB izzót kíván telepíteni egy azon medencében, akkor a legjobb választás, az ha az AC12V tápegységet használja, mert a szinkronizáció alatt az izzók beállításához ez szükséges. (az összes izzó ugyanazzal a színnel jelenik meg). Ehhez szükséges egy külső billenő kapcsoló (csengő kapcsoló) vagy távirányító
De ha csak egy darabot telepít, akkor nyugodtan használhatja a bekötés során a DC12V transzformátort, mert olcsóbb, mint az AC12V típus.
4). A DC12V transzformátort akkor szükséges, ha külső RGB vezérlőt kíván csatlakoztatni a Power LED RGB izzókhoz.
5). A Power LED RGB 2P távirányítóval rendelkezik, ez a csomag része is, mellyel számtalan funkciót állíthatunk be, beépített memória tárolással rendelkezik.
A memória tárolás azt jelenti, hogy a beállított színű izzót kikapcsolva a távirányítóval, mindig az utólsó beállított színnnel kapcsol be a rendszer.De csak akkor ha a távirányítóval kapcsolja az izzókat, billenőkapcsoló törli a memória tárolásnál elmentett színbeállítást.
Példa: A jelen esetben kék színt állítunk be, és kikapcsolja az izzókat vagy izzót a távirányítóval, és egy hétig elutazik, egy hét múltán bekapcsolja a távirányítóval a lámpát, kék színnel indul el a rendszer. Önnek nem kell újra hangolni vagy beállítani azt.
6). A távirányító gombelemmel működik ami nem a csomag része, 12V, 23A / 27A, mérete: D1xH2.58cm
7). Az izzót BE / KI gombokkal kapcsolhatjuk BE illetve Ki.
8). Az izzó fényerejét a B+ és B- gombokkal erősíthetjük, illetve csökkenthetjük
9.) A színkeverlésnél a sebességet az S+ és S- gombokkal gyorsíthatjuk illetve, lassíthatjuk
Ellenálló külső izzó burkolat:
Az izzók burkolata ellenáll a medencében lévő vegyszerek kémiai hatásaitól
Két metrikus csavarral ellátott réz kapocs, amely az üveg csészébe van forrasztva, szilárd csatlakozást biztosít a 12 voltos hálózati kábelhez.
Megbízható és hatékony:
A speciálisan víz alatti medencevilágításra kifejlesztett termék az optikai üveglencséje egyenletesen és kiválóan szétteríti a medencében és a medence körül a színeket, olyan módon, hogy a benne tartózkodók szemét ne zavarná.
Gazdaságos medence izzó:
A Power LED RGB fényforrás energiatakarékos a jelenlegi 300W-os halogén izzókkal szemben, mivel a 300w helyett ezek csak 45 illetve 54w energiár fogyasztanak hasonló megvilágítási fényerő mellett, ugyanakkor a színek játékával feldobhatjuk medencénk esti megvilágítását anélkül, hogy egyéb takaró lencséket helyezzünk fel a meglévő halogén izzók búrája elém. Valamint már az új építésű medencék építésekor jelentős megtakarításokat érhetnek el ezekkel ez izzókkal.

Az RGB LED medenceizzó szabványos PAR56 kialakítású, mely teljesen megegyezik a jelenlegi halogén 300w/12V izzókkal.

Az RGB LED 2P medenceizzó alaptartozéka a távirányító, mely könnyen kézbe illik, a rajta elhelyezett gombok teljesen egyértelmű használhatóságot biztosítanak!

A jelvétel a távirányító és az izzó között max: 15-20m de szükséges „látnia” az izzónak a távirányítót. Ez a feltétel akkor érvényesül, ha a medenceizzó a vízszínt alatt maximum: 0,5 – 0,6m-re van!
Távirányító mérete: h: 130mm, sz: 50mm (az elem nem tartozék!!!)
Ajánlott elem típus: Varta V23GA

Hasonló kert- és medencevilágítások, kiegészítő termékek:

Hivatkozások:

VIS LED PAR56 SMD5730LED színváltós medence izzók 24W és 36W teljesítményben, GT LED PAR56 SMD3030LED színváltós medence izzók 24W, 36W, 48W és 72W teljesítménybekben, GT LED PAR56 SMD2835LED-es színváltós RGB medence izzók 22W 36W 54W teljesítményekben, távirányítóval, GT POWER LED-es PAR56 színváltós medenceizzó távirányítóval 36W, 45W és 54W teljesítményekben, Vlike Power Led-es medenceizzó, RF távirányítóval, rozsdamentes házzal 18w, 24w és 36w teljesítményben, Utólagosan felszerelhetô egyszínű és RGB/színváltós medencelámpák, betonos 25w, 35w, 45W és 55W teljesítményekben, Műanyagházas RGB 36W medenceizzó, színváltós + távirányítóval, SLIM RGB 35W extra lapos, ledes medenceizzó, SMARTPOOL 27W RGB+CCT ledes medencelámpa, telefon Applikáció vezérlési lehetőséggel, DC 12V ledes medenceizzókhoz transzformátorok, különböző teljesítménnyel, Dekorációs RGB LED izzó, távirányítós ledes RGB dekorlámpa, Dekorációs RGB LED izzó 2021-es modell – Dekoratív RGB LED-es dekor lámpa továbbfejlesztett változata, Szolár Design LED lámpa – RGB LED-es napenergiával működő dekoratív úszó medencevilágítás, 8cm RGB színváltós Dekorációs MINI gömblámpa, 25cm átmérőjű éjszakai Dekorációs RGB ledes gömblámpa, 30cm átmérőjű éjszakai Dekorációs RGB ledes gömblámpa, vezeték nélküli töltővel, KOCKA formájú Design RGB LED lámpa Dekorációs kockalámpa színkeverős távirányítóval, TOJÁS FORMÁJÚ Kerti, kültéri RGB Dekorációs ledes kertilámpa, GOMBA FORMÁJÚ Kerti, kültéri RGB Dekorációs ledes kertilámpa,Smart Miboxer szökőkút világítás ledes, RGB színváltós, KO acél lámpatestekkel, 9W/12V, Rozsdamentes házas RGB/színváltós, egyszínű szökőkút lámpák, 3W-tól 24W teljesítményig 12/24V/DC/AC feszültséggel, Fehér Ledes Spot izzók masszázsmedencékhez MR16 GU5.3 12V, Mi_light MR16 GU5.3 4W RGB Ledes Spot izzók masszázsmedencékhez