RGB medenceizzók összehasonlítása

24W és 36W teljesítményű RGB színváltós medence izzók összehasonlítása

GOLDT RGB medenceizzó: A rózsaszín árnyalatot a piros+kék+fehér ledek keveréséből állítja elő. Minden egyes színű led meghatározott helyen található, a piros színért felelős ledek az izzó széle és közepe közötti szakaszon a kék ledek az izzó külső széléhez közelebb valamint a fehér színű ledek az izzó közepén foglalnak helyet. A három szín különböző erősségének a keverékéből áll elő a rózsaszín.
.
Megjeleníthető színek: piros, zöld, kék, sárga, ciánkék, rózsaszín, meleg fehér

.

Ebből a típusú medenceizzóból három különböző teljesítményűt forgalmazunk. 24W RGB, 36W RGB, 48W RGB és POWER LED-ből az 54W RGB-t.

Vlike Power Led medenceizzó: Az RGB izzóhoz adott távirányító segítségével, piros, zöld és kék színeket jeleníthetünk meg, a fehér/rózsaszín és sárga színárnyalatokat a piros+kék+zöld ledek keveréséből állítja elő. Minden egyes színű led meghatározott de elszórt helyeken találhatóak. Az alap három szín különböző erősségének a keverékéből állítja elő a melegfehér színt. A Power Led nagy erőssége és ezáltali nagy hőtermelése miatt az izzó burkolata a 24 és 36wattos termékek esetében rozsadementes acél a jobb hővezetés miatt. Ennek köszönhetően az izzók élettartalma elérheti az 50.000 üzemórát is.
.
Megjeleníthető színek: piros, zöld, kék, fehér/sárga/rózsaszín (több szín együttes kikeverésével)

.

Ebből a típusú medenceizzóból az alábbi teljesítményűek léteznek: 18W/24W/36W fehér, 24W/36W RGB+távirányító

VISW RGB medenceizzó, 24W teljesítményű rózsaszínű árnyalatát a piros+kék+fehér ledek különböző keverékéből állítja elő. Minden egyes színű led meghatározott helyen található, a piros a kék és a fehér színű ledek az izzó egész területén szétszortan foglalnak helyet, így lesz egységesebb a kevert szín megjelenítése. Ezen a három szín különböző erősségének a keverékéből áll a rózsaszín szín.

.

Megjeleníthető színek: piros, zöld, kék, sárga, ciánkék, rózsaszín, meleg fehér

.

Ebből a típusú medenceizzóból két különböző teljesítményűt forgalmazunk. 24W RGB+W, 36W RGB+W

Figyelem! A képek illusztrációk! A számítógép monitoron és a valóságban a színek eltérőek lehetnek!

Hasonló medencevilágítások: