Vlike Power Led medenceizzó

Power Led medenceizzó PAR56 foglalat kompatibilis, 18w, 24w és 36w teljesítményben, 100lm/izzó, IP68 védettség, AC/DC12V a hagyományos PAR56-os foglalatú 300W/12V teljesítményű halogén izzók kiváltására

Vlike Power Led medenceizzó PAR56-os foglalattal, mely szint az összes kapható PAR56-os medencelámpába beleilleszthető, kicserélése nem tart többe, mint ha egy hagyományos 300W teljesítményű halogén izzót cserélne.

Rozsdamentes burkolatának köszönhetően a ledek élettartama megnövekedett!

Működési üzemidő: 50.000 üzemóra

Védettség: IP68 

Alap színek: Piros, kék, zöld

Az automatikus kevert színeknek köszönhetően, ideális, privát medencékben, barlangfürdőkbe, közösségi úszómedencékbe, szökőkutak megvílágításához.

Működtetéséhez ledtrafó(k) beépítése indokolt!

Itt olvashat bővebben a DC/12V ledes transzformátorokról!!!

Itt olvashat bővebben az AC/12V ledes transzformátorokról!!!

MEGRENDELÉS, ÁRAK

Vlike Power Led medenceizzó, természetes fehér 18W/12V

Csomag súly: 1kg
Csomag méret: 20cm x 20cm x 20cm
Szállítási idő: 2-3nap

Egység ár:
Nettó: 15.500.-Ft/db+ÁFA
Bruttó: 19.685.-Ft/db+száll. klts.

Vlike Power Led medenceizzó, színváltós RGB 24W/12V + távirányító

Csomag súly: 1,5kg
Csomag méret: 20cm x 20cm x 20cm
Szállítási idő: 2-3nap

Egység ár:
Nettó: 24.200.-Ft/db+ÁFA
Bruttó: 30.734.-Ft/db+száll. klts.

Vlike Power Led medenceizzó, színváltós RGB 36W/12V + távirányítóval

Csomag súly: 1,5kg
Csomag méret: 20cm x 20cm x 20cm
Szállítási idő: 2-3nap

Egység ár:
Nettó: 30.970.-Ft/db+ÁFA
Bruttó: 39.332.-Ft/db+száll. klts.

POWER LED 24W RGB

A Power Led medenceizzó, erős, káprázatos kevert színek, hihetetlen színvilágát teremti meg az Ön medencéjében.

Power Led teljesítmény: 18W, 24W és 36W
Led típus: Bridgelux
Bridgelux Led teljesítménye: 1W/db
Bevilágítási szög: 175
Beépített szín: piros, zöld, kék
Kevert színek: fehér, rózsaszín, sárga, világoskék
Foglalat: PAR56
Búra anyaga: üveg
Ház anyaga: RGB izzók esetében: rozsdamentes acél, sima fehér esetében: ABS
Működési időtartam: 50.000 üzemóra
CRI (Ra>): 85
Működési feszültség: AC/DC12V

POWER LED 36W RGB

Szinte az összes meglévő medencelámpába telepíthető, kiszerelése, beépítése teljesen megegyezik a hagyományos halogén 300/12V-os medenceizzóéval, Foglalat: PAR56

(ASTRALPOOL, MTS, Gemas, Neptun, GE, Kripsol, Hayward)

A Power led izzók tápegység (DC/AC 220V/12V) csatlakoztatása
A vezérlőket ugyanígy kell elképzelnünk, adott esetben csak egy DC sorkapocs átalakítóra van még szükségünk, valamint egy két eres vezetékre. Az RGB vezérlőbe szín szerint a piros vezetéket a Power+ vagy +, a feketét a Power- vagy -, míg a tápegységbe a piros a V+, a fekete a V- jelzéshez fog kerülni.
1). A DC12V transzformátor akkor szükséges, ha külső RGB vezérlő nélkül kívánja csatlakoztatni a LED izzót (de maximum 2db-ot).
2). A VLIKE Power Led izzó, az egyszínű kivételével távirányítóval rendelkezik, ez a csomag része is, mellyel számtalan funkciót állíthatunk be, beépített memóriatárolással rendelkezik.
A memóriatárolás azt jelenti, hogy a beállított színű izzót kikapcsolva a távirányítóval, mindig az utolsó beállított színnel kapcsol be a rendszer. De csak akkor, ha a távirányítóval kapcsolja az izzókat, billenő kapcsoló törli a memóriatárolásnál elmentett színbeállítást.
Példa: A jelen esetben kék színt állítunk be, és kikapcsolja az izzókat vagy izzót a távirányítóval, és egy hétig elutazik, egy hét múltán bekapcsolja a távirányítóval a lámpát, kék színnel indul el a rendszer. Önnek nem kell újra hangolni vagy beállítani azt.
Ellenálló külső izzó burkolat:
Az izzók burkolata ellenáll a medencében lévő vegyszerek kémiai hatásaitól
Két metrikus csavarral ellátott műanyag burkolatú foglalat, melyek az izzó hátsú búrájába vannak rögzítve, szilárd csatlakozást biztosít a 12 voltos hálózati kábelhez.
Megbízható és hatékony:
A speciálisan víz alatti medencevilágításra kifejlesztett termék az optikai üveg- vagy polikarbonát lencséje egyenletesen és kiválóan szétteríti a medencében a színeket, oly módon, hogy a medencében tartózkodók szemét ne zavarná.
Gazdaságos medenceizzó:
A Power led white (fehér) és a többszínű RGB fényforrás energiatakarékos a jelenlegi 300W-os halogén izzókkal szemben, mivel a 300w helyett ezek csak 18W, 24W és 36Wenergiát fogyasztanak hasonló megvilágítási fényerő mellett, ugyanakkor a színek játékával feldobhatjuk medencénk esti megvilágítását anélkül, hogy egyéb takaró lencséket helyezzünk fel a meglévő halogén izzók üvegburája elé. Valamint már az új építésű medencék építésekor jelentős megtakarításokat érhetnek el ezekkel ez izzókkal.
A Power Led PAR56 foglalatú izzó a halogén PAR56 izzó helyett az alábbi előnyökkel rendelkezik:
1). A foglalata és kialakítása teljesen megegyezik a meglévő halogén PAR56 300W/12-os izzókéval
2). A Power Led VLIKE 2P izzó-val többféle színt állíthatunk össze (kivételt képez az egyszínű fehér) a halogén PAR56 izzóval szemben, amely csak meleg fehér színhőmérséklettel világít.
3). Sokkal energiatakarékosabb.
4). Az izzó egyszerre működik, AC12V és DC12V transzformátorokkal. De vasmagos transzformátorral nem működtethető, azt cserélni szükséges.
Megjegyzések a Power Led VLIKE izzókhoz:
1). A Power Led VLIKE-RGB-Par56 2P izzó (távirányítót tartalmazza) azt jelenti, hogy ez az izzó az alap piros, kék, zöld és fehér színt képes megjelentetni, 2 csatlakozóval (láb) van ellátva (egy + és egy -), amit a hozzá adott távirányítóval vezérelhetünk. Egy távirányító egy izzót, de egyetlen távvezérlővel vezérelhetünk több izzót is.
A Power Led RGB színváltós izzóhoz adott távirányító:
1). A távirányító mini ceruzaelemmel működik, ami nem a csomag része, 12V, 23A / 27A, mérete: D1xH2.58cm, ajánlott típus: Varta V23GA
2). Az izzót On / OFF gombokkal kapcsolhatjuk BE illetve Ki.
3). Az izzó fényerejét a napos piktogram alatti ˄/˅ gombokkal erősíthetjük, illetve csökkenthetjük
4.) A színkeverésnél a sebességet nem csakis az effekteket állíthatjuk a FL-FA-ST-SM gombokkal
5.) Alapszínek: fehér (piros, zöld, kék alapszínekből kikevert), piros, zöld, kék
6.) A sárga, rózsaszín és egyéb színeket csak az automatikus finom léptetési funkcióval keveri ki

Hasonlo medenceizzók, kerti medencevilágítások, kiegészítők:

Hivatkozások:

VIS LED PAR56 SMD5730LED színváltós medence izzók 24W és 36W teljesítményben, GT LED PAR56 SMD3030LED színváltós medence izzók 24W, 36W, 48W és 72W teljesítménybekben, GT LED PAR56 SMD2835LED-es színváltós RGB medence izzók 22W 36W 54W teljesítményekben, távirányítóval, GT POWER LED-es PAR56 színváltós medenceizzó távirányítóval 36W, 45W és 54W teljesítményekben, Vlike Power Led-es medenceizzó, RF távirányítóval, rozsdamentes házzal 18w, 24w és 36w teljesítményben, Utólagosan felszerelhetô egyszínű és RGB/színváltós medencelámpák, betonos 25w, 35w, 45W és 55W teljesítményekben, Műanyagházas RGB 36W medenceizzó, színváltós + távirányítóval, SLIM RGB 35W extra lapos, ledes medenceizzó, SMARTPOOL 27W RGB+CCT ledes medencelámpa, telefon Applikáció vezérlési lehetőséggel, DC 12V ledes medenceizzókhoz transzformátorok, különböző teljesítménnyel, Dekorációs RGB LED izzó, távirányítós ledes RGB dekorlámpa, Dekorációs RGB LED izzó 2021-es modell – Dekoratív RGB LED-es dekor lámpa továbbfejlesztett változata, Szolár Design LED lámpa – RGB LED-es napenergiával működő dekoratív úszó medencevilágítás, 8cm RGB színváltós Dekorációs MINI gömblámpa, 25cm átmérőjű éjszakai Dekorációs RGB ledes gömblámpa, 30cm átmérőjű éjszakai Dekorációs RGB ledes gömblámpa, vezeték nélküli töltővel, KOCKA formájú Design RGB LED lámpa Dekorációs kockalámpa színkeverős távirányítóval, TOJÁS FORMÁJÚ Kerti, kültéri RGB Dekorációs ledes kertilámpa, GOMBA FORMÁJÚ Kerti, kültéri RGB Dekorációs ledes kertilámpa,Smart Miboxer szökőkút világítás ledes, RGB színváltós, KO acél lámpatestekkel, 9W/12V, Rozsdamentes házas RGB/színváltós, egyszínű szökőkút lámpák, 3W-tól 24W teljesítményig 12/24V/DC/AC feszültséggel, Fehér Ledes Spot izzók masszázsmedencékhez MR16 GU5.3 12V, Mi_light MR16 GU5.3 4W RGB Ledes Spot izzók masszázsmedencékhez