SLIM RGB medence izzók PAR56 35W/12V

SLIM RGB LED 35W medence lámpaizzó – RGB színváltós + távirányító vezérléssel, 2.500lm, IP68, 50.000h – 300W/12V halogénizzó helyett, (AC12V vagy DC12V ledes trafó szükséges a működtetésükhöz!)

Speciális transzparens gyantával szigetelt, extra lapos led izzó polikarbonát házzal. RGB + fehér medenceizzó

35W smd2835 LED RGB PAR56 foglalatú LED-es medence izzó (12V/AC/DC) + távirányítóval, színes, többszínű + hideg fehér színben, privát és közösségi úszómedencékhez és szökőkutakhoz.

Az izzó búra anyaga: magas ellenálló képességgel rendelkező polikarbonát, a ház anyaga, ABS/műanyag, Foglalata: standard PAR56

Választható színkombinációk RGB esetében: Hideg fehér (a fehér színt az izzó több szín együttes világításával keveri ki, külön fehér ledek az izzóban nem találhatók), piros, zöld, kék, sárga, ciánkék, lila

Működtetéséhez ledtrafó(k) beépítése indokolt!

Itt olvashat bővebben a DC/12V ledes transzformátorokról!!!

Itt olvashat bővebben a AC/12V ledes transzformátorokról!!!

SLIM RGB medence izzó PAR56 35W AC-DC12V változtatható szinkeveréssel, távirányitóval
Ledek száma izzónként:

A 35W/2,500lm, led teljesítmény: 0,14W, ledek száma: 250db/izzó

Izzó tulajdonságok:
Típus: HOTOOK
Áramforrás: AC/DC 12V
Izzó szabvány méret megnevezés: SLIM PAR56
Izzó anyaga: magas ellenállású polikarbonát
Izzó burkolat anyaga: műanyag/ABS
Besugárzási szög: 140°
Használat: Hobbi, privát, nyílvános, közüzemi medencékhez
Alkalmazás: úszómedence, szökőkút, tanmedence, hullámmedence
Védettségi osztály: IP68
Teljesítmény: 35W
Feszültség: 12V
Kábel vastagsága: 6mm / 2 x 1mm2
LED izzók teljesítménye: 35w (0,14W/led izzó teljesítmény)
Elérhető RGB LED izzók: 18W, 35W RGBHF (a fehér színt az izzó több szín együttes színekkel keveri ki, külön fehér ledek az izzóban nem találhatók)
Külön rendelésre: 18W
Garancia: 1 év
Fényforrás: smd2835 LED izzók
SLIM RGB 35W színváltós medenceizzo távirányítóval extra lapos led izzó
A távirányító:

A SLIM smd2835 LED-es medenceizzó alaptartozéka a távirányító, mely könnyen kézbe illik, a rajta elhelyezett gombok teljesen egyértelmű használhatóságot biztosítanak!
A jelvétel a távirányító és az izzó között max: 5-10m de szükséges „látnia” az izzónak a távirányítót. Ez a feltétel akkor érvényesül, ha a medenceizzó a vízszint alatt maximum: 0,5 – 0,6m-re van!

Figyelem! Ha a lámpákat a hozzá adott távirányítóval szeretné vezérelni, úgy a lámpa beépítő elemét a vízszint alatt maximum 55cm-re szabad telepíteni, Különben a távirányító jelét a víz és a vízáramlás le fogja árnyékolni. 

Kapacitás: 52 mAh
Magasság: 28.5 mm
Átmérő: 10.3 mm
Tömeg: 77 gr
Távirányító mérete: h: 130mm, sz: 50mm (az elem nem tartozék!!!)
Ajánlott elem típus: Varta V23GA, Duracell MN21 A23

SLIM RGB medence izzó PAR56 35W AC-DC12V változtatható szinkeveréssel, távirányitó kezelése

MEGRENDELÉS, ÁRAK

SLIM medenceizzó RGB 35W/2.500lm PAR56

Cikkszám: SLIMLED-2835smd-Par5635W
Termékkód: WS0452-01-0
Csomag súly: 850g
Csomag méret: 20cm x 20cm x 5cm
Szállítási idő: 2-3nap

Egység ár:
Nettó: 34.200.-Ft/db+ÁFA
Bruttó: 43.434.-Ft/db+száll. klts.

Ledes SLIM RGB medenceizzó tulajdonságok:

A SLIM RGB medenceizzó a halogén PAR56 izzó helyett az alábbi előnyökkel rendelkezik:

1). Beépíthető a meglévő halogén PAR56 300W/12-os izzók helyére, a csomagban található rögzítők segítségével
2). A SLIM RGB medenceizzó-val többféle színt állíthatunk össze a halogén PAR56 izzóval szemben, amely csak meleg fehér színhőmérséklettel világít.
3). Sokkal energiatakarékosabb.
4). Az izzó egyszerre működik, AC12V és DC12V transzformátorokkal. De vasmagos transzformátorral nem működtethető, azt cserélni szükséges.
5). Távirányítót is tartalmaz, ami azt jelenti, hogy ez az izzó többféle színt képes megjelentetni, 2 csatlakozóval (láb) van ellátva (egy + és egy -), amit a hozzá adott távirányítóval vezérelhetünk. Egy távirányító egy izzót, de maximum 4db izzót is vezérelhet.

Szinte az összes meglévő medencelámpába telepíthető a csomagban található kiegészítők, rögzítők segítségével. Kiszerelése, beépítése teljesen megegyezik a hagyományos halogén 300/12V-os medenceizzóéval, Foglalat: PAR56

(ASTRALPOOL, MTS, Gemas, Neptun, GE, Kripsol, Hayward)

A SLIM RGB LED medenceizzó szabványos PAR56 kialakítású, mely teljesen megegyezik a jelenlegi halogén 300w/12V izzókkal.
SLIM RGB 35W színváltós medenceizzo távirányítóval extra lapos led izzó bekapcsolt állapot
SLIM RGB medence izzó PAR56 35W AC-DC12V változtatható szinkeveréssel, BEÉPÍTÉSI SEGÉDLET

A SLIM medencelámpa az ultravékony paneltechnológiát LED-ekkel kombinálja. A fő test korrózióálló, kiváló minőségű polikarbonátból készült, epoxigyantával kitöltve, nagyon magas repedés-, hő- és kémiai korrózióállóságú, 100%-ban vízálló.

Szuper erős fény – 35 W tényleges teljesítmény, 2.500 lm fényáram, 140°-os sugárzási szög széles megvilágítást és magas fénylefedettséget biztosít, a teljes méret Ø177 mm x H28 mm. A hagyományos 300 W-os halogén izzókhoz képest akár 86%-kal kevesebb energiát fogyaszt és 10-szer tovább bírja.

KÖNNYEN CSERÉLHETŐ – Kompatibilis a legtöbb PAR56 burkolattal, kivéve a kisméretű spa lámpákat, ideális a 300 W-os halogén izzók cseréjére. IPX8 védelemmel rendelkezik az uszodavíz kezelésénél használt vegyszerek okozta korrózió ellen, és teljes mértékben kompatibilis a sós vizes klórozással.

Biztonságos üzemi feszültség – 12V alacsony feszültségű kimenet a biztonságos víz alatti világítás érdekében. Teszteléskor és telepítéskor ügyeljen a megfelelő működéshez szükséges 12V AC/DC transzformátorra. (megjegyzés: a csomagolás nem tartalmaz transzformátort és műanyag lámpaházat, ezeket külön kell megvásárolni)

MEGBÍZHATÓ MINŐSÉG ÉS PROFI SZOLGÁLTATÁS – Minden úszómedence világításon szigorú, magas hőmérsékletű és IPX8 víz alatti teszten mennek keresztül a szállítás előtt. A termékre 1 év a garancia.

Az smd2835 RGB LED izzók tápegység (220V/12V) csatlakoztatása:

Az RGB vezérlőbe szín szerint a piros vezetéket a Power+ vagy +, a feketét a Power- vagy -, míg a tápegységbe a piros a V+, a fekete a V- jelzéshez fog kerülni.
A PAR56-os foglalatba történő beépítés bizonyos medencelámpáknál, kellő szaktudást igényel. Ha a lámpáknak a kábelei külső kötődoboz nélkülek, úgy a lámpatökben szükséges a régi illetve a új kábeleket toldani. Ezt a kábelkötő kapszulával megoldható. Ha a lámpa kábeleinek vannak külső kötődoboz létesítve, úgy a beépíteni kívánt új SLIM medenceizzó kábeleit a védöcsövön keresztül szükséges bekötni.
A lámpa doboza tartalmaz 4db rögzítő fület, ezek segítségével az izzót utólagosan rögzíthetjük a lámpablende belső felületére.

1). A DC12V transzformátor akkor szükséges, ha külső RGB vezérlő nélkül kívánja csatlakoztatni a LED izzót (de maximum 4db).
2). A SLIM RGB medenceizzó, távirányítóval rendelkezik, ez a csomag része is, mellyel számtalan funkciót állíthatunk be, beépített memóriatárolással rendelkezik.
A memóriatárolás azt jelenti, hogy a beállított színű izzót kikapcsolva a távirányítóval, mindig az utolsó beállított színnel kapcsol be a rendszer. De csak akkor ha a távirányítóval kapcsolja az izzókat, billenő kapcsoló törli a memória tárolásnál elmentett színbeállítást.
Példa: A jelen esetben kék színt állítunk be, és kikapcsolja az izzókat vagy izzót a távirányítóval, és egy hétig elutazik, egy hét múltán bekapcsolja a távirányítóval a lámpát, kék színnel indul el a rendszer. Önnek nem kell újra hangolni vagy beállítani azt.
3). A távirányító mini ceruzaelemmel működik, ami nem a csomag része, 12V, mérete: D1xH2.58cm, ajánlott típus: Varta V23GA, Duracell MN21
4). Az izzót BE / KI gombokkal kapcsolhatjuk BE illetve Ki.
5). Az izzó fényerejét a B+ és B- gombokkal erősíthetjük, illetve csökkenthetjük
6.) A színkeverésnél a sebességet az S+ és S- gombokkal gyorsíthatjuk illetve, lassíthatjuk

Ellenálló külső izzó burkolat:
Az izzók burkolata ellenáll a medencében lévő vegyszerek kémiai hatásaitól
Két metrikus csavarral ellátott réz kapocs, amely az üveg csészébe van forrasztva, szilárd csatlakozást biztosít a 12 voltos hálózati kábelhez.
Megbízható és hatékony:
A speciálisan víz alatti medencevilágításra kifejlesztett termék az optikai üveglencséje egyenletesen és kiválóan szétteríti a medencében és a medence körül a színeket, olyan módon, hogy a benne tartózkodók szemét ne zavarná.
Gazdaságos medence izzó:
Az smd2835LED RGB fényforrás energiatakarékos a jelenlegi 300W-os halogén izzókkal szemben, mivel a 300w helyett ezek csak 15, 18, 22, 36, 45 illetve 54Watt energiát fogyasztanak hasonló megvilágítási fényerő mellett, ugyanakkor a színek játékával feldobhatjuk medencénk esti megvilágítását anélkül, hogy egyéb takaró lencséket helyezzünk fel a meglévő halogén izzók búrája elé. Valamint már az új építésű medencék építésekor jelentős megtakarításokat érhetnek el ezekkel ez izzókkal.
SLIM RGB medence izzó PAR56 35W AC-DC12V változtatható szinkeveréssel, távirányitóval, kikeverhető színválaszték a távirányító segítségével
Hasonló medence világítási termékek:

Hivatkozások:

VIS LED PAR56 SMD5730LED színváltós medence izzók 24W és 36W teljesítményben, GT LED PAR56 SMD3030LED színváltós medence izzók 24W, 36W, 48W és 72W teljesítménybekben,  GT LED PAR56 SMD2835LED-es színváltós RGB medence izzók 22W 36W 54W teljesítményekben, távirányítóval, GT POWER LED-es PAR56 színváltós medenceizzó távirányítóval 36W, 45W és 54W teljesítményekben, Vlike Power Led-es medenceizzó, RF távirányítóval, rozsdamentes házzal 18w, 24w és 36w teljesítményben, Utólagosan felszerelhetô egyszínű és RGB/színváltós medencelámpák, betonos 25w, 35w, 45W és 55W teljesítményekben, Műanyagházas RGB 36W medenceizzó, színváltós + távirányítóval, SLIM RGB 35W extra lapos, ledes medenceizzó, SMARTPOOL 27W RGB+CCT ledes medencelámpa, telefon Applikáció vezérlési lehetőséggel, DC 12V ledes medenceizzókhoz transzformátorok, különböző teljesítménnyel, Dekorációs RGB LED izzó, távirányítós ledes RGB dekorlámpa, Dekorációs RGB LED izzó 2021-es modell – Dekoratív RGB LED-es dekor lámpa továbbfejlesztett változata, Szolár Design LED lámpa – RGB LED-es napenergiával működő dekoratív úszó medencevilágítás, 8cm RGB színváltós Dekorációs MINI gömblámpa, 25cm átmérőjű éjszakai Dekorációs RGB ledes gömblámpa, 30cm átmérőjű éjszakai Dekorációs RGB ledes gömblámpa, vezeték nélküli töltővel, KOCKA formájú Design RGB LED lámpa Dekorációs kockalámpa színkeverős távirányítóval, TOJÁS FORMÁJÚ Kerti, kültéri RGB Dekorációs ledes kertilámpa, GOMBA FORMÁJÚ Kerti, kültéri RGB Dekorációs ledes kertilámpa,Smart Miboxer szökőkút világítás ledes, RGB színváltós, KO acél lámpatestekkel, 9W/12V, Rozsdamentes házas RGB/színváltós, egyszínű szökőkút lámpák, 3W-tól 24W teljesítményig 12/24V/DC/AC feszültséggel, Fehér Ledes Spot izzók masszázsmedencékhez MR16 GU5.3 12V, Mi_light MR16 GU5.3 4W RGB Ledes Spot izzók masszázsmedencékhez