Dekorációs RGB LED izzó

16 színt megjelenítő távirányítós ledes RGB dekorlámpa, elemmel üzemelő víz alatti éjszakai lámpa, üvegváza, üvegtál, üvegpohár, akvárium, Halloween-tök dekor, virág váza, kültéri-esti kerti parti dekorációs eszköz.

A dekoratív RGB LED-es dekor lámpa, melyet az IP68-as szigetelése révén, víz alatt is használhatunk, átlátszó üvegvázákba vagy akváriumba is elhelyezheti, így csodálatosan egyedi színes fényű otthont varázsolhat családjának vagy vendégei részére. Házi dekoráció otthonra, esküvői, parti vagy szórakozó helyekre stb. a legideálisabb mely fokozza a hangulatot.

Hogy milyen színek jeleníthetünk meg: Piros, sárga, zöld, kék lila és ezek keverék színeit, összesen 16 formációban, beleértve az örök slágert a fehéret.

És itt van a 2021-es modell, mely, fényerősségben, rögzítésben hozz újat a mostanival szemben.
Katt ide további részletekért!
Legújabb vízálló merülő LED lámpák: Ez a merülő LED lámpa 100%-ban IP68 vízálló, a fő szempont az, hogy a dupla tömítőgyűrű megvédi a lámpa elektromos belső részét a víztől és a párától. 4db tapadókoronggal és 1* 5000 Gauss mágnessel rendelkezik, hogy még jobban tudjunk a lámpák elhelyezésével az ötleteinket kifejezni. A 4db tapadókorong szilikongélből készül, ami sokkal tartósabbá teszi terméket. Nedves és száraz helyen egyaránt jól működik.

Termékjellemzők:

 1. Nagy fényerő (2W) 10db szuper fényes smd5050 led izzó (0,2W/db), alacsony hő- és szennyezőanyag-kibocsátás, romantikus, békés, meleg légkört biztosít
 2. A lámpa 3db AAA akkumulátor (NiMH) vagy ceruza elemmel működik (nem tartozék).
 3. MULTI COLOR: Minden RGB lámpa 10db LED izzót tartalmaz, melyekkel 16 különböző szín keverhető ki.
 4. Az RGB lámpákhoz kapott infravörös távvezérlővel, vezérelhetjük a lámpákat max: 5-10 méterig.
 5. A távirányító könnyen kezelhető. Az elemtartó kihúzó fiókos rendszerű, ha lemerült az elem, bármely üzletben, ABC-ben, órásnál, elektronikai szakboltban találhat
 6. Feszültség: 6V
 7. Fény teljesítmény: (szum) 2W
 8. Fényforrás: smd5050 RGB LED
 9. Tökéletes fényeket varázsolhatunk egy egyszerű üveg vázába, esküvőkön, akváriumokban, kerti tavakban, szökőkútban, esti partik alkalmával
 10. Lámpa szigetelési osztálya: IP68
Dekorációs RGB ledes izzó, dekorációs lámpa, színváltós
1db távirányító + 1db dekorációs ledes lámpa
1db távirányító + 2db dekorációs ledes lámpa
1db távirányító + 4db dekorációs ledes lámpa

MEGRENDELÉS, ÁRAK

Dekorációs RGB LED izzó (1 db Dekor RGB LED lámpa + 1db IF távirányító (az elemet nem tartalmazza)

Cikkszám: RGB-LED-PDGROW11
Csomag súly: 0,113kg
Csomag méret: 9cm x 8cm x 6cm
Szállítási idő: 2-3nap

Egység ár: (az elemeket nem tartalmazza)
Nettó: 2.000.-Ft/db+ÁFA
Bruttó: 2.540.-Ft/db+száll. klts.

Dekorációs RGB LED izzó (2 db Dekor RGB LED lámpa + 1db IF távirányító (az elemet nem tartalmazza)

Cikkszám: RGB-LED-PDGROW21
Csomag súly: 0,184kg
Csomag méret: 18cm x 8cm x 6cm
Szállítási idő: 2-3nap

Egység ár: (az elemeket nem tartalmazza)
Nettó: 3.780.-Ft/db+ÁFA
Bruttó: 4.801.-Ft/db+száll. klts.

Dekorációs RGB LED izzó (4 db Dekor RGB LED lámpa + 1db IF távirányító (az elemet nem tartalmazza)

Cikkszám: RGB-LED-PDGROW41
Csomag súly: 0,32kg
Csomag méret: 20cm x 20cm x 10cm
Szállítási idő: 2-3nap

Egység ár: (az elemeket nem tartalmazza)
Nettó: 6.771.-Ft/db+ÁFA
Bruttó: 8.599.-Ft/db+száll. klts.

Jellemzők:
A dekoratív RGB LED ház burkolat, kemény, UV-álló Polystyrene (PS) műanyag
IP68-as szigetelési osztályba tartozó ház, gumi O gyűrő biztosítja a vízzárást
A színek kiválaszthatók, előre beprogramozott 16 színt tudunk előhívni a távirányító segítségével, gyönyörű színváltó funkciók, 4 különböző fénymóddal játszhat a fényekkel, hogy a fényeket életre tudja varázsolni
Az elemek behelyezése után már használhatja is. 10 méteres távolságon belül szabályozhatja az RGB LED lámpát. (Függ: az elemek erejétől és árnyékoló vagy akadályt jelentő tényezőktől) Ha az aktivitás csökken úgy az elemek cseréje lassan bekövetkezhet.)
Az elemes RGB LED-es lámpa és távirányító méretei
A lámpa átmérője: 7cm, mely lehetővé teszi, hogy szinte bárhová elhelyezzük anélkül, hogy a meglévő elemek kelljen cserélni.
A távirányítón, előre beállított 15 színt keverhetünk ki (sárga, piros, kék, zöld árnyalataiból), és persze nem maradhat ki a népszerű fehér sem!!!
RGB lámpa méret: kb.: 7cm x 2.8cm (átmérő x vtg)
Távirányító méret: kg.: 5.2 x 8.5 x 0.7cm (szél x mag x vtg)
Az elemes RGB LED-es lámpa belső kialakítása
A lámpa IP68-as védettségi szintbe tartozik, mely lehetővé teszi, hogy a szabadtéren hagyott lámpa elektronikai részei, egy kiadós esőzés vagy vízbe esést követően ne menjenek tönkre, a vízzárást a fedél alá elhelyezett gumi O-gyűrű biztosítja.
A lámpa energiaforrását 3db AAA-s miniceruza elemmel biztosíthatjuk (ezeket a szett nem tartalmazza), de energiafelhasználás és környezettudatos gondolkodás szempontjából, kifejezetten az akkumulátoros (500x v. 1000x is feltölthetőek) telepeket ajánljuk. Melyek már mindegyike NiMH (Nikkel-metál-hibrid) technológiájú.
Elektonikai baoltokban, ABC-ben, műszaki bontokban, hipermarketekben, barkács áruházakban beszerezhetőek ezek a termékek. Néhány példa mely termékeket ajánljuk leginkább: Duracell 1000mah, Panasonic 930mah, Varta 550/800/1000mah, Energizer 500/750/2300mah,
Feszültség: 1,2V 
A NiMH akkuk teljes feltöltése esetén, legfeljebb 8 órán keresztül folyamatos „fényterápiát” biztosítanak a lámpák!
Távirányító elem tipus: 1db CR2025 (nem tartozék)
A lámpábaba kerülő elem típus: 3db AAA mini ceruzaelem (nem tartozék)
Dekorációs RGB ledes izzó, dekorációs lámpa, színváltós
ledes-RGB-dekorációs-izzó-dekor-lámpa-partyra-vendégség-esküvő-dekorációs-világítás
Dekorációs RGB ledes izzó, dekorációs lámpa, színváltós
ledes-RGB-dekorációs-izzó-dekor-lámpa-partyra-vendégség-esküvő-dekorációs-világítás

Hogyan kell használni a dekor RGB LED lámpát:

 1. Csavarja ki le alsó alaplapot, majd helyezzen 3db megfelelően AAA alkáli elemet vagy azonos mAh számú újratöltős akkumulátort a polaritásoknak megfelelően. (a termékek szállítása előtt teszt alá vetjük, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy működőképes terméket küldünk)
 2. A 24 gombos IF távirányító alső rekeszébe helyezze el, polaritásnak megfelelően 1db CR2025 típusú gombelemet. Zárja vissza a rekeszajtót. (figyeljen a polaritásokra)
 3. A felső lapot szorosan csavarja rá az alaplapra, majd bizonyosodjon meg arról, hogy a felső lap és alaplap hézagmentes, itt a gumi O-gyűrű biztosítja a vízzárást!. Bizonyosodjunk meg, hogy a rácsavarás után a gumi „O”-gyűrű nem ugrott-e ki a helyéről!
 4. Összeszerelés után, végezzen el egy tesztelést, úgy, hogy a dekorációs RGB izzó az IF távirányítótól először 50-70cm-re majd 1-2m-re helyezkedjen el. Tesztelje le az összes gombot, hogy megfelelően működnek-e.
Ha alkáli elemeket használ mind a lámpa mind a távirányítónál úgy a szett használható azonnal, ha a lámpába újratöltős AAA akkumulátorokat használ, úgy azt legalább 24 óráig (de mindig olvassa el a termék használati útmutatóját, általánosságban elmondható, hogy minden 50-55mA/óra a töltési ideje) Tételezzük fel, hogy mind az alkáli mind az újratöltős mini ceruzaelemek teljesen feltöltött vagy új állapotban vannak, úgy nyomja meg a távirányítón található (jobb felső sarokban található, piros gombot melyen az ON felirat van 1-szer. Alapállapotban a lámpa fehér vagy színes fénnyel kapcsol be. Ha ki szeretnénk kapcsolni, ahhoz nyomja meg (az On feliratú gomb mellett található) fekete színű OFF feliratú gombot 1-szer.
Figyelmeztetések:
 1. Az elemek behelyezése után ne felejtse el szorosan rázárni az aljzatra a fedelet, de ne húzza túl, mivel a lámpa kemény műanyagból készült és nehogy a műanyag menet túlhúzása során ne törje el a lámpa burkolatát, valamint a vízmentességet biztosító gumi „O”-gyűrű a fedél rácsavarása következtéen kiugrik a helyéből. Ezálal megszűnik a Dekorizzó vízmentessége. Befojhat a víz az elektronikába és a termék üzemképtelenné válik!
 2. A lámpát vízbe helyezve természetéből kifolyólag lebeghet, mivel zárt szerkezetben levegő lehetséges és ez okozhatja a felhajtó erőt. Ezt kiküszöbölve, kis nehezéket is elhelyezhetünk, hogy így az le tudjon süllyedni a megvilágítandó tárgy aljára. (a szett a nehezéket nem tartalmazza)
 3. Ez a víz alatti RGB LED-dekorlámpa műanyagból készül, amely maximum 1 méter mélységig használható.
 4. Huzamosabb ideig ne tartsa az elemeket a készülékben és a távirányítóban, mivel az elemekből egy idő után sav folyhat ki, és az károsíthatja a készüléket!
 5. Az elemeket és a nehezékeket a szett nem tartalmazza.
A csomag tartalmazza:
1db RGB LED-es dekorlámpa + 1db 24 gombos távvezérlő (az elemeket nem tartalmazza)
2db RGB LED-es dekorlámpa + 1db 24-gombos távvezérlő (az elemeket nem tartalmazza)
4db RGB LED-es dekorlámpa + 1db 24 gombos távvezérlő (az elemeket nem tartalmazza)
Kapcsolódó medence- és kertvilágítási termékek:

Hivatkozások:

VIS LED PAR56 SMD5730LED színváltós medence izzók 24W és 36W teljesítményben, GT LED PAR56 SMD3030LED színváltós medence izzók 24W, 36W, 48W és 72W teljesítménybekben, GT LED PAR56 SMD2835LED-es színváltós RGB medence izzók 22W 36W 54W teljesítményekben, távirányítóval, GT POWER LED-es PAR56 színváltós medenceizzó távirányítóval 36W, 45W és 54W teljesítményekben, Vlike Power Led-es medenceizzó, RF távirányítóval, rozsdamentes házzal 18w, 24w és 36w teljesítményben, Utólagosan felszerelhetô egyszínű és RGB/színváltós medencelámpák, betonos 25w, 35w, 45W és 55W teljesítményekben, Műanyagházas RGB 36W medenceizzó, színváltós + távirányítóval, SLIM RGB 35W extra lapos, ledes medenceizzó, SMARTPOOL 27W RGB+CCT ledes medencelámpa, telefon Applikáció vezérlési lehetőséggel, DC 12V ledes medenceizzókhoz transzformátorok, különböző teljesítménnyel, Dekorációs RGB LED izzó, távirányítós ledes RGB dekorlámpa, Dekorációs RGB LED izzó 2021-es modell – Dekoratív RGB LED-es dekor lámpa továbbfejlesztett változata, Szolár Design LED lámpa – RGB LED-es napenergiával működő dekoratív úszó medencevilágítás, 8cm RGB színváltós Dekorációs MINI gömblámpa, 25cm átmérőjű éjszakai Dekorációs RGB ledes gömblámpa, 30cm átmérőjű éjszakai Dekorációs RGB ledes gömblámpa, vezeték nélküli töltővel, KOCKA formájú Design RGB LED lámpa Dekorációs kockalámpa színkeverős távirányítóval, TOJÁS FORMÁJÚ Kerti, kültéri RGB Dekorációs ledes kertilámpa, GOMBA FORMÁJÚ Kerti, kültéri RGB Dekorációs ledes kertilámpa,Smart Miboxer szökőkút világítás ledes, RGB színváltós, KO acél lámpatestekkel, 9W/12V, Rozsdamentes házas RGB/színváltós, egyszínű szökőkút lámpák, 3W-tól 24W teljesítményig 12/24V/DC/AC feszültséggel, Fehér Ledes Spot izzók masszázsmedencékhez MR16 GU5.3 12V, Mi_light MR16 GU5.3 4W RGB Ledes Spot izzók masszázsmedencékhez