Bluetooth hangszórók

MIFA A1 Bluetooth hangszóró, Amerika kedvenc hordozható Bluetooth hangszórója!!!

A termékek oldala elkészült, pl.: MIFA A10 piros+graffiti, MIFA A10 fekete+graffiti, MIFA A10 fekete, MIFA A1 kompakt fekete, MIFA F1 hordozható fekete, MIFA F1 hordozható citromsárga, MIFA F1 piros+graffiti a vagány csajos és a MIFA F1 terepmintás a vagány pasis

És itt van a MIFA új 2020-as modellje, az A10+ Art Graffiti Bluetooth hangszóró, ami már egy továbbfejlesztett készülék az A10-hez képest!
Ne feledd kipróbálni a színváltós 2021-es modellt a MIFA A90-et sem

Mérsékelten por- és vízálló Bluetooth hangszórók, hordozható, kompakt méretű társai, kifejezetten úszómedencék, masszázsmedencék, tópartok közelében vagy kültérben végzett tevékenységekhez, mint például: biciklizéshez, túrázásokhoz, kempingezésekhez, horgászathoz.

Uszodatechnikai eszközök, medenceépítés, medence karbantartás és egyéb, ami a medencéhez köthető tevékenységet folytatunk, gondoltunk egy nagyot és belevágtunk a Bluetooth hangszórók forgalmazásába. Mi arra törekedtünk, hogy csakis víz- és porálló társakat árulhassunk, mivel ha medence akkor víz és ha víz akkor vízálló Bluetooth hangszóróknak kell lenni. A Bluetooth hangszórók napjaink egyik tömegcikke. A cégek folyamatosan fejlesztenek új termékeket dobnak piacra, amelyek jobbak a régebbi típusoknál. Hosszabb üzemidővel, nagyobb kapacitású akkumulátorral, ellenállóbb burkolattal az időjárás viszontagságainak vagy épp csak jobb hangzást vagy kinézetet biztosítanak – a hordozható bluetooth hangszórók piaca napról napra változik és fejlődik.
Ez azt jelenti, hogy a számtalan gyártó termékei közül ki kell választanunk azokat a típusokat melyek nagy biztonsággal használhatóak, medence, masszázsmedence, fürdő, zuhanyzó mellett. Valamint kinézetükben, tudásukban, hozzák a várható szintet. Emiatt a megfelelő Bluetooth hangszórók kiválasztása okozhat nagy fejtörést. Nagy termékkínálatban megtalálni a legjobb ár-érték-tudás-kinézet arányt képviselő hangszórókat bizony nem könnyű feladat.
MIFA A10 piros-graffiti Bluetooth hangszóró víz és porvédett Bluetooth hangszóró IP54, használható medence, masszázsmedence tó mellett, túrázáshoz, kembingezéshez, és attól se féljünk ha bringázás kellős közepette elkap az eső
Bluetooth 4.0 por- és vízálló Bluetooth hangszórók, kifejezetten medence partra, tópartra, masszázsmedence mellé, túrázáshoz, kempingezéshez, biciklizéshez ajánlott típusok
Bluetooth v5_0 verzió, Bluetooth hangszóró MIFA A90 hordozható Bluetooth hangszóró
Mielőtt eldöntöd, hogy melyik Bluetooth hangszóró legyen a tiéd, kérlek olvasd el az alábbi por- és vízállósági szintek jellemzőit! A weboldalon található Bluetooth hangszórók egyike sem alkalmas, víz alatti használatra. A burkolatuk leginkább, esőtől, vízfröccsenéstől biztosítanak védelmet. Ez jelentheti azt is, hogy a medencébe ugorva vagy kerékpározás, túrázás alkalmával a készülék nem adja be az unalmast ha a kifröccsenő vagy esővíz ráesik, ez nem jelenthet problémát, de nem kerülhetnek a víz alá!!! Bizonyítottan csak a Mifa A90 RGB IPX8 valamint a 2022-es év újdonsága a WildRod Graffiti RGB hordozható hangszórói bírják a víz alatti lazulást.
Az IP rövidítés (Ingression Protection) a por- és vízbehatolás elleni védettségre utal. Az IP jelölést két karakter követi. Az első a szilárd testek (pl. por) behatolása elleni védelmet, a második a víz elleni védelmet adja meg. Ha az adott védettség-típus a készülékre nem definiált, úgy az IP után X betűt írnak. Ha a készülék megfelel valamelyik védettségi szintnek, akkor az X helyett annak számát írják. A nagyobb szám nagyobb védettségnek felel meg. A szilárd testek esetében a skála 0-6-ig, a víz esetében pedig 0-8-ig terjed. A terepi használatra szánt kézi Bluetooth hangszórók esetében az IPX7 jelölés tehát annyit jelent, hogy a készülék a tesztek alapján a víz elleni védettség szempontjából eleget teszt a 7-es kategória követelményeinek, amely szerint az eszköz kiállja a maximum 30 percig tartó, 1 m mély vízbe való merítést. A fentiek teljesülése sértetlen, zárt készülékházra és szilikon tömítések helyükre történő helyezésére vonatkoznak. Valódi vízállóságról akkor beszélhetünk, ha a második számjegy 7-es vagy 8-as. Az utolsó minősítés (IP68) már követelmény a halogén és ledes medenceizzó esetében. Ilyen minősítésre akkor van szükség, ha a hangszórót a medence, masszázsmedence, tó partján is szeretnénk használni, ahol fennáll a vízbeesés eshetősége. A vízálló Bluetooth hangszórót sértetlenül emelhetjük ki a vízből és a fröccsenő víz (eső) sem okoz kárt benne. Egyéb kültéri használat esetén a cseppállóság is elegendő védelmet jelenthet a készülékek számára.
Első szám – szilárd tárgyak elleni védelem
0 – Nincs speciális védelem.
1 – Szilárd tárgyak elleni védelem legfeljebb 50 mm-es tárgy, pl.: véletlen érintés kezzel.
2 – Szilárd tárgyak elleni védelem legfeljebb 12 mm-es tárgy, pl.: véletlen érintés újjal, megböki valaki.
3 – Szilárd tárgyak elleni védelem legfeljebb 2,5 mm-es tárgy, pl.: szerszám, drót.
4 – Szilárd tárgyak elleni védelem legfeljebb 1 mm-es tárgy, pl.: szerszám, drót, vékony drót.
5 – Korlátozottan véd a por ellen.
6 – Teljesen védett a por ellen.
Második szám – folyadékok elleni védelem
0 – Nincs folyadékok elleni védelem.
1 – Függőlegesen eső vízcseppek elleni védelem. Pl.: kondenzáció, páralecsapódás.
2 – Függőlegestől eltérő 15 fokos beesési szögig véd a vízcseppektől.
3 – Függőlegestől eltérő 60 fokos beesési szögig véd a vízcseppektől.
4 – Fröccsenő víztől véd – korlátozottan vízálló.
5 – Alacsony nyomású vízsugártól, minden irányból véd – korlátozottan vízálló.
6 – Ideiglenes vízbemerítéstől véd (pl.: hajó fedélzetén) – korlátozottan vízálló.
7 – 150mm és 1000mm merülési mélységig vízálló. (Ide tartozik a 2022-es év újdonsága a WildRod Graffiti RGB)
8 – Nyomás alatt, is hosszú ideig vízálló. (ide értendőek a medenceizzók, bizonyos mobiltelefonok és a MIFA A90 is)