Feltekerő, csévélő szerkezetek

Medence szolártakaró csévélő és feltekerő szerkezetek, rozsdamentes, mobil és fix kivitelben.

I. Rozsdamentes és műanyag kézi szolár takaró feltekerő szerkezetek

Fix rozsdamentes kézi csévélő

A fix rozsdamentes kézi szolár takaró csévélő szerkezetek lefúrható lábakkal szereltek.

Tengely hosszúság:
2,7m – 4,4m-ig
4,4m – 5,4m-ig
5,4m – 7,1m-ig

Fix műanyag kézi csévélő

A műanyag fehér csévélő szerkezet teljesen fehér ABS műanyagból készült termék, kivéve az alumínium rudazatot. Műanyag sínes rögzítéssel fel- illetve eltávolítható. tengelyhosszúsága miatt maximum 6,0m-ig alkalmazható.

Mobil rozsdamentes kézi csévélő

A mobil kivitelű szolár takaró csévélő szerkezetek, fekete műanyag oldalkerékkel és T alakú lábbal rendelkeznek. A tekercselők tartozéka a szolár takaróhoz rögzítő készlet, műanyag vagy gumi hevederekkel, rögzítő fülekkel kompletten.

Tengely hosszúság:
2,7m – 4,4m-ig
3,4m – 4,7m-ig
4,4m – 5,4m-ig
4,0m – 5,6m-ig
4,0m – 6,5m-ig
5,4m – 7,1m-ig

Tekercselő, mobil inox lábbal Ø 95mm, 4,0 - 6,5m-ig

Rögzítőkészlet szolártakaróhoz, hevederes 8 egység (171001)

A rögzítő kapcsok fehér ABS műanyagból készülnek, maximum 6,5m-ig alkalmazható a 8darabos készlet miatt. Rögzítőkészlet szolártakaró csévélő szerkezetekhez, 8darabos heveder készlet.

Rögzítőkészlet szolártakaróhoz, hevederes 8 egység
Rögzítőkészlet szolártakaróhoz, hevederes 8 egység 171002 Rögzítőkészlet szolártakaróhoz gumihevederes 8 egység

II. Rozsdamentes kézi szolár takaró feltekerő szerkezetek, privát és közületi medencékhez

A Solar takarókat, feltekerő szerkezet segítségével lehet egyszerűen és kényelmesen felcsévélni. Ezek készülnek, műanyagból és Ko-acélból. Mivel a műanyag szerkezetek mérsékelten UV állóak, ezért ezek évek múltán veszítenek színükből, felületük porladásra kerül, ezért ajánljuk a rozsdamentes acélból készült termékeket. Hátrányuk, hogy áruk nagyságrendekkel magasabb mink műanyag vetélytársaiké.

1.) Fix állóláb és Fix állóláb takarórózsával

Egyszerű és elegáns.  Könnyen rögzíthető utólag is a már burkolt felületre. Az tartóláb alján található takarórózsa diszkréten fedi a rögzítő csavarokat.
Kétlábú álló láb és Kétlábú álló láb oldal merevítve
Letisztult formája  nagy teherbírást takar.  Ajánljuk  nehéz  fóliákhoz,  redőnyfedésekhez.   Közületi felhasználásra is kiválóan alkalmas.  Oldalmerevítős kivitelben  Inox tekerőtengellyel  nagy szélességű medencékhez alkalmazzuk. Fix kivitel, nem mozgatható.

2.) Falra szerelhető láb

Ez a  lábtípus  akár párban, akár variálva fali perselyekkel biztos megoldást nyújt, ahol kevés hely áll rendelkezésre, vagy falak határolják  a medencét. Ideális a sarokfalak kihasználására.

3.) Mobil önbeálló kerekes láb

Egyenként  befékezhető  gumibevonatú  görgői  360 fokban elfordulnak, ezáltal a kívánt bármilyen irányban  elgurítható. Ugyanakkor a kerekeket lefékezve tökéletes stabilitást biztosít. Párban vagy a mobil álló lábbal könnyű mozgatást tesz lehetővé.

4.) Nagyterpeszű lefúrható láb

Még egy design a fix, lefúrható lábtípusra. D100 takarórózsával is kérhető, mely esztétikusabb megjelenést biztosít azzal, hogy a csavar fejeket elrejti.

5.) Letámasztható mobil láb

A mobil lábszerkezet lehetővé teszi a fóliacsévélő áthelyezését, nem igényel beépítést. Ez a medence felszerelés  bárhol utólag is felállítható.  A mobil álló szerkezet formájából adódóan megfelelő stabilitást biztosít az elborulás ellen. A lábak alján található műanyag borítás anyaga és formája csúszásmentes és kíméli a burkolatot.

6.) Mobil oldalkerekes láb

Az oldalkerekes láb még könnyebbé teszi a fóliacsévélő mozgatását. Mobil lábbal párosítva “talicskázva” minden irányba mozgatható.  A csévélőhenger hossza természetesen a legpraktikusabban megválasztható.

7.) Hajtókerék és/vagy Hajtókar

Tetszés szerint  választható kar vagy kerék a feltekeréshez, nagy súly esetén erősített kivitel ajánlott.
A hajtókar hossza lehet: 200mm illetve 250mm hosszúságú, kérhető erősített (közületi) kivitelben is!
A hajtókerék átmérője: D400 (400mm), kérhető erősített (közületi) kivitelben is!