BADU® fordulatszám vezérlők

BADU GREEN szivattyúk gazdaságos működtetéséhez használatos vezérlőpanelek, BADU® ECO LOGIC, BADU® Logic 3 + WEB Manager, valamint a BADU ® RESORT 50/70/110-PM szivattyúk frekvenciaváltó egysége segítségével energiatudatosság alapján vezérelhetővé válik a nagy teljesítményű szivattyúk vezérlése.
BADU Prime Eco VS BADU BLUE LOGO
BADU Prime Eco VS BADU GREEN logo

1.) I-saver+ fordulatszám szabályzó 1 fázisú szivattyúkhoz

Automatikus szabályzó előre beállított fordulatokkal:
AQUAGEM I-saver+® 220/240VAC max 6A egyfázisú frekvenciaváltó, magán használatú úszómedencék, szűrőszivattyúk vezérléséhez
Digitális kijelzővel ellátottI-saver+ frekvenciaváltók változó motorteljesítményekkel kis- és közepes teljesítményű szűrőszivattyúkhoz max: 1100W/6A-ig

Bemeneti áram: 220-240VAC, 1 fázis
Bemeneti frekvencia: 50Hz
Kimeneti áram: 220-240VAC, 1 fázis
Kimeneti teljesítmény: Max 1,1kW – ​​2,2kW, 6A-12A
Szivattyú fordulatszám: 1200-2900 ford./perc

2.) BADU® LOGIC 3 + WEB Manager

Termékinformáció "BADU® LOGIC 3 + web manager"

További többlépcsős szűrőszivattyú vezérlés a BADU GREEN motorokhoz, pl. BADU Eco Touch-Pro és BADU 90 Eco VS, kétféle hőmérséklet-érzékelővel.

BADU Logic 3 vezérlés BADU frekvenciaváltós szivattyúkhoz, két hőmérséklet szondával. Az új medencevezérlés teljesen automatikusan szabályozza a szűrés-forgatást ugyanúgy, mint a hagyományos vagy szolár medencefűtést. Az opcionális Web Manager telepítésével medencénk az interneten keresztül is vezérelhetővé válik egy okostelefon, vagy tablet segítségével.

Modellek:
– BADU Logic 1
Egy alapszabályzó készülék, elsősorban a napelemes medence fűtéséhez lett tervezve, valamint kiegészítve két hőmérséklet-érzékelővel.
– BADU Logic 2
Tovább fejlesztett szűrőszivattyú vezérlő egység, ami a működési idő optimalizálásra lett tervezve, valamint kiegészítve két hőmérséklet-érzékelővel.
– BADU Logic 3
A legtöbb funkciót tartalmazó többlépcsős szűrőszivattyú vezérlés a BADU GREEN motorokhoz, például. BADU Eco Soft és BADU Prime Eco VS, kétféle hőmérsékletérzékelővel.
Hőmérsékleti tartomány: 0 ° C-40 ° C
Névleges feszültség: 1 ~ 230 V, 50/60 Hz
Maximálisan vezérelhető áramerősség: 4,0 A 1 ~ 230 V vagy tranzisztor kimenetek BADU GREEN szivattyúkhoz a BADU Logic 3 számára
Paraméter:  Minden adat külön állítható
Kábelhosszúság: 5 m és 10 m

BADU® Logic web manager for BADU® Logic 3

Termékinformáció „BADU® Logic webmenedzser a BADU® Logic 3-hoz”

A BADU Logic 3 és a Web Manager kiegészítők segítségével a GREEN szűrőszivattyúkat felügyelheti okostelefonokon vagy táblagépeken, ezáltal különböző paramétereket állíthatunk valamint szabályozhatunk velük.

3.) BADU® Eco Drive II frekvencia átalakító BADU Resort 50/70/110-PM szivattyúkhoz

Termékinformáció "BADU® Eco Drive II frekvencia átalakító"

És megy minden!!! Kompakt frekvenciaváltó az optimális munkakörülmények érdekében, elsősorban BADU Resort 50/70/110-PM szűrőszivattyúkhoz.

Alkalmazási terület:
A BADU Eco Drive II frekvenciaváltó ideális a BADU Prime 25 – BADU Prime 48, a BADU Resort PM és a BADU 93 használatához.

Üzemmód:
Különböző működtetési lehetőségek léteznek a medencék vízkezelésében, például vízszűrés – medence víz keringtetés szűrés nélkül – visszamosatás és utóöblítés. A beépített PVC uszodai csővezetékek súrlódási veszteségétől és a szűrősebességtől függően különböző működési pontokat, vízáramlási sebességet szükséges beállítani. Ez teljesen biztosítható a szűrőszivattyúk működési pontjainak frekvenciaváltóval történő vezérlésével. Ezért szükség esetén a szivattyúmotor fordulatszámát elektronikusan és automatikusan is beállítható.

Rendelhető BADU Eco Drive II teljesítmények:
– Frekvencia átalakító BADU Eco Drive II 0.75kW-ig 3~ 380-480 V Cikkszám: 297.0075.412
– Frekvencia átalakító BADU Eco Drive II 1.50kW-ig 3~ 380-480 V Cikkszám: 297.0150.412
– Frekvencia átalakító BADU Eco Drive II 2.20kW-ig 3~ 380-480 V Cikkszám: 297.0220.412
– Frekvencia átalakító BADU Eco Drive II 4.00kW-ig  3~ 380-480 V Cikkszám: 297.0400.412
– Frekvencia átalakító BADU Eco Drive II 5.50kW-ig 3~ 380-480 V Cikkszám: 297.0550.412
A BADU Eco Drive II frekvenciaszabályzó paneleket elsősorban a BADU Resort 50/70/110-PM típusú közösségi szűrőszivattyúkhoz ajánljuk!
BADU ECO DRIVE + BADU RESORT szivattyú 900x521
Teljesítmény jellemzők:
– felesleges energiaveszteségek kizárása, pl. egy elzárószeleppel elkerülhető.
– Energia megtakarítási potenciál révén állítható vízáramlási sebesség, pl. olyan nyilvános közfürdőkben, medencékben, ahol alacsony medencehasználat vagy külső medence működési ideje van.
– A szivattyú mindig az optimális és a leginkább gazdaságos működési ponton fut.
– Energiamegtakarítási potenciál révén állítható az áramlási sebesség különböző tartományokban, mint például: nyilvános medencék esetében ahol időközönként alacsony a medencehasználat, és/vagy olyan medencék esetében ahol a működési időt nem idővezérlő óra hanem direkt működtetéssel oldható meg.
– A szivattyú mindig a legoptimálisabb és a leginkább gazdaságos működési teljesítményen fut.
Ellenőrzés:
A frekvenciaváltó számos opciót kínál:
– közvetlen szivattyúvezérlés a kezelőgombok segítségével, digitális bemenetek a fix sebesség eléréséhez vagy külső vezérléshez, 0-10 V vagy 4-20 mA értékhatárokon belül.
Integrálható a digitális okosépületvezérlő rendszerekbe.
Kimeneti funkciók, pl. jelzi a szivattyú működését és/vagy a motor túlterhelését, a bemeneti funkciókat, pl. „Start” vagy „stop”, a PTC vezérelhetőség és az állítható működési idő, teljesítmény szabályozás emberi beavatkozások nélkül bővítik alkalmazások körét.
Döntés előtt kérjük, járjon utána, hogy a helyszínen milyen biztonsági követelmények vannak érvényben.
Speciális helyszíni követelmények:
Grafikus kijelző>
– Szigetelt kábel a motor és a frekvenciaváltó között.
– Ép, szakadás- és korróziómentes kábelek használata szükséges
– Javasoljuk, hogy a frekvenciaváltó bekötésénél egy PTC érzékelőt iktasson be a későbbi motor meghibásodás elkerülése érdekében.
– Tilos a motort 30 Hz alatt járatni.
– az ajánlott legalacsonyabb frekvencia: 35Hz
– javasolt frekvencia: 50Hz
– Javasolt kismegszakító (B típus).