ONDILO ICO okos medence monitor WIFI + Bluetooth

ONDILO ICO okos vízelemző eszköz és medence monitor, beépített vezetékmentes WiFi + Bluetooth kapcsolattal, medencevíz elemzése, mesterséges intelligenciája alapján egyéni ajánlatokat tesz medence vízkezeléssel kapcsolatban, teljes időjárás jelentés, diszkrét kivitel, és robusztus IP68 vízálló ház burkolattal, Plug&Play csatlakozási lehetőség, hosszú élettartalmú akkumulátor,
PH szonda (kék) pH kalibráló készlet, ORP klór-bróm szonda (platina) ORP kalibráló készlet, ONDILO ICO, ORP sóérzékelő szonda (arany) ORP kalibráló készlet, Vezetőképesség szonda (szürke) vezetőképesség-kalibráló készlet, ONDILO ICO szonda kalibráló készlet
Ondilo ICO SPA intelligens smart vízelemző állomás, amely smart telefonnal képes kommunikálni.
ces innovation awards 2017, Smarthome győztes, Consumer Electric Show Las Vegas 2017
Egészségügyi és környezetvédelmi díjas - Greentech Verseny Környezetvédelmi Minisztérium
Német Design Díj - Hivatalos válogatás 2018
Párizsi Vásár hivatalos válogatása - Innovációs Fődíj 2017

ONDILO ICO okos vízelemző medence monitor WiFi + Bluetooth csatlakozással, Android (v4.3 vagy újabb) és IOS (v8.0 vagy újabb) applikációkra, Ph, Klór, hőmérséklet, alkáli elemek, sótartalom meghatározására, távoli eléréssel

Arra született, hogy egyszerűbbé tegye a medence karbantartását
Elemzés:

Folyamatosan méri és elemzi a medence vízminőségét, olyan módon, hogy a saját telefonunkkal bárhol és bármikor lekontrollálhatjuk. Kompatibilis a következő vízkezelő rendszerekkel: Klór, Bróm, Sósvíz-klórozás

Négy cserélhető érzékelő van benne, aminek segítségével a következő tulajdonságokat tudja mérni: pH, víz hőmérséklet, kémiai anyagok mennyisége valamint a víz fertőtlenítő képessége.

Mesterséges intelligencia az egyéni ajánlásokhoz:

Az ICO figyelmeztető és ajánló algoritmusait úgy fejlesztették ki, hogy lehetővé tegye a felhasználó számára a medence adatainak optimális elemzését, megértését. Ezeket a figyelmeztető vagy ajánló instrukciókat a vízmintavétel és időjárás előrejelzés adataiból elemzi ki és továbbítja azokat, azáltal, hogy tájékoztassa Önt a medencevíz optimális beállítására, intézkedésére.

Az ICO telefonra telepített applikáción keresztül bemutatja a medence állapotát grafikonokkal és diagramokkal. Nem csak számot vagy egyszerű intézkedést ad, az alkalmazás igazi tudást nyújt a medencevizének alakulásáról. Amit naplózni is tud.

Az ICO mesterséges intelligenciája előre láthatja a medencevíz megváltozását, ezért időben értesítheti Önt azok intézkedéseire.

Az ICO alkalmazásnak köszönhetően nincs többé egyedül, hogy szembenézzen a medencevíz ápolási és karbantartási folyamataival.

Ajánlás

Az okostelefon alkalmazásra küldött adatok alapján kielemzi azokat és ajánlásokat ad meg és értesíti a felhasználót a beavatkozásra, medence víz vegyszerezésére.

Teljes időjárásjelentés figyelemmel kísérése

Az ICO figyelemmel kíséri weben keresztül a pillanatnyi és a jövőbeli várható időjárásokat és az adatok valamint a saját mesterséges intelligenciája alapján ajánlásokat tesz mobiltelefonjára, hogy a lehető leghamarabb tudjon intézkedéseket tenni, hogy medencéjének vízminősége az ajánlott szinten maradhasson.

Robusztus kivitel, diszkrét megjelenés

Az ICO a medencében nem okoz problémát a takarók fel és leszedése során mivel a rollós vagy szolár takaróval fedett medencék esetében a fedés alá kerül, így nem akadályozva azok működését!
Közvetlen a skimmerbe is rakhatjuk, ha gyerekek kerülnek a medencébe
Kompakt kivitel és letisztult ergonómia, csak a jeladó fedő bukik ki a vízvonal felé
UV álló műanyag ház, klórrezisztens
IP68 vízálló minősítés

Komfortos

Mikor a készüléket bekapcsolása után vízbe tesszük, az ICO azonnal összekapcsolja magát a rendelkezésre álló Bluetooth egységekkel. Okostelefonon vagy a táblagépen leellenőrizheti a medencevíz minőségét és a telepítés állapotát. A medencék karbantartása soha nem volt ennyire könnyű!

Ellenőrzés

Az ICO elemzi a medencénkben található algák jelenlétét, zavaros vizet, mészkőkiválást, láthatatlan baktériumok jelenlétét, klór és Ph szintet. Az ICO több érzékelői segítségével folyamatosan figyeli medencénk állapotát.

Egészség

Az ICO elkötelezett a medence vegyszerek használatának optimalizálásában. Ha megfogadja az ICO vízelemző berendezés kiértékelését az applikáción keresztül, úgy a lehető legkevesebb vegyszer mennyiséget tudja adagolni a medencéjébe, így védheti meg legjobban szeretteinek érzékeny bőrét.

Megtakarítás

A vízkémiai egyensúly megőrzése kulcsfontosságú a vegyi anyagok megtakarításában, valamint a medence felületének, burkolatának, csővezetékének és kiegészítőinek állag megóvásában, ami hosszabb távon pénzt takaríthat meg. Az ICO-val egyszerre védi a medencében tartózkodó személyeket, de a medencét és berendezéseket is

Plug & Play csatlakozási lehetőség

-pH mérés
-Hőmérséklet
-Redox (fertőtlenítési sebesség, klórszint becslés)
-Vezetőképesség (só szintű becslés)
-Speciális bevonatú érzékelők, melyek növelik a tartósságukat
-Twistlock rendszer egyszerű és azonnali változtatáshoz

Újratölthető akkumulátor

Hosszú élettartamú akkumulátor (egy töltéssel=egy szezon)
USB kábel mellékelve

Az ICO beépített WI-FI és Bluetooth jeladóval rendelkezik

Bármelyik hazai WIFI és Bluetooth hálózati konfigurációra tud csatlakozni!
Kommunikáció: Wifi 802.11 b / g / n (2,4 GHz) + Bluetooth Low Energy (BLE) (Bluetooth 4.0 és újabb verzió)

Külön figyeljünk arra, hogy a medencéig legtöbb esetben nem ér ki a WI-FI jel, emiatt lehetnek hálózati csatlakozási problémák! Ezek elkerülésére érdekében, szerezzünk be WI-FI hálózati jel erősítőt, hogy a akadálymentes csatlakozással tudjon csatlakozni a világhálóra.

Fontos: Az ajánlott Wi-Fi hálózat: jó minőségű 2,4 GHz. Nem ajánlott az 5 GHz-es frekvenciasáv. Ha ezzel rendelkezünk, állítsuk át a router-et 2,4 GHz-re.

Az iOS 11 előnyben részesíti az 5GHz-es tartományt

Ha valakinek 5GHz-es Wi-Fi-je van otthon, az iPhone, iPad vagy iPod touch már elsősorban arra fog csatlakozni, így adott esetben gyorsabban tölthetünk majd le alkalmazásokat, frissítéseket. Viszont a dolog hátulütője, hogy ha nagyobb házban, lakásban élünk, akkor az 5GHz lassabb lehet a routertől távolabb, mint a 2,4GHz. Reméljük, az Apple megfelelően optimalizálja majd, addig viszont érdemes otthon körülnéznünk, hogy milyen routerünk is van.

Az ICO Bluetooth-al is rendelkezik!

A Sigfoxról

A Sigfox a világ vezető internet-hírközlési szolgáltatója, amely globális hálózata révén több milliárd eszközt csatlakoztat az internethez, miközben a lehető legkevesebb energiát fogyasztja, amilyen egyszerűen csak lehetséges. A Sigfox egyedülálló megközelítése az eszköz-felhő kommunikációhoz a globális tárgyú internetezés három legnagyobb akadályát képezi: a költségek, az energiafogyasztás és a globális skálázhatóság.

A hálózat jelenleg 45 országban van, és a pályán 60-ra terjed ki 2018-ig. 
A fedett zónában az ICO közvetlenül kapcsolódik a Sigfox hálózathoz.

A Sigfox kompatibilis Bluetooth-al, GPS 2G/3G/4G -vel és Wifi-vel. A különböző kapcsolódási lehetőségek és a Sigfox kombinálása még hatékonyabbá teszi az üzleti megoldásokat és a felhasználói élményt.

Az ONDILO ICO megvásárlása esetén a csomag tartalmaz egy 12 hónapig tartó Sigfox hálózati előfizetést.

Ondilo ICO SPA intelligens smart vízelemző állomás
10m hatótávolság, WiFi és Bluetooth, értesítések a mobilra, önmagában működő egység, angol nyelvű alkalmazás, Android és iOS támogatása
– Teljes medencevíz-elemzés
Az ONDILO ICO okos vízelemző állomás a medencevíz teljes elemzését végzi, beleértve annak minőségét, hőmérsékletét és vezetőképességét. A készülék kezelése nagyon egyszerű. A szezon elején az ICO-t elegendő a vízbe engedned, majd a mobilalkalmazáson keresztül követheted az elemzési eredményeket. A medence figyelő minden típusú medence számára alkalmas.

Csomag tartalmazza:
– ICO SPA vízelemző készülék
– 4db Plug & Play szonda: (1)pH, (2)ORP / Redox (fertőtlenítés), (3)TDS, (4) Hőmérséklet
– 5V újratölthető beépített akkumulátor(micro-USB töltővel, kábellel és EU csatlakozóval együtt)
– Használati útmutató és magyar garancialevél

Ondilo ICO SPA intelligens smart vízelemző állomás, amely smart telefonnal képes kommunikálni.
Ondilo ICO SPA intelligens smart vízelemző állomás, amely smart telefonnal képes kommunikálni.
Ondilo ICO SPA intelligens smart vízelemző állomás

Cikkszám: ICO 002/OD-ICOWIFI
Csomag súly: 1.0kg
Csomag méret: 20cm x 15cm x 10cm
Származási ország: Franciaország
Szállítási idő: 2-3nap

Egység ár:
Nettó: 131.490.-Ft/db+ÁFA
Bruttó: 166.990.-Ft/db+száll. klts.

Jelenleg a termék beszállítás alatt van, nem raktári termék!