ONDILO ICO, ORP klór-bróm szonda (platina) ORP kalibráló készlettel

Klór (redox) szonda
A narancssárga érzékelő méri a klórtartalmat a medence vagy masszázsmedencében, amelyet ORP-nek is neveznek. Megbecsüli a vízben jelenlévő effektív klórszintet.
A Twist & Lock rendszernek köszönhetően könnyen cserélhető. A szondára 2 év garancia jár.
Az 1. fürdési szezon után javasoljuk a szondák újrakalibrálását és/vagy a medence vagy a fürdő minden újraindításakor (vagy 6 havonta, ha nincs téliesítve a medence), vagy ha eltolódást észlel a mérésekben.
Az ONDILO ICO gyártáskor alapértelmezés szerint kalibrálva van, így nem kell kalibrálni az első használatkor.
PH szonda (kék) pH kalibráló készlet, ORP klór-bróm szonda (platina) ORP kalibráló készlet, ONDILO ICO, ORP sóérzékelő szonda (arany) ORP kalibráló készlet, Vezetőképesség szonda (szürke) vezetőképesség-kalibráló készlet, ONDILO ICO szonda kalibráló készlet
pH-érzékelő ICO (kék) – Csere pH-érzékelő (kék) ONDILO ICO okosmonitorhoz + kalibrációs készlet
ONDILO-ORP-PT-SZONDA-ONDILO-V1-2021b_ORP-klor-brom-szonda-platina-ORP-kalibralo-keszlettel
ORP klór-bróm szonda (platina) ORP kalibráló készlettel

Cikkszám: OD-ICOSEORPPT02
Csomag súly: 1kg
Csomag méret: 20cm x 20cm x 10cm
Szállítási idő: 2-3nap
Származási ország: Franciaország

Egység ár:
Nettó: 29.212.-Ft/db+ÁFA
Bruttó: 37.100.-Ft/db+száll. klts.

Nem raktári termék, beszerzése folyamatban…

A gyenge Forint/Euró árfolyam miatt, a Badushow Hungary Bt fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül megváltoztassa az eladási árakat!

ONDILO-ORP-PT-SZONDA-ONDILO-V1-2021b_ORP-klor-brom-szonda-platina-ORP-kalibralo-keszlettel
Mi a célja a platina ORP érzékelőnek?
Az ORP az oxidatív redukciós potenciál rövidítése. Ennek köszönhetően ellenőrizhetjük, hogy a víz nem tartalmaz-e túl sok klórt és így biztosan megállapíthatjuk medencevizünk ideális klórszintjét. Az ORP megmutatja, hogy ideális-e a víz bakteriológiai minősége, és nem leszünk betegek, ha például merülés közben véletlenül lenyeljük a vizet. Ez az információ nagyon fontos, különösen, ha gyerekek úsznak a medencében.
ORP klór-bróm érzékelő ICO (platina) – Tartalék ORP érzékelő (platina) intelligens monitorhoz ONDILO ICO + kalibrációs készlet
OD-ICOSEORPPT02
Ha kristálytiszta és egészséges vizet szeretne medencéjébe, akkor nyugodtan támaszkodhat az ONDILO ICO okos vízelemző berendezésre. Ahhoz, hogy a készülék hosszú évekig  tökéletesen működjön, a szondákat 2-5 évente cserélni szükséges. Ez a platina ORP érzékelő ennek nélkülözhetetlen része.
A csereplatina érzékelő az ORP szintjét, azaz a klór, bróm, levegő és baktériumok arányát méri. A bakteriológiai minőség egyensúlyának köszönhetően biztos lehet a víz fertőzésmentességére, és hosszú órákon át élvezheti a kényelmet és a nyári szórakozást medencéjében vagy pezsgőfürdőjében.
Az érzékelő által észlelt információkat egy mobilalkalmazáson keresztül követheti nyomon, amelyet ingyenesen letölthet okostelefonjára. Az összes információ egy helyen megtalálható az alkalmazásban. A csereérzékelő csomag tartalmaz egy egyszer használatos kalibráló készletet is, amely optimalizálja okosmonitorja teljesítményét a következő szezonban.
• Mérje meg az ORP-t és a sót a medencében vagy a pezsgőfürdőben
• Tartsa kristálytisztán a vizet
• Kalibrálja az ONDILO ICO monitort évente 2x, és/vagy minden évben
ondilo_okos medence vízelemző, PH szonda, kalibráló kitt, doboz tartalom kép07
Ez a csomag tartalma:
– 1 ORP platina érzékelő
– 1 ORP kalibrációs készlet, amely tartalmazza:
– 1 ORP 470 mV oldat
– 1 ICO kalibrációs támogatás
– 1 érzékelő kalibrálási és csere útmutató
Műszaki adatok:
Csomag súlya: 200 g
Méretek: 187 x 163 x 26 mm
Az alkalmazás Bluetooth verziója: 4.0
Ajánlott csere és/vagy kalibrálás hőmérsékleti tartomány: 20°C és 30°C között
Nyári medencézés mellett, kerékpározás vagy túrázás alatt ideális szórakoztató partnereink lehetnek a víz- és porálló Bluetooth hangszórók, melyekkel kedvenc zenéinket élvezhető minőségben hallgathatjuk!