ONDILO ICO, PH szoda (kék) pH kalibráló készlettel

pH-szonda
A kék színű szonda méri a medence vagy a masszázsmedence pH-szintjét. A Twist & Lock rendszernek köszönhetően könnyen cserélhető.
A szondára 2 év garancia jár.
Az 1. fürdési szezon után javasoljuk a szondák újrakalibrálását és/vagy a medence vagy a fürdő minden újraindításakor (vagy 6 havonta, ha nincs téliesítve a medence), vagy ha eltolódást észlel a mérésekben.
Az ICO-ja gyártáskor alapértelmezés szerint kalibrálva van, így nem kell kalibrálni az első használatkor.
PH szonda (kék) pH kalibráló készlet, ORP klór-bróm szonda (platina) ORP kalibráló készlet, ONDILO ICO, ORP sóérzékelő szonda (arany) ORP kalibráló készlet, Vezetőképesség szonda (szürke) vezetőképesség-kalibráló készlet, ONDILO ICO szonda kalibráló készlet
pH-érzékelő ICO (kék) – Csere pH-érzékelő (kék) ONDILO ICO okosmonitorhoz + kalibrációs készlet
PH szonda (kék) pH kalibráló készlettel
PH szonda (kék) pH kalibráló készlettel

Cikkszám: OD-ICOSEPH02
Csomag súly: 1kg
Csomag méret: 20cm x 20cm x 10cm
Szállítási idő: 2-3nap
Származási ország: Franciaország

Egység ár:
Nettó: 26.220.-Ft/db+ÁFA
Bruttó: 33.300.-Ft/db+száll. klts.

Nem raktári termék, beszerzése folyamatban…

A gyenge Forint/Euró árfolyam miatt, a Badushow Hungary Bt fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül megváltoztassa az eladási árakat!

pH-érzékelő ICO (kék) – Csere pH-érzékelő (kék) ONDILO ICO okosmonitorhoz + kalibrációs készlet
A pH-szonda (kék) méri a pH-szintet, és segít megmutatni a víz egyensúlyi állapotát a savas és lúgos tartományban. A Twist & Lock rendszernek köszönhetően könnyen cserélhető.
A szondára 2 év garanciát vállal a gyártó.
Az 1. szezon után javasoljuk a szondák újrakalibrálását a medence vagy a fürdő minden újraindítását követően (vagy 6 havonta, ha nem volt átteleltetve a medencénk), vagy ha eltolódást észlel a közölt mérésekben.
Az ICO-ja gyártáskor alapértelmezés szerint kalibrálva van, így nem kell kalibrálni az első használatkor a készüléket.
ondilo_okos medence vízelemző, PH szonda, kalibráló kitt, doboz tartalom kép05
Milyen értékeket mér a kék (Ph) érzékelő szonda?
A pH rövidítés megmutatja a protonok és hidrogénionok arányát és koncentrációját, vagyis azt, hogy a víz savas-e vagy lúgos-e. A megfelelő pH érték nem csak bőrünk, hanem a medence és a pezsgőfürdő alkatrészeinek élettartama szempontjából is nagyon lényeges szempont. A PH-szondaegy mobilalkalmazáson keresztül mutatja meg az értékeket és az egyensúlyi állapotot, segít fenntartani az állandó ideális pH-szintet.
ondilo_okos medence vízelemző, PH szonda, kalibráló kitt, doboz tartalom kép06
pH-érzékelő ICO (kék) – Csere pH-érzékelő (kék) ONDILO ICO okosmonitorhoz + kalibrációs készlet
OD-ICOSEPH02
Kristálytisztán tarthatja medencéjét vagy pezsgőfürdőjét az ONDILO ICO intelligens medencemonitorral vagy az ONDILO ICO Spa digitális vízmérővel? Ebben az esetben minden bizonnyal értékelni fogja a cserélhető kék pH-szondát, amelynek köszönhetően készüléke még sok évig újként fog szolgálni.
A kék csereérzékelő méri a pH-szintet – jelezve, hogy a víz savas vagy lúgos-e. A megfelelő pH-arány nem csak a bőrre, hanem a medence és a pezsgőfürdő élettartamára is jó hatással van. Ha 3-5 évente cseréli az érzékelőt, biztos lehet benne, hogy készüléke megbízható pH-méréseket fog végezni.
A szenzorok a mért értékeket egy okostelefonra jelentik, ahol egy egyszerű iOS és Android mobilalkalmazásban követhető nyomon. A folyamatos elemzésnek köszönhetően megakadályozza a túlzott vegyszerhasználatot vagy a szükséges vízcserét. A csomag tartalmaz egy kalibráló készletet is, amelyet minden új szezon előtt fel kell használni a monitor optimalizálása érdekében.
ondilo_okos medence vízelemző, PH szonda, kalibráló kitt, doboz tartalom kép07
Ez a csomag tartalma:
– 1 pH érzékelő
– 1 ingyenes pH kalibráló készlet, amely tartalmazza:
– 1 pufferoldat pH 4
– 1 pufferoldat pH 7
– 1 ICO kalibrációs támogatás
– 1 érzékelő kalibrálási és csere útmutató
Műszaki adatok:
Csomag súlya: 200 g
Méretek: 187 x 163 x 26 mm
Az alkalmazás Bluetooth verziója: 4.0
Ajánlott csere és/vagy kalibrálás hőmérsékleti tartomány: 20°C és 30°C között
Nyári medencézés mellett, kerékpározás vagy túrázás alatt ideális szórakoztató partnereink lehetnek a víz- és porálló Bluetooth hangszórók, melyekkel kedvenc zenéinket élvezhető minőségben hallgathatjuk!