MAXIM szivattyú

MAXIM közösségi szűrőszivattyú 8Literes előszűrővel, NAGY TELJESÍTMÉNYŰ MŰANYAG HÁZAS SZIVATTYÚK, Maxim közösségi szivattyú hőnek ellenálló műanyagból, AISI-316 rozsdamentes acél motor tengellyel, dupla tömítéssel, IP-55 motorvédelemmel összeállított szűrőszivattyú. Nagy előszűrővel szerelt (8 literes), áttetsző tetővel.

Nagy teljesítmény és könnyű karbantartás

Az önfelszívó, nagyteljesítményű Maxim szivattyú közösségi úszómedencékhez lett kifejlesztve és a gyártás során alkalmazott nagy ellenállású műszaki műanyagok hosszabb élettartamot biztosítanak extrém körülmények között is.

A nyilvános medence követelményeinek megfelelően kialakított kialakítással a Maxim szivattyúk műanyagból készülnek. A Maxim szivattyú 8 literes előszűrőt tartalmaz.

Az előszűrő minden modellben cserélhető és egy szabványos nyitókulccsal rendelkezik, hogy a fedél nyitása egyszerűbbé váljon.

Választható motor teljesítmények: a háromfázisú motorok, 3,5HP, 4,5HP és 5,5HP. A motorok 230 V / 400 V feszültséggel működnek, és elbírják a +/- 10% feszültség ingadozásokat.

A Maxim szivattyúk egy önfelszívó kapacitása 1m. Az Astralpool Maxim szivattyúk megkapták a GS védjegyet.

Jellemzők:

Felhasznált anyagok:
A szivattyúház teljesen polipropilénből készül, a műanyag ház és a Luranyl ® forgólapátja nagy mechanikai ellenállást nyújt magas hőmérsékleten is.
A motor tengelye és a vízzel érintkező összes fémrész AISI-316 rozsdamentes acélból készül. A mechanikus burkolatban is megtalálható AISI-316 rozsdamentes acélból készült részek, amely ellenáll a magas nyomásnak és a hőmérsékletnek is.

Motor:
Eurotension motor IP-55 védelemmel és F osztályú szigeteléssel. Dupla szigetelés a motortengely körül helyezkedik el, amely védi a motort a vízszivárgásokkal szemben.

2RS csapágyak:
Ezeket a tömítéseket két lezárt, lemez alakú gumitömítő lemez védi, amelyek megakadályozzák a szilárd részecskék bejutását a csapágy házba.
Ez a fajta csapágy lehetővé teszi, hogy nedves környezetben és magas hőmérsékleten is törődésmentesen működjön.

Kiegészítők:
A szivattyúegység tartalmaz 3 ” (DN90) mérettel rendelkező PVC hollandereket, melyek mind a szívó mind a nyomó ág csatlakoztatásához szükségesek.

Összegyűjtött teljesítmény adatok és szivattyúház méret táblázat

MAXIM közösségi szűrőszivattyú, Teljesítmény táblázatok, Szivattyúház méretrajz, robbantott ábra

Csatlakozás:

A szivattyúegység tartalmaz 3 ” (DN90) mérettel rendelkező PVC hollandereket, melyek mind a szívó mind a nyomó ág csatlakoztatásához szükségesek.

Előszűrő:

Nagy kapacitású 8 literes, könnyen nyitható előszűrő ház, polipropilénből készül. Ez tartalmaz egy szabványos kulcsot, ami egyszerű előszűrő fedélnyitást biztosít a szervízeléshez.

Teljes korróziótól való elszigetelés:

Az AISI 316 rozsdamentes acélból készült tengely lehetővé tette, hogy a vízzel érintkező mechanikai kopó részek hosszabb élettartalmat és korrózió ellenállást érjenek el, valamint jobban ellent tudjanak állni a motorban keletkező magas hőmérsékletekkel szemben is. Az F osztályú szigetelés lehetővé tette, hogy a motorban keletkező akár 155 ° C-os hőmérsékletet is el tudja viselni.

Motorválaszték:

– Maxim 3.5CV szivattyú, 2,6kW 230/400V, 8Liter előszűrővel, IE2 Cikkszám: 08003
– Maxim 4.5CV szivattyú, 3,5kW 230/400V, 8Liter előszűrővel, IE2 Cikkszám: 08004
– Maxim 5.5CV szivattyú, 4kW 230/400V, 8Liter előszűrővel, IE2 Cikkszám: 08005