XL méretű medencefedés kör medencékre

Egy buborékos fedés többféle célra: Például, nyáron elhelyezheti medencéjére de télen a trambulinjára. Dupla használat egy áron! Ezenkívül a medencesátor tökéletes a homokozó tiszta és szárazon tartására is! És mi van a zöldséges kerttel? Az ovális medencesátor takaró különösen alkalmas erre is. A buborékos medencefedés funkciója: Abban rejlik, hogy egy kis medence gyorsabban melegszik fel, fedéssel mint fedés nélkül. Valójában a medencesátor úgy működik, mint egy üvegház, és mint egy üvegház, a belső hőmérséklet általában sokkal magasabb, mint a külső hőmérséklet. Medencénk vízének melegen tartásának és melegítésének fokozása érdekében kiegészíthető még az SSR szolár takaró fedéssel is.
A buborék takaró mindenféle tárgy letakarására, védelmére felhasználható. Az átlátszó buborék takaró szélálló, minden ami alatta van tiszta és száraz marad. Néhány ötlet melyre még használható a buborékos medencetakaró: -hinta / tető sátor, -Jacuzzi / pezsgőfürdő /, -föld feletti és földbe épített kisebb méretű medencék takarása /felfújhatós, fémpalástú barkács áruházakban beszerezhető modellekre/, -tűzifa tárolására, -széna tároló, -pótkocsi sátor / pótkocsi / motorkerékpár tároló, -építőanyag tároló, -játszó és alvó sátor gyerekeknek, -kültéri esti fényképezés a természetben
Medence sátor-buborékos medencetakaró leszedési és letakarási séma
Buborék Medencetakaró XL méret kör, medencefedés, felfújható, fémpalástú pancsolók ideális medencefedése

„XL” méretű, kör formájú – buboréktakaró, medencesátor

Alapterület átmérő: D=6,40 m.
Maximális magasság: H=3,20 m.
Telepítési idő: <1 óra, 2 fő

Ha nincs tisztában, hogy melyik méretű felel meg Önnek, kattinson az alábbi linkre (Kiválasztási Segédlet)

Figyelem!: Megrendelés esetén kérjük vegyék figyelembe, hogy az alapcsomag csak puha, fű, föld területekhez történő rögzítőket tartalmaz. Ha az Öné ettől eltérő, kérjük, tekintse meg a „kemény felületek” vagy a „kiegészítők” menüpontot vagy keressen minket az info@badushow.hu vagy a +36204764839 -es telefonszámon!

Ugyanakkor a 2020-as évtől kezdődően, a csomag része a „CPS keresztmerevítő egység”, mely nagyobb fokú biztonságot és merevítést nyújt a medencesátornak, szeles időben.

„XL” méretű, kör formájú – buboréktakaró, medencesátor

Az XL-es méretű medencesátor alapterületének átmérője 6,40 m, a felső magassága pedig 3,20 m. Ez a méret alkalmas úszómedencékhez, nagyobb méretű gyermek homokozókhoz, növényi kertekhez és nagyobb méretű trambulinokhoz. Szerelési idő: 1 óra 2 fő esetén.

Kérjük, vegye figyelembe az alábbi tanácsokat: a nagy mérete miatt javasoljuk, hogy ezt a sátort csak szél védett helyen állítsa fel, ahol kicsi vagy nincs szélmozgás. Ugyancsak indokolt, hogy ne használjuk ezt a takarót a téli hónapokban. Ajánlott CPS szettet használni (a csomag része), amikor a medencefedést nem használják, bővebb infó a keresztmerevítőkról, itt!
Ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy egy személy elegendő az XL buboréktakaró megnyitására, de ennek a sátornak a teljes megnyitásához (és későbbi zárásához) nagyon fontos, hogy két ember végezze együtt. Ami kb. 1 percet vesz igénybe.

Összegyűjtöttünk a kereskedelemben kapható medenceméreteket, melyeknél jó választás az „XL” méretű kör medencesátor
– FFA 892 PONTAQUA ROCK STAR kör alakú medence+szkimmer+ befúvó Ø 4,6 x 1,32 m (ELFÉR az L-es, 10-10cm két oldalon, de a szélmozgások miatt jobb választás az XL kör)
– FFA 722 PONTAQUA WOOD STAR kör alakú medence+szkimmer+ befúvó Ø 4,6 x 1,32 m (ELFÉR az L-es, 10-10cm két oldalon, de a szélmozgások miatt jobb választás az XL kör)
– FFB 901 PONTAQUA HYBRID kör alakú medence Ø 4,6 x 1,35 m (ELFÉR az L-es, 5-5cm két oldalon, de a szélmozgások miatt jobb választás az XL kör)
– FFA 723 PONTAQUA WOOD STAR kör alakú medence+szkimmer+ befúvó Ø 5,5 x 1,32 m
– FFA 893 PONTAQUA ROCK STAR kör alakú medence+szkimmer+ befúvó Ø 5,5 x 1,32 m
– FFA 605 WET medence szett ( létra+vízforgató) 5,0 x 3,0 x 1,2 m
– FFA 712 PONTAQUA WHITE STAR kör alakúmedence+szkimmer+ befúvó Ø 4,6 x 1,32 m (ELFÉR az L-es, 10-10cm két oldalon, de a szélmozgások miatt jobb választás az XL kör)
– FFA 713 PONTAQUA WHITE STAR kör alakúmedence+szkimmer+ befúvó Ø 5,5 x 1,32 m
– INTEX MetalPrism Set medence 549 x 122 cm (26732) 2020-as modell
– INTEX MetalPrism Set medence 610 x 132 cm (26756) 2020-as modell !!! (Nem megfelelő, nincs erre a típusra fedés, nagyobb mindkét oldalon 17-17cm-el)

ÁRAK, MEGRENDELÉS

BUBIS medencefedés XL méretű kör alapterületű D6,40m (az alapkészlet a beton adaptert nem tartalmazza, viszont 2020-tól már tartalmazza a dupla CPS készletet)

Cikkszám: ESTXLR64+CPSXLD
Csomag súly: 28kg + 17kg
Csomag méret: 1. csomag: 120cm x 40cm x 17cm, 2. csomag: 93cm x 60cm x 20cm

Szállítási idő: 2-3nap

Egység ár:
Nettó: 327.420.-Ft/db+ÁFA
Bruttó: 415.823.-Ft/db+száll. klts.

Az XL-es Kör medencesátor, termék jellemzői:

A medencesátorhoz tartozó komplett alapkészletét két dobozban szállítjuk. A nagyobb doboz tartalmazza, a PE héjazatot, forgócsukló párt, rögzítőket, köteleket, számlát, magyar nyelvű használati útmutatót, a másik (kisebb) doboz a medencesátor merevítő pálcáit és a CPS szettet. Az ár nem tartalmazza a szállítási költségeket.
A termék jellemzői:
– Teljes készlet tartalmazza egy sima, puha felületre történő szerelés kellékeit (nincs szükség további kiegészítőkre)
– Erős, vastag héjazat; háromrétegű PE fólia (egybehegesztve). Ezt a héjazatot kertészetek is használják szerte Európában. Ezért a takaró ellenáll a viszonylag durva felületkezelésnek és UV álló.
– 8 db tömör, enyhén rugalmas üvegszálas sátorpálcák (12,7 mm vastag), rugalmas zsinórral vannak ellátva, amellyel a rúdszakaszokat egymás mellé állítjuk.
– Kompakt tárolás (az eredeti dobozban, a méretek a További információk részben találhatók)
– Megjegyzés: minden rögzítő anyagot szilárdan kell elhelyezni burkolt felületen vagy a talajon. Ha a medencesátrat, burkolt, beton, térköves területre szeretné telepíteni, kattintson ide bővebb infókért, hogy mikre van szüksége még..
– Megjegyzés: A népszerű kereslet miatt a buboréktakaróhoz tartozó merevítő csövek színe fekete.

Az XL-es Kör medencesátor, csomag szett tartalma:

– 1 db PE buboréktakaró héjazat
– 2 csuklós horgony
– 10 forgócsap
– 6 reteszelőcsap
– 4 behúzó kötél
– 2 sarkos átmenő sapka
– 1 fémcsap szemmel
A kisebb doboz:
– 8 db pálcaszett (8 erős, enyhén hajlítható üvegszálas pálcaszett (12,7 mm vastagságú). Minden pálcaszett: 13db rúd elemből, 12db rövid csatlakozóból és 2db hosszú csatlakozóból áll.)
– 1db Dupla CPS szett a hozzávaló kiegészítőkkel együtt

Alkalmas többek között:

– kerek medencék
– kis négyzet / ovális / négyszögletes medencék
– trambulinok
– gyerek homokozók
– zöldséges kertek

Termék méretek:

Felület átmérő: kb. 6,40 m.
Magasság: kb. 3,20 m.

Csomagolás/doboz információ:

– Csomag súlya: 2db csomagban érkezik, 1 doboz: 17 kg.,2 doboz: 18,7 kg.
– Csomag méret: 1 doboz: 120 x 40 x 16cm, 2 doboz: 15 x 15 x 96cm
Megjegyzések: Ezt a terméket két dobozban szállítjuk.

Összeszerelési idő / Termék Jótállás

Időtartam: kevesebb mint 1 óra, 2 fővel számolva
Szükséges szerszámok: kalapács és mérőszalag
Jótállás/Garancia: A gyártó 1 év garanciát vállal minden alkatrészre.