Kiválasztási segédlet

Buborékos medencefedések kiválasztási segédlet

Melyik méretű Buborékos medencesátor illik a medencémhez?

Tippek a medencesátor helyes méretének meghatározásához!

Az alábbiakban néhány tippet adunk a medencéjéhez illő, megfelelő méretű medencesátor megtalálásához.

  • Győződjön meg arról, hogy elegendő szabad hely van a fedés  körül. Legalább 25 cm szabad térrel számoljon a sátor körül és legalább 40 cm-rel a sátor hátsó felénél (ez az a hely, ahova a takarót behajtjuk, amikor felnyitjuk a sátrat.)
  • A mérettáblázat a medence külső méreteit veszi alapul (a külső szegélytől a külső szegélyig).
  • Ha a medencéjének van teteje (egy vízszintes fedél a tetején), akkor a méretezésbe be kell számítani a fedél méreteit is (külső méreteit).
  • Ha nem találja a medencéje méreteit a mérettáblázatban, akkor használjon egy kicsit nagyobb medence méretet a táblázatból.
  • Vegyen számításba minden kiálló részt/szűrőt stb., amelyek a medencéhez tartoznak. Ha ezek magasan vannak elhelyezve a medencén, akkor lehet, hogy egy nagyobb méretű fedésre van szüksége, mivel ezek a részek roncsolhatják a takarót.
  • A fix/ beépített medencék sok esetben rögzített létrával rendelkeznek. Ezt szintén figyelembe kell venni, amikor meghatározzuk a méretet.
  • Bizonytalan abban, hogy melyik az ön számára megfelelő méretű medencesátor? Kérjük lépjen kapcsolatba velünk

Az általunk forgalmazott Buborékos medencefedések méret kiválasztására az alábbi táblázatokat használhatják fel, hogy az elküldött medencefedés tényleg illeszkedjen az Ön medenceméretéhez! Ha a táblázatban nem találják meg a megfelelő méretet, keressenek e-mailen, hogy lemodellezzük az Önök medenceméretét és meg tudjuk ajánlani a legmegfelelőbb méretet! Fontos leszögezni, hogy jelenleg 5 féle méret és 2 forma közül lehet választani, egyedi méretű fedést a gyártó nem készít még felár ellenében sem!

Ha az oldalon feltüntetett méretek között nem találja az Ön medencéjére való fedést, vagy bizonytalan a BUBIS medencesátor kiválasztásában, kérjük írjon e-mailt az info@badushow.hu címre és mi kiszerkesztve elküldjük a pontosan megajánlható medencefedés méretet.

I. kör alapterületű Bubis medencefedések

II. ovális alapterületű Bubis medencefedések