Kiegészítő termékek

Buborékos medencefedésekhez külön megvásárolható elemek, kiegészítő szerelvények

2020-as évtől kezdődően bevezetésre került a keresztmerevítő (Cross Pole Set) egység, amely opciós tételként megvásárolható az M-es kör, L-es kör és XL-es kör fedésekhez, egyes vagy dupla merevítéssel!!!
Cross Pole Set készlet

A Cross Pole készlet a medencefedésünk extra erősségét adja. Ezáltal egy enyhe havazás vagy nagy mennyiségű eső esetén sem kell számolni a fedésünk tönkremenetelére!

A szett kétféle erősségben létezik.

Az M-es és L-es kör fedés esetében van Simpla és Dupla keresztmerevítő készlet beszerzésére.

Az XL-es kör fedésnél csak Dupla keresztmerevítő készlet szerezhető be. De a 2020-as évtől kezdődően ez a csomag már tartalmazza a CPS készletet!!!

Cross Pole készlet
A Cross Pole készlet a medencefedésünk extra erősségét adja. Még könnyű hóval vagy jéggel is.

Az alakja miatt a BUBIS medencefedés (kör alapterületű) ellenállhat viszonylag erős szeleknek is. A Cross Pole készlet általában nem szükséges a medencefedés KÖR- M vagy KÖR- L. méretek számára. Ennek ellenére javasoljuk, hogy használja a keresztmerevítő szettet, ha a medencefedést nem szélvédett helyre telepíti.

Megjegyzés: A BUBIS medencefedés nem képes ellenállni a nagy szeleknek, valamint a közepes vagy nagy hóesésnek vagy esőnek. De a Cross Pole Set-el nagyobb biztonságot és merevítést biztosíthatunk a medence sátorunknak, mint nélküle.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Cross Pole Set telepítése után a medencefedésünk megnyitása és bezárása egy kicsit nehezebb lesz.

Összeszerelési idő: körülbelül 15 perc.

Leírás
2019-es évtől kezdődően az XL-s méretű KÖR formájú medencefedés, szabványos dupla keresztoszlopokkal lesz már szállítva. Az M-es kör és az L-es kör méretű medencefedésekhez választható kiegészítőként megvásárolható. Választhat, egy vagy kettős keresztoszlop készlet közül. Az M-es kör fedés esetében egy keresztpólus-készlet általában elegendő erősséget tud biztosítani. Az L-es kör fedés esetén viszont ajánlott a dupla keresztoszlop készlet.

1.) Kemény felületekhez használatos szerelő készlet (ezt akkor célszerű megvásárolni, ha Ön a medencesátrat, nem füves területre fogja felállítani, mivel az alapcsomagolás ezt a készletet nem tartalmazza!!!)

Kemény felületű szerelő készlet (beton adapter) az ST Oval medencék számára:
A takarókat minden esetben rögzíteni kell fixen a talajba, így a sátor elég stabil lesz le- illetve kitakarásnál . A STANDARD készletben található „rögzítőelemek” csak puha felületre (fű, mesterséges gyep, homok, fa, kéreg stb.) történő felhasználásra használhatjuk. De ez nem azt jelenti, hogy a buborékos medencefedéseket nem helyezhetjük kemény felületekre. Erre a célra van ez a „kemény felületű telepítési készlet”.
M és L méretű kör formájú takarókhoz
Ez a telepítő készlet egy dobozból áll, amely:
-6 fém kemény felületű forgócsap
-6 hab ellennyomású tárcsa
-2 fém saroktartó
-csavarok és dugók
A szerelési idő körülbelül fél óra.
XL méretű kör formájú takaróhoz
Ez a telepítő készlet egy dobozból áll:
-10 fém kemény felületű forgócsap
-6 hab ellennyomású tárcsa
-2 fém saroktartó
-csavarok és dugók
A szerelési idő körülbelül fél óra.
M és L méretű OVÁLis formájú takarókhoz
Ez a telepítő készlet egy dobozból áll, amely:
-6 fém kemény felületű forgócsap
-6 hab ellennyomású tárcsa
-4 fém sarokelem
csavarok és dugók
A szerelési idő kb. 45 perc.

2.) Puha felületekhez használatos szerelő készlet (a komplett alapcsomagolás tartalmazza) de külön rendelhetőek is

Csuklós horgony az ST Kör és OVÁL típusú medencefedésekhez.
A medencesátor kerek két horgonyos csuklós mechanizmussal rendelkezik. A sátorpólusok végei ezekhez a horgonyokhoz vannak kötve.
A buborékos medencefedés kerek méretű fedések két csuklós horgonnyal vannak ellátva. Ezek nagyon erős acél anyagból készülnek.
1 csuklós pánt ST körfedéshez, M/L méretekhez
Az ST kerek fedések két csuklós pánttal kerülnek forgalomba. Ezek nagyon erős acél anyagból készültek. Lehetőség van új horgonyok megrendelésére is. Megjegyzés: a képen két horgony látható. Külön megrendelhetőek. Az egységcsomagban csak 1db csuklós pánt van.
1 csuklós pánt ST körfedéshez, XL mérethez
Az ST kerek fedések két csuklós pánttal kerülnek forgalomba. Ezek nagyon erős acél anyagból készültek. Lehetőség van új horgonyok megrendelésére is. Megjegyzés: a képen két horgony látható. Külön megrendelhetőek. Az egységcsomagban csak 1db csuklós pánt van.
1 csuklós pánt ST Ovális fedéshez, M és L méretekhez, „bal” oldali
Az ST Oval M és L fedések 4db csuklós pánttal kerül forgalomba
Megjegyzés: Az ST M és L Ovális 4db rögzítőeleme nem egyforma: két bal oldali és két jobb oldali van a komplett dobozban. Az egységcsomagban csak 1db csuklós pánt van.
1 csuklós pánt ST Ovális fedéshez, M és L méretekhez, „jobb” oldali
Az ST Oval M és L fedések 4db csuklós pánttal kerül forgalomba
Megjegyzés: Az ST M és L Ovális 4db rögzítőeleme nem egyforma: két bal oldali és két jobb oldali van a komplett dobozban. Az egységcsomagban csak 1db csuklós pánt van.
3 db ST spirál csap, Kör és OVÁL típusú medencefedésekhez.
A kerek „M” méretű buborékos medencefedés csomagban összesen 3 spirál csap található, amik rögzítését csak is puha felületbe ajánljuk. Az összes többi takaró (Kör L, Kör XL, Oval M, Oval L) 6 spirálcsappal van ellátva. Ezek a spirálcsapok teljesen fémből készültek, ezért nagyon erősek. Ha egy spirálcsap eltörik, vagy elvesztik, rendelhet egy új készletet. Az készlet három spirálcsapot tartalmaz.
Megjegyzés: Ha a buboréktakarókat kemény felületre szeretné telepíteni, akkor további kötő és rögzítő elemek szükségesek.
3 db-os ST spirálcsap készlet
Hosszúsága kb. 22 centiméter.
3 darabos ST műanyag zárócsap készlet, Kör és OVÁL típusú medencefedésekhez.
A kerek „M” méretű buborékos medencefedés csomagban összesen 3 műanyag zárócsap található, amik rögzítését csak is puha felületre ajánljuk. Az összes többi takaró (Kör L, Kör XL, Oval M, Oval L) 6 db műanyag zárócsappal van ellátva. Ezek a zárócsapok „biztosítják” a csuklós pántokat, hogy véletlenül ne nyíljanak ki. Ha egy műanyag zárócsap eltörik vagy eltűnik, akkor rendelhet egy új készletet.
Megjegyzés: A zárócsapok kemény felülethez nem valóak, ha mégis kemény felületen lesz a buborékos medencetakaró telepítése akkor további kiegészítő elemekre lesz szüksége.
A készlet három műanyag zárócsapot tartalmaz.
Megjegyzés: Ha a buboréktakarókat kemény felületre szeretné telepíteni, akkor további kötő és rögzítő elemek szükségesek.
3 darabos műanyag zárócsap készlet, Kör és OVÁL típusú medencefedésekhez.
Hosszúsága kb. 30 centiméter.
Egy készlet 3 db zárócsapot tartalmaz

3.) Buborékos medencetakarók elemválasztékai (a komplett alapcsomagolás tartalmazza) de külön rendelhetőek is

Merevítő rudak ST buborékos medencetakarókhoz, kör és OVÁL típusú medencefedésekhez.
Kérjük, vegye figyelembe, hogy az Új pálcaszettek kinézete más mint a régi, a gyártó továbbfejlesztette a pálcaszettek kinézetét és minőségét! Jelenleg az L Kör fedéshez már csak új pálcaszettet tudunk biztosítani!
Az ST merevítő rudazatok 12,7 mm vastag, erős de könnyű flexibilis üvegszál anyagból készülnek. Így a SunnyTent buborékos medencetakaró képes ellenállni a az erős szeleknek is. Csak nagyon szélsőséges időjárási körülmények között törik el. Ha megrepedt, eltört vagy eltűnt, új merevítő rúd készletet vásárolhat.
1.) M kör komplett pálca-szett tartalmazza:
Egy rúd szett 9 darab, üvegszálas, rugalmas rúd részből áll, melyet egy gumiszalag köt össze. Az M méretű kerek ST medencesátor, 7db rúd szettet tartalmaz.
2.) L kör komplett pálca-szett tartalmazza:
Egy rúd szett 11 darab, üvegszálas, rugalmas rúd részből áll, melyeket egy gumiszalag köt össze. Az L méretű kerek ST medencesátor, 7db rúd szettet tartalmaz.
3.) XL kör komplett pálca-szett tartalmazza:
Egy rúd szett 13 darab, enyhén rugalmas rúd részből áll, melyeket egy gumiszalag köt össze. Az XL méretű kerek ST medencesátor, 10db rúd szettet tartalmaz (beleértve a 2 keresztmerevítő szettet).
2 darab merevítőrúd készlet, Kör M és OVÁL M típusú medencefedésekhez.
A készlet: 2db komplett rudazatot tartalmaz ami 9 darab kissé hajlékony üvegszál rudazatból áll, melyek egy rugalmas gumiszalaggal vannak egymáshoz rögzítve. Kör M és Ovál M méretekhez való szett!
3 darab merevítőrúd készlet, Kör M és OVÁL M típusú medencefedésekhez.
A készlet: 3db komplett rudazatot tartalmaz ami 9 darab kissé hajlékony üvegszál rudazatból áll, melyek egy rugalmas gumiszalaggal vannak egymáshoz rögzítve. Kör M és Ovál M méretekhez való szett!
10 darab merevítőrúd készlet, OVÁL M típusú medencefedéshez.
A készlet: 10db komplett rudazatot tartalmaz ami 9 darab kissé hajlékony üvegszál rudazatból áll, melyek egy rugalmas gumiszalaggal vannak egymáshoz rögzítve. Ovál M méretekhez való szett! Az Ovál M alapcsomag 10db rudazatot tartalmaz!
2 darab merevítőrúd készlet, KÖR L és OVÁL L típusú medencefedésekhez.
A készlet: 2db komplett rudazatot tartalmaz ami 11 darab kissé hajlékony üvegszál rudazatból áll, melyek egy rugalmas gumiszalaggal vannak egymáshoz rögzítve. Kör L és Ovál L méretekhez való szett! A Kör L alapcsomagban 7db az Ovál L alapcsomag 10db rudazatot tartalmaz!
3 darab merevítőrúd készlet, KÖR L és OVÁL L típusú medencefedésekhez.
A készlet: 3db komplett rudazatot tartalmaz ami 11 darab kissé hajlékony üvegszál rudazatból áll, melyek egy rugalmas gumiszalaggal vannak egymáshoz rögzítve. Kör L és Ovál L méretekhez való szett! A Kör L alapcsomagban 7db az Ovál L alapcsomag 10db rudazatot tartalmaz!
10 darab merevítőrúd készlet, OVÁL L típusú medencefedéshez.
A készlet: 10db komplett rudazatot tartalmaz ami 11 darab kissé hajlékony üvegszál rudazatból áll, melyek egy rugalmas gumiszalaggal vannak egymáshoz rögzítve. Ovál L méretekhez való szett! Az Ovál L alapcsomag 10db rudazatot tartalmaz!
2 darab merevítőrúd készlet, KÖR XL típusú medencefedéshez.
A készlet: 2db komplett rudazatot tartalmaz ami 13 darab kissé hajlékony üvegszál rudazatból áll, melyek egy rugalmas gumiszalaggal vannak egymáshoz rögzítve. Kör XL méretekhez való szett! Az Kör XL alapcsomag 8db sátorpűlca rudazat szettet tartalmaz!
3 darab merevítőrúd készlet, KÖR XL típusú medencefedéshez.
A készlet: 3db komplett rudazatot tartalmaz ami 13 darab kissé hajlékony üvegszál rudazatból áll, melyek egy rugalmas gumiszalaggal vannak egymáshoz rögzítve. Kör XL méretekhez való szett! Az Kör XL alapcsomag 8db rudazat sátorpűáca szettet tartalmaz!
Buborék héjazat az ST Kör és OVÁL típusú medencefedésekhez.
Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez nem a teljes csomag!
A ST buborékos medencetakaró héjazata nagyon erős PE fóliából készül. Így a ST képes ellenállni a szélnek. Csak kivételes körülmények között (például éles tárgyak vagy nagyon extrém időjárás) sérülhet meg a héjazat. Ha ez nem javítható, akkor beszerezhet külön héjazatot a saját takarójához. Javasoljuk azonban, hogy először vegye fel velünk a kapcsolatot, és érdeklődjön, hogy a probléma más módon megoldható-e.
1 db PE Vászon a ST kör M mérethez
A csomag 1 db ST M méretű héjazatot tartalmaz, további kiegészítők nélkül. Méretének alapátmérője D=4,40 m, felső magassága: H=2,20 m
1 db PE Vászon a ST kör L mérethez
A csomag 1 db ST L méretű héjazatot tartalmaz, további kiegészítők nélkül. Méretének alapátmérője D=5,40 m, felső magassága: H=2,70 m
1 db PE Vászon a ST kör XL mérethez
A csomag 1 db ST XL méretű héjazatot tartalmaz, további kiegészítők nélkül. Méretének alapátmérője D=6,40 m, felső magassága: H=3,20 m
1 db PE Vászon a ST OVÁLIS M méretűhöz
A csomag 1 db OVÁLIS ST M méretű héjazatot tartalmaz, további kiegészítők nélkül. A SunnyTent ovális mérete: Hosszúság: L=6,50 m,  szélesség: SZ=4,40 m, felső magasság: H=2,20 m
1 db PE Vászon a ST OVÁLIS L méretűhöz
A csomag 1 db OVÁLIS ST L méretű héjazatot tartalmaz, további kiegészítők nélkül. A SunnyTent ovális mérete: Hosszúság: L=7,50 m,  szélesség: SZ=5,40 m, felső magasság: H=2,70 m
Buborék héjazat részek a ST OVÁL típusú medencefedésekhez.
Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez nem a teljes csomag.
A ST buborékos medencetakaró héjazata nagyon erős PE fóliából készül. Így a ST képes ellenállni a szélnek. Csak kivételes körülmények között (például éles tárgyak vagy nagyon extrém időjárás) sérülhet meg a héjazat. Ha ez nem javítható, akkor beszerezhet külön héjazatot a saját takarójához. Laza vászon, csak végfal vagy közbenső takarórész, külön-külön a ST ovális M és L méretű fedésekhez.
1 db végfali PE Vászon a ST OVÁLIS M mérethez
A csomag 1 db ST OVÁLIS M méretű héjazathoz tartalmaz, 1db végfalat.
1 db végfali PE Vászon a ST OVÁLIS L mérethez
A csomag 1 db ST OVÁLIS L méretű héjazathoz tartalmaz, 1db végfalat.
1 db közbenső betétfal PE Vászon a ST OVÁLIS M mérethez
A csomag az ST OVÁLIS M méretű héjazathoz tartalmaz, 1db közbenső betétfalat. Méret: szélessége: 2,0 m
1 db közbenső betétfal PE Vászon a ST OVÁLIS L mérethez
A csomag az ST OVÁLIS L méretű héjazathoz tartalmaz, 1db közbenső betétfalat. Méret: szélessége: 2,0 m