M méretű medencefedés ovális medencékre

Egy buborékos fedés többféle célra: Például, nyáron elhelyezheti medencéjére de télen a trambulinjára. Dupla használat egy áron! Ezenkívül a medencesátor tökéletes a homokozó tiszta és szárazon tartására is! És mi van a zöldséges kerttel? Az ovális medencesátor takaró különösen alkalmas erre is. A buborékos medencefedés funkciója: Abban rejlik, hogy egy kis medence gyorsabban melegszik fel, fedéssel mint fedés nélkül. Valójában a medencesátor úgy működik, mint egy üvegház, és mint egy üvegház, a belső hőmérséklet általában sokkal magasabb, mint a külső hőmérséklet. Medencénk vízének melegen tartásának és melegítésének fokozása érdekében kiegészíthető még az SSR szolár takaró fedéssel is.
A buborék takaró mindenféle tárgy letakarására, védelmére felhasználható. Az átlátszó buborék takaró szélálló, minden ami alatta van tiszta és száraz marad. Néhány ötlet melyre még használható a buborékos medencetakaró: -hinta / tető sátor, -Jacuzzi / pezsgőfürdő /, -föld feletti és földbe épített kisebb méretű medencék takarása /felfújhatós, fémpalástú barkács áruházakban beszerezhető modellekre/, -tűzifa tárolására, -széna tároló, -pótkocsi sátor / pótkocsi / motorkerékpár tároló, -építőanyag tároló, -játszó és alvó sátor gyerekeknek, -kültéri esti fényképezés a természetben
OVAL buborékos medencefedés SunnyTent, medencetakaró, ideális felfújható, fémpalástú pancsolók és kisebb méretű ovális formájú medencék takarására
06 alaprajz-SunnyTent-oval-M méret alapterület, OVAL buborékos medencefedés SunnyTent, medencetakaró, ideális felfújható, fémpalástú pancsolók és kisebb méretű ovális formájú medencék takarására
SunnyTent-oval-M méret INTEX medencera telepítve, 06 alaprajz-SunnyTent-oval-M méret alapterület, OVAL buborékos medencefedés SunnyTent, medencetakaró, ideális felfújható, fémpalástú pancsolók és kisebb méretű ovális formájú medencék takarására

„M” méretű ovális formájú – buboréktakaró, medencesátor

Az ovális formájú medencetakaró mérete „M”, maximális hosszúsága: 6,50 m, maximális szélessége: 4,40 m és a felső magassága: 2,20 m, ez a méret alkalmas úszómedencékre, homokozókra, növényi kertekre és nagyobb méretű trambulinokra. Szerelési idő: c.a.: 2 óra 2 fő esetén.

Alapterület átmérő: 6,50 m. x 4,40 m.
Maximális magasság: 2,20 m.
Telepítési idő: <2 óra, 2 fő

Figyelem!  Megrendelés esetén kérjük vegyék figyelembe, hogy az alapcsomag csak puha, fű, föld területekhez történő rögzítőket tartalmaz. Ha az Öné ettől eltérő, kérjük, tekintse meg a „kemény felületek” vagy a „kiegészítők” menüpontot vagy keressen minket az info@badushow.hu vagy a +36204764839 -es telefonszámon!

Az „M” méretű Oval alapterületű buborékos medencetakaró telepítése, egyszerűbb mint gondolná, abban az esetben ha a medencét még nem állították fel. Lehetséges az utólagos felállítása is egy meglévő/felállított/üzemelő medence/trambulin, homokozó felett is, azonban sokkal több időt fog majd igénybe venni.

ÁRAK, MEGRENDELÉS

BUBIS medencefedés M méretű ovális alapterületű (6,50m x 4,40m x 2,2m) (beton adaptert nem tartalmazza, CPS szett nem rendelhető)

Cikkszám: ESTMO6544
Csomagok súlya: 26kg + 12kg
Csomagok mérete: 1. csomag: 120cm x 40cm x 17cm, 2. csomag: 95cm x 19cm x 17cm
Szállítási idő: 2 – 4 hét

Egység ár:
Nettó: 360.267.-Ft/db+ÁFA
Bruttó: 457.539.-Ft/db+száll. klts.

Jelenleg 1db van raktáron. További megrendelés esetén előlegköteles a termék!

Az M-es Ovál medencesátor, termék jellemzői:

A buborékos medencesátorhoz tartozó kellékek két dobozban vannak. Az ár nem tartalmazza a szállítási költségeket.
Az ovális medencesátor a hosszú oldalaknál nyitható. Így a medencénkbe oldalról tudunk bejutni. Az is lehetséges, hogy csak az egyik oldala, vagy mindkét oldal nyitva van.
Az ovális medencesátor középső részét teljesen eltávolíthatjuk ha akadályoz vagy útban van. Így a két félgömb (a sátor első- és végfala) teljesen felhajlik.. Ez azonban több erőfeszítést igényel, különösen akkor, ha újra össze szeretné szerelni a teljes sátort!
A csomag a puha/füves/műfüves területre történő lerakás esetén tartalmaz minden kiegészítőt (kemény felületre beton, térkő, csempe, kerámiaburkolat történő rögzítés esetén be kell szerezni az ehhez használatos rögzítő betonadaptereket, ami nem a csomag része)
A takaró héjazat erős, vastag háromrétegű PE fólia (egybeolvasztva). Ezt a héjazatot kertészetek is használják szerte Európában. Ezért a takaró ellenáll a viszonylag durva felületkezelésnek és UV álló.
A PE héjazat három részből áll: két fejléc és egy távtartó
10 db szilárd, enyhén rugalmas üvegszálas sátorrudazat (12,7 mm vastag), rugalmas zsinórral ellátva, amellyel a merevítő rudazatokat rögzíteni tudjuk a takaró végén.
Megfelelő tárolása: az eredeti dobozban, szétszerelt állapotban, a takaró helyes tárolása: összehajtva és nem gyűrve
Megjegyzés: minden rögzítő anyagot biztosan kell rögzíteni. Ha a buborékos medencetakarót burkolt felületen szeretné felállítani, kattintson ide.
-Megjegyzés: A buboréktakaróhoz tartozó merevítőcsövek színe sötétszürke, kék helyett.
Zárt állapotban a medencesátor majdnem 100% vízálló.
Ha lehetséges, a buborékos takarót építse fel előbb mint a medencét. Könnyebb összeszerelni az ovális medencesátrat a medence telepítése előtt. A medencetakaró felállítása egy már felállított/üzemelő medencénél egy kicsit nagyobb kihívást jelent.

Az M-es Ovál medencesátor, csomag szett tartalma:

– 2 db PE buboréktakaró fejrész + 1db PE takaró középső része (2 m)
– 10 db sarokkészlet
– 4 db csuklós horgony
– 6 db forgócsap
– 6 db blokkoló csapok
– 1 db behúzó kötél
– 4 db rugalmas feszítőcsavar orsóval

Alkalmas többek között:

– kerek medencék
– kis négyzet / ovális / négyszögletes medencék
– trambulinok
– gyerek homokozók
– zöldséges kertek

Termék mérete:

A takaró teljes hossza: kb. 6,50 m
A takaró teljes szélessége: 4,40 m
Magasság: kb. 2,20 m.

Csomagolás/doboz információ:

– Csomag súlya: 2db csomagban érkezik, 1 doboz: 25,4kg, 2 doboz: 11,7kg
– Csomag méret: 1 doboz: 120 x 40 x 16cm, 2 doboz: 12 x 12x 96cm,
Megjegyzések: Ezt a terméket két dobozban szállítjuk.

Összeszerelési idő / Termék Jótállás

Összeszerelési idő:
Időtartam: kevesebb mint 2 óra, 2 fővel számolva
Szükséges szerszámok: kalapács és mérőszalag
Jótállás/Garancia:
A gyártó 1 év garanciát vállal minden alkatrészre.
Nyári medencézés mellett, kerékpározás vagy túrázás alatt ideális szórakoztató partnereink lehetnek a víz- és porálló Bluetooth hangszórók, melyekkel kedvenc zenéinket élvezhető minőségben hallgathatjuk!