Új design a szolártakarók piacán

Solar Sun Rings szolár takarók, Új szolár takaró a medencék hőfenntartására, design elemekkel, párolgási veszteségek csökkentésére, medencénk hangulatának és kinézetének fokozására, Solar Sun Rings, kör és szögletes alakzatú szolár takarók. Az SSR szolártakarók medencénkhez szükséges mennyiség kiszámítása, táblázattal, képek illusztrációjával a könnyebb rendelési mennyiség miatt. Hogyan működik az SSR szolártakaró?, Mi van akkor, ha egy személy vagy állat egy vagy több Solar Sun Rings takaróra esik, miközben azok a medencében vannak? Miért nem kaphatóak fekete színű Solar Sun szolár takarók a kereskedelemben? Hogyan kell kiszámolni, hogy mennyi SSR szolártakarót rendeljek?
02SolarSunRings - ssrp kék szolár takaro vizel nelkuli

SSR® szolártakarók kék vagy pálmafa mintával

SSRA® szolártakarók vízéllel kék és pálmafa mintával

05SolarSunRings - SSSA- szolár takaró szögletes napos design, medence fűtés, medencetakaró, medence lefedés szolár takaróval

SSSA® szolártakaró szögletes nap mintával, vízéllel

SSR nyári szolár takaró használati útmutató

SSR takarók Használati Útmutató

SSR szolártakarók 6 hónapos téli tárolása, tárolási útmutató

SSR takarók Tárolási Útmutató

SSR hiba szolár takaró

SSR szolártakarók Kármegelőzési Útmutató

Cégünk a termékek kizárólagos magyarországi forgalmazója! Közvetlenül az amerikai gyárból szállítjuk. Raktárkészletünk folyamatosan bővül. A termékek minimális mennyiségben jelenleg is elérhetőek! Kérjen további információt a termékekről e-mail-en! Az árakról tovább tájékozódhat, ha a fenti menüben kiválasztja az Önnek legszimpatikusabb terméket!

Miért válasszunk SSR szolártakarókat meglévő vagy új medencénkhez?

BIZTONSÁG: Az SSR szolár takarókat biztonsági szempontokból tervezték meg, mely kitér két féle kritériumra. Az egyik hogy véletlen medencébe esés esetén a takarók különválnak így megakadályozzák, hogy a beleeső személy rácsavarodjon a takarókra, valamint, hogy 100% -ban a termék ne tartalmazzon semmi olyan káros anyagot mely a gyermekek egészségét veszélyeztesse!

TELJESÍTMÉNY: a szolártakarók négyzetméternyi felület én jelentkező hőteljesítmény leadását figyelembe véve és összehasonlítva más abszorber, szolártakaró, fűtőberendezésekkel szemben a legjobb teljesítményt nyújtja az ár/teljesítmény figyelembevételével emiatt a magyar piacon a lehető legjobb arányt nyújtja mind ár mind teljesítmény szempontból.

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ: az SSR szolártakarókat könnyedén elhelyezheti és eltávolíthatja egy személy néhány perc alatt. Elhelyezésük után, az anyagába elhelyezett korrózióálló mágnesek tartják össze az elemeket, mindaddig míg a kivesszük azokat!

GAZDASÁGOS és KÖRNYEZETBARÁT: az SSR szolártakaró bizonyított teljesítménye és alacsony költsége ötvözi a gazdaságos medencefűtést, ami kevés vagy semmilyen extra karbantartási vagy fenntartási költséget nem igényel.

Csökkenti a víz és a vegyszerek párolgását!
Sem a medencevíz, sem a medencében található vegyszerek nem képesek elpárologni az SSR szolártakarók két rétegén keresztül.

KÖRNYEZETBARÁT: Az SSR szolártakarók miközben melegítik a medencénket, nem bocsájtanak ki üvegházhatású gázokat a légkörbe. A termékek nem szennyezik a környezetet és teljes 100%-ban újrahasznosítható anyagból készülnek..

OKOS FENNTARTHATÓ ENERGIA: Míg az SSR szolártakarók a napfény teljes spektrumát kihasználva hőt termelnek, a piacon elérhető legenergiahatékonyabb medencefűtési eszközök között tartjuk számon.

Csökkenti a vízpárolgást!
Miután a medencében lévő víz elérte a számunkra megfelelő vízhőmérsékletet, az SSR szolártakarókat meg lehet fordítani úgy, hogy a jelenlegi tetejük érje a vízfelszínét így biztosítva a párolgás csökkentését, anélkül, hogy jelentősen tovább melegítené a medencevizet.

VEGYSZER ELLENÁLLÓ: az SSR szolártakarók használhatóak klóros vagy sósvízes medencékben egyaránt, megengedett klór érték, max.: 0,1 és 0,3 (tesztműszerrel mérve)

Mik is valójában a Solar Sun Rings medence takarók?
Mint minden szolár medence takaró, ezek a termékek is a medence párolgását hivatottak csökkenteni, a medence vízét fűteni a nap energiájának segítségével, ugyanakkor ha párolgási veszteség minimális akkor a vegyszerek adagolása is csökkenthető!
DE mivel tudnak többet ezek a termékek más kereskedelemben beszerezhető termékkel szemben? Hogyan működnek ezek a takarók?
A felső tiszta réteg szigetelő levegőt tart és a napfényt a kék színű alsó rétegre fókuszálja. A kék réteg az SSR-ek körülbelül 50% -át felveszi a Poolsunlight-on, és hővé alakítja. A napfény egyensúlya átengedhető a mélyvíz melegítésére. Éjszaka a zárt levegő szigetelő takaróként működik, hogy megtartsa a napfényben nyert hőmennyiséget.
A felső átlátszó műanyag réteg az anyagban lévő levegőt tartja, valamint a napfényt a kék színű, vastagabb alsó rétegre fókuszálja. Ez a felső réteg a napenergia több mint 50%-át hasznosítja hővé. Elektromos áram, gáz és egyébb energiafelhasználás nélkül fűti a medencénket, ugyan úgy mint a többi szolár takaró csak nagyobb hatásfokkal!
És az alsó réteg még milyen funkciót lát el? Miután a medencében lévő víz elérte a számunkra megfelelő vízhőmérsékletet, a Solar Sun Rings® szolár takarók megfordíthatóak.
Ezáltal csökkenthető:
– a medencevíz további fűtése,
– a vízpárolgás,
– valamint az esti órák vagy hűvösebb időkben történő medencevíz hőmérsékletének csökkentése

Díszítse fel medencéjét! Adjon neki új külsőt! Esetleg unja már az egyszínű, kék színű nyári szolártakarók hangulatát? Vagy talán az esti medence party-t szeretné feldobni medencéje új kinézetével? Ki szeretne tűnni a sok átlagos medence tulajdonos közül? Legyenek irigyek a szomszédok, medencénk új kinézetével!

A Solar Sun Gyűrűk jobbak, mint a nyári buborékos szolár takarók?
A csúcsminőségű polírozott felület és az 50% -os sűrűségű, enyhén merev alsó műanyag réteg beépítésénél, képes felfogni a napból érkező energia legnagyobb hányadát amit hőenergiává képes alakítani (amit ezek a takarók teljesíteni tudnak), amely jelentősen meghaladja a buborékos szolár takarók tudását.
A szolár takarók gyártási anyag összetételében használt tejszerű, áttetsző PVC anyag granulátumok a nap energiájának nagy részét visszatükrözik, és nem teszik lehetővé a megfelelő medencevíz melegítést.
Ezzel szemben a Solar Sun Rings® takarók, nagyobb napenergia hatékonyságot érnek el, mivel nagyobb a takaróban a levegő vastagság. Ennek következtében, jobban fűt napos időben és jobb a hőszigetelő képessége az éjszakai órákban. A Solar Sun Rings®-t úgy tervezték, hogy a lehető legjobb hatásfokkal melegítse úszómedencénket, csökkentse a párolgási veszteséget, valamint az éjszakai vízlehűlést. Ennek az lett a hatása, hogy a Solar Sun Gyűrűk medence felületének lefedettségi aránya 70% – 80%-nál azt a teljesítményt nyújtja, mint a szolár takarók 100% -os lefedettség mellett.
Elegendő egy személy vagy több ember szükséges a Solar Sun Rings®-ek medencéből történő kiszedéséhez?
Minden Solar Sun Ring® takaró 152 cm széles, ami a legtöbb felnőtt által kényelmesen szállítható méret. Az oldalán elhelyezett mágneseknél történő szétválasztás könnyen megoldható. A mágnesek kapcsolata miatt nem kell zsinór, kötél a takarók vízen történő mozgatásához vagy rögzítéséhez. Mivel mágnesek rögzítik a takarókat egymáshoz vízen úszva, minimálisra csökkentve a több emberi jelenlétet. A takarók mozgatásához nem szükséges szerszám. Könnyű súlyuk miatt a gyermek is könnyedén tudja mozgatni a takarókat.
A takarók kivételéhez és mozgatásához nem kell rozsdamentes vagy UV álló műanyag csévélő szerkezeteket vásárolni!
Kérdés: Mi van akkor, ha egy személy vagy állat egy vagy több Solar Sun Rings takaróra esik, miközben azok a medencében vannak?

A takarók viszonylag kis méretüknek, súlyuknak és a laza mágnes kapcsolatuknak köszönhetően semmilyen vagy minimális rongálódásnak vannak csak kitéve. Emiatt az adott személy vagy állat, beesése esetén sem sérülhet meg bennük, legfeljebb az ijedtségen kívül más baj nem történhet. Ilyen esetekben a beesett személy vagy állat könnyen félretolhatja a vízen úszó takarókat.

Ezzel szemben a buborékos szolár takarók beesésénél számtalan kockázat lehetséges.

Emiatt ez az egyetlen szolár takaró mely teljesíti a biztonsági követelményeket szolár takarók esetében. Számtalan háziállat és személy azért halt meg, mert a beesést követően az egy darabból álló szolár takaró elzárta a menekülési utat a fejük felett, vagy beleakadtak, belecsavarodtak. A Solar Sun Ring ™ szolár takaró elsődleges tervezési kritériuma az volt, hogy megakadályozza a ezen balesetek kimenetelét.

solar pool rings (small) BLACK RINGS no SSR small pic

Miért nem kaphatóak fekete színű Solar Sun szolár takarók a kereskedelemben?

Bár megállapítható és tudományos kísérletek is ezt a tényt támasztják alá, hogy bármelyik fekete tárgy elnyeli a nap hőenergiáját, bármilyen más színű tárgyhoz képest. Folyamatos tesztek sorozata után találta meg a gyár, hogy egy fekete szolár takaró nem alkalmas arra, hogy ugyanazt a felmelegedést átadja. Ez az oka annak, hogy a Solar Sun Gyűrűk csak sötétkék árnyalatú anyagokból készülnek, amelyek képesek felfogni és átadni a hőt a medence vízének.

Ezt folyamatos teszteléssel is sikerült elérni a gyártónak!

Ugyanakkor egy fekete anyagból készült szolár takaró nem nyújt olyan látványt a medencében, mint a kék szín!

Kérdés: Hogyan működnek az SSR szolártakarók a medencémen?

Válasz: A Solar Sun Rings egy két vaskos UV sugárzásnak ellenálló PVC rétegből készült külső energiaforrás nélküli (passzív) medencefűtő berendezés. A felső, napfénnyel és levegővel közvetlenül érintkező átlátszó réteg egyrészt csapdában tartja a két réteg közötti szigetelő rétegként funkcionáló légréteget, másrészt lencseként fókuszálja a nap fénysugarait az alsó, vízbe merülő színezett rétegre. Ez az alsó, kék színű réteg a felszínére érkező fény 50%-át képes magába szívni. Ez a hőenergia fűti az alatta levő vizet. Az ezen az alsó kék színű rétegen áthatoló további 50%-nyi fényenergia pedig az alsóbb vízrétegeket fűti fel. Az éjszakai kisugárzás idején ez a csapdába zárt szigetelő légréteg visszatartja a napközben begyűjtött hőmennyiséget, nem engedve azt kisugározni. A Solar Sun Rings® berendezés hat mágnessel van felszerelve. Ezen mágnesek az egész vízfelületet lefedő, egységes úszó takaró lepellé kapcsolják össze az egyes elemeket.  A mágnesek által összekapcsolt egységes lepel továbbá párolgást gátló és ezáltal vízlágyító és áttetszőséget megtartó hatással bír. A mágnesek ereje könnyű szétkapcsolást tesz lehetővé, így egy esetleges vízbe esésnél sem ejti csapdába az alá kerülő személyt. A Solar Sun Rings® berendezéseket úgy tervezték, hogy kompatibilisek legyenek az automata medencetisztító berendezésekkel. Abban az esetben, ha a tisztító berendezés szívó csöve rászívja magát az egyik gyűrűre, a mágnesek elengedik egymást és a beszívott elem leválik a többitől továbbengedve az automata berendezést a medence fenekét bejáró útján. Sem víz, sem víztisztító vegyszerek nem párolognak el a Solar Sun Rings® két vastag PVC rétege által képzett felületén keresztül. Az így megspórolt víz és víztisztító vegyszerek mennyisége egyenesen arányos a medence százalékos lefedettségével, azaz, minél nagyobb felületét fedik a medencének, annál több vizet és vegyszert spórolnak meg velük. Amikor pedig a medence vize elérte a kívánt hőfokot, egyszerűen meg kell fordítani a gyűrűket, amelyek innentől fogva szigetelőként visszatartják a víz összegyűjtött hőmennyiségét továbbá meggátolják a víz párolgását.

Hogyan kell kiszámolni, hogy mennyi SSR szolártakarót rendeljek?

Egy adott medencéhez szükséges SSR szolártakarók mennyiségének kiszámolása az alábbi táblázat alapján! A kör alakzatú SSR szolártakarók átmérője: 152cm, vastagságuk: 6cm A szögletes SSR takarók oldallapjainak hosszúsága: 152cm
Kérdés: Hány Solar Sun Gyűrű® szükséges a medencémhez? Válasz: Ajánlatos úgy megvásárolni a Solar Sun Gyűrűket, hogy lefedje a medencénk vízfelületének 70-80%-át, a kör alakú SSR szolártakarók közötti kis háromszögek figyelembevétele nélkül. A mellékelt két kép segítségével meghatározhatja a szükséges mennyiséget.
Mérettáblázat értelmezése: A függőleges és vízszintes oszlopoknál a „METRES” szó jelenti adott esetben medencénk méretét. A függőleges a medence hosszát a vízszintes pedig a medence szélességét jelenti. Példa: ha medencénk egy téglalap alapterületű 8m x 4m-es medence, akkor a 8 métert a függőleges oszlopban a 4m-t a vízszintes sorban keressük meg, majd egy képzeletbeli vonal segítségével húzzuk össze a két méretet a táblázatban. A találkozási pontban a 9-es szám szerepel. Ez jelenti azt, hogy a medencénkhez 9db SSR szolártakaró szükséges!
SSR szolártakarók mennyiségi kiszámolása táblázat
Az SSR szolártakaró kialakításának részletezése:
– nagyobb átmérőjű külső gyűrű (6,34cmre növelt méret a 3,12cmhez képest)
– a vízelvezető nyílások körül elhelyezett átvezetőcsövek a megnövekelt merevség és a jobb vízelvezetés érdekében
– nagy tömítőgyűrű került a függesztőhurkok köré, így erősebb és időt állóbb
– a középső szigetelő rész a külső gyűrű aljára lett hegesztve, így növelve ezzel a hőteljesítményt
– a vízhorgonyok tulajdonsága javult a szélfújás stabilitása érdekében
– lágyabb minőségű PVC fólia a jobb rugalmasság és a túlzott felfújás ellen