SSR takarók Tárolási Útmutató

SSR szolártakarók helyes tárolási útmutatása, a téli és a nyári időszakokban.

Az alábbi tárolási útmutató részletezi az SSR szolártakarók helyes tárolását a maximális teljesítmény és élettartam érdekében.

SSR takarók ideiglenes tárolása medencehasználat közben, nyári szezonban:

SSR szolár takarók tárolása medencehasználat közben:
– Az SSR-t el lehet távolítani és a teljesen árnyékolt területre rakni, napfénytől mentesen napközben. Bármely felület, ahol az SSR-t elhelyezik, legyen sima és nem csiszolóanyag. Nem javasolt a fű, a növények vagy a talaj feletti elhelyezése.
-Szükség esetén a Solar Sun Rings gyűrűk negyedrét hajtogatva tárolhatóak. Ehhez nem szükséges leengedni a külső merevítő gyűrű vagy a belső merevítő rács nyomásából. A külső gyűrű vagy a belső rács kiürítése nem szükséges.
– A Solar Sun Rings gyűrűk ezen kívül tárolhatók felfüggesztett állapotukban a kapcsolódó zsinórra akasztva árnyékos helyen vigyázva, hogy az esetleges érintkező felület ne dörzsölhesse ki az anyagot. valamint ügyelni kell arra is a függesztve tároláskor, hogy bármilyen kültéri fényforrás vagy kültéri hőforrás és a Solar Sun Rings termék között legalább 5-6 centiméter legyen. Megjegyzés: A Solar Spa Cover esetében az említett akasztó zsinór nem tartozék. (A hurok nem érhető el a Solar Spa fedélen)

SSR takarók tárolása a téli időszakban:

– Amíg a mindenkori hőmérséklet 2 Celsius alá nem csökken, a Solar Sun Rings szolártakaró termékek tárolhatók a medence vízfelületén, de alkalmankénti tisztításuk továbbra is szükséges. Ha így tároljuk őket, nem szükséges kiengedni a külső gyűrűben és a belső rácsban lévő levegőt. Nem ajánlott azonban a termékek téli medence-takaró alatti tárolása.
– Ha a mindenkori hőmérséklet 2 Celsius alá csökken, vagy a medencén kívüli tárolás mellett döntenek, a termékek hosszú időn át is eltárolhatók száraz körülmények között. Ez úgy történik, hogy először alaposan kiengedjük a levegőt a külső gyűrűből és a belső merevítő rácsból a csatlakozó szelep-szárral. Ezt követően alaposan megtisztítjuk és megszárítjuk a termékeket, majd a már fentebb említett módon négyrét hajtogatjuk. Ezt követően a termékeket egy erre a célra rendszeresített nem dörzsölő felületű, jól záródó tárolóban akár hosszú időn át is tárolhatjuk. Célszerű az ilyen tárolót száraz beltérben, az elemek hatásától védett helyen elhelyezni. Ilyen lehet egy garázs, vagy egy szerszámos fészer. Kinti tárolás nem ajánlott.
– Hosszabb ideig tartó tárolás esetében a tárolás végével, de még a felfújás előtt hagyjuk a Solar Sun Ring szolártakaró termékeket szobahőmérsékletre melegedni mielőtt felfújnánk őket. A felfújás útmutatója a terméken olvasható vagy az alábbi linken megtalálható cégünk weboldalán. Az összehajtogatás ráncai 15-30 perc alatt kisimulnak amint napfénynek tesszük ki a termékeket. A használati és karbantartási útmutatóban foglaltak betartása mellett a termék korlátlan ideig képes ellátni rendeltetésszerű funkcióját.