Óvó- és biztonsági előírások

A buborékos medencefedések óvó- és biztonsági előírásai. Kérjük olvassák el és tartsák be, mielőtt használnák a fedéseket medencehasználat előtt, hogy  elkerüljék a sérüléseket, baleseteket.

BIZTONSÁGI IRÁNYMUTATÁSOK

1.) Figyelmeztetés: Nem alkalmas és nem is használhatják 3 év alatti gyermekek szülői felügyelet nélkül, mivel, bezártság érzet / fojtó érzet kockázat valamint lábak és lábujjak beragadás veszélye/ merülhet fel!

2.) Figyelmeztetés: A fulladás veszély. Ne hagyja, hogy a gyerekek felügyelet nélkül játszanak a fedés alatt!

3.)Figyelmeztetés: Tartsa távol tűztől, forró felülettől!

4.) Figyelmeztetés: Ha uszodavíz vegyszereket használ a medencéjéhez, mindig kövesse a vegyszerek használati és adagolási útmutatásait a biztonságos használat érdekében. Az adott termék gyártója / szállítója által megadott feltételek vagy felhasználás figyelembevételével!

5.) Figyelmeztetés: Csak felnőttek vagy műszaki beállított személyek állíthatják össze a medencefedést!

6.) Figyelmeztetés: Ügyeljen arra, hogy ne lépjen rá a fedés elemeire!

7.) Figyelmeztetés: Tartsa távol a kezét, ujjait, lábát és lábujjait a csukló horgonyoktól (sarokpántoktól) és merevítő pálcáktól. Becsípődéseket, vágásokat és sérüléseket okozhatnak!

8.) Figyelmeztetés: A buborékos medencefedés nem helyettesíti a szülői felügyeletet.

9.) Figyelmeztetés: A medence sátrat használhatja kültéri trambulin fölött is. Kérjük, ne feledje, hogy a medencefedés nem olyan biztonsági háló, amely megakadályozza, hogy a személy leessen vagy kiessen a trambulinról.

10.) Figyelmeztetés: Ne feledje, hogy a többi figyelmeztetés mellett a vízbiztonságra vonatkozó egyéb általános szabályok is érvényesek.

11.) Győződjön meg róla, hogy állandó felügyelet van tartva! Amikor gyerekek, kiskorúak, magukat nem ellátó személyek használják a fedett medencét mindig szülői vagy nagykorú felügyelet mellett tehetik csak meg!

12.) Mindig legyen egy szülő, személy, nagykorú, aki a közelben egészségügyi ellátást tud biztosítani a bajba jutott személyeknél!

13.) Győződjön meg róla, hogy ismeri a vízzel kapcsolatos veszélyeket és az ehhez kapcsolatos biztonsági óvintézkedéseket!

14.) Mindig használja vagy tartassa be a medencét használókkal a használati leírásokat!

15.) Figyelmeztetés: Soha ne játsszon vagy ne maradjon gyerek, személy vagy élőlény zárt buborékos medencefedés alatt! Kiszáradás és hőguta kockázata állhat fenn!

16.) Mindig tartsa optimális szellőzés alatt a fedés alatti légteret, ha fogják használni vagy használják a medencét! (friss levegő és optimális hőmérséklet biztosítása indokolt)!

17.) A Kör alakú fedéseket legalább 40% -ig kell megnyitni, mielőtt belépne (vagy tartózkodik / játszik).

18.) 40 km/h vagy annál nagyobb erejű szél vagy széllökések esetén ne játsszon a részlegesen vagy részben megnyitott fedés alatt. Ezáltal megakadályozható, hogy az összeomlott sátor fulladást, sérülést, balesetet okozzon.

19.) Játszani, úszni, pancsolni a fedés alatti medencében csak akkor lehet ha a fedés részben vagy teljesen nyitott állapotban van. Viszont ekkor is állandó szülői felügyelet mellett használhatják a fedés alatti medencét. Ebben az esetben a szülőnek vagy nagykorúnak a medencén kívül kell tartózkodnia, mivel egy esetleges összeomló sátor, melyet széllökés, helytelen telepítés vagy maga a sátor hibája miatt következik be, időben intézkedni tudjon a bajba jutott személyek kisegítésére, megmentésére!

20.) Figyelmeztetés: A fedéshez tartozó laza részeket és hiányzó alkatrészeket heti és havi rendszerességgel ellenőrizze. Javítsa meg a esetleges hibákat a buborékos fedés használata előtt!

21.) Figyelmeztetés: Ha a fedett medencét napnyugta vagy napfelkelte előtt használja, győződjön meg róla, hogy elegendő világítás van-e a közelben, mivel a fedés alatt a medencét csak jól láthatóan, megvilágítva használhatja! Sötétben használni a fedett medencét tilos!

22.) Figyelmeztetés: Tanulmányozza a jelen kézikönyvet összes információját!

23.) Figyelmeztetés: A termékhez mellékelt útmutatók és biztonsági útmutatások csak néhány általános veszélyt közölnek. Olvassa el, értse meg alaposan és kövesse az utasításokat a telepítés és használat előtt!

24.) Figyelmeztetés: A biztonsági utasítások és a kézikönyv figyelmen kívül hagyása balesetet okozhatnak, különösen de nem kifejezetten gyermekek számára betartandó, ami súlyos sérülést és akár halált is okozhat!

25.) Figyelmeztetés: A fedések kizárólag magáncélú használatra készültek! Közösségi intézményekbe tilos a felépítésük és használatuk!

26.) Figyelmeztetés: A felhasználó felel a buborékos medencefedés helyes használatáért.

Nem elég meleg, medencéjének a vize? Sok vegyszer fogy? Sok a vízpárolgási veszteség? Próbálja ki az új solár takarókkal együtt a Buborékos medencefedést!
SSR kör szolártakarók, kék és pálmafa mintával, vízél erősítés nélkül
02SolarSunRings - ssrp kék szolár takaro vizel nelkuli
SSRA kör szolártakarók, kék és pálmafa mintával, vízél erősítéssel
SSSA szögletes szolártakarók, napmintával, vízél erősítéssel
05SolarSunRings - SSSA- szolár takaró szögletes napos design, medence fűtés, medencetakaró, medence lefedés szolár takaróval