ELBTAL ELITE a klór rezisztens

Az ELITE ELBTAL típusú 1,5mm vastag, poliészter szövetszálerősítésű úszómedence fólia, speciális vegyszer ellenálló felülettel, 1,65m széles és 25m hosszúságú tekercsben. Élzárásokhoz használt folyékony fólia beszerezhető a tekercsek színével megegyező színben.
Maximális megengedett vízhőmérséklet 35C°. Vízzárósági garancia 10 év. Klórral szembeni garancia: 5év, Felületi karcállósági garancia: 5év
Az ELITE ELBTAL típusú medence fóliák kiválóan alkalmasak mind új építés, mind felújított medencék kiburkolására. Függetlenül attól, hogy a medence miből épült, fém, műanyag vagy fa, beton burkolat, betonfesték, gress burkolat. Az ELITE ELBTAL típusú medence fóliákat lehet telepíteni bármilyen szilárd felületre. A fóliákat a kivitelezés során, fektetve, legalább 4-5cm-es lapolási varrat szélességű toldásokkal létrehozható egy 100% szivárgásmentes felületű medence.
Jelenleg 5 féle színben kapható forgalomban: Deep Sea, Blue Sky, Sand Beach, Arctic White, Grey Rock
Foszfátmentes!!!

ELITE - a klórnak ellenálló MEDENCEBÉLELŐ FÓLIA

Az ELITE medencebélelő fóliák új, prémium minőségű termékeink. A szövetszál erősítéses 1,5mm vastag ELITE fóliák speciális, prémium minőségű akril bevonattal vannak ellátva, mely megelőzi a naptej, napolaj, kozmetikumok és vegyszerek okozta foltosodást, elszíneződés. Maximális megengedett vízhőmérséklet 35C°. Az ELITE fóliák az elsők a világon, melyeknek gyártása során nem
használják az egészség károsító ftalátokat, ezáltal az ELITE fóliák minősítése megegyezik az EU, csecsemőjátékokra vonatkozó előírásokkal. A gyártó a foltmentességre és színtartósságra 5 év, vízzáróságra 10 év garanciát biztosít.

1.) Fehér színű medencefólia (Arctic White)

Elbtal Elite klór ellenálló medencefólia - Arctic White fehér
elbtal elite fehér színű medencefólia -arcticwhite

2.) Világoskék színű medencefólia (Blue Sky)

Elbtal Elite klór ellenálló medencefólia Blue_sky világoskék
elbtal elite világoskék színű medencefólia -bluesky

3.) Sötétkék színű medencefólia (Deep Sea)

03 ElbeBlue Line - Elite medencefólia - DeepSea sötétkék
elbtal elite középkék színű medencefólia -deepsea

4.) Homokszínű medencefólia (Sand Beach)

Elbtal Elite - klór ellenálló medencefólia homokszínű Sand Beach
elbtal elite homokszínű medencefólia -sandbeach

5.) Világosszürke medencefólia (Grey Rock)

Elbtal Elite - klór ellenálló medencefólia GreyRock
elbtal elite világosszürke medencefólia -greyrock