Masszázsmedencék

Különböző formájú masszázsmedencék, melyek pezsdítő egészséget biztosítanak! Felfújható és előregyártott akrilkádas kivitelek. Önnek már nem kell a luxus, itt megtalálhatja az olcsóbb modelleket is. Melyek az élményt ugyanúgy visszaadják, mint a luxus kivitelűek!

A weboldal feltöltés alatt!!!

The website is being uploaded!!!

Lay-Z Spa felfújható masszázsmedencék, jakuzzik

Egy Lay-Z-Spa masszázsmedence (néha tévesen masszázskád vagy jakuzzi) legnagyobb előnye, hogy a sajátod, így pontosan tudod milyen minőségű benne a víz és nem kell osztozkodnod idegenekkel a fürdési élményen. Akkor kapcsolod be, amikor akarod, és olyan hőmérsékletű a vízed lesz ami számodra a legkellemesebb.
A felfújható jakuzzik teljes szettben érkeznek egyetlen dobozban. A csomag része a felfújható medence test, a beépített vízforgató, a medence takaró, az alátét fólia és a medence vízmelegítő és a használati útmutató. Szerszám nélkül felállítható, önfelfújó rendszerű. A kezelőpanel használata könnyen megtanulható.
A felfújható Lay-Z Spa masszázsmedencék ára egyébként is a töredéke a VitalSpa vagy Wellis típusú épített masszázsmedencéknek, de még ezen az árfekvésen belül is létezik olcsó medence és prémium kategóriájú jakuzzi, felszereltségtől, férőhelyek számától és teljesítménytől függően. A masszázsmedence árak és a típusok változatosak, de a felhasználók véleménye kivétel nélkül pozitív az első kipróbálás után.
A masszázs medence karbantartása rendkívül egyszerű. Néhány kifejezetten ilyen medencékhez készített vegyszerre van szükség. Érdemes beszerezni speciális kefét, hogy a medence testet annak sérülése nélkül, de hatékonyan tudjuk tisztítani két feltöltés között, valamint létezik kézi porszívó a vízzel töltött medence aljának tisztításához.