Levegőfúvó 0,9kW-1,2kW

BALBOA spa genesis levegőfúvó szakaszos üzemre. Ideális levegőfúvó fürdőkhöz és a masszázsmedencékhez. Egyedülálló kombináció, standard kifinomult funkciókkal. Az átfogó Genesis termékcsalád lehetővé teszi Önnek, hogy megtalálja az ideális fúvógépet az adott felhasználásra.

BALBOA légfúvó, levegőkompresszor maszsázsmedencékhez, szakaszos üzemre

BALBOA spa genesis levegőfúvó szakaszos üzemre

Ideális levegőfúvó fürdőkhöz és a masszázsmedencékhez. Egyedülálló kombináció, standard kifinomult funkciókkal. Az átfogó Genesis termékcsalád lehetővé teszi Önnek, hogy megtalálja az ideális fúvógépet az adott felhasználásra.

Csomagolás: A levegőfúvók egy dobozban vannak csomagolva

Engedélyek: A BALBOA Genesis levegőfúvók I. osztályú, EN60335-1 (EN60335-2-60) normák szerint gyártották.

Anyag: Kék színű Polipropilén ház.

Elérhető típusok:
– G90-2NN-S, 900w, 230/240V/50Hz, Levegôfúvó, szakaszos üzemre, Q=40 m3/h, P=0,9kW Hmax=0,9m
– G120-2NN-S, 1200w, 230/240V/50Hz, Levegôfúvó, szakaszos üzemre, Q=50 m3/h, P=1,2kW Hmax=2,3m

Jellemzők

 • 3 sebességes modellek
 • Automatikus kiszárítás a levegőrendszerből
 • Elektronikus és pneumatikus modellek
 • Kitűnő teljesítmény egy kompakt egységből
 • Fűtés opció
 • Védelem: IPx5
 • Masszázs üzemmód „pulzáló hatás”
 • A változtatható fordulatszám-szabályozáshoz ajánlott
 • Csendes működés
 • Egyfázisú motor 230V/0,9kW vagy 1,2kW
 • Az „integrált elektronikával” szabályozható fordulatszám

BALBOA légfúvó, levegőkompresszor maszsázsmedencékhez, szakaszos üzemre

BALBOA spa genesis levegőfúvó szakaszos üzemre

Genesis Blower

A Genesis légfúvó szabványos verziója whirlpools, spa fürdőkbe, masszázsmedencékbe és hasonló helyekre készült, kizárólag magáncélú felhasználatra használható. A Genesis légfúvó nem használható hordozható egységként csak fix telepítésként. A terméket csakis magáncélra használható, napi 1-3 órás szakított időközönként, mely 1 órában maximum 15 perecs üzemet jelent. Ellenkező esetben a szerkezet motor- és indítórésze tönkremegy. Ipari vagy több órás működés esetén az ipari légkompresszor az ideális megoldás, melyet az alábbi linkre kattintva ismerheti meg!

LINK: Ipari levegőfúvók

Ha a légkompresszor folyamatos 30 percig fut, a szerkezet automatikusan kikapcsol. A légfúvó 30 percen keresztül kikapcsolt állapotban, majd egy 5 perces kiszáradási funkció indul el. Bizonyos termékeknél a fenti funkció nem működik, ezt kérjük vegyék figyelembe!

Telepítés:

A levegőfúvót mindig a talpára helyezve telepítsük véglegesen. A olyan helyre telepítsük, mely nem teszi lehetővé a fürdőzők közvetlen hozzáférhetőségét. A pezsgőfürdőből visszatérő víz nem érintkezhet és nem érheti el a levegőfúvó elektromos motorházát. Ennek biztosítása érdekében a csőrendszert egy visszacsapó szeleppel kell ellátni vagy a maximális vízszint felé vezetetni a csőrendszert. Beépített levegőfűtő változat esetén, az elektromos fűtés automatikusan kikapcsol, ha a levegő hőmérséklete meghaladja az 50 °C-ot. Ugyanakkor nem üzemeltethető a légkompresszor ha a fürdővíz vízhőmérséklete meghaladja az 50 °C-ot.

BALBOA légfúvó, levegőkompresszor maszsázsmedencékhez, szakaszos üzemre

BALBOA spa genesis levegőfúvó szakaszos üzemre

Tulajdonságok:

Kék ABS-ből, 11/2″ – os hollanderrel ellátott, 32 mm-es ragasztható csatlakozó, H276 mm x M180mm x SZ175 mm, 4 különböző erősségű motorral. A teljesítmény fokozatmentesen állítható. Különböző sebességfokozatokra programozható az automatikus masszázsmodullal és egy időkapcsolóval is állítható (30 perc). Teljesítmény: 500-700-900 és 1200W motorral, Áramfelvétel: 3,7 – 5,6A, Levegő szállítási teljesítmény: 40m3/h –  50m3/h-ig. A 900 és 1200W motorok pneumatikus kapcsolóval is vezérelhetőek.

BALBOA levegőfúvó légkompresszor, mérettábla

BALBOA levegőfúvó légkompresszor, teljesítménygörbe

BALBOA levegőfúvó légkompresszor, kiegészítők