BADU® Prime 7-48 szűrőszivattyúk

A BADU Prime szűrőszivattyúk képviselik a közepes és nagy magánmedencék valamint a kicsi és közepes méretű közösségi medencék belépő színtű beépíthető szűrőegységek palettáját. Közepes méretű medencékhez tervezték és az üvegszál erősítésű anyagnak köszönhetően megfelel minden követelménynek. Az alacsony zajszintű konstrukció és az innovatív optimalizálás teljesíti a BADU Prime-et. Az áttetsző fedélhez egy praktikus nyitószerkezet is helyett kap a csomagban, mellyel könnyedén nyitható/zárható a szűrőkosár fedél. 230/400V feszültségű motorokkal szerelt változatok. 30m3-től – 210m3 térfogatú medencékhez megtalálható a legoptimálisabb szűrőszivattyú.
badu speck medence szűrőszivattyúk, privát és közületi felhasználásra

BADU PRIME 7-20 SZIVATTYÚK / 30m3-től 120m3 térfogatú magán és közösségi medencékhez

A BADU PRIME sorozat szivattyúi minden igényt kielégítenek minôségben, teljesítményben, megbízhatóságban. A sokéves tapasztalat és a német technológia teszi ezeket a berendezéseket az uszodatechnikai piac vezetô termékeivé. 5 g/l só töménységig használhatók. Magasabb só töménység és termálvizes medencék esetén elérhetők „AK” változatban is. Vízszint alá vagy fölé max. 3 m-rel telepíthető. 3 literes durvaszűrő kosárral szerelve.

BADU PRIME 7-20 SZIVATTYÚK / 30m3-től 100m3 térfogatú magán és közösségi medencékhez

BADU_Prime_7-20 / 30m3-től 120m3 térfogatú magán és közösségi medencékhez ajánlott bevezető szűrőszivattyú

BADU PRIME 7-20 AK (230V/400V) SZIVATTYÚK / tengervízes, termálfürdőkben vagy magas sótartalmű fürdődézsákhoz, úszómedencékhez

A BADU PRIME AK sorozat szivattyúi minden igényt kielégítenek, ott ahol tengervizes vagy magas sókoncentráció van jelen a fürdővízben. Alapesetben 20 g/l só töménységig használhatók, emiatt Magas só töménység és termálvizes medencék esetén is használhatóak az „AK” változatok. Vízszint alá vagy fölé max. 3 m-rel telepíthető. 3 literes durvaszűrő kosárral szerelve.

BADU PRIME 7-20 AK SZIVATTYÚK / tengervízes, termálfürdők és magas sótartalmú fürdődézsákhoz, úszómedencékhez

BADU_Prime7-20-AK szüröszivattyu tengervizhez, sós furdodézsakhoz, alkalmazási terület: termálvíz, termálsó, tengervizes akváriumok mesterségesen előállított sós vízzel, térhálósító rendszerek és különféle problémás közegek az összetevők és a koncentráció ellenőrzése után.

BADU PRIME 25-48 SZIVATTYÚK / 90m3-től 210m3 térfogatú magán és közösségi medencékhez

Az önfelszívó BADU PRIME/25, PRIME/30, PRIME/40 és PRIME/48 szivattyúk a sikeres BADU PRIME sorozat folytatása a SPECK minőségben, üzembiztonságban és hagyományokban. A nagy emelőmagasság lehetővé teszi szolár panelekhez való telepíthetôséget. A nagy átmérőjű szívó és nyomócsonk csökkenti a kavitációból adódó nyomásveszteséget. 5 g/l só töménységig használhatók. Magasabb só töménység és termálvizes alkalmazásokhoz elérhetők „AK” kivitelben is. Vízszint alá vagy fölé max. 3 m-rel telepíthetőek. 6 literes durvaszűrő kosárral szerelve.

BADU PRIME 25-48 SZIVATTYÚK / 90m3-től 210m3 térfogatú magán és közösségi medencékhez

közösségi -kommunális BADU_Prime25-48_szűrőszivattyú kép

BADU® Prime Eco VS SZIVATTYÚK / 30m3-től 90m3 térfogatú magán medencékhez

A BADU® Prime Eco VS keringtető szivattyú ötvözi a BADU Prime sikeres konstrukcióját egy szinkron

kompakt teljesítményű egységgel, így rendkívül hatékony energiatakarékos szűrőszivattyú konstrukcióval. A beépített vezérlőpanel és a könnyű navigálású menü biztosítja a motor egyszerű kezelését. A BADU Eco Logic vagy BADU Logic 3 távirányítókkal vezérelhető.

BADU® Prime Eco VS SZIVATTYÚK / 30m3-től 90m3 térfogatú magán medencékhez

BADU Prime Eco VS szivattyú NEW állítható sebességű szűrő szivattyú