Vortex típusú medence porszívó robotok

A Zodiac® örvény-szívórendszerű medence porszívói teljesen önjárók. Típustól függően tisztítják a medence padlóját, oldalfalait és a vízvonalat, a szennyeződést pedig saját szűrőkosarukban tárolják.
VORTEX medence porszívó típusok: TORNAX RT2100 hernyótalpas, TORNAX RT3200 hernyótalpas, CYCLONX RC4400 hernyótalpas, CYCLONX RC4401 hernyótalpas, Vortex RV5300 medence porszívó (12 x 6 m-es medencékhez, intenzív felülettisztítás, aljzat + oldalfal + vízvonal tisztítása), Vortex RV5400 medence porszívó
(12 x 6 m-es medencékhez, intenzív felülettisztítás, aljzat + oldalfal + vízvonal tisztítása), Vortex RV5480iQ medence porszívó (12 x 6 m-es medencékhez, intenzív felülettisztítás, aljzat + oldalfal + vízvonal tisztítása), Vortex RV5500 medence porszívó (15 x 7 m-es medencékhez, aljzat + oldalfal + vízvonal tisztítása, távirányítható), Vortex RV5600 medence porszívó (20 x 10 m-es medencékhez, aljzat + oldalfal + vízvonal tisztítása, távirányítható)

VORTEX medenceporszívó robotok

Tornax – RT2100

– 8 x 4 m-es medencékhez
– a legkönnyebb robot (5,5 kg)
– csak a medence alját tisztítja

1.) Tornax – RT2100

1.) KÖNNYŰ KÉSZÜLÉK: A Zodiác® porszívók közül a Tornax típúsúak a legkönnyebbek, csupán 5,5 kg-ot nyomnak. Könnyen, egyszerűen kezelhetők és nagyobb erőfeszítés nélkül kiemelhetők a medencéből. Az egyik motor a szivattyút működteti a másik motor az előrehaladást.
2.) KÖNNYEN HOZZÁFÉRHETŐ SZŰRŐ: A szűrőt egy fogantyú segítségével könnyedén ki lehet emelni és egyszerűen, folyó víz alatt kitisztítani, anélkül, hogy hozzáérnénk a szennyeződésekhez.
3.) HATÉKONYAN TISZTÍTJA A MEDENCE PADLÓJÁT: Intelligens helyzetváltoztató rendszerének köszönhetően a medence padlójának minden szegletét bejárja és alaposan letisztítja. Hatékonysága abból adódik, hogy a robot keféi még a szívóhatás kifejtése előtt a szennyeződéseket fellazítják a medence felületéről.
4.) MILYEN MEDENCÉKHEZ HASZNÁLHATÓ?
– FÖLDBE SÜLLYESZTETT, VALAMINT FÖLDÖN ÁLLÓ, MEREV FALÚ MEDENCÉK
– BÁRMILYEN MEDENCEFORMA
– BÁRMILYEN MEDENCEBORÍTÁSHOZ* (speciális kefe használatát javasoljuk)
– max: 8 x 4 M-ES MEDENCÉHEZ (14 M KÁBEL)
– TISZTÍTJA AZ ALJZATOT ÉS FALAT IS
5.) A robotizált medencetisztító automatikusan tisztítja medencéjét, a medenceszűrő berendezéstől függetlenül (nem kell a szűrőberendezésre csatlakoztatni). Csupán hálózati áramforrást igényel és a szennyeződéseket saját szűrőkosarába gyűjti.
Saját mesterséges intelligenciája vezérli, így elér a medence minden sarkába, tökéletesen letisztítja a medence padlóját.
6.) RENDELHETŐ TARTOZÉKOK: Nagy finomságú szűrőkosár, finom szűrőkosár, durva szűrőkosár, PVA kefe, szállítókocsi

Tornax – RT3200

– 9 x 4 m-es medencékhez
– a legkönnyebb robot (5,5 kg)
– aljzat + oldalfal tisztítása

2.) Tornax – RT3200

 1.) KÖNNYŰ KÉSZÜLÉK: A Zodiac®porszívók közülaTornaxtípusúak a legkönnyebbek, csupán 5,5 kg-ot nyomnak. Könnyen, egyszerűen kezelhetők és nagyobb erőfeszítés nélkül kiemelhetők a medencéből.
2.)  KÖNNYEN HOZZÁFÉRHETŐ SZŰRŐ: Aszűrőt egy fogantyú segítségével könnyedén ki lehet emelni, és egyszerűen, folyó víz alatt kitisztítani, anélkül, hogy hozzáérnénk a szennyeződésekhez.
3.)  AZ EGÉSZ MEDENCÉT HATÉKONYAN TISZTÍTJA: Intelligens helyzetváltoztató rendszerének köszönhetően a medence padlójának és oldalfalának minden szegletét bejárja és alaposan letisztítja. Hatékonysága abból adódik, hogy a robot keféi még a szívóhatás kifejtése előtt a szennyeződéseket fellazítják a medence felületéről.
4.) RENDELHETŐ TARTOZÉKOK: Nagy finomságú szűrőkosár, finom szűrőkosár, durva szűrőkosár, PVA kefe, szállítókocsi.
5.) MILYEN MEDENCÉKHEZ HASZNÁLHATÓ?: FÖLDBE SÜLLYESZTETT, VALAMINT FÖLDÖN ÁLLÓ, MEREV FALÚ MEDENCÉK, BÁRMILYEN MEDENCEFORMA, BÁRMILYEN MEDENCEBORÍTÁSHOZ*, 9x 4M-ES MEDENCÉHEZ (16,5 m kábel), TISZTÍTJA AZ ALJZATOT ÉS A FALAT IS
 6.) A robotizált medencetisztító automatikusan tisztítja medencéjét, a medenceszűrő berendezéstől függetlenül (nem kell a szűrőberendezésre csatlakoztatni). Csupán hálózati áramforrást igényel és a szennyeződéseket saját szűrőkosarába gyűjti. Saját mesterséges intelligenciája vezérli, így elér a medence minden sarkába, tisztítja a medence alját és az oldalfalakat is.

CYCLONX™ PRO – RC 4400, RC4401

– 12 x 6 m-es medencékhez
– fóliás medencékhez és poliészter medencékhez
– aljzat + oldalfal + vízvonal tisztítása

3.) CYCLONX™ PRO – RC 4400, RC4401 medence porszívó robot – A ZODIAC® TECHNOLÓGIA ESSZENCIÁJA

1.) Hatékony és folyamatos szívóerő: A Zodiac mérnökei alkották meg az első örvény-szívórendszerű medencetisztítókat. A szűrőben fenntartott nagy energiájú örvénylés a szennyeződéseket szuszpenzióban tartja, így megakadályozza a szűrő eltömődését, hosszan fenntartva a tisztítási hatékonyságot.
2.) Könnyen hozzáférhető szűrő: A Push’N’Go™ gomb megnyomásával a szűrőkosár megemelkedik, így könnyen kiemelhető a berendezésből. A szűrőkosár fedele átlátszó, azon keresztül könnyen, szemmel ellenőrizhető a szűrő telítettsége. A szűrő telítettségét ezen kívül ikon jelzi a vezérlődobozon.
3.) Gyors tisztítási program: A CyclonX™ tisztítóberendezésben 6 tisztítási program áll rendelkezésére, köztük a speciális 1 órás aljzat tisztítási program az extra gyors tisztításért.
4.) JELLEMZŐK:
– “Szűrő megtelt”jelzés Jelzi, ha a szűrőt üríteni kell
– Extra széles beömlő nyílás Minden féle szennyezés felszívásához
– Átlátszó fedél
5.) MILYEN MEDENCÉKHEZ HASZNÁLHATÓ?:
– FÖLDBE SÜLLYESZTETT, VALAMINT FÖLDÖN ÁLLÓ, MEREV FALÚ MEDENCÉK
– BÁRMILYEN MEDENCEFORMA
– BÁRMILYEN MEDENCEALJZAT (sík, mélyülő, stb.)
– BÁRMILYEN MEDENCEBORÍTÁSHOZ* (fóliás medencékhez RC4400 poliészter medencékhezRC4401) * Választható tartozékok a csempeborítás esetén alkalmazandó speciális kefék
– 12 X6 M-ES MÉRETIG
– TISZTÍTJA AZ ALJZATOT, A MEDENCE FALÁT ÉS A VÍZVONALAT
6.) STANDARD TARTOZÉKOK: – Vezérlődoboz, – Szűrőkosár Könnyen hozzáférhető és nagy térfogatú (3,7 liter), – Szállítókocsi
7.) RENDELHETŐ TARTOZÉKOK: – Nagy finomságú szűrőkosár (60 mikron), finom szűrőkosár (100 mikron), durva szűrőkosár (200 mikron), védőborítás, alkatrészcsomag csempeborításhoz.

VORTEX™ PRO 4WD RV5300

– 12 x 6 m-es medencékhez
– intenzív felülettisztítás
– aljzat + oldalfal + vízvonal tisztítása

4.) VORTEX™ PRO 4WD RV5300  medence porszívó

1.) Hatékony és folyamatos szívóerő: A Zodiac® mérnökei alkották meg az első örvény-szívórendszerű medencetisztítókat. A szűrőben fenntartott nagy energiájú örvénylés a szennyeződéseket szuszpenzióban tartja, így megakadályozza a szűrő eltömődését, hosszan fenntartva a tisztítási hatékonyságot
2.) Automata tisztító bármilyen felületre: Az RV 5300 négykerék-meghajtású, így könnyedén felkapaszkodik a medencefalon.Bármilyen minőségű felületet hatékonyan tisztít és meghajtásának köszönhetően az akadályokon is könnyen átgördül. A külön motorral hajtott nagy sebességű kefe maximális tisztítási hatékonyságot biztosít.
3.) STANDARD TARTOZÉKOK: Vezérlődoboz 7 napra előre programozható, Szűrőkosár Könnyen hozzáférhető és nagy térfogatú (5 liter), Szállítókocsi
4.) RENDELHETŐ ALKATRÉSZEK: Nagy finomságú szűrőkosár, finom szűrőkosár, durva szűrőkosár, védőborítás.
5.) A robotizált medencetisztító automatikusan tisztítja medencéjét, a medenceszűrő berendezéstől függetlenül (nem kell a szűrőberendezésre csatolni). Csupán hálózati áramforrást igényel és a szennyezést saját szűrőkosarába gyűjti. Saját mesterséges intelligenciája vezérli, így elér a medence minden sarkába, felkapaszkodik a medencefalon, és tisztítja a vízvonalat.

VORTEX™ PRO 4WD – RV 5400

– 12 x 6 m-es medencékhez
– intenzív felülettisztítás
– aljzat + oldalfal + vízvonal tisztítása

5.) VORTEX™ PRO 4WD – RV 5400 – NÉGYKERÉK meghajtású medence porszívó robot

1.) HATÉKONY ÉS FOLYAMATOS SZÍVÓERŐ: A Zodiac® mérnökei alkották meg az első örvény-szívórendszerű medencetisztítókat. A szűrőben fenntartott nagy energiájú örvénylés a szennyeződéseket szuszpenzióban tartja, így megakadályozza a szűrő eltömődését, hosszan fenntartva a tisztítási hatékonyságot.
2.) AUTOMATA TISZTÍTÓ BÁRMILYEN FELÜLETRE: Az RV 5400 négykerék meghajtású, így könnyedén felkapaszkodik a medencefalon. Bármilyen minőségű felületen hatékonyan tisztít és meghajtásának köszönhetően az akadályokon is könnyen átgördül.
3.) KÖNNYŰ KIEMELNI A VÍZBŐL: A Lift System technológiának köszönhetően könnyű kiemelni a berendezést a medencéből. A vízből való eltávolításkor a berendezés szivattyújával gyorsan kipumpálja a benne megrekedt vizet, megkönnyítve ezzel a kiemelést.
4.) JELLEMZŐK:
– Kontakt és forgókefés tisztítás Nagyobb tisztítási haté-konyság minden felület tí-puson, valamint a vízvo-nal könnyebb tisztítása.
– “Szűrő megtelt” jelzés Jelzi, ha a szűrőt üríteni kell.
– Beépített programozás 7 napos, programozható tisztítási ciklusok.
5.) STANDARD TARTOZÉKOK: – Vezérlődoboz 7 napra előre programozható, – Szűrőkosár Könnyen hozzáférhető és nagy térfogatú (5 liter), – Szállítókocsi
6.) RENDELHETŐ TARTOZÉKOK: Nagy finomságú szűrőkosár (60 mikron), finom szűrőkosár (100 mikron), durva szűrőkosár (200 mikron), védőborítás.

Vortex™ PRO 4WD  RV5480iQ

– 12 x 6 m-es medencékhez
– intenzív felülettisztítás
– aljzat + oldalfal + vízvonal tisztítása
– IOS és Android okos alkalmazással vezérelhető

6.) Vortex™ PRO 4WD  RV5480iQ medence porszívó robot + WIFI + OKOSTELEFON – A TÁVIRÁNYÍTHATÓ TISZTÍTÓROBOT

1.) INTELIGENS, TÁVIRÁNYÍTHATÓ ROBOT: Az RV5480iQ vezérlődobozán keresztül rá tud csatlakozni a WiFi hálózatra, így működése okos telefonról is irányítható
2.) HATÉKONY ÉS FOLYAMATOS SZÍVÓERŐ: A Zodiac®mérnökei alkották meg az első örvény-szívórendszerű medencetisztítókat. A szűrőben fenntartott nagy energiájú örvénylés a szennyeződéseket szuszpenzióban tartja, így megakadályozza a szűrő eltömődését, hosszan fenntartva a tisztítási hatékonyságot.
3.) AUTOMATA TISZTÍTÓ MINDEN FELÜLETRE: Az RV 5480iQ négykerék-meghajtású,így könnyedén felkapaszkodik a medencefalon.Bármilyen minőségű felületen hatékonyan tisztítás meghajtásának köszönhetően az akadályokon is könnyen átgördül. A külön motorral hajtott nagy sebességű kefe maximális tisztítási hatékonyságot biztosít.
4.) JELLEMZŐK: – Vezérlés Aqualink™applikáción keresztül Letölthető iOS 8.0 és Android 4.1 operációs rendszerű okos-eszközre, -Lift System, a kiemelés-könnyítő funkció Vízből való eltávolítás során a berendezés szivattyújával gyorsan kipumpálja a benne megrekedt vizet. – Forgórész a kábelen A kábel megtekeredésének megelőzésére.
5.) STANDARD TARTOZÉKOK: – Vezérlődoboz, – Szűrőkosár, – Szállítókocsi
6.) RENDELHETŐ TARTOZÉKOK: – Nagy finomságú szűrőkosár, finom szűrőkosár, durva szűrőkosár, védőborítás.
7.) A robotizált medencetisztító automatikusan tisztítja medencéjét, a medenceszűrő berendezéstől függetlenül (nem kell a szűrőberendezésre csatlakoztatni). Csupán hálózati áramforrást igényel és a szennyeződéseket saját szűrőkosarába gyűjti. Saját mesterséges intelligenciája vezérli, így elér a medence minden sarkába, tisztítja a medence alját és az oldalfalakat is.

Vortex RV5500 4WD

– 15 x 7 m-es medencékhez
– aljzat + oldalfal + vízvonal tisztítása
– távirányítható

7.) Vortex RV5500 4WD medence porszívó + távirányító

1.) HATÉKONY ÉS FOLYAMATOS SZÍVÓERŐ: A Zodiac® mérnökei alkották meg az első örvény-szívórendszerű medencetisztítókat. A szűrőben fenntartott nagy energiájú örvénylés a szennyeződéseket szuszpenzióban tartja, így megakadályozza a szűrő eltömődését, hosszan fenntartva a tisztítási hatékonyságot
 2.) AUTOMATA TISZTÍTÓ BÁRMILYEN FELÜLETRE: Az RV 5500 négykerék meghajtású, így könnyedén felkapaszkodik a medencefalon. Bármilyen minőségű felületen hatékonyan tisztít és meghajtásának köszönhetően az akadályokon is könnyen átgördül.
 3.) KÖNNYŰ KIEMELNI A VÍZBŐL: A Lift System technológiának köszönhetően könnyű kiemelni a berendezést a medencéből. A vízből való eltávolításkor a berendezés szivattyújával gyorsan kipumpálja a benne megrekedt vizet, megkönnyítve ezzel a kiemelést.
4.) JELLEMZŐK: – Kontakt és forgókefés tisztítás Nagyobb tisztítási hatékonyság minden felület típuson, valamint a vízvonal könnyebb tisztítása. – “Szűrő megtelt” jelzés Jelzi, ha a szűrőt üríteni kell. – Kinetikus távirányító Mozgásérzékelővel felszerelt távirányító- egység.
5.) STANDARD TARTOZÉKOK: – Vezérlődoboz 7 napra előre programozható, -Szűrőkosár Könnyen hozzáférhető és nagy térfogatú (5 liter), – Szállítókocsi
6.) RENDELHETŐ TARTOZÉKOK: Nagy finomságú szűrőkosár, finom szűrőkosár, durva szűrőkosár, védőborítás.
01 FÖLDBE SÜLLYESZTETT, VALAMINT FÖLDÖN ÁLLÓ, MEREV FALÚ MEDENCÉK - VORTEX™ PRO 4WD - RV 5500
03 BÁRMILYEN MEDENCEALJZAT - VORTEX™ PRO 4WD - RV 5500
04 12 X 7 M-ES MEDENCE MÉRETIG - VORTEX™ PRO 4WD - RV 5500 -
05 TISZTÍTJA AZ ALJZATOT, A MEDENCE FALÁT ÉS A VÍZVONALAT - VORTEX™ PRO 4WD - RV 5500
06 PROGRAMOZHATÓ VEZÉRLÉS - VORTEX™ PRO 4WD - RV 5500
02 BÁRMILYEN MEDENCEFORMA - VORTEX™ PRO 4WD - RV 5500

VORTEX™ PRO 4WD RV5600

– 20 x 10 m-es medencékhez
– aljzat + oldalfal + vízvonal tisztítása
– távirányítható

8.) VORTEX™ PRO 4WD RV5600 medence porszívó – A ZODIAC® CSÚCSECHNO-LÓGIÁJÚ TÁVIRÁNYÍTHATÓ MEDENCETISZTÍTÓJA

 1.) Hatékony és folyamatos szívóerő: A Zodiac® mérnökei alkották meg az első örvény-szívórendszerű medencetisztítókat. A szűrőben fenntartott nagy energiájú örvénylés a szennyeződéseket szuszpenzióban tartja, így megakadályozza a szűrő eltömődését, hosszan fenntartva a tisztítási hatékonyságot.
2.) Automata tisztító bármilyen felületre: Az RV 5600 négykerék-meghajtású, így könnyedén felkapaszkodik a medencefalonBármilyen minőségű felületen hatékonyan tisztít és meghajtásának köszönhetően az akadályokon is könnyen átgördül. A külön motorral hajtott nagy sebességű kefe maximális tisztítási hatékonyságot biztosít.
3.) Könnyű kiemelni a vízből: A Lift System technológiának köszönhetően könnyű kiemelni a berendezést a medencéből. A vízből való eltávolításkor a berendezés szivattyújával gyorsan kipumpálja a benne megrekedt vizet, megkönnyítve ezzel a kiemelést.
4.) Kábeltekeredés-gátló: A készülék kábele egy olyan forgórésszel van felszerelve, ami megakadályozza, hogy tisztítás közben a kábel összetekeredjen, megakadályozva ezáltal a robotot abban, hogy be tudja járni a medence minden szegletét.
5.) MILYEN MEDENCÉKHEZ HASZNÁLHATÓ?: FÖLDBE SÜLLYESZTETT, VALAMINT FÖLDÖN ÁLLÓ, MEREV FALÚ MEDENCÉK, BÁRMILYEN MEDENCEFORMA, BÁRMILYEN MEDENCEALJZAT, 20m x 10m-es medence méretig, TISZTÍTJA AZ ALJZATOT, A MEDENCE FALÁT ÉS A VÍZVONALAT