Smart Winner

Saci Bombas Smart Winner medence szivattyú, a beépített vezérlő egység révén nem csak a szivattyú gazdaságos működtetését, hanem azon felül, medence világítást, hőszivattyú vezérlést is vezérelhetünk, külön figyelmeztető biztonsági LED fények segítenek egy esetleges hiba kijavításában felváltva ezzel a korábban beépített elektromos vezérlő szekrény szerepét. Teljesítmény adat, a motorház és szivattyú blokk kialakítása teljesen Optima család, csupán csak a vezérlő egysége révén tűnik ki a tömegből.
SACI BOMBAS lakossági és közösségi szűrőszivattyúk

SMART WINNER

SACI Smart WINNER szűrőszivattyú

Ajánlott medence térfogat: 44m3-től egészen 116m3 víztérfogatú privát úszómedencékhez!!!

A SACI WINNER sorozatú SMART Control Optima szivattyúk egy új integrált elektronikus rendszer, melyet már egy komplett medence építésnél figyelembe veheti annak előnyeit.

A digitális vezérlőpanel csatlakoztatása a szivattyúhoz, egyszerűen kezelheti a medencéje teljes ellenőrzését. A rendszer tartalmazza a szivattyú és az emberek számára szükséges védelmet, a világítás, a sós klór, a hőszivattyú, a hőmérsékletmérő stb.

Gazdaságos

01 gazdaságos

Könnyen telepíthető

02 könnyű telepítés

Szűrő vezérlés előre beállítható idő intervallumban

03 homokszűrő ellenőrzés

Medence világítás vezérlés

04 vízalatti lámpa ki-be vezérlés

Szkimmer vízáramlás figyelés

09 szkimmer ellenőrzés

Az SMART OPTIMA és WINNER szivattyúk új elektronikus vezérlő egysége. A győztes sorozatra érvényes szabályozás egy integrált rendszer a telepítés parancsára. A digitális vezérlő egység csatlakoztatása a szivattyúhoz lehetővé teszi a könnyű telepítést valamint a medence teljes ellenőrzését.

A vezérlő egység tartalmaz egy biztonsági védelmi rendszert, mint pl.: kapcsoló óra, bemeneti eredmények listázása, a világítási rendszerhez szükséges beállításokat, a só-bontó készülékhez kapcsolható kimeneteket, hőszivattyúhoz szükséges kimenetet, hőérzékelő szonda, stb …

Ez a digitális vezérlő egység helyettesíti vagy éppenséggel le is váltja a meglévő hagyományos vezérlő panelt, valamint azon felül még tartalmaz néhány új funkciót is:

– programozható ki/be kapcsolási szűrési funkció, digitális óra beállítással
– időkapcsolással programozható medence világítás.
– áram erősség figyelés/ellenőrzés a túlfogyasztás elkerülés érdekében.
– kapcsolási bemenet kialakítás a hőszivattyú elindításához.
– fagyásvédelem egy programozható PT100 szondán keresztül.
– Kimenet a medencevilágítás szabályozáshoz (előre beállított idők: 15perc, 30perc, 60perc, 2óra, 4óra, kikapcsolás)
– Kimenet só-bontó készülékhez, adagoló szivattyúhoz, só bontó cellához
– Hangjelzés figyelmeztetés, egy esetleges ellenőrzés alkalmával hibát észlel a rendszer.
– Vízhiány figyelés / szárazra futás elleni védelem
– kézi illetve időzített medence világítás bekapcsolás/kikapcsolás
– figyelmeztető jelzőfények a vezérlő panelen, kézi/automata üzemmód esetén.
– működési idő kijelzés összesítés/rész kijelzés (választható futási idők: 2perc, 5perc, 30perc, 60perc, 2óra, 4óra, 8óra és kikapcsolás)
– megtörtént hibák és események listázása
– A homokszűrő tartály és a durvaszűrő kosár tisztítására vonatkozó információk kijelzése
– SKIMMING funkció a medence felszínének tisztán tartása érdekében egy beépített érzékelő segítségével a vízáramlási sebességet figyelve felügyeli a szivattyút, ezáltal a szárazra futás elleni védelem biztosításával védi a szivattyút az esetleges leégések ellen

Só-bontó rendszerekhez is használható

05 só-bontó készülék vezérlés

Fagyás védelemmel ellátva

06 elfagyás elleni védelem

Figyelmeztető jelzések

07 figyelmeztető jelzések

Beépített védelemmel ellátva

08 beépített védelmi rendszer

SACI Smart elektronikus vezérlő egység, SACI Optima és Winner szűrőszivattyúkhoz

Ez az elektronikus rendszer a [SMART], az OPTIMA és a WINNER szivattyú sorozathoz lett kifejlesztve, ami egy integrált rendszer és amellyel az Ön úszómedence teljes vezérlését szabályozhatja. A kapcsolótábla digitális kijelzőjű vezérlőpultján keresztül a medence teljes ellenőrzését és vezérlését lehetővé teszi. A rendszer tartalmazza a szivattyú védelmét biztosító megszakító áramkört, világítási rendszer kapcsolását, a só-bontó készülék vezérlését valamint a medence fűtésért felelős hőszivattyú vezérlést, a hőszivattyúhoz szükséges kimenetet, hőérzékelő szonda, valamint egy szárazra futás elleni védelmet, ezek a kapcsolatok a vezérlőpanel külön a bemeneti / kimeneti csatlakozásokkal vannak kialakítva. Gyors és könnyű telepíthető, könnyen programozható kezelő felület, multilanguage nyelv, felmerülő hibák rögzítése napló file-ba, és IP55 védelem.

Opcionális rendelhető szivattyú tartó konzol

SACI Smart Winner jelleggörbe

SACI Smart Winner adatlap teljesítmény táblázat