Medence fóliázás 5 gyártó medencefóliájával

     Úszómedence fóliázás, medencefólia minták, zsaluköves medencék kivitelezése, medence fólia csere, Alkorplan, Elbtal, Flagpool, Mapepool és CGT AQUASENSE típusú medencebélelő fóliákkal.
     Medence mérettől és alakzattól függően elkészülési idő 1-3nap, Pl.: sima téglalap vagy szögletes alapterületű, állandó 1,2 vagy 1,5m vízoszlop magasságú medence 3x3m-től 5x10m medenceméretig: 1-3nap, íves alapterület vagy lépcsőképzés: +1nap
A medence szerkezet készen van, de szeretné lecserélni egy időtálló burkolatra?
Nincs megelégedve meglévő kerti medencéje külsejével, kopott, töredezett a csempeburkolat vagy esetleg nem tudja, hogy milyen színű és anyagú burkolatot tegyen rá? Vagy talán folyamatosan engedi a vizet? Folyamatosan utána kell tölteni a vizet? Szívesen felújítaná? Vagy szeretne újat építtetni? Divatos, szép és időtálló medenceburkoló fóliák közül választhat, 10 év garanciával.
Szép és divatos medencefóliák szakszerű kivitelezésével és tanácsadással segítünk eldönteni a kérdést.
CGT Aquasense 3D medencefóliák
Változatos színű és kellemes tapintású medence fóliák egy helyen, nálunk
A kiválasztott a burkolatot, az Ön Stílusához és a kert színeihez leginkább illő medence fóliákat ajánljuk, majd pár nap alatt felújítjuk, mindezt kellemetlenségek nélkül. Mert a medenceburkolása nem jár külön betonozással, csak csekély porral vagy zajjal. Gyorsan és hatékonyan megvalósítjuk álmát. Az eredmény pedig magáért fog beszélni. A következő munkafázisokkal kell számolni!
1.) meglévő áthatások cseréje, rögzítése
2.) felületek, egyenetlenségek kijavítása
3.) oldalfal és padló glettelése
4.) felületi takarítás
5.) bádoglemezek elhelyezése, rögzítése
6.) geotextília terítése, rögzítése
7.) oldalfali lemezek helyenkénti rögzítése
8.) padlólemez leszabása,terítése, rögzítése és összehegesztése
9.) pontonkénti rögzítések folyamatos hegesztése
10.) éltömítés
11.) áthatások takaróinak rögzítése
12.) vízfeltöltés
Fólia választék egyedi stílusra hangolva
Szeretne római fürdőkhöz hasonló mozaikcsempe mintájú borítást? Vagy inkább a hullámzás illúziója nyugtatná meg rendkívüli módon? Maradna inkább a klasszikus kék színnél? Vagy talán az a fontos az Ön számára, hogy a medence színe illeszkedjen a kerti bútorokhoz, a növényzethez, a ház színéhe, stílusához, saját ízléséhez.
Számtalan szín- és mintapaletta közül választhat.
Akár váltogathat évente is, ahogyan kedve tartja, hiszen a medence fólia cseréje nem igényel nagy a kivitelezésekkel kapcsolatos hang, por és koszképződést. Kíméljük a környező térburkolatot, a gépészetet és a kertet is.
Fontos viszont megjegyezni, hogy ha az eredeti medence festett beton, csempés burkolatos volt, úgy az áthatások nem valószínűek, hogy kompatibilisek lesznek az új medencefólia burkolati rendszerhez, ennél a kivitelezésnél viszont számolni kell egy kis por, hang szennyeződésre.
Melyek a ALKORPLAN, ELBTAL, SOPREMAPOOL medencefóliák használatának, beépítésüknek előnyei a hidegburkolat helyett. Néhány ok, hogy másként gondolkozzon!

A fólia mérete és formája szabadon választható
A medenceburkolás egyszerű és gyors kivitelezéssel megoldható
Kivitelezési ára jóval kedvezőbb, mint a csempe burkolatnak. Felújítása egyszerűbb, és olcsóbb.

– Tisztítása gyorsabb, javítása egyszerűbb
– Kedvező áron magas minőséget nyújt
– Hosszú élettartamot biztosít: legalább 10 év
– Változatos színek és mintázat választható
– Tartós, erős burkolat, de ha mégis megsérülne, bármekkora darabban foltozható, cserélhető
– Megbízható vízzáróságot biztosít hosszú távon.
– Süllyesztett és feszített víztükörrel is készülhet
– Tetszőleges, választható gépészettel kialakítható
– Nincsenek kötöttségek a medence méretek, formák és mélység tekintetében
– Belépő lépcsők, ülőpadok, belső sziget teraszok tetszőleges kivitelben készülhetnek
– Kivitelezési ára jóval kedvezőbb, mint a csempe burkolatnak. Felújítása nem is lehetne egyszerűbb, és olcsóbb.
– Egyszerűen rögzíthető és gyorsan cserélhető. A medence fóliát a víz nyomása tartja a helyén, olyan hatást keltve mintha festve lenne a medencetest. A kosz vagy a por takaríthatósága egyszerűbbé válik, az algaképződés eltávolítása, megfelelő vegyszerezés után is sokkal egyszerűbb az eltávolítása, mivel az elhalt algaszaporulat nem képes megtapadni az oldalfalon, így a medencepadlóra kerülő szennyeződést a manuális porszívó szettel könnyedén eltávolítható
– A fóliabevonaton nincsenek fugák csak lapolási hézagok, ezért nem lesz koszos és nem is színeződik el. A medence fólia könnyen tisztítható és vegyszerálló.
– Nem telepszik meg rajta az alga, a gomba és a penész sem.
– Több szín és minta létezik, mint a csempeburkolatnál. Több szempontot is figyelembe lehet venni. Mi, mennyire illeszkedik a kerti bútorokhoz, a növényekhez, a házhoz, a stílusához. Természetesen a gyermekeknek kedvező mintákat is talál széles skálánkon.
Ha mégis megsérülne a zsalukőfal, vagy betonpadló burkolat a fóliaburkolat miatt a medencevíz mégis megmarad nem lesz szivárgás, vízutánpótlás
– Elöregedett fóliaburkolat, medencenagyság függvényében már egy nap alatt kicserélhető, hogy Ön minél hamarabb használatba vehesse
Közel 15-20 év eltelte után a medencefólia cseréjénél nem kell számolnunk komolyabb összegeket a szerkezeti javításokra
– Érintésre sima egységes felületű, meleg, puha, teljesen kézbarát felülete nem kelt hidegérzetet,
– Puha érintése csökkenti a sérülések veszélyét
– Kivitelezése nem kelt nagy hangzavart, pórképződés csekély vagy egyáltalán nincs, PVC fólia hulladék képződik leginkább

Medence fólia – cseréltesse le egyszerűen!
A zsaluköves fóliaburkolatú medence a legköltséghatékonyabb és leggyorsabban megépíthető medence típus, mindemellett a kertnek is egyedi hangulatot biztosít, különböző dekorációs kiegészítőkkel felszerelve. Az egész világon elterjedt és elismert burkolási forma, nem véletlen, hogy már Magyarországon is egyre többen választják.
Akkor sincs baj, ha már rendelkezik meglévő úszómedencével, mivel azt is időnként fel kell újítani. A burkolatot a nap kiszívhatja, töredezetté teheti a csempét, amely nemcsak érzésre durva, de esztétikailag sem nyújtja a legszebb látványt. Számtalan esetben megoldást jelenthet, ha egy régi beton medence engedi a vizet. Erre az egyetlen jó megoldást jelenthet, a medence kifóliázása.

Csak minőségi anyagokat építünk be!

Cégünk a világszínvonalú Alkorplan, Elbtal, Flagpool és CGT Aquasense cégek által gyártott medence fóliákkal dolgozik. Minden EU szabványnak megfelelnek, ANTSZ engedéllyel rendelkeznek (Típusfüggő), tanmedencék esetében viszont kulcsfontosságú kérdés, így több mint 35 éves tapasztalattal rendelkező PVC lemezgyárból kifogástalan és felsőkategóriás fóliákhoz juthatunk. Így biztosítjuk Önnek a megfelelő minőségű medence fóliát. Az Alkorplan/Elbtal/Flagpool/CGT Aquasense fóliák, különböző vastagságban és színárnyalatokban igyekszenek eleget tenni igényeinek. A gyártó alapesetben 5 év vízmegtartó (gyártó- és termékspecifikus)  és 5 év színmegtartó (gyártó- és termékspecifikus) garanciát ad.
Válassza a stílusához, és a kertjéhez illő medence fóliát!
Esetleg egy kerti úszómedence építésén gondolkodik? Vagy csak elégedetlen a már meglévő medence külsejével, burkolatával? Szívesen felújíttatná? Különböző színű és mintázatú úszómedence fóliák költséghatékony és stílusos megoldásokat jelenthetnek az Ön számára is.
Egy úszómedence építése során számos tényezőt figyelembe kell venni, anyagi és technikai oldalról egyaránt. Hiszen mindannyian biztonságos, kulturált, szemet gyönyörködtető, felfrissítő, felpezsdítő és nem utolsó sorban megelégedett medencére vágyunk.
A medence fóliázás egy 20.-ik századi megoldás a szép kivitelezés érdekében. Sokkal olcsóbb és hosszabb használatóságot valamint szebb látványt is nyújt, mint a hagyományos rideg festett beton, vagy csempe burkolatos vagy esetleg egy szépségét vesztett polipropilén medencéknél. Gyorsabban kivitelezhető és kevesebb építéssel, bontással jár. A fóliázás során kizárólag a Alkorplan/Elbtal/Mapepool/Flagpool PVC alapú medence fóliát használunk, ami az UV sugárzással szemben ellenálló burkolatot biztosít. Választható egyszínű, mintás, mozaikos, elegáns vagy játékos, garantált, hogy medencéje szinte életre fog kelni!
icon-bacteria
Biztonságos és higiénikus medenceburkolat
A medence fólia egyik legnagyobb előnye, hogy bevonatának köszönhetően megfelelő vízkezelés mellett nem telepednek meg rajta a baktériumok, algák. Minősége még abban is megmutatkozik, hogy az UV évek alatt sem fakítja ki a felületet, a medencék nem veszítenek színükből, megfelelő vegyszerezési mennyiség és karbantartás mellett.
elite-icon-resistance