CGT Aquasense 3D medencefóliák

Az AQUASENSE medencefóliák egyedülállók a piacon a dombornyomás minőségének és valósághűségének köszönhetően. <!–more–>A többrétegű lakkozás rendkívül ellenállóvá teszi a klórral, UV-val, karcolásokkal és a színvesztéssel szemben. Az AQUASENSE fóliák nagyon erősek, mindamellett rugalmasak. Kék 3D mozaik mintás, Homoksárga mint a tengerpart, Szürke 3D palakő, mint a vulkán
#modern #MidCentury #InspiringSpace #CGTspaces#CGT #vinyl #pvc #manufacturing #pool #poolliners#aquasense #AquasenseCollection #emboss#texture #lifelike #inspire #style #backyard,
#beach #sand #grain #texture #pool #liner #poolliner#vinyl #pvc #manufacturing #cgt #inspiringspace#CGTspaces #style #backyard #vibes #relaxing#realistic #feel #aquasense #AquasenseCollection
#slate #stone #AquasenseCollection#InspiringSpace #timeless #emboss #texture#theperfectfinish #cgt #getinspired #CGTspaces#pool #vinyl #liners #poolliners #backyard #style#vinyl #pvc #durable #reinforced #3ply#performance #manufacturing #aquasensed

A CGT FÓLIA ELŐNYEI

• Prémium PVC-P formula
• Magas minőségű, több rétegű lakk
• NFP 15 836-1 és NFP 15 836-2 minősítés
• Kiemelkedő nyomtatási minőség
• 1,6mm vastagság

A CGT több mint 50 éves gyártói tapasztalattal rendelkezik az uszodatechnikai iparágban. Az AQUASENSE fóliák egyedülállók a piacon a dombornyomás minőségének és valósághűségének köszönhetően. A többrétegű lakkozás rendkívül ellenállóvá teszi a klórral, UV-val, karcolásokkal és a színvesztéssel szemben. Az AQUASENSE fóliák nagyon erősek, mindamellett rugalmasak.
A PVC formázásunk és a mintáink kinyomtatásához használt tinta nagyon élénk színűvé teszi a fóliákat.

• Prémium PVC-P formula
• Magas minőségű, több rétegű lakk
• NFP 15 836-1 és NFP 15 836-2 minősítés
• Kiemelkedő nyomtatási minőség
• 1,6mm vastagság
• 20m-es tekercshosszakban

CGT Aquasense medencefóliák, választható 3 színben

Modern. Menő. Összehangolt.

Ez a medencefólia burkolat egy modern, de mégis középkori képet ad a kertjében álló medencéjének, mely inspiráló megjelenése tükrözi az Ön személyiségét!

A legújabb (de nem utolsósorban) egy új medencefólia termék, mely a Piscina & Wellness Barcelona Expo kiállításon szerepelt először! Egy élethű medence bélésfelület, ami szó szerint a kinézete teljesen megegyezik a betonos üvegmozaik burkolatos medencével, de érintése mégis lágy és puha, ami a szövetanyagának köszönhető. 


#modern #MidCentury #InspiringSpace 
#CGTspaces#CGT #vinyl #pvc #manufacturing 
#pool #poolliners#aquasense #AquasenseCollection 
#emboss#texture #lifelike #inspire #style #backyard

3D Mosaic, Tekercs méret: 20m x 1,65m, Cikkszám: 161032
CGT folyékony PVC French Blue, Cikkszám: 161432

Hozza be kertjébe a francia Riviérát és relaxáljon úgy mintha a pihentető tengerparton lenne.

Ez a medencefólia is egy új termék, mely a Swimming Pool & Wellness Barcelona Expo – Golden Riviera szállodában volt először bemutatva! Ha szereti a napsütéses tengerpart megnyugtató és kikapcsoló életérzését, akkor ez a medence bélés a tökéletes választás. Ez a teljesen domborított és csúszásmentes felület újrateremteti a homok életszerű érzését, így a tengerparti strand már ott van egy karnyújtásnyira Öntől a saját kertjében. Fantasztikus természet adta színkeverés történik medencéjében mikor a napfény a homoksárga fólia és a medencevíz keveréséből egy teljesen új színvilág, az igazi Karibi tengerpart megszületik! 


#beach #sand #grain #texture #pool #liner 
#poolliner#vinyl #pvc #manufacturing #cgt 
#inspiringspace#CGTspaces #style #backyard 
#vibes #relaxing#realistic #feel #aquasense 
#AquasenseCollection

3D Golden Riviera Tekercs méret: 20m x 1,65m, Cikkszám: 161031
CGT folyékony PVC Sand, Cikkszám: 161431

Álmodjon meg egy olyan medencét, amely visszhangozza a földi eleganciát az Ön számára.

A kor rohanó világában minden ember szívesen menekülne el a terhek és feszültségek elől egy olyan helyre mely a föld természeti kincsét, színét, formáját, nyugodt tempóját tudja élvezni…..megnyugtat és elénk varázsolja színével a nyugodtság földjét. Itt nem gondolunk a rohanó világ gondjaira, csak leülünk, relaxálunk és csodáljuk, hogy a napfény milyen színvariációt tesz a medencénkben amit nem hisszük el, hogy ilyen élmény pont a mi kertünkben található! 

Elsőként a Piscine & Wellness Barcelona Expo-n  mutatták be – mint BLACK SLATE névvel ellátott új Aquasense medencefóliát! Teljesen újragondolt dombornyomással készült felület, mely visszaadja a pala kő valódi érzését.


#slate #stone #AquasenseCollection
#InspiringSpace #timeless #emboss 
#texture#theperfectfinish #cgt #getinspired 
#CGTspaces#pool #vinyl #liners #poolliners 
#backyard #style#vinyl #pvc #durable 
#reinforced #3ply#performance 
#manufacturing #aquasense

3D Black Slate Tekercs méret: 20m x 1,65m, Cikkszám. 161030
CGT folyékony PVC Anthracit Grey, Cikkszám: 161430