Medencefóliázás ELBTAL típusú fóliákkal

Új- vagy felújítandó úszómedencék fóliázása ELBTAL típusú medencefóliákkal, Adriakék, világoskék, homoksárga, fehér, világos- vagy sötétszürke, mozaikmintás, nyomtatott, vagy rusztikus 3D ISLAND DREAM SERIES exkluzív fóliákkal 4 féle színben. Növelje ingatlanjának értékét az új ELBTAL fóliákkal.

Elbtal ELBE BLUE LINE medenceburkolat színek

ELBTAL medencefólia típusok, színek és termékleírás:

https://www.elbtal-plastics.de/en/swimming-pool-liners.html

https://www.elbepools.com/en/options/

https://www.elbepools.com/en/elite/

Többféle medencefólia közöl választhatjuk ki az igényünknek legjobban megfelelő típusokat!
1.) SBG150: anyagában egyszínű, 8 féle színben, 1,5mm vtg, akril réteg nélküli, a legkedvezőbb áron, tekercs szélesség: 1,65m, 2,00m
2.) SBG150 SUPRA: anyagában egyszínű, 6 féle színben, 1,5mm vtg, akril réteggel bevont felületben, hosszú időn át tartó színtartással, tekercs szélesség: 1,65m, 2,00m
3.) SBGD160 SUPRA: nyomtatott színűek, 9 féle színben, 1,5mm vtg, alap hordozó fólia szín fehér, akril bevonattal rendelkezik a hosszú időn át tartó színtartás érdekében, tekercs szélesség: 1,65m
4.) STG200 ANTI STEP csúszásmentes: 9 féle színben, minden más jellemző és tulajdonság megfelel az SBGD160 SUPRA termékcsaláddal
5.) ISLAND DREAMS: speciális struktúrás felületű 3D medencefóliák, 4 féle színban, (Capri, Tahiti, Bali, Hawai), 1,5mm vtg, tekercs szélesség: 1,60m, tekercs hossz: 20m,
6.) ELITE termékcsalád: akril és speciális bevonattal, KLÓR rezisztens medencefólia a kategóriájában a legjobb tulajdonságokkal, 1,50mm vtg, 5 féle alapszínben (Deep Sea, Sand Beach, Blue Sky, White, Grey Rock), tekercs szélesség: 1,65, tekercs hossz: 25m
Fontos megjegyezni, hogy bármilyen medencefólia burkolat esetében a folyamatos 60oC feletti levegő hőmérséklet és 40oC feletti vízhőmérséklet a medencefóliák szerkezetét idő előtt tönkre teheti!!!

ELBTAL Úszómedence fóliák - A tökéletes megoldás ...

Kiváló német minőségű, több mint 25 éve a piacon
Testre szabható, szinte az összes medence méret kivitelezhető
10 év vízzáró garancia
A Német Egészségügyi Hivatal jóváhagyta a magán- és nyilvános uszodákban történő használatukat
A magyarországi Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Hivatal által kiadott engedélye értelmében magán- és közüzemi uszodákban használható medencebélelő fólia az Elbe Blue Line SBG 150
Élettanilag biztonságos – megfelel az európai biztonsági szabványnak EN 71-3
Anti-mikrobás felület
UV stabil, fagyálló
Szélsőséges időjárás ellenálló és tartós
CE minősítéssel (07 1349- CPD-036)
Az Elbtal medencebélelő fóliákat már számtalan prémium kategóriás uszodák, üdülők, hotelek medencéit burkolták medencével és exkluzív privát medencével. megerősített medence membránok uszodák, üdülő medence létesítmények, hotel medencével és exkluzív privát medencével.
Ideálisan használható a bélésanyag mind beltéri és kültéri medencetelepítésnél egyaránt. Szinte bármilyen alakzatú, méretű medence kivitelezhető köszönhető annak, hogy az egyszínű fóliák esetében 1,65 és 2,00m szélességű tekercsek közül választhatunk. A Elba Blue Line medencefólia csak a legjobb minőségű anyagok felhasználásával készül a németországi Drezdai gyárban, biztosítva a szakadás mentes tartósságot, hosszú garanciát. A medencefólia ellenáll a szélsőséges időjárásnak, hideg/meleg hőmérséklet változásnak. Ezen túlmenően, az anyag egy anti- mikrobiális felülettel van ellátva, ami miatt a medencebélelő fólia ellenállóbb lesz a gombák és baktériumoknak.

1.) SBG 150 akril réteg nélküli és SBG 150 SUPRA akril réteggel ellátott egyszínű medencefóliák:

SBG150 akril bevonat nélküli ELBTAL Úszómedence fólia, a legkedvezőbb áron, valamint az akril bevonattal ellátott SBG150 SUPRA medencefóliák

A Blue Line SBG medence fóliák a német szövetségi egészségügyi hivatal (Bundesgesundhetsamt) által bevizsgált termékek és megfelelnek minden kémiai és fizikai követelményeknek.
Az Elbtal Blue Line SBG medence fóliák kiválóan alkalmasak mind új építés, mind felújított medencék kiburkolására. Függetlenül attól, hogy a medence miből épült, fém, műanyag vagy fa, beton burkolat, betonfesték, gress burkolat. Az SBG 150 medence fóliákat lehet telepíteni bármilyen szilárd felületre. A fóliákat a kivitelezés során, fektetve, legalább 4-5cm-es lapolási varrat szélességű toldásokkal létrehozható egy 100% szivárgásmentes felületű medence. Bevonatukon nem szerepel akril réteg. Szöveterősítéssel ellátott fóliák. Anyagában színezettek!

Fekete színű fólia, akril bevonattal ellátott SBG150 SUPRA termékcsaládban nem kapható!!!
Megengedett maximális medencevízhőfok: 32oC (SBG150 akril bevonat nélküli esetében)
Maximális megengedett vízhőmérséklet 33C° (SBG150 SUPRA akril bevonatú fólia esetében)

Méretek:
Vastagság: UNICOLOR:1.5mm
Szélesség: UNICOLOR: 1.65m; 2.0m
Tekercs hossza: 25 m (folyóméter); 8 tekercs egy raklapon

ELBTAl ELBE BLUE LINE akril és akril védőbevonat nélküli egyszínű medencefóliák, 8 féle színben, 1,5mm vtg-ú fóliaburkolat

2.) SBGD 160 SUPRA nyomtatott, többszínű medencefólia, akril réteggel:

SBGD 160 SUPRA nyomtatott, többszínű és akril bevonattal ellátott ELBTAL Úszómedence fóliák:

Többszínű medencefólia a változatosabb életvitelhez, igényünknek megfelelő színekben, szinte bármilyen medence forma kivitelezhető az egyszerűbbtől a bonyolult absztrakt formákig. Megtalálható többek között, a legsikeresebb szín a kék mozaik minta, szürke mozaik, márványkék, gyöngyfekete, gyöngykék, gyöngyfehér, gyöngyhomok, valamint a csillogás és a mozaikminta játékával egyesített kétféle szín, a Szürke Laguna és a Fekete Laguna színek.

Megengedett maximális medencevízhőfok: 33oC

Tekercs méretek:
Vastagság: PRINTEDCOLOR:1.6mm
Szélesség: PRINTEDCOLOR: 1.65m
Tekercs hossza: 25 m (folyóméter); 8 tekercs egy raklapon

ELBTAL SBGD 160 SUPRA mintás, nyomtatott medencefóliák, 9 féle színben, 1,5mm vtg-ú fóliaburkolat

3.) ISLAND DREAMS, 3D-s többszínű medencefóliák, speciális bevonati réteggel:

A 2017-es év új 3D ISLAND DREAMS SERIES ELBTAL típusú medencefóliái:

ISLAND DREAMS ELBTAL típusú 1,5mm vastag, poliészter szövetszálerősítésű úszómedence fólia, speciális 3D felülettel, 1,65m széles és 19,4m hosszúságú tekercsben, Komplett tekercs méret: 32 m2 1 tekercs, folyékony fólia a hegesztési varratok vízállóságára beszerezhető a tekercsek színével megegyező színben.
A 2017 év újdonsága az ISLAND DREAMS fóliacsalád. Szövetszál erôsített fólia 3D strukturált felülettel, mellyel különböző tengerpartokat imitálhatunk a medencénkben legyen az Tahiti, CAPRI, BALI vagy esetleg Hawaii. Az ISLAND DREAMS fóliák kiválóan alkalmazhatók csúszásmentes fóliaként is lépcsőkön vagy alacsonyabb vízmélységű medencerészek padlóburkolataként. Az ISLAND DREAMS SERIES típusú medenceburkoló fóliákat kombinálhatjuk más színű fóliákkal, hogy medencék kinézete eltérjen a megszokottaktól. Maximális megengedett vízhőmérséklet 33C°. Vízzárósági garancia 10 év.
Az ISLAND DREAMS ELBTAL típusú medence fóliák kiválóan alkalmasak mind új építés, mind felújított medencék kiburkolására. Függetlenül attól, hogy a medence miből épült, fém, műanyag vagy fa, beton burkolat, betonfesték, gress burkolat. Az ISLAND DREAMS ELBTAL típusú medence fóliákat lehet telepíteni bármilyen szilárd felületre. A fóliákat a kivitelezés során, fektetve, legalább 4-5cm-es lapolási varrat szélességű toldásokkal létrehozható egy 100% szivárgásmentes felületű medence.

A fóliák használhatóak kiülő rész padozatának vagy belépő lépcsők, járó felületének csúszásmentesítő fóliaburkolatára is!

Méretek:
Vastagság: 1.5mm
Szélesség: 1.60m
Tekercs hossza: 20 m (folyóméter); 32m2/komplett tekercs

CAPRI

ISLAND DREAMS ELBTAL Capri

TAHITI

ISLAND DREAMS ELBTAL Tahiti

BALI

ISLAND DREAMS ELBTAL Bali

HAWAII

ISLAND DREAMS ELBTAL Hawaii 3D medencefólia
ELBTAl Island Dreams, 3D medencefóliák, 4 féle színben, 1,5mm vtg-ú fóliaburkolat

4.) ELITE egyszínű medencefólia család, 5 csillagos bevonati réteggel (KLÓR rezisztens):

A 2017-es év új KLÓRRAL szemben ellenálló ELBTAL ELITE típusú medencefóliák:

Az ELITE ELBTAL típusú 1,5mm vastag, poliészter szövetszálerősítésű úszómedence fólia, speciális vegyszer ellenálló felülettel, 1,65m széles és 25m hosszúságú tekercsben. Élzárásokhoz használt folyékony fólia beszerezhető a tekercsek színével megegyező színben.
Maximális megengedett vízhőmérséklet 35C°. Vízzárósági garancia 15 év. Klóral szembeni garancia: 5év, Felületi karcállósági garancia: 5év
Az ELITE ELBTAL típusú medence fóliák kiválóan alkalmasak mind új építés, mind felújított medencék kiburkolására. Függetlenül attól, hogy a medence miből épült, fém, műanyag vagy fa, beton burkolat, betonfesték, gress burkolat. Az ELITE ELBTAL típusú medence fóliákat lehet telepíteni bármilyen szilárd felületre. A fóliákat a kivitelezés során, fektetve, legalább 4-5cm-es lapolási varrat szélességű toldásokkal létrehozható egy 100% szivárgásmentes felületű medence.
Jelenleg 5 féle színben kapható forgalomban: Deep Sea, Blue Sky, Sand Beach, Arctic White, Grey Rock

Foszfátmentes!!!

Méretek:
Vastagság: 1.5mm
Szélesség: 1.65m
Tekercs hossza: 25 m (folyóméter); 41,25m2/komplett tekercs
icon-bacteria
A lerakódott szerves maradványok és páratartalom lehetővé teszi a baktériumok intenzívebb növekedését. A speciális bevonat a fólián megakadályozza a baktériumok behatolását a fóliaszerkezetbe.
Az Elite’s® filmrétegi bevonat egyedülálló módon védi a fóliát a káros szennyeződésektől és az UV sugárzás öregítő hatásától egyaránt.
A vizsgálatok azt mutatják, hogy elite’s® foltállóság 300% -kal jobb, mint a versenytársaké.
A medencéknél használatos fertőtlenítési vegyszer a klór, idővel elszíneződést okoz a fólia szerkezeten. A bevonat erősen ellenáll a medencéknél használatos vegyi anyagoknak, mint például a klór. Ugyanakkor véd az UV sugárzás fólia öregítő hatásától, emiatt a fólia eredeti színét több évig megtartja.

Vízvonali foltok eltávolítása kis erőfeszítéssel eltávolítható a bevizsgált uszodai vegyszerek használatával.
A elite® medencebélelő fóliák sokkal könnyebben tisztíthatóak. A megerősített és felületkezelt filmréteg megakadályozza a napkrémek, kozmetikumok és egyéb vegyi anyagok beszívódását és felületi tapadását, amelyek elszíneződések vagy esztétikai foltokat okozhatnak, különösen a vízvonal mentén, ahol az UV sugárzás intenzívebb.
elbtal elite foszfátmentes logo
ELITE klór ellenálló, gyermekbarát medencefóliák, 5 féle színben, 1,5mm vtg-ú fóliaburkolat