SOPREMAPOOL 1,5 mm vastagságú, szöveterősített PVC-medencefólia

A SOPREMAPOOL medencefóliák egyedülállók a piacon az 5-féle medencefólia családból, biztosan sikerül kiválasztani a kedvenc színt. A LAKKIMPREGNÁLÁS MIND A NÉGY RÉTEGBEN rendkívül ellenállóvá teszi a klórral, UV-val, karcolásokkal és a színvesztéssel szemben. A SOPREMAPOOL fóliák szöveterősített rétege miatt nagyon erősek, mindamellett rugalmasak. Az 5 termékcsalád induló fóliacsaládja a SOPREMAPOOL ONE, további védőlakk bevonattal rendelkező SOPREMAPOOL PREMIUM, a különböző nyomtatott mintázatú SOPREMAPOOL DESIGN, a dombornyomtatású egyszínű SOPREMAPOOL FEELING medencefóliák és a 3D termékcsalád, mozaikminta és természetes anyag nyomtatású SOPREMAPOOL 3D.

A SOPREMAPOOL FÓLIA ELŐNYEI

A vízszigetelési megoldások terén piacvezető SOPREMA a medencék telepítéséhez és karbantartásához a szöveterősített szintetikus medencefóliák és egyéb kiegészítő termékek széles skáláját kínálja SOPREMAPOOL néven.

VÍZSZIGETELŐ MEGOLDÁSOK MEDENCÉKHEZ

A SOPREMA, a vízszigetelő rendszerek gyártásában világelső, megerősített szintetikus fóliák és egyéb kiegészítő termékek széles választékát kínálja úszómedencék telepítéséhez és karbantartásához SOPREMA POOL néven .

A SOPREMA POOL fóliákat a medence vízszigetelésére, védelmére és díszítésére tervezték. Ideálisak új építésű medencékhez és meglévő medencék felújításához, legyen az privát, nyilvános vagy vízi park, mindig tökéletes vizuális eredményt biztosítva.

A medence bármely tartószerkezetére felszerelhetők: vasbeton, előregyártott vasbeton, polisztirol zsaluzat és előregyártott fém panelek.

SOPREMA POOL MEDENCEFÓLIÁK - 4 rétegű Impregnációs eljárással készült szöveterősített szintetikus fóliák

• Lakkimpregnálás mind a 4 rétegben
• Optimális hegeszthetőség
• UV fénnyel szembeni ellenálló-képesség
• Mikroorganizmusokkal szembeni ellenálló-képesség a „BIO-PAJZS”- kezelésnek köszönhetően
• Szúrással szembeni ellenállás
• Nagyfokú mechanikai szilárdság
• Ellenálló-képesség a PVC-vel bélelt úszómedencékben a víz kezelésére általánosan használt vegyi anyagokkal szemben

SOPREMA POOL KOLLEKCIÓK

SOPREMA POOL 3D kollekció 1,8 mm medencefólia

A SOPREMA POOL 3D fmedencefólia család, 1,8 mm vastagságú, megerősített rétegekből áll. 14 lenyűgöző dizájn, amelyek textúrájuknak köszönhetően egyedülálló eérzéki élményt hoznak a medencébe.

SOPREMA POOL FEELING kollekció. 1,5 mm medencefólia

Új SOPREMA POOL FEELING medencefólia család. 1,5 mm vastagságú, megerősített rétegekből áll, új felületi textúrával. Érezd át tapintással!

SOPREMA POOL DESIGN kollekció 7 látványos, 1,5 mm medencefólia

A SOPREMA POOL DESIGN medencefólia család, 7 látványos, 1,5 mm vastagságú, megerősített rétegből áll. Többféle mozaikminta színben, kékmárvány és nagykocka BALI, textúra felülettel. A mintázatok, nyomtatott eljárással készülnek.

SOPREMA POOL PREMIUM termékcsalád 10 gyönyörű színből áll, 1,5 mm medencefólia

A SOPREMA POOL PREMIUM medencefólia család, 10 gyönyörű egyszínből áll, 1,5 mm vastagságú megerősített rétegből, amelyek a legjobban fognak kinézni a víz alatt! Világoskéktől a fekete színig, lakkozott felülettel, amely kiváló védelmet nyújt az UV-sugárzás a mikroorganizmusok és a klór ellen.

SOPREMA POOL ONE termékcsalád 10 gyönyörű színű 1,5 mm medencefólia

A SOPREMA POOL ONE medencefólia család, 10 gyönyörű egyszínű 1,5 mm vastagságú, megerősített rétegből áll. Fedezze fel az újakat! Világoskéktől a bazaltszürkéig egyszínű árnyalatban. A felületük nem lakkozott.