Uszodai vízvizsgáló és vízelemző berendezések

Úszómedencék vegyszer ellenőrzéséhez használatos vízvizsgáló és vízminőség ellenőrző berendezések, ONDILO ICO okos vízvizsgáló medence monitor WiFi + Bluetooth csatlakozási lehetőséggel, Android és IOS telefonokhoz
pH, Klor, Aktív-oxigén, Dewan, bróm, kálcium, cyanursav mérőműszerek, mérőcsíkok, tesztműszerek, PoolLAB 1.0 Photométer IP68 vízálló berendezés,
Mérhető 9 paraméter: pH-tartomány: 6,50 – 8,40 pH, Klór (szabad / kombinált / összes) – tartomány 0,00 – 6,00 mg / l (ppm), Lúgosság (Sav kapacitás) – 0 – 300 mg / l tartományban (CaCO3), Ciánurinsav (Stabilizátor) – tartomány 0 – 160 mg / l (ppm), Aktív oxigén (MPS) – tartomány 0,0 – 30,0 mg / l (ppm) *, Bróm – tartomány 0,0 – 13,5 mg / l (ppm) **, Klórdioxid – tartomány 0,0 – 11,4 mg / l (ppm) **, Ózon – tartomány 0,00 – 4,00 mg / l (ppm) **, Hidrogén-peroxid – tartomány 0,00 – 2,90 mg / l (ppm) *
A vízvizsgáló mérőcsíkok és tesztműszerek a klóros és aktív-oxigén fertőtlenítő szerek ellenőrzésére használhatóak. Használatukkal meghatározható a medencékben lévő vegyszerek mennyisége, szükség esetén a leellenőrzésük, kontrolálásuk.  Hiányuk esetén a vízben lévő vegyszerek értéke eltérhet az optimális szinttől. Ebben az esetben fertőzés veszély, algaspóra elszaporodás, bőr- és szemirritáció léphet fel, melyeket azonnal meg kell szüntetni a későbbi problémák és többletköltségek elkerülése miatt!
Általános vagy privát medencehasználók esetében a digitális mérőműszerek megvásárlása nem célszerű, elegendőnek bizonyul a manuális mérőcsík és tesztműszerek használata.
checking pH level in blue outdoor pool by chemical tester
ONDILO ICO okos vízelemző medence monitor (Ph, Klór, sókoncentráció, hőmérséklet, alkáli anyagok kimutatására) WiFi + Bluetooth csatlakozással, Android és IOS applikációkra

ONDILO ICO okos vízvizsgáló medence monitor WiFi + Bluetooth csatlakozási lehetőséggel, Android és IOS telefonokhoz

Nincs időnk vagy egyszerűen elfelejtettük megnézni a nagy rohanásban medencénk vízminőségét? Nem probléma, ha van Önnek egy ONDILO ICO okos vízvizsgáló eszköz, ami állandóan csatlakozik az otthoni Wi-Fi-n keresztül az internetre, mert így az okos telefonján keresztül megnézheti a jelenlegi vízminőséget és ha problémát lát, akkor közeli ismerősének, családtagjának, vagy maga az uszodatechnikai vállalkozónak tud szólni a probléma megoldásában. Az Ondilo Ico medence figyelő egysége, amit egy alkalmazással tudunk vezérelni és 4 óránként figyeli a vizet, melyet automatikusan küld el telefonunkra. Az Ondilo ICO állandó WiFi kapcsolaton keresztül kapcsolódik az internetre, így hasznos időjárásra vonatkozó adatokat kérhet le a nap bármely időszakában. Az Ondilo ICO a beépített mesterséges intelligenciája segítségével a telefonunkra küldött értesítéseket kiértékeli és megoldásokat ad számunkra. Négy cserélhető érzékelője segítségével a következő tulajdonságokat tudja mérni: pH, víz hőmérséklet, kémiai anyagok mennyisége valamint a víz fertőtlenítő képessége. IP68 szabványnak köszönhetően egész nap a vízben lehet az eszköz. Az akkumulátora egy töltéssel akár az egész nyári szezont kibírja. CES Innovation Awards 2017 díjas eszköz. Android 7.01 (vagy újjabb) és iOS (8.0+ vagy újabb) kompatibilis. 

PH szonda (kék) pH kalibráló készlet, ORP klór-bróm szonda (platina) ORP kalibráló készlet, ONDILO ICO, ORP sóérzékelő szonda (arany) ORP kalibráló készlet, Vezetőképesség szonda (szürke) vezetőképesség-kalibráló készlet, ONDILO ICO szonda kalibráló készlet
PoolLAB 1.0 Photométer IP68 vízálló berendezés
Az új PoolLab® 1.0 egy hullámhosszú fotométer a magán medencék és gyógyfürdők professzionális vízelemzéséhez.
Egy beépített, de cserélhető küvetta lehetővé teszi a gyors vízmintavételt, a beleadagolt tesztreagenseknek megfelelően.
A PoolLab® 6 gombjával azonnal elérhető a telepített paraméterek: pH, Klór (szabad / összesített / összes), Lúgosság (Sav kapacitás), Cyanuric Acid (Stabilizer). Aktív oxigén (MPS), bromin, klór-dioxid, ózon és hidrogén-peroxid.
Mivel a PoolLab® a vezeték nélküli Bluetooth 4.0 technológiát használja, könnyen csatlakoztatható ingyenes szoftverekhez és alkalmazásokhoz a teszteredmények kiértékeléséhez.
Miután a teszt eredmények szinkronizálódtak, a szoftver és az alkalmazás lehetővé teszi az adagolási javaslatokat, amelyek az egyénileg bevitt vízkezelő vegyszereken alapulnak. A felhasználó kinyomtathatja a teszteredményeket, elvégezheti az indexszámításokat, például az LSI-t és még sok egyéb mást.
Az ingyenes felhőszerver gondoskodik arról, hogy az alkalmazás és szoftver adatai folyamatosan szinkronizálódjanak, ha a felhasználó úgy dönt, hogy használja ezt a funkciót.
A készülék alapfelszereltsége tartalmazza a lúgosság, pH, szabad klór, kombinált/teljes klór, klórdioxid, hidrogén-peroxid, bróm, kálcium keménység és cyanursav mérésére szolgáló reagenseket.
Mérhető 9 paraméter:
-pH-tartomány: 6,50 – 8,40 pH
-Klór (szabad / kombinált / összes) – tartomány 0,00 – 6,00 mg / l (ppm)
-Lúgosság (Sav kapacitás) – 0 – 300 mg / l tartományban (CaCO3)
-Ciánurinsav (Stabilizátor) – tartomány 0 – 160 mg / l (ppm)
-Aktív oxigén (MPS) – tartomány 0,0 – 30,0 mg / l (ppm) *
-Bróm – tartomány 0,0 – 13,5 mg / l (ppm) **
-Klórdioxid – tartomány 0,0 – 11,4 mg / l (ppm) **
-Ózon – tartomány 0,00 – 4,00 mg / l (ppm) **
-Hidrogén-peroxid – tartomány 0,00 – 2,90 mg / l (ppm) *
eXact iDip Smart Photométer
Az új eXact iDip Smart Photométer rendszer és az okoseszközök képességeinek egyesítésével egyszerűsödött az egyébként komplikált vízelemzés folyamata. Az okostelefonnal történő együtt alkalmazása úgy lett kialakítva egy applikáció segítségével, hogy zökkenőmentes legyen az adatátvitel, mérési adatok tárolása, és GPS adatok vétele. A garantáltan pontos és gyors mérés forradalmasította a vízanalízis folyamatát. Gyártása során a legmagasabb minőségre törekednek, és 35 féle vízparaméter mérésére alkalmas a megfelelő reagensek felhasználásával.
A készülék alapfelszereltsége tartalmazza a lúgosság, pH, szabad klór, kombinált/teljes klór, klórdioxid, hidrogén-peroxid, bróm, kálcium keménység és cyanursav mérésére szolgáló reagenseket.
TruTest Digitális vízelemző pH, FrCl, TA
TruTest® v2.2 Digitális tesztszalagolvasó
Vízálló műanyag kagyló ház (25db mérőcsíkkal), tisztítóeszközzel
Vizsgálatok: szabad klór, pH, teljes lúgosság.
Töltsön el több időt pihenéssel és használja az AquaChek® TruTest® vízvizsgáló félautomata mérőműszert! A továbbfejlesztett funkciói közé tartoznak az automatikus időzítő, a színegyeztetés vezérlők és a bővített utasítások.
Kövesse a használati utasítást, vegyen ki egy mérőszalagot a dobozból, tegye a medence vizébe 10mp-re, majd helyezze a digitális tesztcsíkos leolvasóra, és a műszer elvégzi az analízist az Ön számára – nincs színegyeztetés! A digitális kijelzőn jelennek meg a pontos eredmények „alacsony”, „ok” és a „magas” mutatók mellett. Használható sós klórgenerátoros medencékben is!
3 fontos paraméter másodpercben történő tesztelése: szabad klór, pH, teljes lúgosság.
Manuális vízelemző tabletták mérőműszerekhez pH, Cl
1 levél 10db mérőtablettát tartalmaz, pH: Phenor Red, Klor: DPD1
használható terüket: privát- és közösségi úszómedencék, masszázsmedencék
Vizsgálatok: szabad klór, pH
Kövesse a használati utasítást: A mérőműszerben található vízminta helyére öntsön mintavizet a kívánt medencéből, majd a ph sávva PhenolRed a CL sávba DPD1 1-1 szem tablettát helyezzen el. A gyorsabb összekeveredés és leolvasás miatt rázza meg a mérőműszert és ha majd a tabletták teljes egészében elolvadtak, olvassa le az elszíneződött vízminta színét a műszeren található minta szín sávokkal. Ha a Ph értékünk a 7.2 és 7.6-os (narancssárga) tartományba esik a Ph érték megfelelő, ha a Klór érték 0.3 és 0.6 (világos rózsaszín) érték tartomány közé esik az érték megfelelő.
Használható sós klórgenerátoros medencékben is!

Uszodatechnikában használatos vízelemző műszerek ismertetése

Tablettás teszter Lovibond pH és Cl meghatározására
Tablettás teszter pH és Bróm meghatározására
Tablettás teszter pH és Aktív-oxigén szint meghatározására
Tablettás teszter klór, pH, lúgosság, kálcium, cyanursav meghatározására
6 az 1-ben mérőcsík, szabad klór, pH, lúgosság meghatározására
Mérőcsík, klórmentes Dewan-18 vegyszermennyiség meghatározására
Nem győzzük eleget hangoztatni, hogy mind a manuális, mind az automata vagy sósvízes technológiáknál a medencevíz ellenőrzését rendszeresen végezzük el! Manuális vegyszer adagolásnál törvényszerű, automata vegyszer-adagolásnál és sósvíz üzemeltetésnél, érdemes havi rendszerességgel ellenőrizni mind a vízminőséget, mind a vegyszerautomatika szonda pontosságát, ellenkező esetben a vegyszerek mennyisége nem lesz optimális!!!