ONDILO ICO okos medence monitor WIFI + Bluetooth

ONDILO ICO okos vízelemző eszköz és medence monitor, beépített vezetékmentes WiFi + Bluetooth kapcsolattal, medencevíz elemzése, mesterséges intelligenciája alapján egyéni ajánlatokat tesz medence vízkezeléssel kapcsolatban, teljes időjárás jelentés, diszkrét kivitel, és robusztus IP68 vízálló ház burkolattal, Plug&Play csatlakozási lehetőség, hosszú élettartalmú akkumulátor,

ONDILO ICO okos vízelemző medence monitor WiFi + Bluetooth csatlakozással, Android és IOS applikációkra

Arra született, hogy egyszerűbbé tegye a medence karbantartását

Elemzés:

Folyamatosan méri és elemzi a medence vízminőségét, olyan módon, hogy a saját telefonunkkal bárhol és bármikor lekontrollálhatjuk. Kompatibilis a következő vízkezelő rendszerekkel: Klór, Bróm, Sósvíz-klórozás

Négy cserélhető érzékelő van benne, aminek segítségével a következő tulajdonságokat tudja mérni: pH, víz hőmérséklet, kémiai anyagok mennyisége valamint a víz fertőtlenítő képessége.

Mesterséges intelligencia az egyéni ajánlásokhoz:

Az ICO figyelmeztető és ajánló algoritmusait úgy fejlesztették ki, hogy lehetővé tegye a felhasználó számára a medence adatainak optimális elemzését, megértését. Ezeket a figyelmeztető vagy ajánló instrukciókat a vízmintavétel és időjárás előrejelzés adataiból elemzi ki és továbbítja azokat, azáltal, hogy tájékoztassa Önt a medencevíz optimális beállítására, intézkedésére.

Az ICO telefonra telepített applikáción keresztül bemutatja a medence állapotát grafikonokkal és diagramokkal. Nem csak számot vagy egyszerű intézkedést ad, az alkalmazás igazi tudást nyújt a medencevizének alakulásáról. Amit naplózni is tud.

Az ICO mesterséges intelligenciája előre láthatja a medencevíz megváltozását, ezért időben értesítheti Önt azok intézkedéseire.

Az ICO alkalmazásnak köszönhetően nincs többé egyedül, hogy szembenézzen a medencevíz ápolási és karbantartási folyamataival.

Ajánlás

Az okostelefon alkalmazásra küldött adatok alapján kielemzi azokat és ajánlásokat ad meg és értesíti a felhasználót a beavatkozásra, medence víz vegyszerezésére.

Teljes időjárásjelentés figyelemmel kísérése

Az ICO figyelemmel kíséri weben keresztül a pillanatnyi és a jövőbeli várható időjárásokat és az adatok valamint a saját mesterséges intelligenciája alapján ajánlásokat tesz mobiltelefonjára, hogy a lehető leghamarabb tudjon intézkedéseket tenni, hogy medencéjének vízminősége az ajánlott szinten maradhasson.

Robusztus kivitel, diszkrét megjelenés

Az ICO a medencében nem okoz problémát a takarók fel és leszedése során mivel a rollós vagy szolár takaróval fedett medencék esetében a fedés alá kerül, így nem akadályozva azok működését!
Közvetlen a skimmerbe is rakhatjuk, ha gyerekek kerülnek a medencébe
Kompakt kivitel és letisztult ergonómia, csak a jeladó fedő bukik ki a vízvonal felé
UV álló műanyag ház, klórrezisztens
IP68 vízálló minősítés

Komfortos

Mikor a készüléket bekapcsolása után vízbe tesszük, az ICO azonnal összekapcsolja magát a rendelkezésre álló Bluetooth egységekkel. Okostelefonon vagy a táblagépen leellenőrizheti a medencevíz minőségét és a telepítés állapotát. A medencék karbantartása soha nem volt ennyire könnyű!

Ellenőrzés

Az ICO elemzi a medencénkben található algák jelenlétét, zavaros vizet, mészkőkiválást, láthatatlan baktériumok jelenlétét, klór és Ph szintet. Az ICO több érzékelői segítségével folyamatosan figyeli medencénk állapotát.

Egészség

Az ICO elkötelezett a medence vegyszerek használatának optimalizálásában. Ha megfogadja az ICO vízelemző berendezés kiértékelését az applikáción keresztül, úgy a lehető legkevesebb vegyszer mennyiséget tudja adagolni a medencéjébe, így védheti meg legjobban szeretteinek érzékeny bőrét.

Megtakarítás

A vízkémiai egyensúly megőrzése kulcsfontosságú a vegyi anyagok megtakarításában, valamint a medence felületének, burkolatának, csővezetékének és kiegészítőinek állag megóvásában, ami hosszabb távon pénzt takaríthat meg. Az ICO-val egyszerre védi a medencében tartózkodó személyeket, de a medencét és berendezéseket is

Plug & Play csatlakozási lehetőség

-pH mérés
-Hőmérséklet
-Redox (fertőtlenítési sebesség, klórszint becslés)
-Vezetőképesség (só szintű becslés)
-Speciális bevonatú érzékelők, melyek növelik a tartósságukat
-Twistlock rendszer egyszerű és azonnali változtatáshoz

Újratölthető elem

Hosszú élettartamú akkumulátor (egy töltéssel=egy szezon)
USB kábel mellékelve

Az ICO beépített WI-FI és Bluetooth jeladóval rendelkezik

Bármelyik hazai WIFI és Bluetooth hálózati konfigurációra tud csatlakozni!

Külön figyeljünk arra, hogy a medencéig legtöbb esetben nem ér ki a WI-FI jel, emiatt lehetnek hálózati csatlakozási problémák! Ezek elkerülésére érdekében, szerezzünk be WI-FI hálózati jel erősítőt, hogy a akadálymentes csatlakozással tudjon csatlakozni a világhálóra.

Fontos: Az ajánlott Wi-Fi hálózat: jó minőségű 2,4 GHz. Nem ajánlott az 5 GHz-es frekvenciasáv. Ha ezzel rendelkezünk, állítsuk át a router-et 2,4 GHz-re.

Az iOS 11 előnyben részesíti az 5GHz-es tartományt

Ha valakinek 5GHz-es Wi-Fi-je van otthon, az iPhone, iPad vagy iPod touch már elsősorban arra fog csatlakozni, így adott esetben gyorsabban tölthetünk majd le alkalmazásokat, frissítéseket. Viszont a dolog hátulütője, hogy ha nagyobb házban, lakásban élünk, akkor az 5GHz lassabb lehet a routertől távolabb, mint a 2,4GHz. Reméljük, az Apple megfelelően optimalizálja majd, addig viszont érdemes otthon körülnéznünk, hogy milyen routerünk is van.

Az ICO Bluetooth-al is rendelkezik!

A Sigfoxról

A Sigfox a világ vezető internet-hírközlési szolgáltatója, amely globális hálózata révén több milliárd eszközt csatlakoztat az internethez, miközben a lehető legkevesebb energiát fogyasztja, amilyen egyszerűen csak lehetséges. A Sigfox egyedülálló megközelítése az eszköz-felhő kommunikációhoz a globális tárgyú internetezés három legnagyobb akadályát képezi: a költségek, az energiafogyasztás és a globális skálázhatóság.

A hálózat jelenleg 45 országban van, és a pályán 60-ra terjed ki 2018-ig. 
A fedett zónában az ICO közvetlenül kapcsolódik a Sigfox hálózathoz.

A Sigfox kompatibilis Bluetooth-al, GPS 2G/3G/4G -vel és Wifi-vel. A különböző kapcsolódási lehetőségek és a Sigfox kombinálása még hatékonyabbá teszi az üzleti megoldásokat és a felhasználói élményt.

Az ONDILO ICO megvásárlása esetén a csomag tartalmaz egy 12 hónapig tartó Sigfox hálózati előfizetést.

Mit tartalmaz az ár?

Az ONDILO ICO csomag tartalmazza:

  • az ICO okos vízelemező berendezést,
  • az Android és az IOS kompatibilis alkalmazás letöltésére szolgáló applikációkat és linkeket,
  • 4 integrált érzékelőt,
  • egy 5V-os töltőt USB kábellel,
  • hozzáférési eszközt az USB-hez,
  • vészhelyzeti készletet (tesztcsíkokat)
  • és egy használati útmutatót.